XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És mûködik is?<#idiota>#idiota>
Mit lehet róla tudni? Nem classic?
Kézikönyv van? Milyen állapotban van?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
This is not true. There are not fellow, respawnoltam, furcsah in him if the sentence is formulated well, kimaxolta" words, then whole translates well. It will be understood what's wrong.
Ez nem igaz. Ott vagy párosítani, respawnoltam, furcsah benne ha a mondatot jól kifejezik, kimaxolta szavak, azután egész jól fordít. Azt érteni fogják mi hibás.
I can't believe it. Are you there to pair, respawnoltam, furcsah in him if the sentence is expressed well, kimaxolta words, afterwards whole translates well. It will be understood we wrong.
Nem tudom elhinni azt. Te ott vagy hogy alkoss párt, respawnoltam, furcsah vagy benne, ha a mondatot jól kifejezik, kimaxoltaszavak, késõbb egész jól fordít. Azt érteni fogják mi rossz.
Egész érthetõ 2 szer oda vissza fordítva.<#nevetes1>#nevetes1>Mivel szinte hulla nyelvtant használ és még így se veti össze a fordítandó nyelvet a fordított nyelvel tehát szart se ér.Ahoz,hogy a problémát pontosan megértsék nem lesz alkalmas.A probléma feltárása és megoldása mindig a probléma pontos elmondásán alapszik na és pont ez az ami itt nem lesz meg.De legyen szerencséje!
De a lényegesebb az,hogy még ha meg is értik akkor se fognak semmit kezdeni vele,mer pont leszarják az 1éni user problémáját.(ezt csak úgy mellékesen írom)
(perszepersze, VÉLETLENÜL kerültetek a lobbiba... <#hehe>#hehe> )
Forza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
08 Ne tegye melegség forrása mellett, például a radiátor, a kemence vagy hõmenniséget termelõ apparátus mellett. (erõsítõ is)
11. Csak használhatsa a gyártó által megbízott összekapcsolót/melléklete
Jó lesz 😊
Adversus solem ne loquitor
Ìgy szerintem megfogalmazom magyarul a történteket majd google fordìtóval lefordítom angolra s elküldöm az Actisok supportjának.
Így jó lesz vagy valami más menete van ennek?
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Crysis 2
Gears of War 2
Halo: Reach
Ennyit megérnek bõven.
Mind a 3 multis is.

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Igaz ez még Mw2-es probléma de hátha tudtok segíteni....
Játszottunk Mw2-ben egy cimbivel free for allt és az egyik join alkalmával egy booster lobbyba kerültünk egy olyan userhez (Toni Shooter) aki állandóan helirõl lelõtt amint respawnoltam és ami különösen furcsah hogy találatonként több millió vagy milliárd pontokat kaptam ami azt eredményezte hogy teljesen kimaxolta a multiplayeremet 100%-ra. Cimbinek meg a Spec Ops-át tette 100%-ra..
Én a 23-as szintemet szeretném visszakapni és az 1400000-es helyezéseimet és nem a 10 óra alatt elért 70-es szintemet és a 478482-met....
arra lennék kiváncsi ha frissitem a Dashboardot akkor nem lesz semmi baja a gépnek ? flash nem lesz kuka...stb ?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Multinak indult valóban, de szerintem a single része erõsebb lett
PSN ID.: Beegabor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amúgy most a MG: Rising-ot hegesztik
Japánon kívül kb 50k mehet majd el belõle, az is csak azért mert van benne multi
Remélem a 2. részt is hegesztik és nem ilyen tõtelékekre megy el a pénzük, ami valószínûleg japánon kívül nem lesz sikeres.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gyengén indul,de ahogy belemélyed az ember egyre jobb lesz. Kb ugyanolyan érzésem volt, mint a Binary Domain-nál,hogy a karakterek, átvezetõk vitték el a hátán az amúgy sokszor monotonitásba fulladó játékmenetet.
