176915

-
kétségtelen, hogy az xbox divízió iszonyat minuszban áll összességében... de azt is látni kell, hogy a 360 utolsó 3 évét már párszázmillás nyereségekkel zárták.
lehet h a kinect miatt? oké, de akkor miért nem lehet ezt kommunikálni?
inkább megy a bullshit a nextgen irányítási módokról, amit természetesen élőben nem mernek demozni, mert nyilván ez is annyira jól működik majd, mint az elődben... nem azt mondom, hogy a pódiumon kell elmondani a helyzetet, de nemigaz h nem lehet elküldeni egy píárost azzal az utasítással az eurogamerhez, hogy őszintén beszélj a prevgenek financiális problémájárol, h az a modell nem működik, de a kinekt igen és ez egy kiut lehet, blablabla.
-
Ezt én is így gondolom.
Viszont láttam demo-zni az Infamous 3-at tegnap (régebbi videó de csak tegnap néztem meg), és az keményen fest mint sandbox, mondjuk úgy hogy meglepően néz ki, ahoz képest hogy nyílt világú játék, annyira durva a környezet minősége és bevilágítása, meg az effectek, hogy elismerésem a készítőknek.
A Watch Dogs, és Dead Rising amik ilyen openworld jellegűek szerintem elmaradtak jócskán látványban....illetve rombolhatóságban.
-
Pontosan azzal. A MS-nak a kiadók ugyanúgy ügyfelei, mint a konzolt vásárlók. A drm húzások viszont kizárólag a kiadók érdekeit képviselik, akár a vásárlók érdekeinek sérülése árán is. Viszont a pénzt kizárólag a vevők adják ebbe a buliba, tehát az elvi háttér az az, hogy a vevők érdekeitnem kell védeni, felesleges, bármit megesznek, tömeg, birkoidok.
Elnézve a totyikot tökéletesen működik a számítás. -
"ha arra gondolsz h az ms lefizeti a fejlesztőket h ne nézzen ki jobban a game ps4-en akkor értelek"
Szerintem ez így történne.
Meg említik nekik ha ps 4 en szebben fog kinézni akkor az ő platformjukra NEM kell.Nem kell ide pénz és mennyivel humánusabban el lehet a célt érni,hogy mind a 2 platformon ugyan úgy nézzen ki.Az biztos,hogy a fejlesztők nem fogják hagyni az xbox one szegmenst veszni csak 1 ilyen aprócska orvosolandó dolog miatt.
-
Te az meg se fordul a fejedbe,ha ennyire szar lenne és nem fogyna és és nem akarná a véletlenre bízni és stb MS akkor szimplán nem is lenne hozzá kinekt.Ezt mind mind csak és kizárólag a kibaszás és szopatással lehet magyarázni,mert az Ms 1 olyan cég akinek fingja nincs a dolgokról.Nyilván annyira megy nekik,hogy azért hozták ezeket a döntéseket"torkon lenyomós kinect,használt piac 24 es online",mert túl nagy nyereségük volt és az elkövetkező 8 évbe nincs már rá szükségük.Ha ez valóban így van akkor örülni kell,mert nem lesz xbox one kinektestűl(se).Megszűnik az aggodalmaskodásra okot adó forrás.
-
Mondjuk exkluzívok tekintetében a XB1 jelenleg jobban áll. -
1.) believe!!!
2.) egy torkonszartnak nem elég, ha nem csak ő nem vesz!!! :D -
NEKEM nem több, mert le se szarom a kinekt kamerát. NEKEM csak drágább. (macccynak nembiztos)
Ha nem találtál a millio tipusbol olyan laptopot, ami a ~ te igényeid fedi le, akkor nem néztél eléggé körül ;)
Itt most nincs akkora választék, ezért a rinya.
ps3 esetén a cellel kompenzálgatták a gpu gyengeségét, néha sikerült néha nem.
itt nincs erről szó! ugyan az van a két konzolban, csak az egyikben jelentősen erősebb változatban!
(pécédriver nemtom hogy jön ide, de ha arra gondolsz h az ms lefizeti a fejlesztőket h ne nézzen ki jobban a game ps4-en akkor értelek ;)))))) :DDDD viccelek! ) -
Fogalmam sincs ennyi infó után hogy a faszba nem világos még embereknek, hogy a két konzol közel ugyanaz az architekt, csak a boxé gyengébb. Ez ennyire nem bonya még egy laikusnak aem.
