176915
banner
  • arty
    hordozhato xbox :PPPPPPPP
  • arty
    (azért az az MS akció remélem megvan, h anno a külszolgálatos katonák kaptak xbox360at a "fronton" ... nyilván nem ÁLTALÁNOS a probléma, de sok-sok apró kellemetlenséget ígér az új rendszer :( )
  • Harlekin
    A nagyobb baj,hogy nyitva maradt a kapu és kiszabadultak...
    Mindig lesz valami ok az aggódásra és az értetlenkedésre náluk.
  • 0Diaz0
    Forza MS 3-4 eladó! Ha valakinek kéne...
  • Moby
    A halo4 stáblistánál lett vége. Azóta egyszer már nekifutottam az eladásnak, de felbaszták az agyam.
    Háthamajdmost :)
  • Totti5
    Várjál most azon ment az aggódás hogy mi lesz a katonákkal a fronton, hogy fognak konzolozni! ( ez nem vicc, ez volt most reggel az ellenér az online ellen ), aztán most előkerültek megint azok akik egész nap a PC előtt neteznek, de 6 évig használtak boxot net nélkül és ezután sem akarnak mert na most kapaszkodj, mert macera! Az az egy kábel ( vagy wifi ). Aztán még egy érv, hogy nincs normális net. Tudtommal betárcsázós net már nincs, szerintem 1 mega alatt már nem is lehet netet venni, ami min. 3szor több mint amit igényel a dolog. S még egy kedvenc, megkezdődött az aggódás hogy mi lesz akkor ha az profil sérülni fog...elveszik midnden.

Nagy az isten állatkertje.
  • Macccy
    Én tehénfejéshez, egyéb agrármunkákhoz gondoltam az új boxot, deaz ma már nem elég extrém, hell, ma a traktorokban is van klíma, wifi és gps. ;)
    Hasonló hülye érvekkel jönnek amúgy, mi van ha elviszem a nyaralóba, a telek végébe tákolt fészerbe stb. Nos nem tudom, kezdenek reális igények körvonalazódni, a végén még meghátrálnak a kiadók (!!), csökken a nyomás és a Microsoft bejelenti, hogy kiveszik a védelmek lehetőségét. Aztán hipp-hopp ingyen lesz minden játék ...

Én meg már unom ezt a témát, mert hiába látjuk mi át a miértjét a dolognak - még ha épp úgy ellenezzük is, mint mindenki, hisz a saját pénztárcájának ki lenne ellensége - ha a minket birkáknak nevező fogalmatlan birkák csak annyit látnak, hogy korlátozás. Már érvelni sincs kedvem, értelme úgy sincs mert nem vagyok érdekelt az EA-UBI-MS-SONY részvényekben ...
  • arty
    készvége, ennyi volt a 360? (vagy ebből is lesz egy másik, maradandó darab, álá ps3?)
  • Bartn73
    Sziasztok Valaki próbálta már a Defiance című játékot? Mert nézegetem, de nem bírom eldönteni hogy ez most jó vagy nagyon rossz..Aki játszik vele annak tetszik Szóval ha valaki mondana valamit megköszönném
  • Harlekin
    szimplán csak 1 elgondolást ecseteltem...
  • Moby
    Jut is eszembe, van egy eladó rgh-s slim boxom.
    Ha valakinek éppen kellene.
  • Totti5
  • arty
    szerintem itt nem kiszdhető gombelem lesz :) (+garinak annyi, nehéz a szétszedés, stb stb stb)
  • Moby
    A 24 óravalszeg nem abszolutidőben értendő, tehát semmiféle valós idő nem kell.
    De még ha abban is kell, akkor isösszejön legrosszabbesetben üzemidőből.
  • Botond #136967
    Csak olyan gyakran, mint desktop PC-t. Soha. :) Utazni ott az iPad.
  • Harlekin
    ha jól gondolom jelen pillanatba minden időmérő eszköz a pontos idő mérésre energia ellátást igényel.
    Teszem azt mint a PC(gombelem az alaplapon)
    Jelenleg a boxok nem rendelkeznek ezzel mivel ha leszeded netről és kihúzod a hálózatból beáll 2005 re a dátum és az idő,majd hálózatba visszaállítva live csatlakozásnál frissül a dátum és az idő.
    Új boxnál gombelem eltávolít 24 óránként áramtalanít és nagy valószínűséggel újra indul a 24 órás procedúra ami sose éri el az ellenőrzési ciklust...Ez is egy eshetőség,igaz itt live kilőve totálisan,de itt nem is lesz hiánya annak aki nem tud netem 24 óránként frissíteni...Vagy esetleg a csúnya warez...
  • Totti5
    "24 óránként netrekötés, hogy ellenőrizze a szoftvereid, meg ilyenek? Gyakorlatilag ha elmész 1 hónapra valahova ahol nincs net és te szeretnéd használni ezt a 150-160 ezres "csodadobozt"

Körkérdés. Ti hova szoktátok vinni az asztali konzolotokat? földkörüli hajókázás? kempingezés? hegymászás? barlangászás? erdei túra? vadvizi evezés? ahol nincs internet.

( most attól tekintsünt el hogy mobil nettel bárhol bármikor lehet kapcsolatot csiholni / ha nyaralni megyek akkor szállodákban már szinte mindenhol van net, s eleve olyat helyet választok, ahol mondjuk a HDTV is adott ami manapság már alap funkciók egyike )

• JackTar
    Üdv! Van-e valakinek Dragon Ball Z for Kinectje (használt is:D) eladásra, vagy cserére. Adnék érte Forza Horizont.
  • Macccy
    Szóval habszivacs. Sejtettem ...
  • arty
    az dummy data a wrz iso-ban
  • Macccy
    Miért kapcsolod ki a netet?
  • Macccy
    A többi 10Gé mi? Videó? Vagy digitális habszivacs? :)
  • vg
    Installálva úgy 5GB körül van mindennel együtt.
  • davidka003
    The_Elder_Scrolls_V_Skyrim_Legendary_Edition_PAL_XBOX360-STRANGE 15.44 GB
    Szép mérete van. :D
  • DarkSector
    Mielőtt megfeledkeznél róla, másoknak is írtam, a konzoloknak az optimalizálás-exclusive játékok az erősségük, nem hogy net on-off meg használtjáték.

