XBOX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Szóval lehet mondani, hogy körbejártam ezt a generációt becsületesen 😊 (-kinekt, az sosem volt)
Adversus solem ne loquitor
Moby. : De ,lehet hogy ezt irtam, õszintén megmondom neked hogy qrvára nemtudom már mit mondtam 2héttel ezelõtt,visszaolvasni meg nincs kedvem.
Kakaoskalacs : Igen,régebbit,bár a srác se tudta pontosan megmondani hogy mi a helyzet vele.. " Mert sok xbox volt már a kezeközött.. és nemtudja pontosan mivolt vele."
Arty : Igen,ez a helyzet nálamis.. mennék én melózni.. de ahova mennék ( így nyáron ) ott 1 havi melóért kapok kb annyit, hogy veszek belõle egy chipset.. szóval azért nemmegyek melózni.. majd gyakorlat alatt,az ösztöndíjból.. bár az meg megint másra megy...
Harlekin : Mindjárt leírom privátban hogy ezzel mivan.. vagy késõbb ide is leírhatom. Teljesen mindegy.
Tarka: Kérdeztem a srácot,azt mondta hogy õ nem dobna rá 1 forintot se,mivel õ csak heti 3-4órát játszik vele.. és tökmindegy hogy min játszik.. ( de amúgy az a box annyiból állt,hogy ms szerint : 2009 árp.-i / gépmatricáján 2008.12 , 20gb hdd, és teljesen alap arcade.. csak flash van rajta.. hûtésmod nélkül.)
És lényegében ennyi. De marad nálam.. Mert többet ér a slim mint az.. Utólag viszont,tényleg egy címeres lúzer lettem volna ha elcseréltem volna vele...
Nade,hogy ne legyen duplapost. :
Harlekin : Azért nemvettem meg / használtan / senkiét,mivel ott voltunk a boltba,én néztem egy elite-t 120gb vinyóval, 30e-ért. Az eladó mondta hogy ittvan egy slim is, 45ért. Faterom meg egybõl rávágta hogy " Akkor kipótollak,és elhozzuk azt az újabbat.. " és egybõl már adta is a pénzt,tehát.. akkor így ezt a slimet hoztuk el.. ennyi a történet.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
"Sziasztok!
Valaki üzletetl már 500ftmindenjatek-kal? Azt állítja, hogy bármilyen játékot meg tud szerezni 500-ért, bármilyen platformra, és nincs postaköltség. Tudja valaki, mi a csapda?"
Dafuq? Eleve fel sem kéne merülnie senkiben, hogy 500 Ft-ért kap játékot. Esetleg írottat.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Forza.
eljátszottam a gondolattal ... 😄 (megláttam a forza horizon limited árát...)
Forza.
És hát rendszerint meg is néztem õket, de bár ne tettem volna.
Tonképp csak úgy van idõm erre, hogy valami mástól veszem el, de nagyon sok a dolgom, és még több a tervem, és már nem akarok ez miatt semmitõl idõt elvonni, pláne erre a sok szarra nem. Ez egy idõigényes hobbi, és abból nekem most rohadtul nincs, vagy nem akarom hogy legyen. És már nincs olyan, amit szívesen megnéznék. Technikailag továbbra is érdekel egy kicsit, mert mégiscsak közel van az eredeti szakmámhoz, de az is inkább már csak luxus idõelbaszás, meghát erre bõven elég a fórumozgatás 😊
LEGOŸ Batman™ 2
LAST PLAYED 05/08/2012
Set a Beacon
1000/1000
37/37
100% complete!
Ez a lego most valahogy nem lopta magát be a szívembe ez most az a kategória volt amit a vége felé már nagyon le akartam tudni!De szerintem csak türelmetlen voltam,más dolog miatt.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
DIAZ: Amúgy kapsz pénzt, vagy egy az egyben cseréled, mert ha egy az egyben akkor kurvára nem éri meg.
Mostanában egy halom dolog sokkal-sokkal jobban érdekel, mint a videójátékok.
Értelme viszont nem lesz mert használni nem tudod játékra!
A billt tudod de csak karakter bevitelre...
Xbox Live: DislikedWord CoD4:LFS]nO.Xo[bSt. http://lemanoirprod.picturepush.com/
Bár ez neki szerintem tökéletesen mindegy. Ahogy nekem is 😄
Ám ha valakinek nagyon köllene, akkor van egy eladó rgh trinity slimem, 160-as vinyóval, 55-ért.
megértem diaz-t, amíg nem kezdtem melózni, nekem se volt soha semmire pénzem 😞( (ráadásul akkoriban a c64 warez könnyebben is ment...)
Forza.
mellesleg ez egy ilyen biznisz amikor vesz az ember egy konzolt utánnanéz , hogy hosszutávon megéri e vagy sem és/vagy tudja e majd finanszirozni.
Én aztmondom inkabb porosodjon egy xbox360 a tv melett mint , hogy ne is legyen. ki tudja mikor veszed elõ 😊
HA meg kell pénz játékra vagy gold elofizetesre itt volt a nyár én nem egyszer meloztam itt ott , hogy legyen pénzem erre-arra : )
Mondjuk ha 15 alatt vagy akkor ez ugye kilõve.
el ne cseréld egy régi fat xbox-ra..
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID.: Beegabor
"ami sokkal butább"
Wait...WAT? <#wilting>#wilting>
"Mindegy,megmarad.. majd egyszer lesz flasheltetve,vagy rghzatatva.. "
Ugyanezt írtad amikor megvetted. Mikor is volt az? Két hete? Akkor mire számítottál? Nem a számaidat húzták tegnap, vagy mi volt? 😄DD
Forza.
Flash-el csak a baj van. Nem úgy írod ki ahogy kell már nem is megy.
Meg állítólag az új Flash-el nem mennek a régi játékok.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