XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Mitõl lenne elõny mikor a másiknak is megvan ugyanez az 'elõnye'?
Ráadásul teljesen szubjektív, hogy melyik exkluzív kinek elõnyös (pl Nekem Haloval meg Forzával aztán semmit nem lehet eladni).

Úgyhogy inkább ne írj 'általánosságban' olyat, ami nem igaz ... mert amiket Te általánosságban írtál, azokat minimális ismeretekkel ugyanúgy el lehet mondani a másikra is.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

DarkSector
Ugyanazt írod amit én, és még mindig azt hiszed hogy ellened beszéltem meg hogy csináld másképpen amit csinálsz.
Ha meg számtalan konzolod van akkor tudod jól, akkor ennyit a dologról.

Részemrõl nem konzol vs pc téma volt.
Csak észrevételek.

De attól még hogy téged az exclusive cuccok nem érdekelnek, attól ebbe egyezzünk még meg hogy igen is elõny...neked nem, de mivel én általánosságban írtam, ezért azt fentartom hogy elõny. 😊
Neked azért nem elõny mert van mindened, de akinek nincs?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Laza
20 éve egyszerre játszom konzolon és PC-n ... 20 évre visszamenõleg itt van minden létezõ konzol szépen eldobozolva (hadd ne soroljam fel, 1-2 kivétellel Minden). Ami elõl van azok közül a TV alatt ott van a PS2, Wii, a PC mellett az X360, táskámban a 3DS, gyerek szobájában a DS Lite.

Nagyon jól el tudom dönteni, hogy miben jobb egy konzol vagy egy PC a másiknál. Per pillanat a még exkluzívként megjelenõ játékok meg DLC-k minimálisan sem érdekelnek (DLC-k egyáltalán nem). De ha érdekelne is, megvenném a X360-ra ugyebár. A multiplatform címeket meg szépen lenyomom a PC-men. És ez az Én döntésem, mert Nekem így jó.

Az általad sorszámozott elõnyök lehet Neked számítanak, Nekem nem. Kibírom az exkluzív boxos játékok nélkül. Ha elõbb jön ki valami, kibírom az idõkülönbséget (megjegyzem, nem csak itt jön ki elõbb játék, lásd pl Witcher 2, Risen 2). Szóval egyik 'szabály' sem olyan szabály, ami bármiben befolyásolna. Na meg nem is örök érvényû 'szabályok' (lásd ellenpéldák). De ha már elõnyök, akkor semmiben sem hátrányosabbak, mint a másik oldal elõnyei, azaz a nagyobb teljesítmény (már a maximális felbontás miatt is megéri Nekem), olcsóbb játékok, irányíthatom konzolként meg egér+billel (egyik sem igényel külön támogatást), szintén exkluzív játékok (egyéni probléma ha valaki nem ismeri õket), jelenleg halkabb 😊

Tehát kinek mi az elõny ... akkor beszéljünk 'elõnyökrõl', ha össze is tudjuk vetni a másik fél elõnyeit ... esetleg igényeket is tudunk hozzá társítani. Az általad említett 'elõnyök' egyike sem elõny Számomra. Az már hab a tortán, hogy mindkettõ itt van egymás mellett, szóval akkor és ahhoz nyúlok, amelyikhez akarok.

És az eredeti témából kiindulva: van egy hangos X360-am, amit vagy le tudok minimális ráfordítással halkítani, vagy nem. Nincs rá akkora igényem, hogy újat vegyek helyette. Maximum akkor tennék ilyet, ha kb 1:1-ben megúsznám. És nem a pénz miatt, megtehetném. Hanem azért, mert nekem nem éri meg, amennyit használom, miközben van egy jó PC-m is. Pedig itt van egy rakás játék is hozzá, bár soknak megvan a PC-s verziója is (eredeti). Ennyi, Ez az Én döntésem az igényeim és elvárásaim alapján.
Ha nagyon használni akarom, majd használom úgy ahogy van ... annak elõnyeivel és hátrányaival.

További Konzol vs PC témába nem szállnék be, nem is annak szántam a megszólalásom, kiokosítást sem vártam, Én tisztában vagyok a két platform Számomra fontos tulajdonságaival. Azt hiszem a tetemes gyûjteményem is mutatja, hogy nem vetem meg egyiket sem.

