XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Valaki megmondaná hogy a Castlevania elején mi a logika a mocsárnál hogy mikor mehetek át és miért?"

Akkor kell menni, amikor nem bugyborékol a víz, olyankor nincs ott a szörny. Lehet a két bugyborék közé is állni, majd megvárni amíg elmegy.
Harlekin
Nyilván...Hisz 1 nagy múltú zombi vadász család sarja!<#nevetes1>
DarkSector
Jó erõben lehet a csaj hogy 1 kézzel lóbálja azt a láncfûrészt. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Lollipop Chainsaw

Ez az egyik legbetegebb játék amivel játszottam. Zombis témában meg messze messze az😄 Már maga az alapötlet az egész desing egy VICC és WTF, de egy igen kellemes játék kerekedett ki belõle.

H&S mûfaját tekintve, de a lájtos fajta. HCnek nem mondható, de vannak kombók szép számmal és a harcok élvezetesek végig, nomeg a gameplay tele van egyéb megoldásokkal ami persze elsõsorban QTE, de a jobbik fajtából, így nem macera és nem idegesítõ, illetve több minigame is felüti a fejét amik nagyon betegek!

Pályákból sok nincs, de ami van azok jók, kivéve a végjáték elõtti pályát, ami dögunalom volt, de aztán a vége és BOSS harc kellõen ûberbeteg lett így már el is felejtettem a kisiklást.

Apropó BOSSok... áááááá kész😄😄😄 mindegyik teljesen más és mindegyik nagyon egyedi és nagyon beteg.

Ami még említésre méltó mint pozitívum azok a ZENÉK. Tökéletes? kiváló? remek? 11/10? az ám!!!! Ráadásul szerves része az egész játéknak.

Ami viszont kiábrándító az a teknó. Generáció nyitócímnek sem ment volna el, mert minden megoldása prevgen szint... egyszerûen szégyen az egész olyan primkó. Még a legbénább amcsi középszar játékok is köröket vernek rá. Nézzük meg pl az Inversion-t ami egy középszar TPS ugyan ezzel az Unreal motorral és egy generációnyi az eltérés... és ez nem túlzás. A frém legalább fix és lassulás nem volt érezhetõ egyszer sem.

De legalább a fizikát ( ami nyilván nincs, még annyi sem mint egy hordó szétverése, vagy ragdoll az Nvidia Fiziksz adta hozzá! ( ott volt a teljes képernyõs logó a végén )

Hulladék, legalja a teknó, rossz a kamerakezelés, de kiváló desing, kiváló zenék, élvezetes játékmenet, beteg humor és beteg az egész minden ami képernyõre kerül. Játékidõ pont elég volt. Olyan 7 óra körül lehetett.

Kap egy 6,5/10et.

Suda meg szerezzen be pár nyugati arcot akik tudnak teknót és grafikát csinálni...

Õ pedig egy 10/10et:

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Köszönöm. 😄

Castlevania-s kérdésre is majd valaki legyenszíves válaszoljon.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

davidka003
Jajj el ne felejtsem az milyen fos volt már, hogy elloptunk egy repülõ lovat és vagy 20 percig azon kellett repülni. pff alig vártam, hogy vége legyen.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
2 óra játék után:

Képtörés zavaró.
Zene nincs
Szinkron elmegy, Mark Hamill egész jó.
A játék közbeni grafika néha fos, átvezetõkben egész jó.
Néha élveztem, néha meg unalmas hent volt.
Néha egy csapás kurvasokat levesz az életembõl és 1-2 szörnyet sokáig kell ütni. A challenge szarságokat utálom, x idõ alatt csináld ezt.
Többre számítottam. Azért a hétvégén szerintem majd végignyomom aztán megy is eladásra.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Megnyitod a naplódat és az RT-vel lehet lapozni a térképhez.

DarkSector
Igen de nem úgy hogy a pályán hol van, hanem melyik gombbal veszem elõ? 😄

DarkSector
Miért az meg mi?