Amúgy nem értem ami itt folyik. Se pro,se kontra. Akit torkonszartak emessék, az ugyis eltolja a biceklit. Akit meg nem bánt, annak tökmindegy. De ez az ideológigyártás ez kurvagáz. Tessesenek majd szépen elballagni az üzletbe, leszurkolni a motyóér a jelentéktelen száznyócvanat, hazavinni néhány el-nem-adható játékot, tehát inkább kétszázat, és akkor otthon, használatban már meg lehet mérni, hogy megéri-e, meg mennyire gáz, vagy nem mindaz, ami változott a currgenhez képest. Mer ez így csak lelátóról egymásnak üvöltözés, ami vérciki. Ha mán az ideológia ilyen perfektül megvan, fel köll húzni a csukát, ki köll menni a pályára, ott kell ám okosnak meg ügyesnek lenni. -
De látszanak ... Azt írod Macccy-nak hogy neked és nekem ... Az eddig 2 fő ... már látom is összeomlani az MS-t ...
Értem, hogy SZÁMODRA értéktelen és NEKED nem kell de ettől még egy PLUSZ a csomagban, egy PLUSZ szolgáltatás és PLUSZ HW, ami PLUSZ pénzbe kerül ... és amivel TÖBB mint az alap PS4 csomag. Emiatt nem fair az árak összehasonlítása.
A laptopomban van webkamera, szerintem még drivert sem tettem fel hozzá, számomra értéktelen, + van benne egy valag olyan cucc, ami számomra értéktelen ... Viszont kifizettették velem. Lázadjak? A telefonomban is van, a mikróban is van, a sütőben is van ... A rendszer része volt. kifizettem, mert azt a típust szerettem volna megvenni és kész.
Nem védem, csak nem harcolok ellene. Kicsi az esélye hogy Xbox One vagy PS4 tulaj legyek a közeljövőben, csak nem értem a hiszit.
Az hogy a PS4-ben erősebb HW lesz attól még korántsem biztos, hogy az AC4 jobban fog kinézni és jobban fog futni mint Boxon ... (Láttunk erre példát PS3-360 ügyben ugye ...)
Az "oprendszer" is egy SW ...
PC-re vetítve a hajadra kenheted az I7-et és a quad SLI / CF rendszert, ha mondjuk Linux fut rajta ...
Vagy élő-saját példa: Szimulátorok nagy része SZEBB régebbi nVidia kártyákon mint a mostani Atikon, mert nemes egyszerűséggel a driverek szarok és nem kezelnek bizonyos dolgokat normálisan.
Majd kiderül az első pár hónap után (Vagy pár év, ki tudja ...), hogy mennyire van szükség a PS4 erősebb HW-ére. Vagy hogy ki fogják-e tudni használni a programozók. Addig viszont csak üres számok és SEMMIT sem jelentenek. -
Tehát vegyük el az egyén szabadságát, mert a hülye nem képes eldönteni, hogy mi a jó neki? :DDDD
Ne röhögtess, mert sírok! -
És miért nincs az az opcio?
Ugye, hogy megint a féreg MS-nél tartunk? :)) -
Ha ennyire jól fogy a kinekt, hogyhogy az MS másodszor már nem merte a "véletlenre" bízni és erőszakkal nyomja le a torkokba?
Szvsz másodszor kizárt, hogy akár a felét is eladták volna... -
"HW különbség? Csak egy dolog ... úgyis minden a SW-en múlik ... "
Ezzel magadnak mondasz ellent.
Tehát ha az AssCreed4 jobban néz ki, jobban fut ps4-en akkor számitott a jobb HW vagy sem? -
a "NEKED" és a "NEKEM" szavak nem látszanak a hszemben nálad?
Tedd össze a két kezed, hogy ilyen kurva rendes veled az MS, de....
...ha egy mellszívót, egy kerti csapot, egy atomtengeralattjárót kapnál az xboxhoz, akkor is védenéd?
Vagy akkor leesne, hogy mire értem, hogy számomra értéktelen? -
:D -
Jaja! És ha sikerül eladnom a bal felső négyes aranyfogam, meg a fiam használt pelenkáit, a fele már majdnem megvan.
