XBOX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Na ez nem normális szerintem. Én az alsógatyámat cserélgetem naponta, nem a konzolokat 😊

PSN ID.: Beegabor

0Diaz0
<#eljen>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Moby
Összeszedtem. PS3+XBox összesített lista 12db. Ennyire emlékezem. De ebben benne vannak az olyan esetek is, mint amikor egy pénteken kitaláltam, hogy kell nekem egy move, de egész bp-n nem találtam, berágtam,és vettem egyet géppel együtt, mer csak úgy volt.
Szóval lehet mondani, hogy körbejártam ezt a generációt becsületesen 😊 (-kinekt, az sosem volt)

Adversus solem ne loquitor

Totti5
13500 a limited.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

0Diaz0
Na,akkor énis hozzászólok.
Moby. : De ,lehet hogy ezt irtam, õszintén megmondom neked hogy qrvára nemtudom már mit mondtam 2héttel ezelõtt,visszaolvasni meg nincs kedvem.

Kakaoskalacs : Igen,régebbit,bár a srác se tudta pontosan megmondani hogy mi a helyzet vele.. " Mert sok xbox volt már a kezeközött.. és nemtudja pontosan mivolt vele."

Arty : Igen,ez a helyzet nálamis.. mennék én melózni.. de ahova mennék ( így nyáron ) ott 1 havi melóért kapok kb annyit, hogy veszek belõle egy chipset.. szóval azért nemmegyek melózni.. majd gyakorlat alatt,az ösztöndíjból.. bár az meg megint másra megy...

Harlekin : Mindjárt leírom privátban hogy ezzel mivan.. vagy késõbb ide is leírhatom. Teljesen mindegy.

Tarka: Kérdeztem a srácot,azt mondta hogy õ nem dobna rá 1 forintot se,mivel õ csak heti 3-4órát játszik vele.. és tökmindegy hogy min játszik.. ( de amúgy az a box annyiból állt,hogy ms szerint : 2009 árp.-i / gépmatricáján 2008.12 , 20gb hdd, és teljesen alap arcade.. csak flash van rajta.. hûtésmod nélkül.)

És lényegében ennyi. De marad nálam.. Mert többet ér a slim mint az.. Utólag viszont,tényleg egy címeres lúzer lettem volna ha elcseréltem volna vele...

Nade,hogy ne legyen duplapost. :
Harlekin : Azért nemvettem meg / használtan / senkiét,mivel ott voltunk a boltba,én néztem egy elite-t 120gb vinyóval, 30e-ért. Az eladó mondta hogy ittvan egy slim is, 45ért. Faterom meg egybõl rávágta hogy " Akkor kipótollak,és elhozzuk azt az újabbat.. " és egybõl már adta is a pénzt,tehát.. akkor így ezt a slimet hoztuk el.. ennyi a történet.

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

davidka003
Jatekaim.hu

"Sziasztok!
Valaki üzletetl már 500ftmindenjatek-kal? Azt állítja, hogy bármilyen játékot meg tud szerezni 500-ért, bármilyen platformra, és nincs postaköltség. Tudja valaki, mi a csapda?"

Dafuq? Eleve fel sem kéne merülnie senkiben, hogy 500 Ft-ért kap játékot. Esetleg írottat.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

arty
jaja, az már úgy nagyon sok lenne. meg õszintén, semmi kedvem az rgh-s kiokosodásra szánni napokat, játék helyett 😄

Forza.

Moby
Jelenleg nem, de ép ezért írtam, hogy trinity 😊 (bár gondolom egy második nand ára vetekszik a horizon árával)

arty
nem dualbootos a slimed, ugye?

eljátszottam a gondolattal ... 😄 (megláttam a forza horizon limited árát...)

Forza.