Amint látom hirtelen elszaporodtak a hozzászólások, ehhez jó szórakozást 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

0Diaz0
Ebbe az autós dologba,hadd szálljak énis bele. Hasonlitgassunk.

Forza sorozat : FM1-4-et qrva sokan vitték, viszik is. Plusz jön a horizon,azt is sokan veszik,bár kicsit arcade-sebbnek tûnik. De meglátjuk!

TD sorozat : A TDU/TD-ban,csak a Test Drive Unlimited 1 vitte idáig a pálmát,mert a TD1-6 élvezhetetlen volt. TDU1 : Grafikailag nincs magaslaton,de sokan vitték anno , és mostis játszák. TDU2 : Grafikailag szép,elég sok újabb autó is bekerült a TDU1hez képest,de viszont itt ittvannak az oroszok,amik elrontják a játékot.. cheatelnek.MINDENHOL!
( mivel az oroszoknál,kb 1 nyalóka áráért kapsz tdu kulcsot )
A TDU2 eladása így visszaesett, páran visszamentek a tdu1be, de már nemveszik a tdu2-t,sokan visszavonulnak és etc.
Jaigen. Az Eden Games ( a játéknak a készítõje ) CSÕDBEMENT! Nemvolt a TDU-ból bevétel, a tdu1-et meg nem árulják sehol!

Ez van a Forzában? Tudnak Cheatelni? Esik az eladás? NEM!

Szóval, bár ez nemtartozik az xbox vs pc témába,de gondoltam ezt megosztom.. szóval +1 az xboxnak!<#eljen>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

davidka003
Engem már csak az érdekelne, hogy ugye az Infinity Ward tagok kiváltak és átmentek az EA-hez Respawn Entertainment néven. Na velük most mi van?
Mert 2 éve írták, hogy FPS-t csinálnak de azóta semmit nem tudok.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Waczkor
Single-t azt nem érdemes a bfnél nézni szerintem.
Multija viszont ha rendes társaság van a serveren akkor baromi élvezetes.

Codot már képtelen vagyok játszani,idegesítenek a buzi perkek,az hogy semmi nem változott az elmúlt részekben,hangok számomra gyengék,storyt meg már akármennyire is epic meg látványos már nem hoz lázba.

Dice-t,EA-t se pénzelem szívesen,EA-t nagyon rühellem,de inkább õket mint az Activisiont.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

davidka003
Mondjuk nekem single-ben az MW3 jobban tetszett.
Gyakorlatilag:
MW1: 8 végigjátszás
MW2: 6 végigjátszás
MW3: 4 végigjátszás
Szóval picit tetszik csak a játék. 😄
Ha lenne olcsón boxra itt is végigtolnám vagy 3-szor mindet. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Amúgy ennek ellenére fura mert volt olyan hír régebben hogy x360-ra több BF3 kelt el mint PS3+PC...
Valaki tud mostani adatokat kíváncsiságképpen?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Moby
Az ugye nem kérdés mennyire van lemaradva hw-ben a currgen mostanra.
Ettõl viszont nagyobb baj a játékokkal van. A játékok teljessssen szét vannak baszódva 😊
Há' hogy a faszba lehet 6 évig fejleszteni játékokat úgy, hogy semmiféle feedback nincs, hogy minden részletben jó az irány? Mer a marketingesek majd hozzáigazítják a trendekhez, széjjelbasszák 400 felé dlc-kbe, kitolt megjelenésekbe, hogy megtérüljön a kiadástenger.
Nekem a c64 vagy az amiga korszak nem tartott addig mint ez a generáció, de nagyságrenddel több jó játékot tudok mondani azokból a korszakokból, mint ebbõl a generációból. Fasza kis kreatív garázscégek tolták a kontentet, tök faszán lehetett monitorozni a mozgásokat.
Ez lehetett volna az XBLA, de csak nagyon kis részben lett az, mer beleszartak ebbe is, és inkább eltakarodott mindenki 400ft-os madárcsúzlit csinálni 😞
Szét van baszódva, na. Most szét van baszódva, talán majd helyrejön 😊 Vannak jó cuccok, de ahhoz képest amennyi erõforrást szippantott fel ez az ipar az elmúlt 15 évben, valami sokkal-sokkal többnek kellett volna kijönni belõle az indulása alapján.

