176915

-
Csak eljött a nap és óra. Kond után kifejtem a véleményem. Jó szórakozást. -
Hát ez is valami +.
Jobb mint drone-okat irányítani nem? -
El... remélem rövid időn belül kipukkad ez a mobilmánia, kezd nyomasztó lenni ez a sok elfecsérlt energia a tehetséges csapatoktól. Ha autózni szeretnék mobil eszközön akkor ott van Vitára a GT PSP. Lehet hogy recés, de abban van fizika, jó az irányítás és bőséges tartalom. -
erre leszek kíváncsi, h itt mit fognak villantani :)
-
elveszett a reményünk :((((((((((( -
Szánalom.......... -
E3 2013: 2K Drive - jön a PGR alkotóinak új játéka
Habár többen a Project Gotham Racing 5-re tippeltünk, az egykori Bizarre Creations-tagokból verbuvált Lucid Games egy free-to-play iOS-játékot készített 2K Drive címmel. Több, mint a semmi - ahogy mondani szokás.
Végre lelepleződött a Lucid Games legújabb játéka, amely 2K Drive címmel landolt nemrégiben a hollandok és az Egyesült Arab Emírségek App Store-jában. Az egykori Bizarre Creations-tagokat felvonultató stúdió friss projektéről már jó ideje szállingóztak szóbeszédek, sokan a Project Gotham Racing 5-re gondoltak, de a fejlesztők most rácáfoltak mindenkire.
Forrás gamekapocs
Ez mi a jó büdös már megint baszod?Nem hiszem el...
Remélem csak valami vicc. -
csak sztem mi a brokinak ebbe a kutya? :) -
Veteránkodok. De a cloak-ból nem adok, attól futur a szoldzser :) -
hardcore nehézségen nyomod?
gyanus h csak egyel alatta és ezért ilyen az öltözéked...
norvég hajónál voltam elakadva az utolso pecs előttig - mindenhogy mindenhonnan észrevett mindenki, mert HC módban nincs cloak.
így is durván megszenvedtem, mire feljutottam... -
na, erről nem is tudtam :D nekem bóti van. -
kevés játék van, ami ingyen SE kéne - ez az :))) -
Van abban bulletttáájm amikor gruppen lelövést hajtasz végre. Na mondjuk a CoD-dal és Rainbow6V -vel ellentétben itt értelmetlen.
Nekem társaim nemhogy nem lövetik le magukat, de beőszültem attól amikor láttam, hogy az ellenséges katona előtt három lépéssel elsunnyogott azzal a cloak álcával, amiből én a butítottat kaphattam, mert hacsak nem kúszok (twf?!) elkezdenek észrevételezni.
Hol is tartok? Valami Norvég gecijagy hajó belsejébe lopóztunk be, ott lövöldöztünk. -
Ez sem olyan nagy gond, ha megfelelő sebességgel döglenek majd a x one-ok. Így olcsón lehet majd receiverpanelhez jutni, a mostanim is abból van csinálva :) -
BTW, off tudom, de mint örök xbox-os azt mondom ha van lehetőségetek, egyszer az életben toljátok le a The Last of Us-t.
TESZT -
Azt hitted hülyéskedek reggel? :D De legalább nem ideiglenes, szedheti bárki akinek gold-ja van. Amúgy havernak 7990-et írt ki, nem 5990-et.
A játék amúgy megy rendesen, és magyar is. :)
Más:
Nem kell valakinek egy wireless joy, cserébe egy vezetékes joy-ért? -
-
Mocskok :) -
vg #137043 Ez hiba lehet, vagy így reklámozzák a negyedik részt s bejelentése előtt? -
FABLE 3 LIVE-on 5990. de fizetésnél INGYENES! :D -
NEM. -
A régi gamepadot lehet majd használni a XONE-hoz ? -
Fable 3 GOLD acc-al dashboard-on tényleg 0 Ft.
Meg is vettem. Ingyen elfér az acc-on. :D -
EA ma este 10kor lesz, UBI meg éjfélkor -
tuti megint kell majd venni egy eleinte "drága" kütyüt :(
érthetetlen*, miért nem képesek szabvány bluetootht használni :(
(*nyilván nagyon is érthető, csak eszement macera a pluszkütyü) -
Majd ha egy COH-ot látok értelmesen gpadra szabva - miközben a játékmenet nem butul - elfogadom, h erre is perfekt tud lenni ez az irányító.
Addig azt mondom, hogy a HW egy konzolos RTS, ebből adódóan perfekt gpados irányítással.
Egyébként ha lenne időm, letolnám -> demo nagyon tetszett. Csak míg az extrém kedvenc COH egyik kiegjével évek óta adós vagyok magamnak, nem állok neki más stratégiának :) ( + rome total war, ahh.... kéne fél év munkanélküliség :DDD ) -
Rettenetesen izgulok, hogy működjön pécével officiálisan. -
Pontosan, mert konzol only. Más PC-s portok, már több sebből vereztek. -
Halo Wars is tökéletesen irányítható xbox joy-jal. -
... és megszületé' a _TÖKÉLETES_ (!!!!!!) játékirányító* eszköz :)
(*kivéve rts) -
merre jársz? én most épp egyedül sunnyogok az oroszoknál :)) nincs AI társ -> ÉLVEZET! :D -
Nincs olyan, hogy újraírt motor. -
GRFS-ben viszont amikor "bebrícselem" az ajtót, nincs semmi. Két lövés és tovább.
Konkrétan vártam, hogy belassuljon a kép és lődözhessek - erre semmi. Nekem hiányérzetem volt minden eset után.
Mióta a társainkat nem mi irányítjuk a játékokban, csak "ez marad", ami néha feldobja a játékmenetet.
(visszasírom az egyesek szerint már szintén végletekig butitott R6Vegas1-2 betöréseit... meg h GR-ben én irányíthassam a ZSÍRGYÖKÉR(!!!) AI társaim, hátha ugy nem lövetnék AGYON magukat - uj részben legnagyobb visszalépés eva' :((( )
Új MOHA-ban is igen élvezetes (és egyébként helyenként igencsak nehéz is) volt. -
vg #137028 Ez már az én értelmi színvonalamat meghaladja.
-
Mitnemértesz???! ... Január 10! :D -
ma -
Dpad most lett tökéletes. -
Szerintem a 2. volt a legjobb aztán az 1. és a 3. marad a végére :D -
Számomra:
Az első 9/10.
A második 7,5/10
A harmadik a legrosszabb sokan mondják. 6/10
Persze ha nincs más akkor egyszer végig lehet vinni de én megbántam, hogy rászántam az időt. -
Anno az elsővel játszottam, az egynek elment, ez rosszabb nála?