XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Haha 😄
És mûködik is?<#idiota>
Mit lehet róla tudni? Nem classic?
Kézikönyv van? Milyen állapotban van?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Harlekin
Ez sem igaz. Ha jól meg van fogalmazva a mondat, nincsenek benne "cimbi, respawnoltam, furcsah, kimaxolta" szavak, akkor egész jól fordít. Meg fogják érteni mi a baj.

This is not true. There are not fellow, respawnoltam, furcsah in him if the sentence is formulated well, kimaxolta" words, then whole translates well. It will be understood what's wrong.

Ez nem igaz. Ott vagy párosítani, respawnoltam, furcsah benne ha a mondatot jól kifejezik, kimaxolta szavak, azután egész jól fordít. Azt érteni fogják mi hibás.

I can't believe it. Are you there to pair, respawnoltam, furcsah in him if the sentence is expressed well, kimaxolta words, afterwards whole translates well. It will be understood we wrong.

Nem tudom elhinni azt. Te ott vagy hogy alkoss párt, respawnoltam, furcsah vagy benne, ha a mondatot jól kifejezik, kimaxoltaszavak, késõbb egész jól fordít. Azt érteni fogják mi rossz.

Egész érthetõ 2 szer oda vissza fordítva.<#nevetes1>Mivel szinte hulla nyelvtant használ és még így se veti össze a fordítandó nyelvet a fordított nyelvel tehát szart se ér.Ahoz,hogy a problémát pontosan megértsék nem lesz alkalmas.A probléma feltárása és megoldása mindig a probléma pontos elmondásán alapszik na és pont ez az ami itt nem lesz meg.De legyen szerencséje!
De a lényegesebb az,hogy még ha meg is értik akkor se fognak semmit kezdeni vele,mer pont leszarják az 1éni user problémáját.(ezt csak úgy mellékesen írom)
szega96
Army of Two 40th Day eladó 2500 postával, hátha érdekel valakit 😄

Ez sem igaz. Ha jól meg van fogalmazva a mondat, nincsenek benne "cimbi, respawnoltam, furcsah, kimaxolta" szavak, akkor egész jól fordít. Meg fogják érteni mi a baj.
arty
cheater!! bant neki! <#hehe>

(perszepersze, VÉLETLENÜL kerültetek a lobbiba... <#hehe> )

Forza.

davidka003
Fõleg úgy. Angolról magyarra még csak-csak.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Bogyi007
Magyarról angolra is gyalázatosan tud fordítani a Google?

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Moby
07 Ne dugulja el a szellõzõ lyukot. A gyártó utasítása szerint felszerelje. 
08 Ne tegye melegség forrása mellett, például a radiátor, a kemence vagy hõmenniséget termelõ apparátus mellett. (erõsítõ is)
11. Csak használhatsa a gyártó által megbízott összekapcsolót/melléklete

Jó lesz 😊

Adversus solem ne loquitor

davidka003
Szerintem google fordítval meg se értenék.

Bogyi007
Beszéltem supporttal, szerintük ez a liveos profilomra nem lesz kihatással, de javasolták hogy az Activision-nal vegyem fel a kapcsolatot, kaptam egy telefonszámot de az a szegényes angolom miatt nem lesz járható út.

Ìgy szerintem megfogalmazom magyarul a történteket majd google fordìtóval lefordítom angolra s elküldöm az Actisok supportjának.
Így jó lesz vagy valami más menete van ennek?

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Nagyon várós, imádom az ilyen bunyós játékokat. Amúgy is, én vagyok BATMAN! <#vigyor5>
davidka003
jatekaim.hu-n 2k-ért letöltõkód:

Crysis 2
Gears of War 2
Halo: Reach
Ennyit megérnek bõven.
Mind a 3 multis is.

Harlekin
Ha netán valakinek lenne AKSI HIBÁS vezeték nélküli headsetje"a régi fehér",amitõl meg akar szabadulni az írjon rám,mert megvásárlás okán érdekelne a dolog!
0Diaz0
FM3 : Pipa !

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

0Diaz0
Csak a menüjét frissíti azthiszem.. de nembiztos!

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Bogyi007

Igaz ez még Mw2-es probléma de hátha tudtok segíteni....

Játszottunk Mw2-ben egy cimbivel free for allt és az egyik join alkalmával egy booster lobbyba kerültünk egy olyan userhez (Toni Shooter) aki állandóan helirõl lelõtt amint respawnoltam és ami különösen furcsah hogy találatonként több millió vagy milliárd pontokat kaptam ami azt eredményezte hogy teljesen kimaxolta a multiplayeremet 100%-ra. Cimbinek meg a Spec Ops-át tette 100%-ra..