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
Most hogy megvettem 2000ft-ért..én ritkábban, ha multira kérdezed.
De single-t warezzal nyomtam régen.

DarkSector
Szintúgy jösz az ég és föld beszéddel...ami megincsak gyenge téma.
Én azt mondtam hogy nem akkora az eltérés, nem szebb a pc-stõl, ahogy semelyik multiplatform sem, de a falra sem kell mászni tõle...Maxon játszottam én is nem olyan nagy durranás.

TaRka0107
Na igen, de játékról volt szó😊 Gépem persze van box mellett.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Waczkor
Hányan szoktatok bfezni pécén?

TaRka0107
Szép megfogalmazás és igaz is!<#eljen>

Totti5
És ki mondta hogy a PC ultrához kell mérni és hogy nem szebb? tudjuk hogy az ( meg amúgy is szarul van optimalizálva ez a fosbite 2 konzolra )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Megint jöttök itt a szar agyontömörített youtubes videó összehasonlítással. PCn sokkal jobban néz ki BF3, mint konzolokon, pont. Játszottam ps3on, boxon és tolom PCn ultrán is. Ég és föld...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
Volt hogy csináltam fényképet errõl a repcsis részrõl, nem akkora az eltérés mint azt hinné az ember...

Viccet nélkülözve mondom ha nem 2 kimerevített képet tennél egymás mellé mozgás közben külön játszva nem biztos hogy könnyen mondaná valaki hogy a pc-s ultra az annyira nagyon ultra...😄

Totti5

DarkSector
PC-n erõs gép kell ha a játék igényli, a minimum fps értéket kell figyelembe venni, az ingadozás végett.

Konzolon meg csak Start Game.

DarkSector
Jah szerintem is. 😄

Waczkor
Mondjuk a BF3 ultra beállításon egészen elképesztõ látványt nyújt,a repcsis pálya iszonyat szépen néz ki.Igaz konzolon nem láttam milyen.

Harlekin
Bazze te 1 külön faj vagy,sõõõt szerintem csak szimplán 1 chat robot!<#nevetes1><#nevetes1>
davidka003
Battlefield 3 volt nagyon no comment PC-n. 1-2 részen szépen ment a játék medium-max grafika közelében aztán csomószor volt olyan, hogy még full minimumon is alig bírtam játszani vele. Ráadásul indokolatlan résznél akadt be kegyetlenül ahol alig volt mit megjeleníteni.

Moby
> Rájöttem már a lényegre.😊

Segítek picit: amit találtál az nem a nagy egyetemes igazság, pusztán az igényeid alakítottad praktikusan a lehetõségeidhez.
Másoknak mások a lehetõségeik, és az igényeik is.

Harlekin
ja és még vissza van vagy 30 karakter megtalálása kb ugyan ennyi jármû.Plusz 80 darab mini kitt a 150 bõl és vagy 110 gold kocka a 250 bõl.Van mit guberálni...<#nevetes1>
DarkSector
miaz hogy mindenki csak elbeszélget egymás mellett?
Bocs de én szembe beszélek a másikkal. 😊

Totti5
PCn stabil fpst elérni? mûvészet már ha nem túlárazott 150-200+ géppel rendelkezik valaki, mert van az a szint ahol nem kell kompromisszumokat kötni, csak 3-4-5ször drágább mint egy konzol... konzolon be van lõve 30ra ( vagy 60 ra ) és azzal szépen végigmegy a játék ( persze van frém drop néha, de ha nem rossz az optimalizálás a játék 90%ban 30 frémen megy végig ).

PCn meg minden olyan jelenet után mész a menübe butítani ami kicsit is megviseli az fpst, mert lehet hogy elindul 50-60al, csak a következõ pillanatban ahol már nem 1 karakter van hanem öt, ott meg 20-30. Így nem lehet normálisan játszani. Butítasz, állítasz és rohansz a menübe amint esik a frém... vicces dolog. Persze ez a 100-120 ezres PC.

