176915
banner
  • TDC Geronimo
    Ja, hozzácsomagolják a kinectet, ami az emberek 90%nak a háta közepére se kell és a HW is jóval olcsóbb, mint a másiknál. Eleve a ram ára jóval kevesebb, mivel DDR3as csak, GPU is gyengébb. Erre a magas árra nincs mentség.
  • DummyBoy
    Az egész Xbox One hisztériában egyedül a használtjáték mizériát tartom sz@rnak, a többi messze-messze túl van lihegve.

HW különbség? Csak egy dolog ... úgyis minden a SW-en múlik ...
    24 óránként netkapcsolat? Pfhh ... Jelenleg csak a konyhai fehérek, meg a porszívó nem online a lakásban.

De ha jobban megnézem, jelenleg 1 használt játékom van Boxra, a többit akciósan vettem ... Kevés 0 day játékot veszek, dolgozó ember vagyok, család, kutya, PC ... Meglátjuk, hogyan is alakul majd a játékok ára és hogyan jönnek az akciók ... (Most nézem, hogy PC-s játékokra végülis többet költöttem mint Boxosra ..)

Nagyon sok a kérdőjel jelenleg, de ez az egész megintcsak felesleges hiszti, hiszen majd megjelenés után szépen kialakul ...

Ha a MS-nek bejön ez a drasztikus lépés, akkor a Sony is meg fogja lépni valahogyan az tuti.
  • Gostmen55
    Hy! Van már jó,biztonságos flash a slim-gépekhez?
  • DummyBoy
    Ájájájájjj ... Az hogy neked nincs szükséged valamire, az nem azt jelenti hogy akkor az senkinek nem kell! A rendszer része és kész. Nem kötelező használni, de ettől még a rendszer része.

Technikailag akárhogy is nézzük többmindent csomagolnak az One-hoz, emiatt drágább. A két kezünket összetehetjük, hogy csak 30 ropi az új Kinect, ugyanúgy mint a régi.

Több a vas a csomagban, többe kerül. Az pech, hogy nincs Kinect nélküli csomag, de ettől még az áraknál ezt figyelembe kell venni, ha tetszik, ha nem.
  • davidka003
    PS-em még nincs. Arra még gyűjtök. :D
    Csak Live-on vagyok.
  • Harlekin
    Ja és nyugodj meg Én lennék a legboldogabb ember a földön ha MS hopáré tokostól vonóstól eltűnne a föld színéről...
    Dehogy védem őket utálom mint a szart,csak azért mert a tényeket objektíven látom még nem kel hozzá,hogy szeressem az érintetteket...
    Ismét leírom,hogy az a cikk 1 felfújt dolog ennyi se több se kevesebb.Amint látod a cikkből kiderül hogy már 2005-be a bakáknak "saját" pentagoni hálózatuk létezett igaz a saját kenyéradójuk korlátozza őket"ó szegények" tehát nem kell ehhez MS,ha már ennyire a szívünkön viseltetik szegénykék codozása ...
  • Totti5
    Ja igen a hangokról nem is beszéltem. 2013ban csak akkor hallom az NPC pofázását ha vele szemben állok 1 méterre, magyarán az arca tölti ki a képernyőt. Amint elfordulok, elmegyek 2-3 méterre vagy egyszerűen csak oldalra nézek nem hallani semmit! Bazzeg, nem is tudtam hogy a hangok egyenes vonalon mozog csak. Nyomi fejlesztők....
  • Harlekin
    És akkor egy érdekes cikk!

Amcsi katonák tengerentúli internet korlátozása! :-D

• arty
    Senki nem agitált rajta, csak te és darksector. Volt egy link, amit felkaptatok, hogy mármegint mérbáncsák a mikrofost, hiszen olyan jofejek, meg se érdemlik.
  • Harlekin
    Jól gondolod,mert lehetőségem van elfutni,vagy esetleg ellentámadásba lendülni,vagy te hasra esel és leszúrod magad és még ott a lehetőség,hogy béna vagy és mellé ütsz...Tehát mindenre számtalan alternatíva van mint erre is,hogy Jonesz szórakozzon...Nem Én csinálok ebből létfontosságot pont Én vagyok az aki szerint totál felesleges ezen agyalni,hogy lesz vagy nem lesz box 1 Jonikának.
    Ms meggondolja magát szerinted azért,mert más szeretné.Kizárt.
  • Harlekin
    írd és mond és borítékold,hogy a következő hasonló eszmefuttatás az lesz amikor megoldják a katonáknak a homokba,meg a csónakon az online autentikációt,hogy tudjanak játszani.És jön a következő fekete ló,hogy aggályos az állandó kinekt,mert hadi titkok derülhetnek ki és még,majd ha ez is megoldódik akkor,hogy szegény bakáknak nincs lehetőségük a játékok "cseréjére" stb stb.
  • arty
    Ha morcosan nézve, hörögve, két macsétával jövök feléd, gondolom addig nem gyanakszol h rosszban sántikálok, amíg le nem vágom a két kezedet.... gondolom. Jól gondolom?

