XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(pont ez a poén hogy kevés benne a rece)
Pc-n elõfordulhat hogy más lesz de elõfordulhat hogy nem sokkal.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Next PC upgrade: 2022
Amikor az elején megjelent az ûrhajó, azt hittem egy videó, holott nem. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
4fõ, 120perc, 660.000pont, heroic fokozat, 27 élettel.
😄
Más:
Halo 4 Limited tartalma:
katt
My streams: https://beam.pro/oriic
Szerintem nem nagyobb egy másik fps-ben lévõ fegyvertõl...sõtt a pisztolyt kimondottan távolra tartja szerintem...
De mindegy.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A War of Cybertron is faszán nézett ki, de ez szerintem lealázza azt is.
Nem gondoltam volna hogy egy Transformers, így is kinézhet. Rajongóknak szerintem fõleg tetszeni fog. <#eljen>#eljen>
Ilyen élõben is (már sejtem miért 2 GB...😄 ):

carmageddonra majdnem kiadtam 15$-t, de végül gyõzött a racionális énem 😊
Forza.
Ez egy erõs közepes, kicsit érdektelenebb valami lett, mint vártam.
Adversus solem ne loquitor
Nekem a Lara Croft GoL van meg, de az bõven több mint 3 óra.
De mindegy még gondolkodom rajta.
Még I am Alive-et is meg kéne vennem.
Aki meg akarja nézni:
figyelemre méltó hogy 2 GB a demo...egy Transformers demo 2 GB...😄
Meg van ilyen is:
Tony Hawk’s Pro Skater HD Demo
Nem fizikáról.
De a kérdésed amúgy ésszerû és a válasz ezesetben hogy kb minden 10. játékban van ilyen rombolhatóság, vagyis ritka. De ez nem a grafikus motor dolga.
Unreal motor inkább.
I-izé akarom mondani Unreal motoros játékokban szoktak rombolhatóak lenni a cuccok, vagy legalábbis nekem az rémlik jobbára.
Nem pluszban fizetnél, de a lényeg nem ez. Ebszolájte nem tanultam szociológiát, de én ennek az ellenkezõjét látom, ami nem véletlenül teljesen összevág azzal, ahogy az életemnek ebben a szakaszában tekintem a dolgokat 😊 Én azt látom, hogy azok a rendszerek termelik fõleg a szennyet, ahol olyan a merítés, hogy lehetõleg ne maradhasson ki belõle senki és semmi. Valahogy minden szart el kell adni, és lehetõleg mindenkinek. Ezt éli most a videójáték ipar. Ezzel szemben az olyanok, ahol akár önszervezõdésbõl, akár kényszerítve, de benne van a lemorzsolódás lehetõsége, ott ténylegesen van is lemorzsolódás, és emelkedõben vannak. Azaz valahol a felvevõoldalon is megvan a beletanulás képessége. Persze ezt kell tudni, kurvajól kell tudni menedzselni, meg kell tudni határozni a rostán a lyukak méretét. Most azt látom, hogy az olyan intézmények, ahol akár kísérleti jelleggel bevezetik az ehhez hasonló rendszereket, de meghúznak nívóban egy szintet, ott pont nem lefelé eltolódás van, azaz a valóban jóért egymást túllicitálva is képesek fizetni, tovább generálva a szar kisöprését a rendszerbõl.
Mondjuk biztosan nem közép és keleteuban kezdenék neki 😊)
Ezzel együtt borúsan látom a jelenlegi a kickstarter kezdeményezéseket, mert pont a szelekció része maradt ki belõle, minden feedback nélkül megy az eszetlen költekezés igéretekre. Lesz 2-3 kurvanagy csalódás, generál egy alap bizalmatlanságot és bebukik az egész a faszba.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Én azt látom, hogy növeksziik azok száma, akik a mai világban már inkább kivárják a GOTY, ULTIMATE, COMPLETE kiadásokat, mert nem akarnak lemaradni a dlc-krõl sem. Ráadásul korábban volt róla szó, hogy a dlc azért annyira nem hatalmas biznisz (nyilván játékfüggõ is, egy cod esetén tutira az). Így elmaradnak a day1 vásárlások és a dlc sem fogy annyira. Végülis kinek jó ez?!