Harlekin
Ezt a lagymatag szarságot ami most itt megy.Semmi igazi veszekedés,semmi izgalom,mindenki csak elbeszélget a másik mellet.ááááá már az SGbe se bízhat az ember!
Megyek is aludni mert esküszöm nektek,hogy a lego batman 2 altató hatású!
Hétvégén is 2 szer elõfordult,hogy bealudtam rajta,de szó szerint<#nevetes1>
DarkSector
Itt a terep, ilyen pályákat minden 2. shooter-be látok. 😊

davidka003
De itt szokott jönni az, hogy de PC-n mást is lehet csinálni.
Megnézném mikor konvertálsz te filmet a boxon meg mikor photoshopolsz.
trolololo

DarkSector
Van azért különbség...nem semmi, de nem sok játék van aminél ezt mozgásban is kinyered, és ennek ellenére normális fps-hez hogy stabil legyen azért ha nem is 120 ezer, de 100 ezres gép azért kell.

Muttley
ez MEKKKKKKORA 😊)

<#taps> <#taps> <#taps>

Just do it :)

TaRka0107
Na meg megveszed a boxot 50-60 ezerért, a gépedet meg 120 ezerért, hogy tudjál maxon tolni mindent, és tényleg legtöbb játéknál semmi különbség, ha meg van, akkor nagyon kics. Szerintem egyáltalán nem éri meg, régen én is nagy PC -s voltam, már nem. Rájöttem már a lényegre.😊

DarkSector
Hallod a kedvencem a Dark Sector a legjobb pc-n.
Feltelepíted az eredeti játékot, és csinálok egy olyan fájlt 0 perc alatt amivel simán futtatható a játék...nem is kell hozzá krekk.
Szóval vannak ilyen vicces dolgok.

Moby
Há' errõl beszélek 😄
Kicsit nem figyelek oda, és a start gomb után már csak a stáblistát fogom látni

arty
pedig egy pohárka málnaszörp (drpepper) felhörpintésével úgy néz ki megduplázhatnád a bruttó játékidõt 😄

Forza.

DarkSector
Ha nem kell account, akkor is 99%-ban cd-kulcs van hozzá, én ezért nem veszek használtan, amit ismer 2 ember az már nem megbízható...max olyat veszek másodkézbõl amit a single miatt veszek és nem kell hozzá a serial, vagy cd-kulcs.

DarkSector
Egyrészt a vegye valaki.
A másik dolog, meg a steam például.

Egy CD-kulcsot adnak, amit beregelsz és ennyi utána meg nem tudod eladni ha megunod, vagyis míg én beforgatok 100ezer ft-ot és eladogatom a játékokat, lehet bukok 10 darab játékon 1000ft-ot, azaz 90 ezerért továbbadom.
Míg PC-n ebbõl a 10000ft értékbõl 20 játékot beregelek steam-re és ennyi....
Ha netán el is tudja valaki így adni az accountját ugyanígy MINIMUM 10ezret bukik , és ez a minimum...ha el tudod adni.
És akkor nincs is csomagolás hozzá.

Hát bonyolult dolgok ezek nem lehet összemérni mint 2 tojást, hogy melyik a fehérebb.

Embere válogatja.

én pl használom mind2 megoldást párhuzamossan.

Most is van accountom steamen 160 játékkal és eladhatatlan, de a közel 1000 dollár benne fityeg.

davidka003
Mert ugye azt mindenki tudja, hogy a nagy warezolások idején elég kevés ember vesz 12k-ért PC-re játékot. PC-s játéknak nem nagyon van értéke.
Boxost azért el bír adni az ember könnyen. De PC-n már mindenhez account kell.

Moby
baze... 😄

Majd erõsen koncentrálok, nehogy pont akkor kortyoljak az italomba, amikor épp vigigjátszom 😄

davidka003
Nyilván azért nincsenek nagy leárazások a Live-on, mert így is dõl a lé.
PC-n muszáj nyomott áron adni Steam-en, hogy vegye valaki.

