XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Settings > System > Network Settings > itt meg kiválasztod ahova akarsz csatlakozni, beírod a jelszót és már megy is 😉
Max Payne 3-al kapcsolatban lenne egy kérdésem. Ha a New York minute módot soft lock támogatással viszem végig akkor megadja érte az acsit vagy itt is csak a free aim számít?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
élethû
naná, h mai napig megvan 😊
a többi deszkás game EHHEZ képest egy rakás kaki
a Skate 4-be remélem már raknak jó sok longboard-ot is, és több lesz a deathrace
Just do it :)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Háttérben ott figyel steam-es is, vagyis 4 változatban van meg. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN ID.: Beegabor

Irányítás nem olyan lassú, mint PC-n. (2. részben már megoldották ezt is.)
Ja és végre 16:9-ben tudom élvezni, mert mikor PC-n nyomtam anno akkor még csak 4:3-as monitorom volt és ennél nagyon rossz olyannal.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A legvégén majd lesz plusz jelenet egy régi ismerõssel, plusz van a megszokott legendary ending-es plusz jelenet is. Amit a mai napig nem tudok értelmezni hogy mit talált ott a Covenant.
My streams: https://beam.pro/oriic
Mondjuk egy Mortalnak még adósa vagyok egy story móddal , mert a negyedéig vittem csak el, de az tetszett.
Ja meg a DC szuperhiróz vs Mortal arcokat is végigvittem sotryban mind a két oldallal. Nagyon unatkozhattam akkortájt😄😄
<#eljen>#eljen>
<#eljen>#eljen>
nõiesen izmos, ízlésesen húsos csajjal nagyon jó ám b.szni 😊
bár ez már keményen OFF <#nevetes1>#nevetes1>
MK-s lányok annyiban különböznek egymástól, hogy más ruha van rajtuk
1ébként teljesen 1 kaptafa alkatra az összes - csajom mondta, nem én <#nevetes1>#nevetes1>
Thrash \'Till Death
nem fogod megbánni, csak ne mondogasd folyamatosan, hogy "áh, ez mekkora szar" 😄 cserébe én is nekiülök majd a halo4-nek, ok? 😄D
Forza.
Thrash \'Till Death
De nézzünk egy példát:
Elromlik a Xboxod 3 leddel. Javítás átlagosan 1 hét ami alatt kicserélik, és háztól házik visszahozzák neked INGYEN.
Elromlik a PS3ad sárga leddel. Viheted vissza oda ahol vetted, ha 50 kilométerre akkor oda. És vársz hónapokat mire valami történik, persze ugyan úgy el kell ballagni érte 50 kilométerre.
Xbox kontroller lemerül, akkor fogom és kiveszek 2 pár elemet a töltõbõl és játszok tovább.
PS kontroller lemerül akkor jön a zsinor és nem tudok onnan játszani mert nem rövid meg rádtekeredik...
Táp.
Xbox külsõ - szekrény, asztal mögött van. Nem látom, nem zavar.
PS3 belsõ - gépben van. Nem látom, nem zavar.
Ütõs.
low-poligon 100 éves ps2-es
grafikai szintûnek?
#122414:
ez itt a föld nevû bolygó, hahó 😊
a Mortal-ban alapban bikini jellegû cuccot hordanak a csajok...
Forza.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Véletlen csupán, hogy a Tekken Tag 2 ben és a DOA 5ben is lesz fürdõruha costume pack? Szvsz a Tekkenes csajok közül pár úgy néz ki bikiniben, mint egy transzfesztita <#idiota>#idiota>
- Resident Evil 6 - okt 02
++ Sniper: Ghost Warrior 2 - okt 09
- Dishonored - okt 12
- Doom 3 remake - okt 16
- Medal of Honor Warfighter - okt 20
- Forza Horizon - okt 23
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22