176915
banner
  • Macccy
    Így van
  • Macccy
    Híresen szar a kommunikációjuk, a múltban is az volt. Nincs bizalmam, ez nem is arról szól. Pusztán végiggondoltam ÉN a játékeladás részét még május 25 körül, aztán meg jött ez az állítólagos névtelen MS akárki, aki ugyanezt mondta amire én gondoltam. Ja és ő nem én voltam!! Csak ennyi! Fura ... De amíg nem jelenik meg és nem látom a bolti árakat és a visszaforgatást, addig nem temetem egyik (!) gépet sem.

Bár amint mondtam, venni se fogok egyiket sem még jó darabig ... :)
  • Moby
    Nem. Kizárólag azért szép, mert olyanok csinálták, akiknek fontos volt, hogy szép legyen.
    Vagyis ez volt a legfontosabb. Ez egyik platformon sem technikai kérdés.
  • Myselor
    én nekem meg elég ez a szint is grafikában xd de komolyan állati jól tud kinézni csilivili nélkül is valami.
    mai napid a kedvenc játékom,és most is épp ezzel játszok^^ hátha valaki ismeri,am jön az új boxra az új része

• Renjike
    hát azért annyit nem ad hozzá mint ahogy felfújják , persze a karakterek legyenek rendesen kidolgozva de a legtöbb ember olyan apróságokon akad fenn...
  • Macccy
    Nekemis kell, de akkorse annak köszönd, ne dőlj be a marketing-csodáknak ! ;))
    Ettől függetlenül elég szép szerintem is, meg is fogom venni magamnak.
  • Moby
    Ezt értem, csak a bizalmi alapot nem.
    Azaz, ha képesek bevezetni a valaha volt legecibb drm rencert kizárólag a maguk, és a kiadók hasznának maximalizálása okán, akkor ebből hogy következik, hogy a játék viszont olcsóbb lesz?
    Miből? Miért? Miért nem mondták? Miért nem ezzel vették el a dolog élét?
    Vagy csak könnyebb azt gondolni, hogy ilyen kecik nem lehetnek? Hápedigde. Ezek ilyen gecik.
  • Macccy
    Ne fordítgass te le nekem semmit Mardel, amit te tolsz az a te véleményed, hiába jössz most hogy "meg másik sokezer emberé", ne! Ne mondj meg általános dolgokat mások helyett és aki X-et akar venni (nem tudom mikor írtam olyat, hogy veszek?!) azt ne degradáld a tieddel nem egyező döntése miatt mindenféle "sznobbá" és "mazochistává"!

Ráadásul következőben írtam, hogy exkluzívokkal még egyet is értünk. Write only??!
    B+
  • DarkSector
    Baromi sokat hozzáad a játékmenethez, emberi érzések tükrözése az arcokon, az atmoszféra megteremtése, nem mindenáron, de FONTOS, és nekem igen is kell, és ahogy látom lesz is fejlődés rendesen! :)
  • Renjike
    egy játék nem a grafikától lesz menő :) szvsz felőlem leragadhattunk volna 2008-2009 körül , nekem már az ottani szint is tökéletesen megfelelt grafikailag :D
  • Macccy
    Amit odaírtam papa, a játék árak, a pénzügyi rendszere ennek még szinte egyáltalán nem ismert, lefogadom még nem is betonba öntött.
  • Moby
    Nagyon remélem ez ebben a genben nem fog megtörténni egyikkel sem.
  • DarkSector
    Lehet majd itthon is használni az Xbox One-t úgy tűnik.
  • Muttley
    aszavaidat válogasd meg, brumikám :)
    ha ez alapján te Xone-t fogsz venni
    meg is érdemled

lefordítom, h eljusson a koponyádba :D
    van 2 kib.szott jó nő
    mindkettőt megszúrhatod, ahogy csak akarod
    a különbség annyi, h az egyikre normál szinten kell költeni
    a másik meg 24 óránként nyűglődik, bizonyos pózokba nem akar veled
    álmos, fáradt
    körülményes mire felizgul
    tükröt kér a szobába, h orgazmusa lehessen
    na, te melyiket fogod választani, mackó tesó?
    ne feledd, mindkettővel ugyanolyan jó b.szni :D :D
    ja és mielőtt kitalálod: mindkettő tud olyan EXclusive dolgot, amit a másik nem
    de az egyiknél az excl. tudása, kínálata k.rvára hidegen hagy
    így máááá érted, B+ ??