DarkSector
Lehet más játékkal játszottam. 😊

Moby
>TÉNY, hogy ezek jó játékok lesznek és csak boxra jönnek.
Ennek igazán örülök, merugye ezt még úgy sem firtattam, hogy látatlanban rávágni bármire hogy az jó játék (kész sincs egyik sem...), az nem fanboyság, az szimplán hülyeség. Pedig megtehettem volna, de errõl ugye még nem is volt szó, pusztán a dolog számosságát firtattam, illetve még abba sem mentem bele mélyebben, hogy van 2 kötelezõ utáni folytatásod, meg egy valami, amirõl még lószart nem tudni.De ha tény hát tény, tényekrõl meg nem vitatkozom 😄

DarkSector
Ezt szerintem nem is tagadta senki, hogy Steam, meg egyébb digitális úton beszerezve egy CD-kulcs mindigis olcsóbb.
Csak ezzel még az exclusive-itásoktól elesik az ember...
Persze nem rábeszélés ez megintcsak, hanem csak információ közlés részemrõl.
Szíved joga mit teszel.

Totti5
A környezet és a terep a végletekig részletes és minden ami a fizikailag is lehetséges rombolható szinte... bõven bõven átlagon felüli. Igazából ilyet és így kidolgozva még nem láttam másban. Látvány terén persze más játékok is vannak ilyen szépek pl GeoW vagy Uncsi, csak ott meg nincs környezeti fizika.

davidka003
"Még szerencse, hogy ezek a játékok egyáltalán nem érdekelnek 😉"

Konzol VS PC vitánál mindig ezzel mentegetõzik mindenki. Érdekes, hogy pont ezek nem érdekelnek.

Ezek nagy eséllyel top címek lesznek, kizártnak tartom, hogy 8-asnál rosszabb értékeléseket kapjanak.

Diablo 3 tényleg nagy cím, ebben igazad van. Konzolos irányításra alkalmatlan. Az már más kérdés, hogy sok dologban elcseszték de minõségi játék végülis.
Guild Wars 2 MMO, ígéretesnek tûnik.
Torchlight 2, nem lesz rosz szvsz de nem nagy húzócím.

Gyakorlatilag PC-re nem jön húzócím amiért érdemes lenne PC-t fejleszteni.
Boxra mindig jön valami. Régen Gears of War 2-3, Halo Reach most pedig majd jönnek az új részei. Forza4 meg nagy császár az autózás szerelmeseinek. Horizon meg nekem jobban tetszik már a videók alapján mint a Forza4.

DarkSector
Pontossan 1-2 ezer ft szokott lenni az eltérés.
Hogy ez kinek mit jelent, jót vagy rosszat, pc-n egyértelmûen olcsóbbak a játékok, mivel ott nagy a warez ARÁNYA, ezért adják olcsóbban.
Míg konzookon úgyis sok eredeti játékot vesznek, ezért simán kérhetnek normál árat mert megveszik.

Laza
Már a 2000 is sok. Egy Steames nyári vásár áraival meg versenybe sem tud szállni. Nincs mit ezen szépíteni, ez van.

DarkSector
"Pl Max Payne 3 megabrutál nextgen kinézet, csak 7990Ft, az irányítása meg egyszerûen fejlövés specialista.
És igen, amihez kell X360 vezetékes kontrollert használok"

Nem flém.
Nem támad senki.

Max Payne valóban részletes, persze nem egetverõ az eltérés szerintem itt sem a boxhoz képest.
Valamint a megabrutál grafika, az inkább csak a karakterekre vonatkozik részemrõl...én is játszottam maxon a MP3-al és a karaktereket kivéve a többi átlagos.
Effektek terén meg valami eszméletlen minimális (robbanás egészen pazar. 😮 ).
Fejlövs specialista az irányítása? WTF? Ezt nem is értem.

Valamint errõl írtam 1 hsz-t hogy miben van elõnye a box-nak, nem írtam hogy szebb mint pc-n játszani.

Nem is erõszak, hogy akkor neked kell venned egy konzolt, játsz akkor pc-n Max Payne 3-al.
Én csak írtam , hogy ha valaki vesz általában ezért vesz, mert ezek többekközt az elõnyei.

Totti5
"Sokkal" már rég szó nincs ilyenrõl.

Pár példa. Mind a két esetben bolti bontatlan új verziót néztem )

Dishonored - 10k ( konzol 12k )
XCOM: Enemy Unknown - 10k ( konzol 12k )
F1 2012 (Formula One 2012) - 9k ( konzol 11,5k )
Spec Ops The Line - 10k ( konzol 8,5k )