176617
banner
  • teddymac
    hmmm
  • Shan
    Attól még nem fut 60km/h-val Max..
    Mondtam, hogy nem röhög.na.
  • Tinman #133033
    Eljutottam nagy nehezen ventilátorokig. Kiszedem, megtakarítom, na mondom egy kis műszerolaj... jah, nem, mert nincs kis olajozó háza, mint a PC-s ventik nagy %-nak.

Köszi MS.

Tehát ha ez beszarik, vagy túl zajos -> Csere.
  • Tinman #133032
    Nincs.

Érdekes is lenne... PC-n 150 FPS erőgépen, X-en meg 30 FPS. :-)
  • Shan
    Félve kérdezném meg, hogy létezik-é olyan játék, amiben van multiplatform multiplayer...(pc-xbox).. Nemér röhögni.
  • davidka003
    Konzolokszervize ilyen. Tele a net az ilyen tapasztalatokkal. Pár hete is ment a sírás PH-n, hogy ilyen tróger cég.
  • Tinman #133029
    Lehet, de nem egyszerű annyira szétkapni.

Most tartok ott, hogy a burkolat minden része el van már távolítva, szépen, óvatosan, semmi törés és karc nem volt. Igaz azt a 3 csavart kicsit nehezen tudtam kivenni, pedig elég komoly torx készlet van itt a cégbe, nem, nem a szerszám a rossz.

Ha eljutok a ventikig, akkor kiszedem őket, megtakarítom, és ha lehet műszerolajjal megolajozom a csapágyakat. Ez mindenképpen segíteni fog a picit zajosabb ventiken. Ha már nagyon gáz, lehet kicserélem őket... majd írok még :-)

Készítettem a trükkös fedlaphoz is spec szerszámot, nagyon pöpec lett, seperc alatt le tudtam venni a tetejét :-)
  • Tinman #133028
    Optika

Csavarok 2-3 ok, 3 nem ok.
  • vg
    Ez nagyon szomorú dolog. Én soha nem vásárolnék ilyen sufni boltból konzolt. Eddig mindig az 576-ban vásároltam, és bár drágább, de nem fordul ilyen elő. Amúgy tudtad, hogy egy olyan nagy csavar, ami középen fogja a lapot közel 3000 forint? Lopják mint a cukrot.
  • Tinman #133026
    Azonnal készítek, de annyit el kell ismernem, hogy soha semmi baja nem volt az XBOX-omnak...
  • Mr Manson
    xbox.com másnál se elérhető?
  • teddymac
    Konzolokszervize akkor ezek szerint nem megbízható ???

csinálnál képet ?
  • Mr Manson
    .. erről jut eszmbe, SLIM ventije napról napra hangosabb. "Házilag" lehet vele valami kezdeni?
  • Tinman #133022
    Lejárt a 3 év gar a Box-ról gondoltam itt az ideje szétszedni és karbantartani.

Konzolokszervizetől vettem, természetesen nem modolt, gányolt, használt szart kértem.

3 éve a tulajdonomba van, soha nem járt senkinél... szedem szét eljutok torx csavarokig ÉS TOTÁL SZÉT VAN BARMOLVA A FEJÜK!!! (Ha kell lövök fotót... látszik a szaGértelem.)

Ez kb. úgy volt érintetlen, mint az én szüzességem -.-

A büdös qrva élet, komolyan mondom! Miért kell mindig átbaxni a másikat?

Szerk: Az optikai meghajtón kék TOLLAL egy X van ráírva -.-
  • Tinman #133021
    "Mit, hol?:)"

A Sniper Elite Nazi Zombie Army-t vettem 850 Ft-ért PC-re 2 napja.

"Ez egy stand alone kiegészítő most jelent meg, 10 ójró a steamon, annyiért is vettem reggel."

Most ez valami rossz vicc? Ugye nem adtál 3.000 Ft-ot a Nazi-s témáért?!
  • Tinman #133020
    Köszönöm!!!
  • Tinman #133019
    PC-re vettem nyilván.
  • teddymac
    990Ft áron van most valami játék ?
  • arty
    ha beállításokban a chat hangot tévére+headsetre küldeted (van rá beállítás), akkor nem!
  • CSOCSO
    Beszereztem a Crysis3 at xboxra. Szegeny jatek nagyon ganyul nez ki a pc-s crysis2 hoz kepest. De azert elviselheto 186cm es tv-n 3d ben :D
  • Smitiz
    Azért ilyen zavaros mert egy ismerősöm nevében érdeklődök zavarja hogy XboX liveon fikázzák de nem akarja menüben muteolni vagy valami ilyesmi :D
  • Smitiz
    Olyan kérdésem lenne, hogy ha csak simán be van dugva a kontrollerbe egy 2,5mm-es jack egy rossz, nem működő fülhallgatóval, akkor le fog némulni a TV-ről a chat hang?
  • Totti5

• Totti5
    "The DLC is downloaded onto the hard drive and thus as long as it's on the same xbox, you can access it with different accounts!"
  • Totti5
    Mit, hol?:)

Az alap Sniper v2őt?

Ez egy stand alone kiegészítő most jelent meg, 10 ójró a steamon, annyiért is vettem reggel.
  • DarkSector
    Szerintem ez a normál áruk, csak egyszerűen megváltozott, attól hogy nincs akció még a játékok ára elvileg csökken, bár ez csak Live-on tűnik furának, mert a jellemző az hogy a beárazó manók sokszor lusták vagy alszanak, ezért lehet egy Forza 13k.
  • davidka003
    2 hete a Brotherhood 1k volt. Lehetséges, hogy a Crysis 2 olcsóbb lett.
  • DarkSector
    Megvetted 850-ért, ami elvileg only PC?
  • 0Diaz0
    amugy sracok . passzolom mennyi az eredeti aruk.. de az AC Brotherhood 1990ft a Crysis 2 meg 3k.... nemhogy most ezek is olcsobbak lettek??
  • Tinman #133006
    850-ért vettem tegnap, annyit csak ér :-)

Erre tudsz valamit?

Ha veszek UK accal DLC-t, akkor azt a MÁSIK HU accon is tudom használni a teljes játékhoz? Vagy, hogy van ez?
  • DarkSector
    :P
  • DarkSector
    Kabe. :D
  • orichalcos
    Itt most magasztalás. :D
  • Harlekin
    "nem lettem okosabb."
    Ezen semmi se fog változtatni,ez veled született dolog...
  • Totti5
    Beteg egy cucc:D

• DarkSector
    Ezek is kétértelműek, nem lettem okosabb. :D
  • davidka003
    Iszonyúan jó, rettentően szép. :D
  • misiizsai
    Valakinek lenne kedve a Kane & Lynch 2 t Co-opban Extrémen végig játszani?
  • DarkSector
    A mocsok szépet nem tudom hová tegyem...degradálás vagy magasztalás? :D
  • orichalcos
    PH-n írt nekem egyik srác róla. PS3-on játszott vele, állítólag mocsok szép, de buta az AI, ugyanúgy mint az 1. részben.