176915
banner
  • Harlekin
    Mostanában mintha kicsit frusztráltabb lennél és érzékenyebb a szokásosnál, baj van a hormonháztartással?!
    Ezeket az akadályokat régebben simán vetted most meg...
  • DarkSector
    Én semmit nem veszek komolyan, szavak amik max fél nap múlva eltűnnek a 2. oldalon, de ne ilyen gifekkel nevesetek, ez eléggé irritáló.
    Mondhatnám hogy engem zavar.

Sértőbb mint egy smile, jelentése is más.

Persze sokaknak ez lehet hülyeség de nekem nem.
  • arty
    mondjuk most én is megijedtem, mert ennyi erővel a nyugdíjazós-ás-ós-om-at is komolyan veheted... vehetted volna... de.... ugye... nem? :)
  • DarkSector
    Neked is anno szép higadtan válaszoltam. Ebben igazad van.
  • DarkSector
    Azt hogy ilyen gif-mame-eket nekem senki ne küldözgessen.
    Amúgy más nem gond.

Ez mondjuk részemről poén volt, de azért azt tudjuk hogy abban van igazság miképpen a sony mindig megvárta míg a microsoft bejelent valamit, vagy csak kiderül egy pletyka szinten valami, és akkor erre reagálják a fodítottját.

Engem nem zavar, csak poénkodtam, de hülyeséget nem írtam, inkább csak kicsit túloztam.
  • Seth
    Bezzeg mikor elküldik a véleményével együtt melegebb éghajlatra,akkor higgadtan tud válaszolni(mint egy profi troll) , de egy ilyen vicces, komolytalan gif-en halálra van sértődve :D
  • TDC Geronimo
    De miért veszed ezt ilyen komolyan? Meg mi volt azon a hszen sértő? Épp most írtad, hogy ismerjük egymást, akkor meg nem értelek :)
  • DarkSector
    Túl sok, mit el kell viselnem addig.
  • DarkSector
    De basszus mikor egyfolytába nyomtad már ne haragudj hogy szerinted mennyire vége a microsoft-nak, engem nem érdekelt, irtam neked de azért nem nyomtam ilyen idóta sértő hsz-kat.
    Szerintem megegyezhetünk hogy ismerjük egymást, veled is meg a többiekkel is annyira hogy nem csinálom másnak, akkor elvárom fordítva is.

Ha nem tetszik, nyugodtan szolj nem gáz, vagy inkább el se olvasd de pls ezt ne.
  • arty
    mit is mondtől amugy, hány éved van nyugdijig?
  • TDC Geronimo
    ne adj ilyen magas labdákat, mert erre tolhatnék most megint egy gifet
  • DarkSector
    Nem sértenek meg, csak faszt kell Geronimo-nak itt nekem gif-ezni.
    Azért ezt már ne.
  • DarkSector
    Nem értem, ott a steam...csekkold meg :)
    de miért kérdezted?

A poénkodás év kérdése?
  • Myselor
    értem,mondjuk nekem kölcsönbe is jó lenne játékaim.hu-n láttam 2k-ért de már régi...
  • Myselor
    passz,akkor lehet hogy én tévedek xd
  • arty
    én coopoztam vele ghost reconban, lehet h akkor a nagyapjával beszéltem?

ráadásul lassu volt mint a dög, állandóan élesztenem kellett... senkinek nem ajánlom a csávót. max VS játékra, ha épp sikerélményre vágyunk :D

(no para, DS nem sértődik meg, fel se fogja... szegény már szellemileg se olyan friss, mint 30-40 éve volt)
  • davidka003
    Tinman-nek van bontatlan ha jól rémlik. Nem tudom, hogy leakarja-e tolni még az életben vagy megválna tőle. :D
  • Myselor
    amúgy van itt valakinek Eternal Sonata játékja?sajnos nem igen találok olcsón,egy ideje keresem:)
  • Myselor
    dehogy,azért nem ilyen öreg szerintem xd dupla sincs,nemtudom hányéves pontosan,de szerintem annyi sincs.
  • arty
    ugytudom DS már tápkedi a naptárt a nyugdíjig - ha 20 éves vagy, lehet nem is dupla, de tripla az eltérés a korotokban ...
  • ktomi22
    csokolom? amugy miert nem publik a profilodban?
  • DarkSector
    Tiedét szorozd be 2-vel.
  • DarkSector
    Jah, persze.
    Na hagyjuk, ne zavarjon hogy ezt Totti-nak poénból írtam, de tényleg ez volt, mondták hogy egy PS4 teljesítményű PC-n futottak a játékok.
    De hagyjuk, itt nem szabad ilyeneket mondani.