Én a 23-as szintemet szeretném visszakapni és az 1400000-es helyezéseimet és nem a 10 óra alatt elért 70-es szintemet és a 478482-met....

speck
Sziasztok... nagyon nagyon kezdõ vagyok
arra lennék kiváncsi ha frissitem a Dashboardot akkor nem lesz semmi baja a gépnek ? flash nem lesz kuka...stb ?

DarkSector
ahogy telík az idõ egyre nagyobb csalódások érnek a játékkal kapcsolatban.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Videókon szart sem mutatnak a késõbbi sztoriból
Multinak indult valóban, de szerintem a single része erõsebb lett

PSN ID.: Beegabor

Totti5
MG: Rising biztos nagyon jó lesz. Lesz benne story, jó single és gameplay.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Eleve multisnak készült. Már ott nem tetszett a koncepció. Egyediséget sajnos egyetlen videón sem tudtam felfedezni.

Seth
Mert a Bayonettát már rég meg kellett hogy unjad , nem éppen mai darab😄

Amúgy most a MG: Rising-ot hegesztik

Japánon kívül kb 50k mehet majd el belõle, az is csak azért mert van benne multi

TaRka0107
Medence is?😮 Akkor nem is boxoznék egész nyáron😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Totti5
Miért kellene nekem ezzel foglalkoznom a 20 órás egyedi és végig baromi jó Bayonetta után?

Remélem a 2. részt is hegesztik és nem ilyen tõtelékekre megy el a pénzük, ami valószínûleg japánon kívül nem lesz sikeres.

DarkSector
Ha ebbõl lenne valami, és az ELSÕ részt csináálnák meg változatlanul ilyen HD minõségben, tuti elõrendelném XBLA-ra!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
MAX ANARCHY ( ANARCHY REIGN)

Gyengén indul,de ahogy belemélyed az ember egyre jobb lesz. Kb ugyanolyan érzésem volt, mint a Binary Domain-nál,hogy a karakterek, átvezetõk vitték el a hátán az amúgy sokszor monotonitásba fulladó játékmenetet.

Itt is ez van, baromi jó átvezetõket rittyentettek alá, a karakterek baromi jók(bár a szokásos klisés menõcsávók, bögyös macák), van stílusuk és még a legbalekabb tag is szerethetõ. Kicsit talán sokféle is van belõlük,és így a sztoriban csak itt ott kapnak szerepet, nem mélyednek bele egyik mellékkarakter hátterébe sem.

Lényegében két fõszereplõ van, egy Dark Side(Jack) és egy White Side(Leo) ,bár itt nem lehet igazándiból jó és rossz oldalról beszélni, mindegyiknek megvan a maga célja,motivációja, és ha játszol mindegyik oldallal akkor lesz igazán kerek a történet.(ami úgy kb 6-7 óra(valós idõben,mert a játék mérõje nem számolja bele a töltéseket, újrapróbálkozásokat és az most nekem 4:46 -on áll)

A játékmenetbe lehetne fõleg belekötni,monoton tud lenni.
Mindegyik oldalon 4-4 pálya van,amik ugyanazok ugyan, de más más területet kell bejárni(pl a tengerparti szakaszon egyik fél a parton és a mólón harcol, a másik oldal a parthoz közeli olajfúrótornyon, etc...)
Ezek a pályák egy nagy arénának felelnek meg, az ellenfelek folyton újratermelõdnek, lehet õket irtani napestig, de nem ez a lényeg, hanem a pontvadászat. Elérsz bunyóval pl 3000 pontot,akkor megnyílik vagy egy mellékküldetés, vagy egy fõküldetés ami továbbgörgeti a sztorit. ha megcsinálod a teljesítményedtõl függõen értékelést kapsz, hozzá egy medált és annak milyenségétõl függõen(bronz,ezüst,arany,platinum) sokkal több pontot mint amit sima bunyóval elérhetsz rövid idõn belül. Szóval így elérsz egy ponthatárt, ami megnyit egy újabb mellék vagy fõküldit és így megy egészen a pálya végéig (általában 4 mellék és 3 fõ)
A mellékküldik az egyszerû ölj le 50 embert 5 perc alatt-tól, a juttass el 5 táskát 5 pontra stílusún át, a védj meg egy pincér robotot a támadásoktól - ig terjed nagyjából 😄 .A fõküldik már izgalmasabbak, 80%-ban egy fõellenfelet kell legyûrni