Muttley
Vazze 😊
aszittemmmmááá kint van a Darksiders II.
oszt' arról beszéééétek
aztán látom, hogy nem ...
<#dumcsi>
<#ravasz1>
<#nevetes1>

Just do it :)

Tinman
Akkor az annyi! :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Az én verziómra 10/10 volt odaragasztva😄😄

Totti5
"Valamint Silent Hill Downpour-ban hol van térkép?"

Mint általában a SHkban akkor lesz ha megszerzed😊

Tinman
Szerencsére ezt sem a szaGma, sem a userek nem így gondolják <#bee1>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Valaki megmondaná hogy a Castlevania elején mi a logika a mocsárnál hogy mikor mehetek át és miért?
Mert valahogy átmentem de nem értem a szisztémát.

Valamint Silent Hill Downpour-ban hol van térkép?

Totti5
Profi. Jó kis múvi lesz!

Totti5
<#eljen> Limbo 2õt vártak sokan, de ez nem Limbo, ezért le lett pontozva. Azt meg végkép nem értem hogy miért kellett a játékidõ miatt levinni a pontot, amikor a Limbónál meg nem tették. Kettõs mérce...

Totti5
+ Nagyon jó a story és a benne levõ karakterek!
+ WAR akivel vagyunk egy vérbeli kik szám essz, még a GeoW izompacsirtákat is kis ujjal kettétöri😊 õ maga az ERÕ!
+ Végig hangulatos játékmenet, változatos helyszínekkel. Van hogy csatornába és szük helyeken kell masírozni a föld alatt, van hogy hatalmas nyílt területeken.
+ Nagyon jól ötvözi a játék az akciót és a kaland elemeket. Egy kis harc majd egy kis tili toli, kapcsolgatás, kulcs keresés, ugrálgatás, falmászás különbözõ szerkezet beindítása stb... tehát puzzle elemek amik mindig megtörik a darát így az nem unalmas sosem.
+ Maga az akció része egy gombos is lehet, nem kötelezõ tulzásba vinni a kombókat, amibõl van szép számmal és amik fejleszthetõek és vásárolhatóak a megszerzett lelkekbõl. A fegyver arzenálunk a játék folyamán bõvül, van mibõl választani és lehet azokat tápolni a megszerzett skillekkel.
+ Kiemelkedõ a zene, a szinkron és a cutscane átvezetõk, amik olykor epikus magaslatokba emelkednek és mindegyikben van valami olyan plusz részlet amitõl elismerõen csettint az ember, ez egy egy látványos kis jelenet, vagy kamerállás stb...
+ Tartalmas. Van mit gyüjtögetni és felfedezni, ámbár ha minden ládikát az ember megtalál akkor könnyûvé is válhat Normalon mert olyan erõre tesz szert ami szinte halhatatlanná teszi az embert, szóval érdemes Hardon nekiállni, persze a játék eleje kellõen nehéz és kihívásokkal teli, viszont én mindent gyüjtögettem és annyi élete volt a végére WARnak hogy simán legyõztem a fõbossokat.
+ Egy nyitott világa játszunk ahol vissza lehet menni bárhova és egyes titkos helyek csak a késõbb megszerzett képességekkel nyithatóak, érhetõek el, de ezek tápos ládikák meg kincsek amikrõl fentebb írtam.

+ frémmel nincs különsebben gond ahogy a képminsõséggel sem, kellemes a látvány, és sokszor szemettgyönyörködtetõek a helyszínek, mert hatalmasak és kidolgozottak "mûvésziek", illetve nem sporoltak az ilyen olyan effektekkel ( nem mósön blúr, mert az nincs )
+ buggal nem találkoztam
+ a játék befejezett, DLC sem lesz, mert minden benne van cakk pakk elejétõl a végéig
+ hosszú, nekem 20óra 51perc 22másodperc volt
+++ nem nyomták tele QTEvel, pedig megtehették volna mert adja magát, de nem tették, hála az égnek!!

- képtörés zavaró lehet az elején
- sajnos vége lett😞

Várom a 2. részt nagy erõkkel.