Semmi gond ezekután te is tartsd meg magadnak a sok fals rémhireidet, meg gúnyos kommenteket, ennyi.
  • TDC Geronimo
    Én csak tényeket közlök kérlek
  • DarkSector
    Ezen nevetsz mi a te baromságaidat meg tényként húzod rá másra.
  • ktomi22
    amugy te hany eves vagy, ha nem titok?
  • TDC Geronimo
    "nyomatnak pc-ről pár trailer-t vagy demo-t"

• DarkSector
    Sony-ról nem maradsz le, már most tudni lehet, nyomatnak pc-ről pár trailer-t vagy demo-t, meg mindenek az ellenkezőjét mondják majd mint a Microsoft.
  • Totti5
    MS ideális időpont. Sonyt meg nem megint nem fogom nézni, mert reggel meló... hülye japánok.
  • Myselor
    tales of vesperiát végigjátszottam:) az nagyon tetszett a többi nem nagyon fog meg az a baj,a lost odysseyben tetszik a harcrendszer a régi körökre osztott dolog,az újak már nem jók.viszont ott meg a karakterek és a helyszínek annyira nem fognak meg,nemtudom mivel játszak.:)
  • Muttley
    a teljes cikk elolvasása után
    a csávó, egy többszörösen ellentmondásos logikára építő,
    közveszélyes, értelmi fogyatékos bércikk író
  • TDC Geronimo
    Nintendo direct lesz 11én 16:00kor. Ott lesznek a játékok
  • davidka003
    Osztom ezt a véleményt.
    Illetve Lost Odyssey után tehet egy próbát a Tales of Vesparia-val és a Resonance of Fate-el is.
  • Myselor
    oh értem köszönöm,amúgy totálisan ez jött le a videókból nekem is,annyira nem tudni hogy mikor mit,meglesem mert nem ismerem a lost odysseyt-t:) köszi mégegyszer
  • Seth
    10 óra után eluntam, úgyhogy sztoriról,karakterekről nem tudnék sokmindent mondani,de addig egy nagy nulla,kliséhegy
    A harcrendszert nagyon nem bírtam,bár nem is volt minden tiszta vele kapcsolatban :) Nem szeretem amikor nem tudom mikor fejlődik egy karakter, itt semmi nem mutatja hogy mit kell adni neki, meg mennyit,hogy szintet lépjen. El lehet vinni különböző irányokba a karaktereket,attól függően mit adsz neki, de nem tudod leírás nélkül,hogy merre fejlődik. Szar ez a rendszer,elvette a kedvemet a további próbálkozástól. Játsz inkább Lost Odyssey-vel,ha még nem tetted
  • Seth

Konami pre-E3 show - június 6. (csütörtök), 19:00

Microsoft - június 10. (hétfő), 18:30

Ubisoft - június 10. (hétfő), 22:00

EA - június 11. (kedd), 00:00

Sony - június 11. (kedd), 03:00

Meg mintha SquareEnix is tartana valamit,ami az eddigiekkel ellentétben élőben nézhető, nem valami zártkörű orgia lesz :)Ennek az időpontját nem tudom.

Nameg Nintendóék ,akik ugyan hagyományos konferenciát idén nem tartanak,de biztos lesz külön blokk nekik is valahol
  • Myselor
    the last remnantrol kinek mi a véleménye?:)
  • vg
    én már túlléptem e3-on, azért e4
  • vg
    6-án lesz konami pre-e4 is, sok jóval, itt
  • Seth
    10.-én ,hétfőn lesz a 0day