7 pontos cucc nálam, jól szórakoztam, az átvezetõk miatt érdemes letolni,baromi jól van koreografálva 1-2 jelenet

Harlekin
Holnap szerintem mehet!
Mert most írom,de utána meg asszonnyal éjszakai borozgatós,filmnézõs medencés fürdõzés lesz.<#kacsint><#nevetes1>
Muttley
"rettentõen brutális és véres"

Ninja Gaiden 2 és Dead Space 1

#121876:
a 3 közül a legjobb MW epizód az MW2
only controller, PC mouse sucks 😊

Just do it :)

arty
én azt már pécén akartam végigjátszani, de ott ilyen pad-emulátorral kb 10 perc után feladtam 😞

360on játszottam utána végig, perfekt!

Forza.

Totti5
Szedd össze magad és hagyd a kinectet. Gyere multizni... London 2012😊

Totti5
10+ millióan esküsznek rá.

davidka003
Valaki nyomta a COD:MW2-t boxon? Milyen? Vállalható az irányítás?

arty
ninja gaiden 2 a legmélyebb, legvéresebb (leszakadó testrészek már nincsenek a 3.-ban, meg az amugy is csak egy zsé kategoriás hulladék)

bár a sztori ... öö.... 😄

Forza.

Renjike
én is mikor kölcsönbe kaptam , ezért tettem le 😄 kicsit nem volt hozzá már idegem 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Totti5
Bayonetta nem elvont, csak japó😊 viszont minden elemében majdnem tökéletes.

FlyHigh
Castlevania az megvolt, de ott a vége felé már normálon is vérbe forgott a szemem, nálam az átment már frusztrálóba, de a kihívás miatt csináltam. Bayonettát kipróbálom, bár elég elvont egy cucc, de látatlanba nem ítélkezem.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Anime nekem is tetszett, de a játék már nem, én ezt már láttam a gow 3 része alatt, csak sokkal epicebben.

Thrash \'Till Death

Totti5
HC: Castlevania, Ninja Gaiden 2, DMC 4, Bayonetta

Nem tudom mennyire HC: Dante's Inferno

Kaland, puzzle, nyitott világ, közepes h&s mechanika: Darksiders

davidka003
Dante esetleg de ott is inkább az animével többre megy az ember. 😄

DarkSector
Ninja Gaiden 3.
Resident Evil ORC.
Resident Evil 6.

Seth
"rettentõen brutális és véres és mély sztoris"

syntax error

esetleg Dante's Inferno és Darksiders

FlyHigh
Melyik a legjobb h'n's játék boxra? GOW szerûség kéne, ami rettentõen brutális és véres és mély sztoris...

Thrash \'Till Death

Harlekin
wazzzzzeeeee!!!!!
A summer starst 2012-t sütöttem ki.<#nevetes1>
Na akkor kinectezek 1 kicsit!<#nevetes1>
Harlekin
ja ja most nézem 600 G elég könnyû a többi viszont melós.Na mi 2 en leszünk,ha gondoljátok boostolhatunk acsit.Vannak azok a nem veszíthetsz labdát acsik meg löj 10 acet stb stb ez nagyon könnyû ki boostolni többen.Na majd visszatérünk rá!
Harlekin
Spec op miatt ma nagyon letompultam.
Marad a 900 G ,mert valahogy nincs kedvem még 2 szer végigjátszani.Elkezdtem Suicide Mission difficultyn,de 5. map után ráuntam!
Waczkor
Vannak szép acsik,pl íjászaton pont a közepébe,világ és olimpiai rekord megdöntés,lövészeten nem hibázni stb.Elég sok multis acsi van,esetleg összeállhatnánk páran,amúgy is nagy poén egymás ellen,pláne ha olyan versenyszám van ahol egymás mellett nyomjuk.

Anno a winter games-et szerettem nagyon 386-on,asszem ez volt a neve.Volt bob meg korcsolya,meg egy csomó más fasza sportág,ez a gém igazi billentyûgyilkos volt😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Harlekin
Ok nem lesz gond szerintem!<#nevetes1>
Waczkor
Tottival nyomtuk multiban is,nagyon poén,pláne mikor nem sikerül eldobni a diszkoszt és szépen kidõlünk a kõrbõl😄

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Seth
Na gondoltam 😄
Az 1000/1000 -ért ki kell ám jutnod az idei olimpiára bármelyik sportágban.

Harlekin
Na kedvet kaptam hozzá már sül!<#kacsint>