9/10

<#wave>

Waczkor

Hát ez nálam elsõ napos.Fasza pörgõs lesz mint a HP volt,másfajta fizikával,Forza Horionnal együtt jelen évre ez a 2 játék már biztos vétel.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

szega96
Ki kell töltenem egy ûrlapot, de kb alig rudok beleirni valamit mert fogalmam sincs, hogy én kinek küldtem róla üzenetet meg h ki küldött nekem, így letiltva tartják a címet mindaddig amig nem sikerül megcsinálnom.

Annyit kérdeznék ,hogy a boxos fiókot nem lehet másik email címhez hozzárendelni valahogy?:S Mert így bejelentkezni se tudok az xbox.com-on, meg semmi.

arty
jahogy az emailfiokot :/ részvétem.

Forza.

arty
miért nem hivtad fel az ügyflszolgálatot?

Forza.

szega96
Feltörték a boxhoz tartozó email fiókomat, és nem tudok mit csinálni..A másodlagos email cím már nem él ami meg volt adva, igy oda nem lehet küldetni új kódot, még volt egy opció amit kipróbáltam de olyan dolgokat kérdeznek benne amire már nem is emlékszem,mindenesetre pár mezõt kitöltöttem amire nagyjából gondolom, hogy jó. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belõle..

Tinman
Term. végig fogom tolni, de félek, hogy a beígért 2x hosszabb, 4x nagyobb, etc. dolgok miatt ez 2x unalmasabb és 4x gyötrelmesebb lesz.
Remélem tévedek. Komolyan.

Seth
Nagyjából egyetértek 😄 Bár már nem nagyon emlékszem rá, mikor kijött akkor vittem végig, és elég jól kiveséztem.
A 2. részre minden jót ígérnek, elég várós

PSN ID.: Beegabor

Tinman
+ BOSS fightok
+ BOSS-ok nehézsége
+ BOSS-ok eredetisége/ötletesség
+ pályatervezés
+ 15 liter vér/ellenfél
+ brutális és látványos kivégzések
+ titkos dolgok
+ gametime
+ hangok
+ frankó challengek
+ interakció a környzettel

semleges = sztori, karakterek, fegyverek, GoW+Enclave+WoW= Darksiders

- viszonylag hamar monotonná váló harc
- borzalmasan HULK-szerû kezdés
- oltári gagyi parkolóórából lelket nyerni...
- iszonyú mennyiségû lopás a GoW-ból (lelkek lopása, ládák külleme, harcmozdulatok, fegyverek fejleszthetõsége, pályaelemek)
- kötelezõ challengek!
- grafika, helyenként Tomb Raider 1-et alig überelõ textúrák, növények
- zene, jellegtelen, szinte jelen sincs... már eleve gyanús volt, hogy defaulton lejjebb van húzva
- ellenfelek változatossága
- néha feleslegesen sok ellen... a kevesebb, de erõsebb verzió GoW-ban is jobban mûködött

A játék 90%-ban nem sok puzzle van inkább csak gyaloglás, ugrálás... a végére meg komoly és határozottan frusztráló puzzle elemekkel pakolták tele a cuccot. 20-as IQ felett levágod hamar a megoldást, de a kivitelezés az más kérdés, az ember határozottan úgy érzi, hogy most akkor õt direkt szívatják.

Helyenként kínosan unalmas.

Ennyi lopást még nem láttam játékban... a végsõ döfés a Portal tolvajlás volt... de még a színe is u.a. :-/

A fegyverek közül jó pár teljesen feleslegesen van benne a játékban... felesleges és értelmetlen is a használatuk /kasza, pisztoly/. Ott és akkor kell használni, meg még max 10 percig és ennyi, el lehet felejteni.

Nem értettem, hogy miért van 3x u.a. a boss... gondoltam majd ez biztos más mozdulatokat tud, de nem. 3x u.a. van és kész, kinyírási mód is u.a.

Sztori engem nem motivált semmire... érdektelen volt számomra ez a vallási színezettel átitatott fantasy katyvasz.

Kombók vannak, de nincs sok értelmük. Az a helyzet, hogy minden van ebben a játékban csak egyszerûen felesleges... mintha azért tették volna bele a sok vackot, hogy a kritikusok ne találjanak rajta fogást. A 10/10-et osztogatókat persze nehéz kritikusoknak hívni.

