XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Slim Wifinél beírom a wifi kódot, de nem csatlakozik. Automatikusan nem állítja be az ip-t, ha mi beállítjuk akkor sem jó. Mi lehet a gond?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

szega96
Milyen helyek lesznek ebbe tyûûûû😄D

ha a nokia lumia 710 tescos akkor az 😄 t-mobile-nál van néhány telefonhoz ajándékcsomag.

TaRka0107
Ment privi.

TaRka0107
Ment privi.

davidka003
Dobozos játék? ÉS van valami megbízhatóságod valahol?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Totti5
Már rég volt AC3😊))))

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

0Diaz0
Ezaz... nekemis ,ugyanígy van.. és mégse csatlakozik.. a SAJÁT HÁLÓZATOMRA!..

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

games4ever
Hát akkor nem tudom. A network settings-nél elméletileg látnia kellene az összes elérhetõ wifi hálózatot (legalábbis nálam jó). Látsz egyébként ott egyáltalán wifi hálózatot?

TaRka0107
Kiválasztom a Wirelesst, de ott nem mutatja a nevét a rúternek, hogy ahhoz csatlakozzon. Nem úgy van mint például telefonon, hogy csak beírom a jelszót és kész.

games4ever
Nem olyan nehéz. 😛
Settings > System > Network Settings > itt meg kiválasztod ahova akarsz csatlakozni, beírod a jelszót és már megy is 😉

Örm
Hello!
Max Payne 3-al kapcsolatban lenne egy kérdésem. Ha a New York minute módot soft lock támogatással viszem végig akkor megadja érte az acsit vagy itt is csak a free aim számít?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Muttley
játszható
élethû
naná, h mai napig megvan 😊
a többi deszkás game EHHEZ képest egy rakás kaki
a Skate 4-be remélem már raknak jó sok longboard-ot is, és több lesz a deathrace

Just do it :)

FlyHigh
ps 1-en imádtam. Tízenpárév távlatából már az egész téma hidegen hagy.

Thrash \'Till Death

Totti5
Na erre a Tony Hók HDra nem kell kiadni 1200at. Régen fun volt, most csak irtózatosan béna😞 aki ebben a témában keres játékot minden idõk legjobbját a Skate szériát játssza és nem azért mert az inkább szim, hanem azért mert az játszható!

kakaoskalacs
Off

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

DarkSector
érdekes telót vehettél, gondolom tesco-s. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Vettem egy telót, és kaptam hozzá ajándékba Forza 4 xbox játékot, 3 hónap live elõfizetést, meg 1200 microsoft pontot. nem érdekel vkit? még bontatlan, ki sincs csomagolva semmi. 8ezer cakk-pakk.

DarkSector
Háát ezis meg azis. 😄

Háttérben ott figyel steam-es is, vagyis 4 változatban van meg. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth
Ennyire nem jó játék, hogy minden platformra megvegye az ember. Vagy csak a nevedet akarod fényezni ? 😄

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
Na végre:

davidka003
Jött ma egy Dead Space 2k-ért tökéletes állapotban, hát komolyan mondom, hogy sokkal jobb boxon. Bár grafikán látszott az elején, hogy picit rosszabb, mint PC-n, mikor még a USG Kellion-on voltunk és szálltunk le.
Irányítás nem olyan lassú, mint PC-n. (2. részben már megoldották ezt is.)
Ja és végre 16:9-ben tudom élvezni, mert mikor PC-n nyomtam anno akkor még csak 4:3-as monitorom volt és ennél nagyon rossz olyannal.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

orichalcos
Nagyon jó az ODST, csak ne teljes játéknak vedd. Ez egy kiegészítõje a Halo 2-nek. Én legalábbis annak veszem. Vannak benne jó dolgok. Viszont kimaxolni nehéz, mert soha nem akar összejönni a 200k firefigh-t módban. MÉg a wraith glitch-el sem. 😞

A legvégén majd lesz plusz jelenet egy régi ismerõssel, plusz van a megszokott legendary ending-es plusz jelenet is. Amit a mai napig nem tudok értelmezni hogy mit talált ott a Covenant.

My streams: https://beam.pro/oriic

lucifer9393
Én is várom, a negyediket meg mai napig is játszom. Legelsõ játékom volt anno, és most jöttem rá, milyen jó az online móka. Elég gyorsan lehet benne fejlõdeni, csak kicsit ki kell ismerni a játékosokat. Az ötödik meg olyan lsz, mintha egy új játék lenne új szereplõkkel <#idiota>cés végre Kokoro is megkapja a kimonóját 😊

DarkSector
100 ezres pc akkor elég ha mostani technologia, de régi 100ezressel nem szaladgál...😄

Totti5
Az én 100 ezres PCmen a 2033 gyönyörûen szaladgat. Persze lemegy 30 alá is, de szinte mindent maxra téve nyomtam le a napokban újra, mert meg akartam nézni mit tud DX11ben, erre ott ragadtam elõtte. Az új részt biztos 360on fogom végigvinni, mert nagyon jól optimalizálták és gyönyörû volt ott is az elsõ rész.. remélem még rátesznek és még jobb lesz.

Totti5
Én a DOA 5öt várom. 4et lenyoltam jó volt és egy generációra elég is volt a árkéd verekedõs játékokból, pedig annyi jött és jön hogy aki kedveli a stílust úgy el van kényeztetve mint még soha.

