XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Hát nem 10 méterrõl játszok, mert 4 méteres a szobám, de nem is a végébõl néztem...lehet nem ugyanarról a játékról beszélünk...vagy rossz demót szedtél le.
(pont ez a poén hogy kevés benne a rece)

Pc-n elõfordulhat hogy más lesz de elõfordulhat hogy nem sokkal.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én azért nyomtam ki az elsõt 10 perc után, mert nem lehetett látni semmit a szar grafikától. Ez is pont olyan.
Totti5
Ugyan az mint az elsõ. Abból a fele pont elég volt hogy megunjam az 1x1 átlagos darálda játékmenetet.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
10 méterrõl lehet de közelrõl recés pixelhalmaz.Majd pc-n lesz az igazi mint minden más!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Sok helyen elég durva.
Amikor az elején megjelent az ûrhajó, azt hittem egy videó, holott nem. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
megjelenés után úgy is marad belõle veszek majd késöbb 😄D

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

orichalcos
Halo 3 ODST Firefigth Vidmaster Challenge.
4fõ, 120perc, 660.000pont, heroic fokozat, 27 élettel.

😄

Más:

Halo 4 Limited tartalma:

katt

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Igen?
Szerintem nem nagyobb egy másik fps-ben lévõ fegyvertõl...sõtt a pisztolyt kimondottan távolra tartja szerintem...
De mindegy.

kakaoskalacs
Jóság

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

TDC Geronimo
otromba nagy a fegyver meg a célkereszt is :/

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Öjha....

DarkSector
Huh hát eléggé látványos lett ez a Transformers FoC DEMO!
A War of Cybertron is faszán nézett ki, de ez szerintem lealázza azt is.

Nem gondoltam volna hogy egy Transformers, így is kinézhet. Rajongóknak szerintem fõleg tetszeni fog. <#eljen>

Ilyen élõben is (már sejtem miért 2 GB...😄 ):

arty
melyik az a játék? (és melyik motor hajtja? és kinek van ferrarija? 😊) )

Forza.

Totti5
Pont a napokban néztem az a legtöbb pénzt kapó posztapokaliptikus csodából az elsõ képet. Komolyságról annyit hogy az egészet egy nyílt forráskódú motor hajtja. Ferrari mellett nem jutott pénz rendes teknóra. Hát ez van.

arty
jaja, a kickstarter halálra ítéltetett hosszú távon. roulette. k.-ra nem tudod, hogy jól teszed-e meg a tétjeidet, lesznek pofáraesések ... 😞 pláne akik 100 meg 1000 dollárokat öltek egy mellényúlásba. (bár lehet õk meg se érzik, de a kedvüket tuti elveszi a továbbiaktól)

carmageddonra majdnem kiadtam 15$-t, de végül gyõzött a racionális énem 😊

Forza.

Moby
Ez nekem a limbo és a shadow complex kicsit elfuserált szerelemgyereke lett, zombiagba oltva (bár sok vizet nem zavarnak). A pálya szép, de ennyire szar mozgásfázis váltást én nemtudom láttam-e valaha. Nem ritka hogy egy mozgásszekvencia kellõs közepébõl egy másik közepébe teleportálok, sok-sok pixellel arréb. Mindemellett az egyedi ötletek teljes hiánya (ennyibõl legalábbis). Zenében viszont jó.
Ez egy erõs közepes, kicsit érdektelenebb valami lett, mint vártam.

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
Most nézem milyen fasza ez a Summer of Arcade táska a live-on. 😊

DarkSector
Logikus, de én nem vettem meg a Limbo-t sem...azaz késõbb PC-re.

Nekem a Lara Croft GoL van meg, de az bõven több mint 3 óra.
De mindegy még gondolkodom rajta.
Még I am Alive-et is meg kéne vennem.

Totti5
Limbó is 1200 volt és az is ennyi játékidõ, vagy kevesebb... ha most nem akarja valaki megvenni akkor megveszi õsszel, télen 800ért, mert 100% hogy lesz akcióban.

