176915
banner
  • arty
    x360 érában nem egy hír szólt arról, hogy az MS boxot ajándékozott nekik, hogy kint a sivatagban ezzel múlassák az időt, hogy x360 kontrollerrel vezérlik a bombahatástalanító kütyüt, stb

nem láttalak rinyálni miatta... ;)
    érdekességnek elment, most is elmegy, hogy lám az always online mennyire sokféle hatással bír.

(egyébként nem hiszem, hogy 1-2 rövidhír 1-2 oldalon az a felfújás kategória)
  • Harlekin
    Nem hülyeség,mert valóban van net.A magyar kontingensről számtalan bejátszás volt ahogy skypeon beszélgettek a családdal.Akkor gondolod az amcsiknál ez ne lenne amikor a sivatag közepére "luxus" infrastruktúrát építenek ki ahhoz képest meg főleg ami a táboron kívüli körülményeket illeti"és itt jegyzem meg,hogy a kint lévő kecskepásztort se nagyon hatja meg a 24 óránkénti net csati"
    Nyilván a bevetéseken nincs net,de uram bocsánat az nekik a munkahelyük és számtalan más ember se boxozhat a munkahelyén.De a bázisokon biztos hogy elérhető a net...Amúgy meg számtalan más alternatíva is létezik arra,hogy játszanak...tehát ez semmi más mint 1 felturbózott görögtűz...
  • DarkSector
    "Érdekes, hogy a Murdered: Soul Suspect eredetileg egy Die Hard spin-offnak készült, melyben John McClane halál utáni életét követhettük volna nyomon."

Még jó hogy nem az lett...
  • DarkSector
    Amúgy lehet hülyeség, de eddig azt hittem van net nekik.
    Vagy családtagokkal hogy komunikálnak?
  • DarkSector
    De nem csak erről van szó, hanem összeségében az egész médiáról...bár az is igaz hogy ez természetes hiszen a konzol alkotói is ontják egymás vérét.
  • DarkSector
    Az a baromság hogy felfújnak mindent, oké hogy ő szeretne szórakozni, nem erről van szó, nem figyelted a hírt, egy egész hadsereg állítólag utálja a microsoftot, holott 1 ember véáleményét közlik a hírben, értem miért vélekedik így, de a média felfújja az egész 1 személyes megszólalást, mintha háború lenne.

Sajna majd PS4-el vagy PC-n kell játzsania, én is sajnálom azokat akiknek nincs netkapcsolat, de ez van, a Microsoft önbíráskodik.
  • arty
    tetszik, de nem annyival kisebb és ráadásul csillogós :(

marad a matt slim.
  • arty
    majd ha kibasznak a sivatagba másfél évre, talán meg tudod ítélni mekkora is ez a baromság...
  • Harlekin
    Na közbe tesztelem és ez baszott jóóóó ez kel nekem.Úgy rendeltem másnak,de szerintem azt mondom,hogy nem jött meg és rendelek neki másikat.A teraszra veszek 1 régebbi filléres 32 es lcd-t és medencés mozi indul.
  • DarkSector
    Hát mert az arcomba tólják.
  • Moby
    Ha jelentéktelen, miért bosszant?
  • DarkSector
    Nem attól hányok hogy játszani akarnak, a szomszéd is akar, hanem összeségében ez a sok hír, amiknek a 80% már idegesítően jelentéktelen.
  • Moby
    Nem pont ilyenem, de van androidos stickem. Nem használom, de amúgy lejátszásra oké.
  • Moby
    Jaja. A hülyebarma iátszani akart. Hányoktőlük.
  • DarkSector
    Akkor az. :D
  • Harlekin
    Ezen csak röhögni lehet...
  • Harlekin
    off!

Használ valaki ilyet?
    tapasztalatok: mennyire megbízható,stb,stb...
    Mire kell: teraszra lcd ki filmnézés megosztáson és hasonló nyalánkságok+game közbe guide nézés pipen és még nem tudom mi.

on!
  • DarkSector
    Most nem rosszból de a sok baromság amiket felfújnak már lassan hányok.
  • Marci0115
    Mérges az Xbox One-ra az amerikai tengerészgyalogság
  • orichalcos
    Kisebb? Igen. Olcsóbb? Nem.

