176617
banner
  • lucifer9393
    nem értem miért ezt vitték ki a Comic conra, hiszen már egy hónapja, ugyanezt a jelenetet bemutatták Wii U-ra.
  • Seth
    Akárcsak az SG
  • Harlekin
    Szar ott az egész olyan mintha 2 különböző "gameplay" lenne összevágva.
  • Seth
    Az egy feature. Bugzik az Animus
  • Moby
    1.19-nél ölég durva, hogy LOD váltásnál, szemben a téglafalon egész más ablaktexturát töltött be. Remélem ez nem ilyen állapotban kerül kiadásra, mer ez mán popuppol, ez mán morphol
  • arty
    45k-s extreme bundle
  • TDC Geronimo
  • TaRka0107
    Az igaz, hogy a születési évem.
    Ez is egy vélemény.
  • Muttley
    sztem az, h generációs szemléletbeli különbség van köztetek :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ha a 94 a nicked végén a születési éved, akkor akár apád is lehetne

1ébként meg pókember, mint film, kritikán aluli bélsár
    színész szülők hülye gyerekei kapják a főszerepet
    akiknem nem elég, h semmilyen kisugárzásuk nincs
    de életükben nem sportoltak és ordít, h a film kedvéért raktak rájuk 2-3 kg izmot
    amúgy meg, ha élőben ráfújsz, megdöglik

tudod a képregény szerint
    Batman, Fantom, Pókember, mind sportosan izmos csávó
    pókember szerepre pedig megtlálták Hollywood két tejföl fejű színészcsemete kölkét
    hát ennyi :)
  • heady
    Most neztem meg a trailert par perce, nagyon tetszik :) A gepet meg nem lattam, nem rossz, nekem az is bejon. Majd megjelenesre meglesz az ara :)
  • TaRka0107

Batman Dark Knight, azzal pl mi a bajod? Az a film nagyon a helyén van.
    Pókemberrel sincs semmi baj. Sokan csak jókat mondanak róla. Hollywood Hírügynökséges srác is.
  • orichalcos
    Ha már Halo a téma:

KATT

(sry lusta vagyok újra linkelgetni XD )
  • heady
    En elolvastam a Fall of Reach-et, meg meg egyet, mar meg nem mondom melyiket, egesz jok voltak, bar a Mass Effect konyvek jobban bejottek.
  • orichalcos
    Van itt valaki akinek megvan Halo Reach, és minden dlc is hozzá?
    Szívesen várnám a vasárnapi acsi boostoláshoz.

HJa és ha már Halo.

Magyarországon ugye az első könyv kapható, a Reach Bukása. Na beszéltem kiadóval, kb egy másfél hét és kapható lesz a 2. könyv is magyarul. Illetve hamarabb is kapható lenne, csak kötsög MS valamiért cseszekszik a borító miatt, meg az Xbox logó miatt.
    Ami még plusz jó hír, hogy jelenleg a 4. könyv fordítása zajlik, a következő egy két hónapban tehát még plusz két könyv várható. Ha pedig sikeresek lesznek, akkor a többi könyvet is kiadják.

A 2. könyv várható ára: 2990ft vagy 3990ft. (ezen is megy még a vita az MS-el )