Megint idekevered a "létfontosságot". Egy hobbihoz, a szórakozáshoz.
    Nem, nem létfontossgú az xbox. Létfontosságú a víz, a kaja és az oxigén.
    Az egész kurva esgé zárható, merthát nem létfontosságú - tehát minek? :)))

Hogy a gyilkolástól zakkant lesz egy csomó katona, az megint nagyon releváns.
    Ha nem tud xboxozni, nyilván kevésbé zakkan meg...
    Minek is vezesse le a feszt, hiszen nem LÉTFONTOSSÁGÚ levezetnie.

Nem fontos az amcsi katonák ígyjárása, csak egy adalék a teljes képhez. Egy kis apróság.
    Csak sok ilyenből áll össze, hogy mekkora szar, amit kitaláltak emesnél.
    Mivel magam is fosnak találom ezt a rendszert, ami jön, együttérzek velük. Sőt, ha ugy tetszik, hordozom mint a véres kardot.
    Hátha sikerül eltántorítanom 1-2 embert a box vásárlásától... és hátha hoszabb távon a (viszonylagos, esetleges) sikertelenség miatt végül csak jobb lesz a rendszer, mert enged az MS.
  • Harlekin
    Nem xbox one azért nincs mert még NINCS IS,de a para már miatta megy.
    Tehát Én értem... Ti vagytok azok akik ennyire aggódtok 1 még nem is létező dolgon ráadásul más szemszögéből tekintve.
    De most komolyan,de tényleg komolyan hát ennyire létfontosság Joninak az, hogy a harcmezőn tudjon xbox onel játszani.Te ez szerinted ennyire életszerű és aggodalomra adó ok vagy megoldásra váró dolog.Az mellett,hogy naponta több száz ember életét oltják ki értelmetlenül,majd hazaérkezésükkor a 70% mentális problémákkal küzd,de tényleg a legfontosabb az,hogy Irakba is használható legyen az xbox one,hogy a codba még több embert ölhessenek virtuálisan.Na Én meg ezt a dolgot ennyire látom másként...
    De leszarom az ideológiai részét,mert nincs benne részem szimplán maga a tárgyilagos tény előtt állok értettlenül,hogy EZ mitől ennyire fontos...
  • DarkSector
    Azt hittem már megvagy...fent vagy live és psn-en is? :)

Este mindenhol bejellöllek.
  • arty
    Az árösszevetés nagyonis fair, mivel nekem és neked semmi szükségünk a kamerára (nekem tuti legalábbis).
    Tehát neked és nekem bizony ott a +30k kifizetése a boxért, a semmire.
    De még ezt is valahogyan lenyelném, ha az alaphardver nem lenne ennyivel gyengébb - így a kettő már nagyon "rossz üzenet" számomra.

Igazad van, hogy lesz aki vesz kamerát a ps4-hez, még akár én is lehetek.... (ps3 esetén is volt move-m)
    A különbség annyi, hogy azt akkor teszem meg, amikor akarom - amikor van rá pénzem
    És akkor akár használtan megvehetem és pár ezres buktával el is adhatom (ps3 esetén is így tettem).

Nemtudom a live mennyi lesz és hogy a psn+ mennyi lesz ill. azt sem tudom h majd mit kapunk érte. (magyar árak amugy is alacsonyabbak, mint a $-os, lásd 8k-s live).
    Eddig a live elég lehuzás volt, a psn pedig a kánaán.
    Most kicsit közeledni látszik a két előfizu, javul a live és rohad a psn.
    Itt még bármi lehet - szerintem verseny lesz, ami nekünk jó.
  • davidka003
    Bejelölhetnél barátnak Live-on.
    Dave90xb
    Úgyis kevés az ismerősöm. :D
  • arty
    Bigmac eddig se volt, mert nem megoldható.
    Xbox one pedig azért nincs, mert az MS gecizik.

Nem igaz, hogy nem akarod megérteni...
  • Harlekin
    Ezért is írtam amit írtam.Ez görögtűz semmi más...
    És ennyi erővel ahogy arty írta példaként a mozik ellen is lehetne bojkottot indítani amiért Irakba meg a csónakon nincs 4d mozi szegény joniéknak,jah és akkor a McDonaldsos Big Macről nem is beszélve ami a nemzeti hizlaldájuk dicső terméke.
  • Moby
    Ezzel én is pont így vagyok. Nekem bőven elég az, amit már most tudok. Ezt is bár sosem tudtam volna.
  • Macccy
    Heheheheheh ... DE ÉÉÉRTED??! A legjobb, hogy még meg se jelent a cucc, SEMMI, de már júniusban "haragszik" a baka, mert decemberben nem tud játszani új gennel! Hihető. Addig 10x megcsinálják nekik az authentikációt, ha az kell, műholdas mobilnettel akár.