A kevesebb több lett volna.

A Darksiders -szerintem!- egy játékfejlesztõ tanácskozás terméke, ahol project manager behivatja a falu apraja nagyját és felteszi a kérdést, hogy mitõl sikeres egy játék?

Aztán jönnek a válaszok, hogy:

- a GoW az kickass
- a WoW grafikai stílusa szerintem jó
- a Portal alapötlete fúúú de tetszett
- legyen benne sok fegyó
- a sátános, apokaliptikus témán még van rókabõr
- a játék ne legyen túl rövid, de túl hosszú se
- legyen benne sokféle képesség
- etc.

A Darksiders mindenben jó, de valójában semmiben sem kiemelkedõ, csak egy jól összegyúrt kavalkád néha már túlságosan is sok nyúlással. Egyetlen eredeti ötletre nem emlékszem belõle, néha kifejezetten untam, mégsem szar játék... persze az X-es verzióra ráírt 10/10. olyan komolyan veendõ, mint a kormánypolitika...

Seth
Te mit szólsz hozzá ? 😊

Tinman
Ha végigtoltad várom a véleményed... komolyan.

davidka003
Darksiders vélemény fél óra után:

A játék jó. Élvezetes.
Grafika ahhoz képest, hogy 2010-es eléggé épphogy csak vállalható szint.
Mondjuk pont én mondtam reggel, hogy a grafika másodlagos szempont egy játéknál de ez most nagyon szembetûnt.

Moby
Most néztem meg, a maga együgyû, rémisztõen infantilis módján meglehetõsen látványos.
Mármint én nem tudnék vele játszani, mert csak a baromságait látom, de mondjuk 10-12 évesen biztos megvesztem volna egy ilyenért. Szóval azt simán el tudom képzelni, hogy van ennek piaca. És az egész ugyan marhára nem egy békés játék, de valahogy mégsem annyira erõszakos, mint a mai képregényadaptációk. Valahogy nincs benne fájdalom.
Persze vannak ettõl sokkal gyermekibb játékok ebben a relációban (recsit, stb), de azok meg valamiért a humorukkal már a felnõtt korosztályt szólítják meg inkább.
Szóval nem mondom, hogy jó ez így, de valahogy mégis van helye ennek a palettán.

Adversus solem ne loquitor

arty
spec most a játékidõre céloztam. limbo is a bruttó 3 órát súrolta... ott a végém úgy álltam fel, hogy ez megérte az árát (bár olcsóbban vettem, de annyira tetszett, hogy a teljes kezdõ öszeget sem sajnáltam volna érte, utólag)

és ott is nagyon paráztam a rövidség miatt

Forza.

DarkSector
Hasonlít egy kicsit rá. Vagy van az a nemrég megjelent játék ahol az elején egy kisiklott vonaton mászkálsz.

Warthog nem kicsit odabasz 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

davidka003
Én pont így tolom mégis egy szavam sem lehet a grafikára. Élvezem a játékokat és nem a grafikára figyelek folyton de amúgy én teljesen elégedett vagyok a legtöbb játék grafikájával.
Lásd Tinman Gothic 2-je. Fos grafika, nagyszerû játék.

Tinman
:-DDD

PC-n éppen a Gothic 3-at tolom. 1 óra 56 perc alatt a "tutorial" városból átjutottam a másikra. Olyan 250 óra lehetett akkor még onnan hátra, most olyan 15 óra körül járok benne, kvázi legelején.

Persze, értem én, hogy teljesen más stílus, más világ, de iszonyat gáz akkor is (alsó hangon is) 3000 Ft-ért 2-3 órányi játékidõt adni. Ez nem, hogy egy délután, de egy uzsonna-vacsi idõ se.

Azért a Shadow Complex-be 1x végigjátszás és a NAGYON JÓ challenge mission-ök simán 10 óra feletti számot adtak.

arty
hm, mint a limbo. hm.

Forza.