DarkSector
Sejthetõ volt hogy ha a Microsoft keze benne van akkor nem lesz alsó kategória, de ez a 2-3 óra játékidõ ha igaz az elég gáz.

Totti5
Kétlem hogy így lenne. A demo tényleg nagyon jó volt. Meg kell venni nincs mese.

Aki meg akarja nézni:

grebber
A szaksajtó nagyon vegyesen értékeli 60-85%-ig van minden!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Transformers - Fall of Cybertron Demo

figyelemre méltó hogy 2 GB a demo...egy Transformers demo 2 GB...😄

Meg van ilyen is:
Tony Hawk’s Pro Skater HD Demo

DarkSector
Ez a rohadt jó jelzõ a warez-ra értendõ vagy ha teszemazt megvenném arra is vonatkozik (megérné megvenni?) ? 😊

Rohadt jó a Deadlight. Nem csodálkoznék, ha pár év, és jönne az immár AAA kategóriás folytatása.
DarkSector
Hát nem mindegyikben, de most asziszem látványról-vagyis-grafikáról szólt a kommentem. 😄
Nem fizikáról.
De a kérdésed amúgy ésszerû és a válasz ezesetben hogy kb minden 10. játékban van ilyen rombolhatóság, vagyis ritka. De ez nem a grafikus motor dolga.

Unreal motor inkább.
I-izé akarom mondani Unreal motoros játékokban szoktak rombolhatóak lenni a cuccok, vagy legalábbis nekem az rémlik jobbára.

DarkSector
Hááát hogy kiváncsi vagyok rá...semmi poén vagy csattanó nem lesz, csak most kivételesen saját magam miatt kérdem, kíváncsiságból..

DarkSector
Õ nem azokra gondolt, én viszont arról beszéltem elõtte. 😊

Moby
>Utóbbi nem menne, egy idõ után mindenki ráállna a "minimálárra"

Nem pluszban fizetnél, de a lényeg nem ez. Ebszolájte nem tanultam szociológiát, de én ennek az ellenkezõjét látom, ami nem véletlenül teljesen összevág azzal, ahogy az életemnek ebben a szakaszában tekintem a dolgokat 😊 Én azt látom, hogy azok a rendszerek termelik fõleg a szennyet, ahol olyan a merítés, hogy lehetõleg ne maradhasson ki belõle senki és semmi. Valahogy minden szart el kell adni, és lehetõleg mindenkinek. Ezt éli most a videójáték ipar. Ezzel szemben az olyanok, ahol akár önszervezõdésbõl, akár kényszerítve, de benne van a lemorzsolódás lehetõsége, ott ténylegesen van is lemorzsolódás, és emelkedõben vannak. Azaz valahol a felvevõoldalon is megvan a beletanulás képessége. Persze ezt kell tudni, kurvajól kell tudni menedzselni, meg kell tudni határozni a rostán a lyukak méretét. Most azt látom, hogy az olyan intézmények, ahol akár kísérleti jelleggel bevezetik az ehhez hasonló rendszereket, de meghúznak nívóban egy szintet, ott pont nem lefelé eltolódás van, azaz a valóban jóért egymást túllicitálva is képesek fizetni, tovább generálva a szar kisöprését a rendszerbõl.
Mondjuk biztosan nem közép és keleteuban kezdenék neki 😊)
Ezzel együtt borúsan látom a jelenlegi a kickstarter kezdeményezéseket, mert pont a szelekció része maradt ki belõle, minden feedback nélkül megy az eszetlen költekezés igéretekre. Lesz 2-3 kurvanagy csalódás, generál egy alap bizalmatlanságot és bebukik az egész a faszba.