A többit meg majd összegitározom az aluljáróban, szerencsére elég időm van még rá. -
Gyűjtesz PS4-re? :D
Amúgy jó ajánlat. :) -
Leendő xbonerek!
Kihagyhatatlan ajánlat, az MS által is javasolt offline játék megoldásra!
Vegyétek, vigyétek! -
Atyaég... -
Ne szarjon rá. Ennyi erővel sose legyen semmi új. Kontroller nélküli irányítás egy jövőbe mutató lehetőség. -
MSnél mégse ez a politika, mert lenyomják annak a torkán is a kinectet, aki magasról szarik rá az új boxnál -
Semmi sem kötelező. -
Nem a sony HWja olcsó, hanem, ami a boxba van mégis retek drága lesz. -
Hát én ilyen nextgenből nem kérek :D
-
Leírhatom ezerszer is. Kinect egy nextgen ficsőr. Abban a formában ahogy most lesz, rengeteg lehetőség van benne. Amit elfelejtesz, az az hogy a kinect az op rendszer szerves része. A gép rész, alap szolgáltatásokba is bele van integrálva. Innentől kezdve nincs az az opció ogy külön vagy nem kell. -
HW jóval olcsóbb? Hmmm ... Biztos? Vagy csak a Sony olcsóbban adja? (Mert hogy a HW mennyibe kerül, azt az eccerű földi halandók úgysem tudják meg soha ...)
Kinect nem érdekli az emberek 90%-át. Haveromék is ezt mondták ... Mégis vettek. Mégis tetszik nekik. Jóbarátom vett a boxához Kinectet a kislányának, aztán a párja ott visított, mikor a kislány azt figyelte, hogy apu és a barátja hogyan ugrálnak a Dance Central előtt. És még sorolhatnám ...
Közvetlen ismeretségi körömben majdnem mindenki vett végül Kinectet a boxhoz és használja is rendszeresen. Ez nem sok ember, viszont az én szemszögemből nézve 90% kinectezik! -
Jó akkor nem halott fertőzöttek. :D -
Nem halottak, fertőződtek -
Oks, nem RE féle zombik de hogy hívod a halott ámde élő lényeket? embereket? :D -
Fogalmazzunk inkább úgy, hogy ezek nem a hagyományos "zombik"
Eleve 3 stádiumú fertőzés van és mindegyiknél másképp néznek is ki meg máshogy viselkednek. -
Oks nem tartozik ide, de azok miért nem zombik? minden tesztoldal meg hírben azt mondják hogy zombik. :D -
Azok NEM zombik! :D
ND meg rég fejleszt már PS4re is, mivel 2 csapat van. Egyik csinálta Last of Ust, az UC csapat meg csinálja a másik projectet. Na de ne itt beszéljük ezt meg van rá topik :) -
Még szerintem nem is nyomnak semmit, hagynak kis időt hogy fogyjon. GoW-nál is ez lesz szerintem.
Amúgy ugye hogy jól mondtam régen és részben ez igen is egy zombis játék. :))
Mert akkor azt mondtátok itt hogy ez nem zombis. -
Hogy máshogy venném, ha nem eredetibe? :)
4+ órát toltam bele eddig, de nálam mindent visz. Látvány, animációk, voice acting, színészi játék, HANGULAT. Belegondolni se merek mit fog Naughty Dog lerakni PS4-re, de a világ még nem áll rá készen az fix :D -
milyen a TLOU? Hány órát nyomtad eddig? Eredetibe vetted? és ha igen mennyiért? Mert látam hogy játszottál vele. :) -
Igen! Az eredeti amivel kijött a többi meg nem ide tartozik.
1. mert leszedik a fejed itt sokan.
2. tökéletesen biztonságos nem eredeti sose volt és sose lesz.
3. édes kevés az hogy megkérdezed,mivel lényegesen több infó kell a Te általad keresett kérdés érdembeli megválaszolásához.
-
bluesfool #137543 Lehet hogy már volt , ha valakinek kell egyszerű ingyenes wow avatar póló :http://diablo3.hu/warcraftpolo/ -
Azért legyetek legalább 1 kicsit is objektívek 76 millió eladott xbox
8 év alatt...
cirka 3 év alatt 24 millió eladott kinekt.
Ez azt tükrözi valóban,hogy az emberek 90% át nem érdekli!?
Na ne mááááár!
76
-
Oksa. :)
Gyors felvettelek a böngészőből.