Mondjuk egy Mortalnak még adósa vagyok egy story móddal , mert a negyedéig vittem csak el, de az tetszett.

Ja meg a DC szuperhiróz vs Mortal arcokat is végigvittem sotryban mind a két oldallal. Nagyon unatkozhattam akkortájt😄😄

lucifer9393
a hangsúly a nõiesen izmoson van <#idiota> csajodnak meg igaza van 😊

Muttley
naggggggggggyon király lesz 😊
<#eljen>
<#eljen>

nõiesen izmos, ízlésesen húsos csajjal nagyon jó ám b.szni 😊
bár ez már keményen OFF <#nevetes1>
MK-s lányok annyiban különböznek egymástól, hogy más ruha van rajtuk
1ébként teljesen 1 kaptafa alkatra az összes - csajom mondta, nem én <#nevetes1>

FlyHigh
Már a 2033 is tetszett, de ez lehengerlõ. Elég brutkó pc lehet a demozás alatt.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Oké!

Thrash \'Till Death

arty
na, azért! <#eljen>

nem fogod megbánni, csak ne mondogasd folyamatosan, hogy "áh, ez mekkora szar" 😄 cserébe én is nekiülök majd a halo4-nek, ok? 😄D

Forza.

lucifer9393
Ien, én hajlamos vagyok túlzásokba esni, de a vmleyik nõk akkor sincsennek rendben... Egyébként én csak a Tekken 3-mat szerettem, mert valahogy nem tetszik a játék stílusa. nem tetszennek azok az idétlen csilli-villi ütés effektusok, amik gyakran jóhogynem kitakarják a karaktereket... de ez csak az én véleményem. A videót meg azért mutattam, mert a Team ninja meg a Namco egymást majmolják a bikinikkel-a játékos ennek persze örül <#idiota>

FlyHigh
Nekiültem még egyszer az ODST-nek, még is csak egy Halo. Kb 2 órám van benne, zenék nagyon ütnek és a játékmenet is folyamatosan szokható és egyre jobban szerethetõ. Azt olvastam, hogy a vége felé lesz epic csata meg warthog, szóval tuti végig játszom. De nem hiszem, hogy el fogja nálam érni a többi halo szintjét.

Thrash \'Till Death

Totti5
Megszépült emlékek?😊) ebben egy modell annyi poligon mint a PS2es összes karakteré együttvéve. Pont egy generációval szebb. Motor kifejlesztésével nem bajlódtak mert ott a Tekken 6-é ami megfelelõ minden téren és optimalizált.

Totti5
A próblémát megoldották.

De nézzünk egy példát:

Elromlik a Xboxod 3 leddel. Javítás átlagosan 1 hét ami alatt kicserélik, és háztól házik visszahozzák neked INGYEN.

Elromlik a PS3ad sárga leddel. Viheted vissza oda ahol vetted, ha 50 kilométerre akkor oda. És vársz hónapokat mire valami történik, persze ugyan úgy el kell ballagni érte 50 kilométerre.

Xbox kontroller lemerül, akkor fogom és kiveszek 2 pár elemet a töltõbõl és játszok tovább.

PS kontroller lemerül akkor jön a zsinor és nem tudok onnan játszani mert nem rövid meg rádtekeredik...

Táp.

Xbox külsõ - szekrény, asztal mögött van. Nem látom, nem zavar.

PS3 belsõ - gépben van. Nem látom, nem zavar.

Totti5
Full E3 demó HDban.

Ütõs.

lucifer9393
Nem, nem csak neked. De ugye, hogy néhány csajnak abnormálisan nagy vállai vannak? Pl. Christie Monterionak, meg a videó végén Nina se az a nõies alkat. Értem én, hogy harcolnak, és izmosak, de például az MK-s csajoknak is van 6 packjuk, de nem olyan otromba szélesek...

Muttley
csak nekem tûnik
low-poligon 100 éves ps2-es
grafikai szintûnek?

#122414:
ez itt a föld nevû bolygó, hahó 😊
a Mortal-ban alapban bikini jellegû cuccot hordanak a csajok...

arty
nemrég volt szó a fifa12-rõl, xbox vs ps témában. a ps3 verzió még mindig homály. pont amit én is tapasztaltam a 2010-essel, a world cuppal, semmi nem változott :/

Forza.

Waczkor

XBOX Live Gamertag:Waczkor

lucifer9393
Pedig páron már így is kevesebb a testil mint egy fürdõruha, hálistennek <#idiota>

szega96
MortalKombatos csajokat jobban megnézném bikiniben 😄D<#mf1><#idiota><#taps>

lucifer9393

Véletlen csupán, hogy a Tekken Tag 2 ben és a DOA 5ben is lesz fürdõruha costume pack? Szvsz a Tekkenes csajok közül pár úgy néz ki bikiniben, mint egy transzfesztita <#idiota>

Seth
Resi 6, Dishonored ami nálam nagyon várós, nameg az AC3 a hó végén

PSN ID.: Beegabor

szega96
AC3 oktober 31 +++++

Muttley
ilyen gammák jönnek októberben

- Resident Evil 6 - okt 02
++ Sniper: Ghost Warrior 2 - okt 09
- Dishonored - okt 12
- Doom 3 remake - okt 16
- Medal of Honor Warfighter - okt 20
- Forza Horizon - okt 23

0Diaz0
Azt énse tudtam kideríteni idáig..

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

TaRka0107
Havernak slimje van. Hogy kell belõni, hogy wifirõl menjen a net?