XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
p2: Akitõl vettem a fos boxot, ma kiderült hogy mégis tudott a hibáról.. mostmár csak kérdés hogy mi legyen.. hagyjam-e. ( bár a box már nem nálam van ) vagy ne hagyjam.. bár jobban jár hogyha hagyom.. <#rolleyes>#rolleyes>
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Valaki vásárolt már valamit a livekodok.hu-ról? Venni szeretnék egy 12 hónapos live kártyát, de nem igazán tudok bármit is az oldalról... Megbízható?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
elõször berakod a 2. lemezt ( content disk ) , feltelepíti, kiveszed,berakod az 1. lemezt ( inditó lemez ) és úgy fog menni...
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
ezt nemegészen értem... 😉
elsõ lemezt installálod, inditod a játékot, játékon belülrõl pedig felrakod a 2. lemez tartalmát.
Forza.
(Privátban is írhatnátok)
Köszönöm !
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
de mindegy, ha a halo4 esetén is a marketingre költik a büdzsé 80%-át(!!!) az is irritálni fog 😞
Forza.
nekem pl. sokat kéne fizetnie vkinek, h egy Batmannel játsszak, akármennyire 10-bõl 20 pontos, mert számomra egy gyerekes Bullshit a denevércsávó kompletten
szemben mondjuk egy AvP-vel, ahol a Predator karaktert úgy ámblokk számomra nagyon eltalálták
vannak kivételek is: Avatar moziban jó volt, gammában dögunalom
Riddick (nem a Pitch Black) moziban 1x nézõs, játékban pedig egész jó
utóbbi lehet, h rebuy, mert manapság nincs stealth játék..
😊
Just do it :)
kákabélû nyeszlett fogyókúra bajnokokat használnának, akire csak ráfújsz és megpusztul
hanem atlétákat, sportolókat, megfelelõ mozgáskultúrával
Just do it :)
London 2012 be van 1 acsi,hogy döntsed meg a saját rekordokat.Mivel nincs erre stat,hogy mi az amit már újra döntöttem és nagyon sok számba elsõre WR-t csináltam esélytelen,hogy megdöntsem és meglegyen az acsi.Leszarom nem is érdekel most már!!!
De az inkább,és most jön az érdekes!!!
Letöröltem a játékállást a hddrõl csináltam cler casht semmi ugyan úgy megmaradtak a PB-k!Köv.levettem a vinyót a boxról,recoveryztem a 27 megás profilomat a belsõ memre és lett egy 117 kb os profil miután ez megtörtént net ki.Játékba belép ÉS bazz ott vannak az egyéni rekordok.Hát hogyan és hova tárolja bazz?????????<#idiota>#idiota><#confused>#confused>
Killzone 2 - 40 millio$
Final Fantasy XII - 48 millio$
L.A. Noire - 50 millio$
APB: All-Points Bulletin - 50 millio$
Halo 3 - 55 millio$
Metal Gear Solid 4: Guns of Patriots - 60 millio$
Too Human - 60 millio$
"A probléma ezúttal a játékfejlesztõ Silicon Knights hosszú harca volt az Epic Games-szel és az általuk fejlesztett Unreal Engine 3 motorral. Végül a Silicon Knights lemondott a videojáték-világ legkeresettebb motorjáról, és belekezdett egy saját fejlesztésû motorba. Tette ezt akkor, amikor a Too Human már majdnem készen állt. Ez mindössze 10 millió dolláros veszteséget okozott a cégnek, nyilván könnyen kiheverték."
Shenmue - 77 millio$
Gran Turismo 5 - 80 millio$
Grand Theft Auto IV - 100 millio$ ( Több mint ezren dolgoztak három és fél éven át )
Red Dead Redemption - 100 millio$
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
My streams: https://beam.pro/oriic
Forza.
A marketingje pedig 200 millióba került.
King Kong - 9 pont
Chronicles of Riddick - 9 pont
The Matrix: Path of Neo - 8 pont
Tron 2.0 / Leagcy - 8 pont
The Thing - 9 pont
Blade Runner - 10 pont
Aladdin - 10 pont
The Lion King - 10 pont
Alien versus Predator - 8 pont
GoldenEye 007 - 8 pont
Spiderman 2 meg pl az új. - 7 pont
Indiana Jones and the Infernal Machine - 8pont
Ghostbusters: The Video Game - 9 pont
Lord of the Rings: Battle for Middle Earth - 8 pont
X-Men Origins: Wolverine - 7 pont
Next PC upgrade: 2022
Azért azt el kell ismerni, hogy filmekbõl mindig szar játékok készülnek.
Egyedül a Wolwerine volt olyan, hogy jobb volt mint a film.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Batman: Arkham Asylum elég korrekt volt, Arkham City pedig egy picivel gyengébb volt de az se rossz.
Lego játékok ( Star Wars, Batman, Karibi )
King Kong
Chronicles of Riddick
The Matrix: Path of Neo
Tron 2.0 / Leagcy
The Thing
Blade Runner
Aladdin
The Lion King
Alien versus Predator
GoldenEye 007
Spiderman 2 meg pl az új.
Indiana Jones ( már nem ugrik be az alcíme )
Ghostbusters: The Video Game
Lord of the Rings: Battle for Middle Earth
X-Men Origins: Wolverine
stb...
Rakat Star Wars és Star Trek játék.
A grafika pc-n hiába éles, meg dx11 mégsem olyan mint ez az eredeti változat.
Elég a demo-t megnézni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De magyar bélyeg van rajta meg az õ magyar címe van feladóként, úgyhogy rejtély a légiposta matrica.
De most úgy néz ki, hogy 1500 Ft-ért megveszik. Jól jár vele a vevõ. <#hehe>#hehe>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
mi szóltunk elõre! 😄
Forza.
ingyen volt neki? 😄