BORS! Magazin lófasz
  • Macccy
    Jaj, ez a Metro ... Hát az nem egy sikersztori. Bár én csak csúnya PCwarezban játszok vele ritkán itt a szomszédnál (már kontrollerrel) de hogy mennyire bugos. Az 5.1 hangokat is ide-oda keveri, hangerőt effektenként változtatja. Más játéknál nem. Aztán a hülye AI itt is befutott, szembe odasétáltam a man-bear-pig szörnyekhez a mocsárban és csak néztek mint a hal, amikor homlokon vertem őket. A grafika sem mindenhol beszarás bár a fény nagyon ott van.
    Az egyetlen mentsége a hangulata és a jó kütyük, meg a csúcsjó LB menü.

6/10 és csökken
  • Macccy
    Ez egy interjú és kész. Kényes kérdésekre is válaszol, nem habog, hanem belemondja a pocakba egyenesen, hogy ez van. A PR markecingesek láthatóan ennyit sem kommunikálnak, mert valamiért a Microsoftnak förtelmesen rossz a public kommunikációja ... pedig lehetne ezt finomabban is ... Ehh, na mindegy is.

A Playstation ára valóban 400$, így van, de ez nem fair, mert ahogy mondtam a kamerát külön veszed meg, márpedig azt nyugatabbra a legtöbben tuti megfogják, mert kazal fícsör és állítólag Kinect-like hülyeség lesz vele. Azt pedig kajálják. Ezen felül a 40$ Live és 50$ PSN+ előfizetés is anyagilag egy apró kompenzáló. Ha pedig ez a "30% off új játék árak" pletyka beigazolódna, akkor bőven ugyanott van a játékos. De ez egyelőre csak pletyka, tudom ...

Az hogy a PS4 mekkora értékű alkatrészekből épül fel, az ne vígasztaljon, ne érdekeljen. Majd ha a beleforrasztott arany rudat ki tudod belőle árulni, max akkor van ennek értelme, minden más esetben csakis a gyártót érdekli. ... Hopp, speaking of ... eszembe jutott valami: ha már 400 (460) dodóért rajtnál közel veszteségesen árulják a hardvert, akkor árcsökkentés nagyon nehezen lesz! Anandtech is mintha írta volna, hogy ezzel ugye a konzol teljes élettartamára leragadnak a GDDR5 mellett, ami nagyon drága. ... PS3 reloaded?
    Ez nekem se jó hír, mert jövőre már akartam volna venni PS4-est, de nagyon akadozni fog így az árcsökkentés ...
  • DarkSector
    Kint a MotoGP. :)
  • DarkSector
    Mikor? :D Hol?
  • arty
    volt, nemszóltál! :D
  • Harlekin
    "Értem én, hogy nem te vagy az empátia élharcosa"
    Na ezt jól látod és gondolod...
    Ahogy soha nem várom,hogy más az Én problémáimon aggódjon így Én se érzem ennek a rám eső részét.
  • DarkSector
    Arról is szólnék ha ide a forumba belinkelgetnék. :)
  • Harlekin
    Amúgy meg teszek arra,hogy Jay Johnson "Soha többet nem fogja az USS Abraham Lincoln - vagy bármilyen más anyahajó - üres folyosóit megtölteni Master Chief hőstetteinek a hangja" vagy fog e tudni ugrálni a kinekt előtt a nyakig érő homokba.Ameddig az is kérdéses,hogy Én tudok e novemberbe a nappalimba kitalált eszközzel játszani.Szereljen le Joni fiú és mennyen haza a családjához és boxozhat napestig vagy maradjon azt ps4ezen vagy box 360azon...Jöhet a sav,hogy mekkora hősök és nekik köszönhető a béke és stb stb stb
  • arty
    Hja, naigen. A géming(!) világban most tényleg a 'nextgen' a hír - és persze, hogy vannak pozitiv és negativ hírek is.
    Azért miért nem ágálsz, hogy a T10-es Dan Greenwalt 5 helyen mondja el ugyan azt a forzáról? Hogy miért kell ennyiszer lenyomni ugyanazt?

