176915
banner
  • Totti5
    Csak eljött a nap és óra. Kond után kifejtem a véleményem. Jó szórakozást.
  • DarkSector
    Hát ez is valami +.
    Jobb mint drone-okat irányítani nem?
  • Totti5
    El... remélem rövid időn belül kipukkad ez a mobilmánia, kezd nyomasztó lenni ez a sok elfecsérlt energia a tehetséges csapatoktól. Ha autózni szeretnék mobil eszközön akkor ott van Vitára a GT PSP. Lehet hogy recés, de abban van fizika, jó az irányítás és bőséges tartalom.
  • Muttley
    erre leszek kíváncsi, h itt mit fognak villantani :)

• arty
    elveszett a reményünk :(((((((((((
  • Totti5
    Szánalom..........
  • Waczkor
    E3 2013: 2K Drive - jön a PGR alkotóinak új játéka

Habár többen a Project Gotham Racing 5-re tippeltünk, az egykori Bizarre Creations-tagokból verbuvált Lucid Games egy free-to-play iOS-játékot készített 2K Drive címmel. Több, mint a semmi - ahogy mondani szokás.

Végre lelepleződött a Lucid Games legújabb játéka, amely 2K Drive címmel landolt nemrégiben a hollandok és az Egyesült Arab Emírségek App Store-jában. Az egykori Bizarre Creations-tagokat felvonultató stúdió friss projektéről már jó ideje szállingóztak szóbeszédek, sokan a Project Gotham Racing 5-re gondoltak, de a fejlesztők most rácáfoltak mindenkire.

Forrás gamekapocs

Ez mi a jó büdös már megint baszod?Nem hiszem el...
    Remélem csak valami vicc.
  • Muttley
    csak sztem mi a brokinak ebbe a kutya? :)
  • Macccy
    Veteránkodok. De a cloak-ból nem adok, attól futur a szoldzser :)
  • arty
    hardcore nehézségen nyomod?
    gyanus h csak egyel alatta és ezért ilyen az öltözéked...

norvég hajónál voltam elakadva az utolso pecs előttig - mindenhogy mindenhonnan észrevett mindenki, mert HC módban nincs cloak.
    így is durván megszenvedtem, mire feljutottam...
  • arty
    na, erről nem is tudtam :D nekem bóti van.
  • arty
    kevés játék van, ami ingyen SE kéne - ez az :)))
  • Macccy
    Van abban bulletttáájm amikor gruppen lelövést hajtasz végre. Na mondjuk a CoD-dal és Rainbow6V -vel ellentétben itt értelmetlen.

Nekem társaim nemhogy nem lövetik le magukat, de beőszültem attól amikor láttam, hogy az ellenséges katona előtt három lépéssel elsunnyogott azzal a cloak álcával, amiből én a butítottat kaphattam, mert hacsak nem kúszok (twf?!) elkezdenek észrevételezni.

Hol is tartok? Valami Norvég gecijagy hajó belsejébe lopóztunk be, ott lövöldöztünk.
  • Moby
    Ez sem olyan nagy gond, ha megfelelő sebességgel döglenek majd a x one-ok. Így olcsón lehet majd receiverpanelhez jutni, a mostanim is abból van csinálva :)
  • orichalcos
    BTW, off tudom, de mint örök xbox-os azt mondom ha van lehetőségetek, egyszer az életben toljátok le a The Last of Us-t.

TESZT
  • orichalcos
    Azt hitted hülyéskedek reggel? :D De legalább nem ideiglenes, szedheti bárki akinek gold-ja van. Amúgy havernak 7990-et írt ki, nem 5990-et.

A játék amúgy megy rendesen, és magyar is. :)

Más:

Nem kell valakinek egy wireless joy, cserébe egy vezetékes joy-ért?
  • teddymac
  • teddymac
    Mocskok :)
  • vg
    Ez hiba lehet, vagy így reklámozzák a negyedik részt s bejelentése előtt?
  • Mr Manson
    FABLE 3 LIVE-on 5990. de fizetésnél INGYENES! :D
  • davidka003
    NEM.
  • teddymac
    A régi gamepadot lehet majd használni a XONE-hoz ?
  • davidka003
    Fable 3 GOLD acc-al dashboard-on tényleg 0 Ft.
    Meg is vettem. Ingyen elfér az acc-on. :D
  • TDC Geronimo
    EA ma este 10kor lesz, UBI meg éjfélkor
  • arty
    tuti megint kell majd venni egy eleinte "drága" kütyüt :(

érthetetlen*, miért nem képesek szabvány bluetootht használni :(

(*nyilván nagyon is érthető, csak eszement macera a pluszkütyü)
  • arty
    Majd ha egy COH-ot látok értelmesen gpadra szabva - miközben a játékmenet nem butul - elfogadom, h erre is perfekt tud lenni ez az irányító.
    Addig azt mondom, hogy a HW egy konzolos RTS, ebből adódóan perfekt gpados irányítással.

Egyébként ha lenne időm, letolnám -> demo nagyon tetszett. Csak míg az extrém kedvenc COH egyik kiegjével évek óta adós vagyok magamnak, nem állok neki más stratégiának :) ( + rome total war, ahh.... kéne fél év munkanélküliség :DDD )
  • Moby
    Rettenetesen izgulok, hogy működjön pécével officiálisan.
  • Totti5
    Pontosan, mert konzol only. Más PC-s portok, már több sebből vereztek.
  • orichalcos
    Halo Wars is tökéletesen irányítható xbox joy-jal.
  • arty
    ... és megszületé' a _TÖKÉLETES_ (!!!!!!) játékirányító* eszköz :)

(*kivéve rts)
  • arty
    merre jársz? én most épp egyedül sunnyogok az oroszoknál :)) nincs AI társ -> ÉLVEZET! :D
  • arty
    Nincs olyan, hogy újraírt motor.
  • arty
    GRFS-ben viszont amikor "bebrícselem" az ajtót, nincs semmi. Két lövés és tovább.
    Konkrétan vártam, hogy belassuljon a kép és lődözhessek - erre semmi. Nekem hiányérzetem volt minden eset után.
    Mióta a társainkat nem mi irányítjuk a játékokban, csak "ez marad", ami néha feldobja a játékmenetet.
    (visszasírom az egyesek szerint már szintén végletekig butitott R6Vegas1-2 betöréseit... meg h GR-ben én irányíthassam a ZSÍRGYÖKÉR(!!!) AI társaim, hátha ugy nem lövetnék AGYON magukat - uj részben legnagyobb visszalépés eva' :((( )

Új MOHA-ban is igen élvezetes (és egyébként helyenként igencsak nehéz is) volt.
  • vg
    Ez már az én értelmi színvonalamat meghaladja.
  • Macccy
    Mitnemértesz???! ... Január 10! :D
  • szega96
    ma
  • Totti5
    Dpad most lett tökéletes.
  • szega96
    Szerintem a 2. volt a legjobb aztán az 1. és a 3. marad a végére :D
  • davidka003
    Számomra:
    Az első 9/10.
    A második 7,5/10
    A harmadik a legrosszabb sokan mondják. 6/10
    Persze ha nincs más akkor egyszer végig lehet vinni de én megbántam, hogy rászántam az időt.
  • orichalcos
    Anno az elsővel játszottam, az egynek elment, ez rosszabb nála?