0Diaz0
Lehet hogy nem éltem,mert '95-ös vagyok , de próbáltam az összeset és azért mondom.. lehet hogy több figyelmet kapott a kaszinó, de azért is fizetni kellett nekemis,meg másnak is.. Mellesleg,ha már autós játéknak készült akkor nem az lenne a lényeg hogy az autónak a tulajdonságaira feküdjenek rá nagyon?! Mert a kaszinó,az oké, egy másik szórakozási lehetõség,de nem azon van a hangsúly.. És a TDU1-nek, MESSZE jobb az irányítása, mint a TDU2-é... és nem csak az online rész a fos.. hanem az offline is.. játszottam mindkettõben.. és épp ez miatt zárt... csõdölt be az eden,mivel sz.rt mindenki mindenre,és ezt "mi" mint játékosok,észrevettük... plusz az oroszok miatt.. mert a CRC-kben lehetetlen kûzdeni a minden versenynél lévõ 0:00:000 ellen..

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Jaja, már jön a kicsike.
davidka003
Na már warezban is van.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Seth
MOST!! 😄

PSN ID.: Beegabor

arty
Idõhiány és anyagiak miatt minimális day1 vásárlásom van, ezért sajnos én sem tudom, hogy mi lenne a jobb általánosságban (nekem nyilván a dlc-tlenség, hiszen 1-5 ezerért X idõ után minél teljesebb élményt kapnék).
Én azt látom, hogy növeksziik azok száma, akik a mai világban már inkább kivárják a GOTY, ULTIMATE, COMPLETE kiadásokat, mert nem akarnak lemaradni a dlc-krõl sem. Ráadásul korábban volt róla szó, hogy a dlc azért annyira nem hatalmas biznisz (nyilván játékfüggõ is, egy cod esetén tutira az). Így elmaradnak a day1 vásárlások és a dlc sem fogy annyira. Végülis kinek jó ez?!

3500forintot életem legjobb játéka megérne, akkor is ha csak 1-2 órás. Ilyen lesz a deadlight? Kétlem 😊
Jó játékot, jó szórakozást pedig kapok máshol, olcsóbban is. (mármint Én! de én ugye le vagyok maradva, rengeteg a pótolnivaló + autósokkal bármennyit, bármikor...)

Mármint a tagságiból arányosan mennyit adna az adott címre? Vagy még külön, utólag pluszba? Utóbbi nem menne, egy idõ után mindenki ráállna a "minimálárra" 😊

Forza.

Moby
Ebben az elbaszott ár és termékleképzésben ha agyon csapnának se tudnám megmondani, hogy jobbabb-e, ha minden fõévandarabaóva, és a gametime mennyiségileg 70%-át odaadják a teljes ár 40%-ért, majd az utolsó 30%-ot megkapod DLC-ben 3 részletben úgy, hogy az utolsó szeletben lesz a kontent kvintesszenciája. Vagy hogy ebben a relációban sok-e a 1200ms pont (abszolút értékben biztosan az), vagy hogy érdemes-e visszaosztani játékidõre, sem azt, hogy szembeállítható-e a majdingyenes telefonplatformmal.
Én egy kicsit azt gyanítom, hogy az a hallgatólagos megállapodás uralkodik, hogy így is ~mûködik, és mivel nincs igazán verseny a platformon belül, nem bír kiderülni, hogy tudna-e jobban mûködni.

Én szívem szerint csináznék egy olyan rencert, ahol lenne egy komolyabb évi tagság díj, amibõl lehetne finanszírozni a startuppokat, majd a játékos utólag, végigjátszás után eldöntené, hogy mennyit hagy benne az adott játékban, a média és minden fogyasztásirányító tevékenység kizárásával. Azaz megmondaná, mennyit ért meg neki a játék.
Jó kis kísérlet lenne...

arty
ott a másik oldalon az IOS, arra nem kell ennyit a teszteléssel szenvedni. jobb? nem, mert nincs normális irányíthatóság - illetve igény sem igazán látszik.