Tehát megért neked 1200ms pontot?
Seth
Na Deadlight stáblista lepörgött.
Tényleg rövidke, a játékban lévõ számláló 1:56:51-et mutat, de persze a valóságban erre még rá lehet tenni 1 órát az újrapróbálkozások miatt( game completion meg 75%, jó pár gyûjthetõ cuccot elhagytam,illetve az extra menüben is van 3 megnyitható minijáték, amihez talán az összes cuccot meg kell találni a fejezetekben, ezt nem tudtam kipróbálni)
Nem értem a negatív kritikákat, ez egy kiváló alkotás volt.Hangulatos, le nem teszed amíg be nem fejezed. Az irányításbeli frusztrációkon túl lehet lépni ,egyáltalán nem voltak zavaróak.
8 pont

DarkSector
Háát azért meg nem veszem. 😄

arty
Jah, betölthetné végre valami zombis játék a tátongó ûrt, alig jön a témában game.

<#falbav>

Forza.

arty
(steamen 5 eur most a WOC)

Forza.

arty
véletlenül nem monitoron tolod a boxot, ráadásul ott ülve elõtte? 😊

Forza.

arty
és nemcsak ott szar a hitbox! (ez már amugyis dice tradicio, le se sz*rom 😞 )

kinézek a kamion mellett, ellövöm az rpgt és meghalok, mert a kamion láthatatlan kinövésébe állt bele a rakéta. pedig az egy álló, kibaszott tégla! hogy a 'csába van ott is, ahol nincs? 😄

unlock oké, fegyverekre, kinézetre. de bazmeg, f18ra rakéta??? a10-re bomba?!!! ezek nélkül vicc az egész....

számomra modern éra >>> 2. vh éra
már a bf42ben is fõleg DC-t játszottam... 😊

Forza.

DarkSector
Ahogy érzed, döntse el mindenki maga:

Transformers WoC

Transformers FoC

DarkSector
Hát nem mondtam hogy az érzékeny szemeddel nem látsz recét, de szerintem az átlagnál jobb.
Most természetessen PC-n játszol 24X AA-val az megint más.

Akkor helyesbítek úgy hogy a konzolos címek közül ez tök korrekt szerintem. (éleket nézve)

Waczkor
Ja igen ami kimaradt és a legnagyobb kedvencem:ezer éve fedezékben vagyok,már régen befordultam a sarkon még volt idõm az orromba is beletúrni de mégis meghalok<#duma>

Waczkor
Ha már hibát kell keresni a bfben,akkor inkább a buzi,okádék,minden bf-ben jelenlevõ szarszeméthúgy hitboxot emelném ki.Kurvára nem oda kell sokszor lõni ahol fut az ellen.
Ha többen futnak elõtted akkor egész egyszerûen képtelenség mindenkit megölni,mert nem tudja a játék értékelni,hogy te most hogy mit merre kit lõsz.
Arról nem is beszélve,hogy hiába van meg a géped hozzá,neted,minden akkor is képes máshogy viselkedni ugyanazon körülmények között.

Unlockolás engem nem zavar,mindenben ez van.CoD 4ben ami mellesleg számomra az utolsó normális cod volt is szerettem kimaxolni a fegyókat.

Egyébként anno amennyire kellett a modern hadviselés,nekem már annyira hiányzik a 2.vh-s téma.Ott nem volt 1000 féle fegyó upgrade,célkereszt,festés,csak az alap fegyverek,közelre,távolra.
CoD 1,MOHAA azok voltak az igaziak,mai napig nem felejtem azokat az élvezetes warokat😞

grebber
Pályafutásom során az eddigi egyetlen olyan game amire azt mondom xbox 360-on hogy kevés a rece az a Max Payne 3.A többitõl hányok kategoria!
De persze az elvakult konzolfanatikusok úgyis megmondják hogy nem igaz mert konzolon minden milyen szép. (Majd a következõ generációban esetleg)

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Mondjuk ennek jót tenne ha egy TPS-RPG hybrid lenne, mert amúgy mélysége nincs semmi másban. Cover rendszer nincs és így a taktikus harc kilõve, marad a rohanás és a darálás robbanás nem tudom hány órán át. Bóring, ráadásul csõben.