3500forintot életem legjobb játéka megérne, akkor is ha csak 1-2 órás. Ilyen lesz a deadlight? Kétlem 😊
Jó játékot, jó szórakozást pedig kapok máshol, olcsóbban is. (mármint Én! de én ugye le vagyok maradva, rengeteg a pótolnivaló + autósokkal bármennyit, bármikor...)
Mármint a tagságiból arányosan mennyit adna az adott címre? Vagy még külön, utólag pluszba? Utóbbi nem menne, egy idõ után mindenki ráállna a "minimálárra" 😊
Forza.
Én egy kicsit azt gyanítom, hogy az a hallgatólagos megállapodás uralkodik, hogy így is ~mûködik, és mivel nincs igazán verseny a platformon belül, nem bír kiderülni, hogy tudna-e jobban mûködni.
Én szívem szerint csináznék egy olyan rencert, ahol lenne egy komolyabb évi tagság díj, amibõl lehetne finanszírozni a startuppokat, majd a játékos utólag, végigjátszás után eldöntené, hogy mennyit hagy benne az adott játékban, a média és minden fogyasztásirányító tevékenység kizárásával. Azaz megmondaná, mennyit ért meg neki a játék.
Jó kis kísérlet lenne...
(szvsz amugy a deadlight is platformot tévesztett... 1-2 órás játékokat fejlesszenek mobilra :/ - vagy adják 400MS pontért, nekem az is megfelel)
Forza.
az elsõ három baromi jó játék volt - bár szerintem te még nem is éltél akkor 😄
a TDU pedig amikor megjelent, nagyon szépnek számított, a második már kevésbé... ráadásul immár a kaszinó több figyelmet kapott, mint h az a rohadt doboz autóként viselkedjen és legalább az elsõ rész szintjét hozza... :/ hogy az online rész röhejesen bugos, cheates, stb, az már csak pont az i-n 😞 (vagy az az éden bezárása? mindegy...)
Forza.
Nekem ez már örökre beleégett a retinámba, és ezzel fogom azonosítani a madárcsúzli korszakot:
Again, that’s testing with four hundred different phones and tablets for every app they ship!
És ezért dobják el, ezért a gányért adták fel a jelenleg létezõ legjobb platformot (mûszakilag, pénzügyileg, ökoszisztémában)
az nem idegesit, hogy az f18 nem tud rakétát lõni, mert UNLOCKOLNI kell minden fisfost???
bf3 = szánalom
Forza.
!!!
ez iszonyat mód ígyvan 😞((
Forza.
pont azt irta totti, hogy ez is k jol néz ki, csak még emellett el is pusztítható 😊
Forza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Starcraft 2/1-et végigszenvedtem a single miatt, bár ne tettem volna.
Pénzzabáló MMO-kat meg nem érdemes említeni, mert 4 ezres havidíjat a WOW sem ér meg.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Azt,hogy mennyire volt jó a marketing...
Azt,hogy mennyire a megszokások emberei élnek a mai világba...
Elsõdlegesen nem azt,hogy 1 játék jó vagy sem!<#kacsint>#kacsint>
Attól,mert sok fogy belõle még nem egyenes következménye,hogy az a dolog jó is.
De lesz még itt hamarosan SC2:Heart of the Swarm, Torchlight 2, Guild Wars 2, Dota 2, Planetside 2 (csupa 2 😊, WoW Mists of Pandaria ... és még megannyi ... és akkor ami már megjelent idén az nincs is benne.
Na mindegy, menj olvasgass a nagyvilágról, addig Én nyomom tovább a Darksiders-t (a 2. rész elõtt gyors befejezem) teljes magyarítással, 1080p-ben, PC-n X360 kontrollerrel 😉 (megvan X360-ra is és PC-re is eredetiben) ... have fun 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**