176617
banner
  • DarkSector
    Hát nem feltétlen erőltetem az árulást, bocsánat...árusítást.
    Csak ha megegyezünk, és nekem is érne annyit akkor természetessen megoldható.

Itt vannak a cuccaim, de nem minden ár reális, csak sok helyen nem frissítettem..kb árak ezek. Jatekaim.hu -> darkSectorxxx

amiket esetleg eladnék:
    Assassins Creed 2
    Dead Space
    Enslaved
    Forza 2
    Gears of War 2
    Mirrors Edge
    Resident Evil 5
    The Darkness

Final Fantasy-val még nem végeztem a végén kifogott rajtam egy nagyobbacska monster, de elvileg nem lehet már visszábbmenni.
  • 0Diaz0
    Attól függ.. :) Most van 20-am,meg kileszek pótolva amennyivel szükséges.. ( de itt nemszeretnék nagy összegre gondolni.. )
  • Harlekin
    Menyit szánsz rá?
  • davidka003
    Hát aki tudja, hogy 7k a CE a kiskönyvvel meg mindennel az nem fog ezért 6k-t adni.

DarkSector megdobhatsz privátban vagy itt egy játéklistával amiket árulsz meg irányárat írj.
  • 0Diaz0

Remélem lesz vmi jobb is.. max még kis pénzért..
  • TaRka0107
    Azt tudom, hogy nem különbözik tőle. Szóval akkor 6ért el lehetne adni szerintem.
  • Harlekin
    Milyet milyet 25 ezrest és ezek szerint oridzsináltat!
  • DarkSector
    Tőlem? :P
  • 0Diaz0
    Nekemis fura kicsit.. de a lényeg hogy oridzsinál!
  • 0Diaz0
    Jah és skacok.. egy kérdés.
    Szerintetek milyen boxot lehet kapni, konzolüzletből 25körül?! Mert ilyen árat ír a városi konzolbolt.. és holnap megyek nézelődni..
  • davidka003
    Én hányok a Bundle felirattól. Gears2-ből majd szerzek normális első kiadást.
  • davidka003
    Hát 7k körül már Collectors Editiont kapsz úgyhogy én Bundleként max 4k-t adnék érte. Tudom, hogy sokan többre tartják de többet akkor sem ér.
  • 0Diaz0
    Nekemis ilyen az FM3-am.. de, szerintem nem.. ugyanolyan eredeti.. csak xboxpakk-hoz járt ( Xbox + játékok )... szerintem..
  • Harlekin
    Azokhoz csak a tápot nem adják álltalában!
    Kénytelen adni hozzá a játékot,mert anyázás van,ha a szegény user nincs liven és nem fog neki menni a kinect ,ha régi dash van és nem már a kinectes dash!
  • TaRka0107
    Forza 4 mennyit ér mostanában használtan? Semmi karc nincs rajta. (Az csökkent az értékéből ha bundle copy?)
  • Moby
    Jut is eszembe, én ugyanígy vettem az első move-om. OEM-ként árulják, olyan márpedig kecire nem létezik belőle :)
    Aztán később vettem egybencsomagban géppel, na abban láttam viszont ugyanazt a felirat nélküli dobozt.
  • Moby
    Nem feltétlenül. Teli van minden hirdetésoldal olyan kinektekkel húszezeré, amik valójában géppel-csomagbú kivett(boltok is csinázzák), kopaszon eladott darabok. Azokhoz sokszor nem adnak szart se.
  • Harlekin
    Ezen mindig röhögök,hogy ezt kinek lehet eladni!Hisz aki vesz kinectet ahoz ez jár ergó akinek van kinect annak van akinek nincs kinect az meg ugyse tudja használni.
  • orichalcos
    Kinect Adventures olcsón!!
    Ha kell épp valakinek.
  • FlyHigh
    Kerestem ilyet de a háromnegyede döglődik.
  • 0Diaz0
    kopkop...
    Lehet hogy holnap ismét lesz már boxom.. hogy milyen azt még passzolom..
  • DarkSector
    Jah Péntek 13, még Shep-el is egyetértettem, szerintem holnap elmegyek orvoshoz...:P
  • lucifer9393
    Nekem is a fémház tetszik a legjobban.

"Pontosan egyetértünk." ritkaságnak számít
  • DarkSector
    Pontosan egyetértünk.

Halo 3 eléggé visszafogott, főleg a joy...és szar a színe.
    Halo 4 gitch-es
    Halo Reach meg korrekt, nem csicsás, a joy is korrekt, és cool fémes színű.
  • lucifer9393
    A reaché valóban stílusos, a Halo 4-hez tartozó szerintem má giccses.
  • Moby
    Mi ez a förtelem? :)
  • orichalcos
    Nem fos zöld, hanem Master Chief zöld. :)
  • DarkSector
    Sorry de ez foszöld, nekem nem jön be. :P
  • orichalcos
    Szép, de nekem ez fog örökké tetszeni a legjobban.

• DarkSector
    Nekem a Reach tetszett nagyon.

• FlyHigh
    Nem kéne, a halo 3-as kiadás sokkal szebb volt.
  • Totti5
  • Totti5
    1-2-3 nekem tetszett, semmi baj nem volt velük, persze a kritikusoknak nem tetszett így a rinyáknak meg HC szakértőknek sem ( meg amúgy semmi más sem ), de ahogy nézem ez az új sem tetszik nekik.

Valószínűleg ezt is nagyon élvezni fogom, mint minden mást. Látványmozi mint minden más szuperhősös. Egyedül a Batman jobb egy fokkal, vagy kettővel mert nagyon ütős a szereplő gárda és a hangulata komorabb komolyabb ( persze ez is nagyon távolt van az atomfizikától ) tud lenni mint egy ilyen Pókember, Thor vagy akármi más.
  • Moby
    És ha már egy fossátömörített YT videón ennyi szúrja a szemem, vajon mennyire lesz zavaró, ha ilyenek bennemaradnak?
  • Moby
    Fércmunka. Má bocs, de nekem pont az ilyen teknógagyiságok bökik a szemem kurvára.
    Hogy mást ne mondjak, bármilyen technikában, ahol megjelenítőn landol a kontent a végén, egy vsynch hiba konkrétan teljesen hibás végterméket jelent, és nem használják fel. Ezt is csak a VG ipar tűri el, fogalmam sincs miért.
    Illetve dehogynem, pl a posztodért.
  • lucifer9393
    engem csak az zavar, hogy hiába a fegyver a katonák kezében, nem lőnek, csak szurkálkodnak.
  • szega96
    Ennél nagyobb baja sose legyen
  • lucifer9393
    az mikor van?
  • TDC Geronimo
    Majd biztos gamescomra visznek új demot
  • Moby
    Attó még legyen má ugyanott az ablak, ugyanazon az ojjektumon! :)
    Nem. Ez azér szar, mer elbaszás lakik benne.