Ha a pénz beszélne nem vettem volna konzolt.

A PC erősebb hardver, hiszen tunningolhatod orrba szájba, a szoftverekkel lesz a különbség, mint egy Killzone 4 pl, amihez hasonló FPS-el egy ideig nem játszol PC-n, vagy a Halo mert az is tutira ütni fog.

Hiába teszel össze 2x akkora konfigot, ha a játékokból mondjuk a multiplatformokat kapod rá.
    Egy optimalizált Exclusive játék tuti hogy 1-2-3 évig odaver majd, mert azokba rengeteg pénzt melot ölnek.

PC-re jön egy multiplatform cím, akkor abba max egy erős jót alkotnak, nem fognak annyit foglalkozni mint a Sony-Microsoft a saját kis védett projektjeivel.

Gondolom értesz?

Nem akarok a PC ellen beszélni, felőlem maradhatsz PC-n, de azért nem egészen pikk-pakk annyiról szólnak a konzolok, amit írsz.
  • Muttley
    nehogy kiderüljön, h bonyolultabb és körülményesebb lesz
    játszani konzolokkal, mint PC-vel...

már pedig most ezt feszegetik

lemez ki, lemez be, net-on, net-off? - menjenek a f.szomba
    nem adhatom el akárkinek a megunt, kijátszott, nem-jött-be játékomat - menjenek a f.szomba
    mentésrendszer zavaros, vagy meglesz, vagy nem - menjenek a f.szomba

marha 1szerű a képlet
    a konzolnak 2 nagy előnye (van még most) - 1) insert game and play 2) olcsóbb, mint 1.5 évenként PC upgrade

ha ezt pofán sz.rják,
    az értelmesebbje meg fogja találni az 1szerűbb megoldást

napi 2-3 órát vagyok neten, de azért, mert AKAROK lenni a neten
    ha nem akarok, akkor lejövök - az én döntésem
    ha én OFFline akarok játszani, engem ne kényszerítsenek, h X időnként jelentkezzek be a netre ELLENŐRZÉSRE
    azt nem akarják ellenőrizni esetleg, h mikor megyek pisi-kaki-fürcsi stb.??
    ha nem finomítják és a PS4-nél megmarad az egyszerű felhasználás, akkor megyek SONY-ra át, PS4 beficcen
    ha ott is játsszák a kemény péniszt, akkor marad a PC

mert hogy, ugye azt senki nem gondolja, h a PC ipar csak úgy annyiba fogja hagyni, h konzol oldalról lefölözzék a piacot?
  • Macccy
    Most mi? Természetes reakció ...
  • DarkSector
    üdv zavvi kód valakinek?
    jöhet privátba.
  • Myselor
    barm
  • Totti5
    A slim alapjaira épül az elrendezése. Hűtéssel nem lehet gond b@szott nagy, hatékony venti van benne.
  • Totti5
    A kép persze a hatás kedvéért mint sok más cossplay ( majd olyan válogatást is teszek be holnap ), de ez hivatalos. Nem hommade. Ő állt modellt ebben a ruhában, az ö cickóival:D
  • Myselor
    én is ezen a véleményen vagyok 1-2 évet még várni kell ezekkell az új konzolokkal.addigra kiforrottabbak és olcsóbbak lesznek:)
  • Macccy
    Az az egész top az árnyékával együtt furcsán néz ki ...

Ettől függetlenül már kétszer kivertem rá, tehát működik a photoshopp is, csak mondom, hogy gyanús ;)
  • kakaoskalacs
    Ez mind szép és jó, de inkább azon dolgozzanak, hogy az első generációs Xbox One ne legyen hibás. Aztán ugyis jön majd az xbox One Slim meg stb jobb hűtéssel pl.

Csak az exclusiveok miatt vagyok rá kiváncsi de inkább , úgy vagyok vele ,hogy én az x360al is eljatszogatok még 1-2 évig aztán a köv. generáció arra ugyis olyan lesz ,hogy egyértelművé válik melyik oldal a kiforotabb és szimpatikusabb.
  • ABTeam2008
    "photoshop gyanúsan" az egész kép shoppolt.
  • Totti5
    Nem, az valódi:)
  • Macccy
    A megánfoksz azokkal photoshop gyanúsan átlátszó cicikkel és a Transformers-es nyitva felejtett szájjal
  • arty
    Fura, mert mondom: számtalanszor jön az üzenet forzában, h leestem lájvról, vagy bekapcsolom és eleve nem lájvon vagyok, szal offline játszok és mégis mindig jó eventet kapok - ami legutóbb jött volna!

Szal erősen tesztelem :)))

(azt nem feltételezem, h játékfüggő lenne)
  • arty
    Ezt aláírom.

Pláne h nekem sokszor, sokmindennel van gondom :D
  • Macccy
    Jegyezd meg: nincs olyan, hogy nincs internet ... :)

"Az Internet hatalmas ... Az életből árad, ezért nagy. Körülvesz valamamennyiünket. Összeköt és megvilágosít minket. Nem az izmaidban, magadban, magad körül kell érezned az Internetet. Mindenütt. Közted és köztem. A fákban, a kőben. Mindenütt. Igen." /Yoda 25:17/