HÁt én happy vagyok. :)
  • vg
    Batman is jó gagyi lesz, a tata, sántikáló, teljesen leamortizálódott Bruce Wayne-el. Remélem majd jól beleesik a film végén Ra's Al Ghul trutyijába és lesz belőle badass Batman. Olyan mint a játékban. Nem hiszem el, hogy képtelenek egy normális filmet csinálni Pókból és Denevérből.
  • TaRka0107
    Túl sok előzetest, meg promót nem láttam belőle, szóval ezzel nem tudok vitába szállni.
  • TaRka0107
    Hát szerintem jobb színész ez a Garfield mint Tobey Maquire, bár őt is szerettem. Sokan azt mondják, hogy ez a Parker jobban hasonlít a képregénybelire. Nekem nagyon tetszett ez az új.
  • arty
    (ráadásul van már futó pókember széria... teljesen felesleges volt rebootolni)
  • vg
    Ezt komolyan mondod? Én is tegnap néztem, de szerintem iszonyat vacak lett. Nagyon sok részt kivágtak a filmből, amik az előzetesekben és a promó klipekben benne voltak. Ráadásul háromszor eljátsszák, hogy leveszik a róla maszkot, kurva irritáló volt az előző részekben is. Engem nem érdekel, hogy lássam az arckifejezését és a sírását a hősnek.
  • TaRka0107
    Tegnap néztem meg a filmet. Az is kurva jó lett.
  • szega96
    Nekem 10, de ez van hogy tölt 3-400kb/s el fölfelé
  • vg
    Azt hittem pesti vagy.
  • Renjike
    nekem 5MB netem van szóval shhhhhh :'DD
  • Seth
    Én legszívesebben egy Twitch tévés műsort csinálnék, de ennek szintén gátat vet a rémgyenge upload sebességem. Az a baj, hogy itt Pápán még ez a 20MB net a legkedvezőbb, úgyhogy nem fogok váltani
  • vg
    Van egy arc a xmedia-n, asszem sentinel a neve, ő csinál ilyesmiket, ráadásul nézhető dolgokat is csinál, de a kivitelezést nem jól csinálja. Egy saját domain+blog kurva jó dolgokat lehetne csinálni.
  • Seth
    Én csinálnám, de 64kbyte/s feltöltéssel inkább kihagyom :)
    20 MB net, és a feltöltés csak ennyi, röhej
  • Harlekin
    És ez valószínűleg még sokáig így is marad!
  • vg
    "Nem tervezel vmi végigjátszós,kommentelős videósorozatot?"

Hiányzik a magyar webról egy olyan kommentálós arc, aki azonnal(gyk a virágbolti megjelenés után pár órával) már nyomja fel a netre a játék kritikáját, alámondásosan.
  • davidka003
    Mortal Kombat Story módja fasza nagyon.
    Lenyomtam 6 chaptert, mondom mindjárt vége biztos a sztorinak.
    Erre nézem wikipedian és 16 chapter van. Az igen.
    Jó játék és tényleg jó, hogy raktak bele valami kis sztorit.
  • lucifer9393
    Rain elég Badass-nek tűnik, és Skarlet is elég elvetemült
  • Totti5
    Még egy kicsit lehet rajta finomítani, de default jutub minőségre ez teljesen jó. Ráadásul baromi egyszerű az egész, csak mondjuk 5ször szedtem szét és raktam össze és nem tudtam mi van, mire rájöttem hogy nem a PAL hanem NTSC a jó neki:)

WT? majd meglátjuk. Annyira nem vagyok hardkór hogy 3szor letoljak egy single játékot hogy aztán élvezhető minőségben felvegyem a játékmenetet.

Autós témában viszont biztos lesznek dolgok, no meg új játékok terén is, meg kérésre szívesen demózok bármit bárkinek.

• szega96
    Nem dob olyan sokat az a 4 vagy mennyi extra karakter, max ha az egyik kedvenced is köztük van, én nem is igazán nyomtam velük.
  • Tinman #122037
    Demon's Souls wt tippelj mennyi idő ;-)

Nem követem el még 1x azt a hibát, hogy nincs meg a teljes wt és részenként töltöm fel.

Egyébként utóbbi 1 hónapban Gothic 2 fal fel elevenen, egyszerűen imádom, képtelen vagyok félretenni, és egy ilyen volumenű RPG gondolhatod, hogy nem 10-20 óra :-D
  • Seth
    és te hová tűntél a színről Mr. Walktrough Guy ?
  • Tinman #122035
    Higgy nekem... ennyiért ez k. rendben van, nincs olcsóbb megoldás, ami jobb lenne.
  • Tinman #122034
    Totti is sooooooo faaaaaaaaaaaaaaaast :-)

• Seth
    Kár hogy csak 480p-t tud a kicsike, de amúgy jó. Nem tervezel vmi végigjátszós,kommentelős videósorozatot?
  • Totti5
    Teszt 1

• davidka003
    Pillanatra a Killer Instinct játék ugrott be a képről.
  • Muttley
    egy ilyen karakter kell
    Stalker játékmenettel