(szvsz amugy a deadlight is platformot tévesztett... 1-2 órás játékokat fejlesszenek mobilra :/ - vagy adják 400MS pontért, nekem az is megfelel)

Forza.

arty
"TD1-6 élvezhetetlen volt"

az elsõ három baromi jó játék volt - bár szerintem te még nem is éltél akkor 😄

a TDU pedig amikor megjelent, nagyon szépnek számított, a második már kevésbé... ráadásul immár a kaszinó több figyelmet kapott, mint h az a rohadt doboz autóként viselkedjen és legalább az elsõ rész szintjét hozza... :/ hogy az online rész röhejesen bugos, cheates, stb, az már csak pont az i-n 😞 (vagy az az éden bezárása? mindegy...)

Forza.

Moby
Tonképp nekem nem is lenne bajom, ha ott landolt volna a nagysok kreativitás. Viszont az csak úgy mûködik, ha minden erõforrás annak van beállítva, de ezzel a széjjelcseszett fregmentációval egyszerûen nem megy.
Nekem ez már örökre beleégett a retinámba, és ezzel fogom azonosítani a madárcsúzli korszakot:

Again, that’s testing with four hundred different phones and tablets for every app they ship!
És ezért dobják el, ezért a gányért adták fel a jelenleg létezõ legjobb platformot (mûszakilag, pénzügyileg, ökoszisztémában)

arty
"idegesítenek a buzi perkek,"

az nem idegesit, hogy az f18 nem tud rakétát lõni, mert UNLOCKOLNI kell minden fisfost???

bf3 = szánalom

Forza.

arty
"Ez lehetett volna az XBLA, de csak nagyon kis részben lett az, mer beleszartak ebbe is, és inkább eltakarodott mindenki 400ft-os madárcsúzlit csinálni 😞"

!!!

ez iszonyat mód ígyvan 😞((

Forza.

arty
és ott is rombolható a terep?

pont azt irta totti, hogy ez is k jol néz ki, csak még emellett el is pusztítható 😊

Forza.

davidka003
Akkor minek kérdezted ha tudod?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Bocs, de ma van 1.
davidka003
Holnap.

Mikor jön Deadlight?
davidka003
Amiket felsorolt az vagy stratégia vagy ilyen felülnézetes kattintgatós hack and slash. Sehol egy jó TPS vagy FPS.
Starcraft 2/1-et végigszenvedtem a single miatt, bár ne tettem volna.
Pénzzabáló MMO-kat meg nem érdemes említeni, mert 4 ezres havidíjat a WOW sem ér meg.

TaRka0107
Valakinek ez elõny valakinek az. Én ezért mondtam le a PC-rõl, csak ilyen rpg-k meg stratégiai játékok jönnek ki már rá csak. Amit én egyáltalán nem szeretek.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Harlekin
Eladási adatokkal mit mérsz vagy mit tudsz meg!?
Azt,hogy mennyire volt jó a marketing...
Azt,hogy mennyire a megszokások emberei élnek a mai világba...
Elsõdlegesen nem azt,hogy 1 játék jó vagy sem!<#kacsint>
Attól,mert sok fogy belõle még nem egyenes következménye,hogy az a dolog jó is.
Laza
Hogy ne menjek messzire, Witcher 2 ... vagy a Risen 2 ugye csak a héten jött/jön ki konzolra (mondjuk ezért nem kár). Azt meg ugye ne nevezzük már nagy elõnynek, hogy egy DLC 30 nappal elõbb jön ki valamire? Az aztán semmilyen elõnyt nem jelent más sokkal fontosabb ismérv helyett, 2x annyit mondok helyette.
De lesz még itt hamarosan SC2:Heart of the Swarm, Torchlight 2, Guild Wars 2, Dota 2, Planetside 2 (csupa 2 😊, WoW Mists of Pandaria ... és még megannyi ... és akkor ami már megjelent idén az nincs is benne.

Na mindegy, menj olvasgass a nagyvilágról, addig Én nyomom tovább a Darksiders-t (a 2. rész elõtt gyors befejezem) teljes magyarítással, 1080p-ben, PC-n X360 kontrollerrel 😉 (megvan X360-ra is és PC-re is eredetiben) ... have fun 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

lucifer9393
Nem is a DLC-kre gondolt, hanem sima PC exkluzív játékokra. Ne próbáld meg õt is kifordítani.