Itt van hogy mi van benne:

http://gamepod.hu/hir/xbox_360_e_mi_van_a_dobozban.html
  • DarkSector
    Ez kisebb és olcsóbb box lesz?
  • Totti5
  • Totti5
    Akkor nézzük a legmerészebbeket:)
    Valamelyik RPG

Cortana

Umbrella corporation

• orichalcos
    Ez nem flééém. :D

Gond nincs szeretném a játékot megbízhatóság alapján letölteni másról, mert nincs most pénzem rá. Júli elejétől meg az egyén bármit leszedhet tőlem is. :)
  • arty
    thx, majd egy demot akkor rászánok...
  • Totti5
    FM5 : More details about the triggers feedbacks after the click.

Vibrations in the triggers were present and working, and globally it felt very good. For example, when the wheels were burning or the car drifting, the right trigger (acceleration) had a stronger vibration. While braking, some judder could be felt in the left trigger and were stronger when the wheels were locked.

• Totti5
    Nézd már, flémel Mi a gond?
  • orichalcos
    Nincs itt olyan esetleg akinek GOD-os Borderlands 2-je van?
  • DarkSector
    Lehet, nem láttam sok embert ott...:S

Mindegy, hát nemtudom, tanakodok, unokabátyám ki szeretné próbálni, sógor is, és lehet elbizniszelem, de kézpénzt nem szeretnék kiadni, én magam Forza 4-et vennék, de nemtudom a GT6 milyen lenne, GT5 -ben vidik alapján legalábbis a környetez nem annyira szép szerintem, bár élőben nem láttam még.
  • Totti5
    WRC, SBK, V8 kontárok csinálják, így sok reményt nem fűztem hozzá, de most hogy kijöttek gemaplyok egész emberesen össze lett rakva hasonlóen mint a WRC játék. Még mindig persze nem képesek a saját korlátaikból kiszabadulni ( nem is tudnak, nem is akarnak ), de láthatóan sokkal jobb mint a SBK X.

Itt van egy prewiev

SBK-ban a karriert csak egyik részben vigttem végig, aztán bejött a Challenge mód, az frankó volt, remélem ebben is lesz. Azzal el lehet lenni.
  • DarkSector
    Nekem pc-n tetszett a Metro.
  • arty
    "Én ezt nem játszottam végig"

:O

én a rohadék tdu2-t a mai napig elő-előveszem, mert nem tudom elfogadni, h day1 áron vettem és nem játszom "végig" a szinglit legalább ... :D
  • arty
    akinek van ps3-a, az gondolod nem látogatja azt a topikot? :)

amugy szvsz - ha már ugyis kommentelek - a gt6 is f*stalicska lesz, mint a gt5 volt :D
    ettől még sok sok órát elvoltam vele, de simán elcserélném feleannyi FM5 játékidőre az egész emléket.... :D
  • Totti5
    Metrót amúgy elvitte Zaki. Jó játékot neki. Én ezt nem játszottam végig, annyira rossz volt a mechanika. Ennyi erővel egy vödör szart is kevergethettem volna napokig, abban több örömömet leltem volna. Kár érte. Tipikus esete hogy az első részt megbocsájtjuk(om), és a hiábák ellenére is élvezem, de másodszorra, am még rosszabb is, már annyira nyilvánvaló a fejlesztők tehetlensége és hozzá nem értése hogy csak az ember kedve megy el mindentől. Azóta a 360 sem volt bekapcsolva... már másfél hete.

Ezek után sajnálja az a készítőket akik dizsnóóli körülmények közt dolgoznak ( hát persze... majd megszakad a szívem értük ) aki teljesen vak és hülye.
  • DarkSector
    Amúgy sikerült Game.co.uk-n leütni még 2 Uncsi 3-at, már 8 lemezt hozatok. :)

kár hogy Gears of War 4 nem volt, azt nagyon akarok.
  • orichalcos
    Van itt olyan akinek GOD-os Borderlands 2-je van?
  • DarkSector
    Régen sógorral mit nyomtuk ezt PS2-őn akkor nagy játék volt.
  • DarkSector
    Mert Totti-tól kérdezem, :D
    Most őt ismerem, vagyis titeket jobban, itt került szóba, a ti véleményetekre vagyok kíváncsi, de mindegy hol érdeklődöm ha olyan válaszol akinek van ps3-a és játszott mondjuk a GT5-el és kb vágja a 6.-részt miben lesz jobb-rosszabb. :)
  • arty
    MotoGP manapság milyen?
    Csak a licenszelt pályák, motorok, uncsi "világbajnokságban"?

Ha nekem a MotoGP07 a kedvenc a nem-versenypályák és a viszonylag jó fizika miatt, akkor videot se nézzek róla? :D
  • arty
    megkérdezhetem, hogy ezt miért nem a ps3 topikban...? :D