176617
-
#122109 Hát nem feltétlen erőltetem az árulást, bocsánat...árusítást.
Csak ha megegyezünk, és nekem is érne annyit akkor természetessen megoldható.
Itt vannak a cuccaim, de nem minden ár reális, csak sok helyen nem frissítettem..kb árak ezek. Jatekaim.hu -> darkSectorxxx
amiket esetleg eladnék:
Assassins Creed 2
Dead Space
Enslaved
Forza 2
Gears of War 2
Mirrors Edge
Resident Evil 5
The Darkness
Final Fantasy-val még nem végeztem a végén kifogott rajtam egy nagyobbacska monster, de elvileg nem lehet már visszábbmenni. -
#122108 Attól függ.. :) Most van 20-am,meg kileszek pótolva amennyivel szükséges.. ( de itt nemszeretnék nagy összegre gondolni.. ) -
#122107 Menyit szánsz rá?
-
#122106 Hát aki tudja, hogy 7k a CE a kiskönyvvel meg mindennel az nem fog ezért 6k-t adni.
DarkSector megdobhatsz privátban vagy itt egy játéklistával amiket árulsz meg irányárat írj. -
Remélem lesz vmi jobb is.. max még kis pénzért.. -
#122104 Azt tudom, hogy nem különbözik tőle. Szóval akkor 6ért el lehetne adni szerintem. -
#122103 Milyet milyet 25 ezrest és ezek szerint oridzsináltat! -
#122102 Tőlem? :P -
#122101 Nekemis fura kicsit.. de a lényeg hogy oridzsinál! -
#122100 Jah és skacok.. egy kérdés.
Szerintetek milyen boxot lehet kapni, konzolüzletből 25körül?! Mert ilyen árat ír a városi konzolbolt.. és holnap megyek nézelődni.. -
#122099 Én hányok a Bundle felirattól. Gears2-ből majd szerzek normális első kiadást. -
#122098 Hát 7k körül már Collectors Editiont kapsz úgyhogy én Bundleként max 4k-t adnék érte. Tudom, hogy sokan többre tartják de többet akkor sem ér. -
#122097 Nekemis ilyen az FM3-am.. de, szerintem nem.. ugyanolyan eredeti.. csak xboxpakk-hoz járt ( Xbox + játékok )... szerintem.. -
#122096 Azokhoz csak a tápot nem adják álltalában!
Kénytelen adni hozzá a játékot,mert anyázás van,ha a szegény user nincs liven és nem fog neki menni a kinect ,ha régi dash van és nem már a kinectes dash! -
#122095 Forza 4 mennyit ér mostanában használtan? Semmi karc nincs rajta. (Az csökkent az értékéből ha bundle copy?) -
#122094 Jut is eszembe, én ugyanígy vettem az első move-om. OEM-ként árulják, olyan márpedig kecire nem létezik belőle :)
Aztán később vettem egybencsomagban géppel, na abban láttam viszont ugyanazt a felirat nélküli dobozt. -
#122093 Nem feltétlenül. Teli van minden hirdetésoldal olyan kinektekkel húszezeré, amik valójában géppel-csomagbú kivett(boltok is csinázzák), kopaszon eladott darabok. Azokhoz sokszor nem adnak szart se. -
#122092 Ezen mindig röhögök,hogy ezt kinek lehet eladni!Hisz aki vesz kinectet ahoz ez jár ergó akinek van kinect annak van akinek nincs kinect az meg ugyse tudja használni. -
#122091 Kinect Adventures olcsón!!
Ha kell épp valakinek. -
#122090 Kerestem ilyet de a háromnegyede döglődik. -
#122089 kopkop...
Lehet hogy holnap ismét lesz már boxom.. hogy milyen azt még passzolom.. -
#122088 Jah Péntek 13, még Shep-el is egyetértettem, szerintem holnap elmegyek orvoshoz...:P -
#122087 Nekem is a fémház tetszik a legjobban.
"Pontosan egyetértünk." ritkaságnak számít -
#122086 Pontosan egyetértünk.
Halo 3 eléggé visszafogott, főleg a joy...és szar a színe.
Halo 4 gitch-es
Halo Reach meg korrekt, nem csicsás, a joy is korrekt, és cool fémes színű. -
#122085 A reaché valóban stílusos, a Halo 4-hez tartozó szerintem má giccses. -
#122084 Mi ez a förtelem? :) -
#122083 Nem fos zöld, hanem Master Chief zöld. :) -
#122082 Sorry de ez foszöld, nekem nem jön be. :P -
#122081 Szép, de nekem ez fog örökké tetszeni a legjobban.
-
#122080 Nekem a Reach tetszett nagyon.
-
#122079 Nem kéne, a halo 3-as kiadás sokkal szebb volt. -
#122078 -
#122077 1-2-3 nekem tetszett, semmi baj nem volt velük, persze a kritikusoknak nem tetszett így a rinyáknak meg HC szakértőknek sem ( meg amúgy semmi más sem ), de ahogy nézem ez az új sem tetszik nekik.
Valószínűleg ezt is nagyon élvezni fogom, mint minden mást. Látványmozi mint minden más szuperhősös. Egyedül a Batman jobb egy fokkal, vagy kettővel mert nagyon ütős a szereplő gárda és a hangulata komorabb komolyabb ( persze ez is nagyon távolt van az atomfizikától ) tud lenni mint egy ilyen Pókember, Thor vagy akármi más. -
#122076 És ha már egy fossátömörített YT videón ennyi szúrja a szemem, vajon mennyire lesz zavaró, ha ilyenek bennemaradnak? -
#122075 Fércmunka. Má bocs, de nekem pont az ilyen teknógagyiságok bökik a szemem kurvára.
Hogy mást ne mondjak, bármilyen technikában, ahol megjelenítőn landol a kontent a végén, egy vsynch hiba konkrétan teljesen hibás végterméket jelent, és nem használják fel. Ezt is csak a VG ipar tűri el, fogalmam sincs miért.
Illetve dehogynem, pl a posztodért. -
#122074 engem csak az zavar, hogy hiába a fegyver a katonák kezében, nem lőnek, csak szurkálkodnak. -
#122073 Ennél nagyobb baja sose legyen -
#122072 az mikor van? -
#122071 Majd biztos gamescomra visznek új demot -
#122070 Attó még legyen má ugyanott az ablak, ugyanazon az ojjektumon! :)
Nem. Ez azér szar, mer elbaszás lakik benne.