Itt is ez van, baromi jó átvezetõket rittyentettek alá, a karakterek baromi jók(bár a szokásos klisés menõcsávók, bögyös macák), van stílusuk és még a legbalekabb tag is szerethetõ. Kicsit talán sokféle is van belõlük,és így a sztoriban csak itt ott kapnak szerepet, nem mélyednek bele egyik mellékkarakter hátterébe sem.
Lényegében két fõszereplõ van, egy Dark Side(Jack) és egy White Side(Leo) ,bár itt nem lehet igazándiból jó és rossz oldalról beszélni, mindegyiknek megvan a maga célja,motivációja, és ha játszol mindegyik oldallal akkor lesz igazán kerek a történet.(ami úgy kb 6-7 óra(valós idõben,mert a játék mérõje nem számolja bele a töltéseket, újrapróbálkozásokat és az most nekem 4:46 -on áll)
A játékmenetbe lehetne fõleg belekötni,monoton tud lenni.
Mindegyik oldalon 4-4 pálya van,amik ugyanazok ugyan, de más más területet kell bejárni(pl a tengerparti szakaszon egyik fél a parton és a mólón harcol, a másik oldal a parthoz közeli olajfúrótornyon, etc...)
Ezek a pályák egy nagy arénának felelnek meg, az ellenfelek folyton újratermelõdnek, lehet õket irtani napestig, de nem ez a lényeg, hanem a pontvadászat. Elérsz bunyóval pl 3000 pontot,akkor megnyílik vagy egy mellékküldetés, vagy egy fõküldetés ami továbbgörgeti a sztorit. ha megcsinálod a teljesítményedtõl függõen értékelést kapsz, hozzá egy medált és annak milyenségétõl függõen(bronz,ezüst,arany,platinum) sokkal több pontot mint amit sima bunyóval elérhetsz rövid idõn belül. Szóval így elérsz egy ponthatárt, ami megnyit egy újabb mellék vagy fõküldit és így megy egészen a pálya végéig (általában 4 mellék és 3 fõ)
A mellékküldik az egyszerû ölj le 50 embert 5 perc alatt-tól, a juttass el 5 táskát 5 pontra stílusún át, a védj meg egy pincér robotot a támadásoktól - ig terjed nagyjából 😄 .A fõküldik már izgalmasabbak, 80%-ban egy fõellenfelet kell legyûrni
7 pontos cucc nálam, jól szórakoztam, az átvezetõk miatt érdemes letolni,baromi jól van koreografálva 1-2 jelenet
Mert most írom,de utána meg asszonnyal éjszakai borozgatós,filmnézõs medencés fürdõzés lesz.<#kacsint>#kacsint><#nevetes1>#nevetes1>
Ninja Gaiden 2 és Dead Space 1
#121876:
a 3 közül a legjobb MW epizód az MW2
only controller, PC mouse sucks 😊
Just do it :)
360on játszottam utána végig, perfekt!
Forza.
bár a sztori ... öö.... 😄
Forza.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Nem tudom mennyire HC: Dante's Inferno
Kaland, puzzle, nyitott világ, közepes h&s mechanika: Darksiders
Resident Evil ORC.
Resident Evil 6.
syntax error
esetleg Dante's Inferno és Darksiders
Thrash \'Till Death
A summer starst 2012-t sütöttem ki.<#nevetes1>#nevetes1>
Na akkor kinectezek 1 kicsit!<#nevetes1>#nevetes1>
Marad a 900 G ,mert valahogy nincs kedvem még 2 szer végigjátszani.Elkezdtem Suicide Mission difficultyn,de 5. map után ráuntam!
Anno a winter games-et szerettem nagyon 386-on,asszem ez volt a neve.Volt bob meg korcsolya,meg egy csomó más fasza sportág,ez a gém igazi billentyûgyilkos volt😊
XBOX Live Gamertag:Waczkor
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Az 1000/1000 -ért ki kell ám jutnod az idei olimpiára bármelyik sportágban.