Moby
Valójában már jó ideje ennyi volt, csak mindig volt valami, ami éppen érdekelt annyira, hogy majd egyszer megnézzem.
És hát rendszerint meg is néztem õket, de bár ne tettem volna.
Tonképp csak úgy van idõm erre, hogy valami mástól veszem el, de nagyon sok a dolgom, és még több a tervem, és már nem akarok ez miatt semmitõl idõt elvonni, pláne erre a sok szarra nem. Ez egy idõigényes hobbi, és abból nekem most rohadtul nincs, vagy nem akarom hogy legyen. És már nincs olyan, amit szívesen megnéznék. Technikailag továbbra is érdekel egy kicsit, mert mégiscsak közel van az eredeti szakmámhoz, de az is inkább már csak luxus idõelbaszás, meghát erre bõven elég a fórumozgatás 😊

Harlekin
Nálam se tölti be és nálam nincs bõvitmény!
Harlekin
ja ja jut is eszembe!

LEGOŸ Batman™ 2
LAST PLAYED 05/08/2012
Set a Beacon
1000/1000
37/37
100% complete!

Ez a lego most valahogy nem lopta magát be a szívembe ez most az a kategória volt amit a vége felé már nagyon le akartam tudni!De szerintem csak türelmetlen voltam,más dolog miatt.
Harlekin
Nála ez a box most még sokat is bírt,már majdnem kezdet porosodni! <#nevetes1>
Harlekin
Ez igaz mert pontosan ez miatt untat is!
arty
😮

ennyi volt a boxoszás?

Forza.

TaRka0107
Amúgy miért nem tölti be nálam senki gamertagját? Be van téve ez az sg-s bõvítmény, lehet azért?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Dehogy csinálod azt. Örökké azzal a ... legos szarral játszol<#eplus2>

Harlekin
Dehogy fasza...Az amikor a sok suta 4 ujját használó kontrolleres között csinálom BF-be vagy COD ba a 50-60 killt 4-5 halál mellett.Na ez a fasza<#kacsint>
orichalcos
Halo Reach kimaxolva. Hell yeah.

My streams: https://beam.pro/oriic

DarkSector
Gondolom PC fan. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TaRka0107
Elveszed a boxozás élményét. Olyan fasza egy controllerrel az ágyból játszani😊

TaRka0107
Egy régebbi boxra elcserélni egy slimet?😮O

DarkSector
Megéri csak nem Diaz-nak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TaRka0107
Ez hülyeség! Elején basztam el vagy 2 játékot, mert nem patcheltem, azóta semmi gond.
DIAZ: Amúgy kapsz pénzt, vagy egy az egyben cseréled, mert ha egy az egyben akkor kurvára nem éri meg.

Moby
Kb. De nem lesz több. Majd a köv. generációból talán, x év múlva, ha lesz egy 6-8 olyan cím már, amire nem úgy fogok gondolni, hogy valami irtó nagy faszságra basztam el az idõm.
Mostanában egy halom dolog sokkal-sokkal jobban érdekel, mint a videójátékok.

DarkSector
meg office word-öt is...😄

Harlekin
Azt nem mondtam hogy nincs rá megoldás,mert Én is billt meg egeret használok a boxhoz
Harlekin
Má megent eladod!
Ez hanyadik 8.ik?<#nevetes1>
SupraTURBO
Köszi!Kár...

Xbox Live: DislikedWord CoD4:LFS]nO.Xo[bSt. http://lemanoirprod.picturepush.com/

Harlekin
Meglehet...
Értelme viszont nem lesz mert használni nem tudod játékra!
A billt tudod de csak karakter bevitelre...
SupraTURBO
Sziasztok!Azt meglehet csinálni hogy egy egeret,meg billengyûzwetet bele dugni a cboxba?

Xbox Live: DislikedWord CoD4:LFS]nO.Xo[bSt. http://lemanoirprod.picturepush.com/

Moby
Az mondjuk simán lehet.
Bár ez neki szerintem tökéletesen mindegy. Ahogy nekem is 😄

Ám ha valakinek nagyon köllene, akkor van egy eladó rgh trinity slimem, 160-as vinyóval, 55-ért.

Azt tudom, de a várfalon öltem meg nem egészen úgy, ahogy kellett volna, ezért nem volt az átvezetõ amiben meghalt a sárkány, leomlott a vakolat a fõvárosban...
orichalcos

arty
(szerintem fel van maxolva a dash is, szal most még csak nem is rgh-zható...)

Forza.