És hogy sokan rugdossák az MS-t? Dehát ők sétált ki a lőtérre célkeresztel a mellkasukon ... nyilván belekalkulálták, hogy ez nem tetszik majd az embereknek - legalábbis azoknak nem, akik nem önmaguk ellenségei.
  • arty
    70 millió eladott 360 mellett a "tizenötezres" piacot le se sz*rják, ezt jól írtad.
  • DarkSector
    Nem csak erre céloztam, mint írtam, ami egy ideje megy...:D
    z csak 1 a sok közül. :)
  • arty
    Te komolyan azt hiszed, hogy ez most a vezető hír a világban? :)

Egy apró, picinyke cikkely, az internet apró picinyke szegletében.
  • arty
    Hol van nagyobb igény boxra(konzolra)?? Te miről beszélsz?

Én ha akarok, elmegyek egy moziba.
    Az irakban állomásozó amcsinak mi az esélye ilyenekre?

Értem én, hogy nem te vagy az empátia élharcosa, de akkor inkább meg se szólalj...
  • DarkSector
    Lehetséges. :)
  • Harlekin
    Na maradjunk annyiba,haez VALÓBAN ekkora probléma lesz akkor az MS lesz az aki GARANTÁLTAN ezt fogja nagy csimbumcirkusz közepette megoldani,hogy na ezt is megoldottuk...
  • DarkSector
    Én értem hogy arty a katonákra célooz hogy azért nem veszélytelen melót csinálnak, és igen szép gesztus ha tudnak szabadidejükben játszani, csak a hírt tálalták kicsit másképpen.

Meg amit írtam hogy ez a verseny a konzolnak nem a hadseregben megy, hanem a civil piacon, és ezért idomítják ahoz.
    Net check, meg a többi szir-szar a warez ellen van.
  • DarkSector
    Talán mert nem azt írták a címében hogy a microsoft utálja az amcsi katonákat, mert itt az van hogy amugy én sajnálom az összes katonát, és tisztelem egyben, de atyaég szegény embert felhasználták arra hogy a Microsoft ellen egy hírt kovácsoltak hogy most aztán az is meggyűlölje aki eddig nem annyira volt ellene, mert a hír arról szól a cím alapján hogy Most a hadsereg minden porcikája lebombázná ez végett a Microsoft bunkerét.

OKÉ játszanak szegények, oké a srác csalódott a net miatt.

De könyörgöm, azért minden tiszteletem ellenére egy videójáték nem a hadsereg piacra készül a Microsoft ha netán ad nekik valamit szép gesztus de a konzol a sima gémereknek megy, morbid vagy nem a lóvé a microsoftnak nem szegény katonáktól jön, hanem az egyszerű emberektől, a causal+hc gémerektől, akik otthon ülnek és minden szabadidejükben játszanak meg költika pénzt, ÉS a netkapcsolat a WAREZ ellen van.

Most úgy döntött a Microsoft hogy drasztikusan fellép a Warez ellen.
    Ez van, sajnálok mindenkit, de ez van.

A hírt ezekután is a média pióca szerű hangyából csinálunk elefánt szerű viselkedésnek tartom, és sok más hírben is szinte szándékosan gerjesztik a vitát, persze ez nem csak a konzolokkal van így, illetve nem csak a Microsoft-al.
    Én csak ezt a hír által kiforgatott témát nem komálom, nem a bene szereplő alanyokkal van gondom. :)

Mindegy erről ennyit, csak megjegyeztem.
  • DummyBoy
    Nem a 15k ember a lényeg, hanem hogy melyik 15k.

Ha 15k szőkehajú nem vesz xboxot, a kutyát nem érdekli ... de ha 15k amerikai HŐS nem vesz, akkor az azt is jelentheti hogy sok x 15k amerikai állampolgár sem fog ... Azért az nem mindegy.
  • Harlekin
    Természetesen nem!De ahogy a magyaroknak megoldották az itthon lefőzött halászlé kijuttatását példaként,gondolod az amcsik kívánságát ami lényegesen egyszerűbb és kivitelezhető nem teljesítenék,ha ez valóban kerék akasztó lenne az ő boxozásukhoz.De ez az egész nem erről szól azért lássunk objektíven szimplán csak a felfújás.
    Legközelebb mi lesz az asztronauták hőzöngenek,hogy az ISSen nem megy majd a box.Na ezért vicc ez az egész a kákán is a csomó keresés semmi más.
    Amúgy meg cirka 100-150 ezer amcsi állomásozik kint ennek legyen 1 szép 10 % aki esetleg igényelné a boxot tehát 15000 ember ajajaja mekkora sorscsapás egyéb szegmensbe ahol valóban igény lenne a boxra lényegesen nagyobb réteg nem éri el.
  • arty
    jaja, a bázison ott a free wifi, 7/24, mindenkinek (még az arabok is rámehetnek, ha akarnak)