176915

-
Mostanában mintha kicsit frusztráltabb lennél és érzékenyebb a szokásosnál, baj van a hormonháztartással?!
Ezeket az akadályokat régebben simán vetted most meg...
-
Én semmit nem veszek komolyan, szavak amik max fél nap múlva eltűnnek a 2. oldalon, de ne ilyen gifekkel nevesetek, ez eléggé irritáló.
Mondhatnám hogy engem zavar.
Sértőbb mint egy smile, jelentése is más.
Persze sokaknak ez lehet hülyeség de nekem nem. -
mondjuk most én is megijedtem, mert ennyi erővel a nyugdíjazós-ás-ós-om-at is komolyan veheted... vehetted volna... de.... ugye... nem? :) -
Neked is anno szép higadtan válaszoltam. Ebben igazad van. -
Azt hogy ilyen gif-mame-eket nekem senki ne küldözgessen.
Amúgy más nem gond.
Ez mondjuk részemről poén volt, de azért azt tudjuk hogy abban van igazság miképpen a sony mindig megvárta míg a microsoft bejelent valamit, vagy csak kiderül egy pletyka szinten valami, és akkor erre reagálják a fodítottját.
Engem nem zavar, csak poénkodtam, de hülyeséget nem írtam, inkább csak kicsit túloztam. -
Bezzeg mikor elküldik a véleményével együtt melegebb éghajlatra,akkor higgadtan tud válaszolni(mint egy profi troll) , de egy ilyen vicces, komolytalan gif-en halálra van sértődve :D -
De miért veszed ezt ilyen komolyan? Meg mi volt azon a hszen sértő? Épp most írtad, hogy ismerjük egymást, akkor meg nem értelek :) -
Túl sok, mit el kell viselnem addig. -
De basszus mikor egyfolytába nyomtad már ne haragudj hogy szerinted mennyire vége a microsoft-nak, engem nem érdekelt, irtam neked de azért nem nyomtam ilyen idóta sértő hsz-kat.
Szerintem megegyezhetünk hogy ismerjük egymást, veled is meg a többiekkel is annyira hogy nem csinálom másnak, akkor elvárom fordítva is.
Ha nem tetszik, nyugodtan szolj nem gáz, vagy inkább el se olvasd de pls ezt ne. -
mit is mondtől amugy, hány éved van nyugdijig? -
ne adj ilyen magas labdákat, mert erre tolhatnék most megint egy gifet
-
Nem sértenek meg, csak faszt kell Geronimo-nak itt nekem gif-ezni.
Azért ezt már ne. -
Nem értem, ott a steam...csekkold meg :)
de miért kérdezted?
A poénkodás év kérdése? -
értem,mondjuk nekem kölcsönbe is jó lenne játékaim.hu-n láttam 2k-ért de már régi... -
passz,akkor lehet hogy én tévedek xd -
én coopoztam vele ghost reconban, lehet h akkor a nagyapjával beszéltem?
ráadásul lassu volt mint a dög, állandóan élesztenem kellett... senkinek nem ajánlom a csávót. max VS játékra, ha épp sikerélményre vágyunk :D
(no para, DS nem sértődik meg, fel se fogja... szegény már szellemileg se olyan friss, mint 30-40 éve volt) -
Tinman-nek van bontatlan ha jól rémlik. Nem tudom, hogy leakarja-e tolni még az életben vagy megválna tőle. :D -
amúgy van itt valakinek Eternal Sonata játékja?sajnos nem igen találok olcsón,egy ideje keresem:) -
dehogy,azért nem ilyen öreg szerintem xd dupla sincs,nemtudom hányéves pontosan,de szerintem annyi sincs. -
ugytudom DS már tápkedi a naptárt a nyugdíjig - ha 20 éves vagy, lehet nem is dupla, de tripla az eltérés a korotokban ... -
ktomi22 #136760 csokolom? amugy miert nem publik a profilodban? -
Tiedét szorozd be 2-vel. -
Jah, persze.
Na hagyjuk, ne zavarjon hogy ezt Totti-nak poénból írtam, de tényleg ez volt, mondták hogy egy PS4 teljesítményű PC-n futottak a játékok.
De hagyjuk, itt nem szabad ilyeneket mondani.
Semmi gond ezekután te is tartsd meg magadnak a sok fals rémhireidet, meg gúnyos kommenteket, ennyi. -
Én csak tényeket közlök kérlek
-
Ezen nevetsz mi a te baromságaidat meg tényként húzod rá másra. -
ktomi22 #136755 amugy te hany eves vagy, ha nem titok? -
"nyomatnak pc-ről pár trailer-t vagy demo-t"
-
Sony-ról nem maradsz le, már most tudni lehet, nyomatnak pc-ről pár trailer-t vagy demo-t, meg mindenek az ellenkezőjét mondják majd mint a Microsoft. -
MS ideális időpont. Sonyt meg nem megint nem fogom nézni, mert reggel meló... hülye japánok. -
tales of vesperiát végigjátszottam:) az nagyon tetszett a többi nem nagyon fog meg az a baj,a lost odysseyben tetszik a harcrendszer a régi körökre osztott dolog,az újak már nem jók.viszont ott meg a karakterek és a helyszínek annyira nem fognak meg,nemtudom mivel játszak.:) -
a teljes cikk elolvasása után
a csávó, egy többszörösen ellentmondásos logikára építő,
közveszélyes, értelmi fogyatékos bércikk író -
Nintendo direct lesz 11én 16:00kor. Ott lesznek a játékok -
Osztom ezt a véleményt.
Illetve Lost Odyssey után tehet egy próbát a Tales of Vesparia-val és a Resonance of Fate-el is. -
oh értem köszönöm,amúgy totálisan ez jött le a videókból nekem is,annyira nem tudni hogy mikor mit,meglesem mert nem ismerem a lost odysseyt-t:) köszi mégegyszer -
10 óra után eluntam, úgyhogy sztoriról,karakterekről nem tudnék sokmindent mondani,de addig egy nagy nulla,kliséhegy
A harcrendszert nagyon nem bírtam,bár nem is volt minden tiszta vele kapcsolatban :) Nem szeretem amikor nem tudom mikor fejlődik egy karakter, itt semmi nem mutatja hogy mit kell adni neki, meg mennyit,hogy szintet lépjen. El lehet vinni különböző irányokba a karaktereket,attól függően mit adsz neki, de nem tudod leírás nélkül,hogy merre fejlődik. Szar ez a rendszer,elvette a kedvemet a további próbálkozástól. Játsz inkább Lost Odyssey-vel,ha még nem tetted -
Konami pre-E3 show - június 6. (csütörtök), 19:00
Microsoft - június 10. (hétfő), 18:30
Ubisoft - június 10. (hétfő), 22:00
EA - június 11. (kedd), 00:00
Sony - június 11. (kedd), 03:00
Meg mintha SquareEnix is tartana valamit,ami az eddigiekkel ellentétben élőben nézhető, nem valami zártkörű orgia lesz :)Ennek az időpontját nem tudom.
Nameg Nintendóék ,akik ugyan hagyományos konferenciát idén nem tartanak,de biztos lesz külön blokk nekik is valahol
-
the last remnantrol kinek mi a véleménye?:) -
vg #136743 én már túlléptem e3-on, azért e4 -
vg #136742 6-án lesz konami pre-e4 is, sok jóval, itt -
10.-én ,hétfőn lesz a 0day