Harlekin
Ja na ugye!Csak a gond a baj meg a keserûség és csomó pénz!És akkor megy az anyázás a warez miatt.Úgyhogy kéretik kicsit sajnálni õket.Tiszta anyagi katasztrófa a warez<#nevetes1>
Moby
A corona is rgh-zható, de az övé már nem flashelhetõ, ezt mondtam már akkor is, amikor vette.

Harlekin
Ráadásul az a box ahogy emlékszem a beírt gyártási dátumra jelen állapotba nem is flashelhetõ és kérdéses az rgházhatósága is!<#kacsint>
Harlekin
Látod látod nálam lett volna 1 jasperes 2 éves 3.0 as box 35 ér csak gyorsan elszaladtál megvenni azt az "olcso" slimet!De ahogy áll a helyzet a slimekkel inkább várok még az eladással,mert lesz ez még magasabb áron is!<#nevetes1>
arty
sajna az a gond, h egy flashelt box se megoldás, mert a megfelelõ író, a verbatim és az esetleges flash frissítés sem olcsó (annyira)

megértem diaz-t, amíg nem kezdtem melózni, nekem se volt soha semmire pénzem 😞( (ráadásul akkoriban a c64 warez könnyebben is ment...)

Forza.

kakaoskalacs
használtjáték az viszonylag olcsó.
mellesleg ez egy ilyen biznisz amikor vesz az ember egy konzolt utánnanéz , hogy hosszutávon megéri e vagy sem és/vagy tudja e majd finanszirozni.

Én aztmondom inkabb porosodjon egy xbox360 a tv melett mint , hogy ne is legyen. ki tudja mikor veszed elõ 😊

HA meg kell pénz játékra vagy gold elofizetesre itt volt a nyár én nem egyszer meloztam itt ott , hogy legyen pénzem erre-arra : )

Mondjuk ha 15 alatt vagy akkor ez ugye kilõve.

el ne cseréld egy régi fat xbox-ra..

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

DarkSector
Silent Hill-ben csak egyedül nekem kúrja fel az agyamat amikor összecsukodik alattam a nagy lépcsõ és elkezdek lefelé csúszni és ilyen darálókat kell kerülni és mindig elakadok valamelyikben....lol.<#falbav>

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A sárkány legyõzése még nem az igazi megnyerés jön, bár a stáblista egy része lepörög.Mikor visszarak a ajátékba le kell ugrani abba a lyukba ami Gran Soren közepén tátong és ott lesz az igazi ; )

PSN ID.: Beegabor

arty
helyes <#eljen>

Forza.

Végigtoltam majdnem Dragons Dogma, igaz felnyomtam a energiát, életerõt, pénzt savegame editorral kb Superman szintre. A sárkányt úgy kinyírtam, hogy az elején a hídon levertem, gyanítottam, hogy nem így tervezték, mert lemaradtam csomó átvezetõrõl(megnéztem youtubon, hogy másnál is így volt egyáltalán)... fuck. Nem is játszom tovább, hanem elkezdem újra csalás nélkül. 😊
Moby
"ami sokkal butább"
Wait...WAT? <#wilting>
"Mindegy,megmarad.. majd egyszer lesz flasheltetve,vagy rghzatatva.. "
Ugyanezt írtad amikor megvetted. Mikor is volt az? Két hete? Akkor mire számítottál? Nem a számaidat húzták tegnap, vagy mi volt? 😄DD

arty
meg jön az uj flash, aztán viheti frissíttetni annyiért, amibõl te 5 eredetit végigjátszol...

Forza.

0Diaz0
Mindegy,megmarad.. majd egyszer lesz flasheltetve,vagy rghzatatva.. a szememben ez többet ér,mint hogy elcseréljem egy régebbi gépre.. ami sokkal butább,és kitudja mivolt vele.

orichalcos
Srácok nincs valakinek 48 órás live kódja? Megköszönném.

davidka003
Hát én max RGH-t csináltatnék. Aztán ahhoz még lemez sem kell.
Flash-el csak a baj van. Nem úgy írod ki ahogy kell már nem is megy.
Meg állítólag az új Flash-el nem mennek a régi játékok.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;