• DarkSector
    Nem azt mondták régen hogy az exclusive-ok azért szépek mert a sony játékokban a cpu besegít a grafikus chip-nek?
    Vagy akkor most hogy van ez?
  • Macccy
    Naananananaa! Ezt ne vedd készpénznek, meg senki!! Kár ilyesmit kérdezni 6 hónappal előre a Support-tól, a döntéshozók sem teljesen biztosak még sok kérdésben, ott meg egyszerű helpdesk matyik dolgoznak, mint te vagy én. Ne tessék előre inni erre! ;)
  • Totti5
  • Totti5
    Ha fel is törik, akkor lájv nem lesz használható, onnantól kezdve meg az MS hetente csinálhat egy frissítést amit rápakoltat a kiadott játékokra és már is nem megy sehogy sem.
  • Moby
    Ebben a kérdéskörben mi változik decemberig? Komolyan érdekel mi adja a bizalmi alapot.
  • Macccy
    Egyelőre én is letojom ami van.
    Na látod, hogy tudsz te negatív általánosítás nélkül is véleményt írni.
  • Renjike
    épp most akartam írni :DD

na de : Gamer365ön egy srác:

"Sziasztok!
    Beszéltem az xbox ügyfélszolgálattal és azt mondták, hogy lehet majd itthonról használni a gépet,

Venus: Do you already have an existing account?
    Norbert: yes i have
    Norbert: a Hungarian profile
    Venus: Is that an offline profile?
    Norbert: no that is a profile with xbox live gold
    Venus: Oh, really?
    Norbert: on Xbox360 xbox live is supported in Hungary
    Venus: Well, if that is the case you can always use the same profile for your XBox One.
    Venus: It's not necessary to create a new one.
    Norbert: so i can use xbox live on the xbox one even its not coming to Hungary in 2013?
    Venus: Yes, you should be able to."
  • Macccy
    Naaaa ... Ne hidd. Azt a fejlesztőknek köszönd, ne a cellnek. Nincs benne semmi, ami Cell only. Az a játék jöhetett volna PC-re, de még Boxra is, semmi hardverhez köthető dedikált csoda. Ahogy a HALO4 sem Xenos vagymiafaszom miatt olyan kurvaszép, az is mehetne Cell-en ...
  • Muttley
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egyébként meg csak úgy halkan mondom
    ahogy elnézem itt a környezetet
    a warez él és virul - köszöni szépen jól van
    könnyen előfordulhat, h lelkes csapatok nekiveselkednek
    és debütálást követő 1-2 éven belül
    kiütik a g.cibe gépekből a
    - kötelező 24 h-s online ellenőrzést
    - játékok gépregisztrációját, azaz normális üzemmódban mehet a használt game adás-vétel-csere
    - kötelező kamera használatot

egyébként meg így 1. blikkre, ami engem érdekelhet az előirányzott játékokból,
    az mind multiplatform
    azaz telibe sz.rom az Xbox exclusive játékokat
    egyelőre :)
  • DarkSector
    Cell-nek talán annyi előnye volt hogy megszülettek olyan játékok mint a Last of Us. És pár másik. :)
  • Macccy
    LÁTOD, a hibát ott követed TE is el, hogy az utolsó előtti sorban leírod, hogy ezek alapján NEKED mi kell de ahelyett, hogy itt elkussolnál, azért csak beírod, hogy "mazochisták és Microsoft sznobok meg ..."

Miért?
  • Macccy
    HOPPÁCSKA! Ez igaz. Szaros bluréj lejátszót se használta ki sok emberke, (használta max 2x, kölcsönfilmmel ;) mégis drágább volt tőle és a Cell miatt.
  • Muttley
    ez egy nagyon-nagyon rossz példa :)
    benzin helyett nem tudsz mit tölteni a tankba
    ezért kénytelen vagy megvenni
    plusz szállításban, közlekedésben sokaknak nélkülözhetetlen
    és nem tudja sem a tömegközlekedés sem az emberi által hajtott alternatív eszközök helyettesíteni

ha ez így marad, a lenti ábra alapján, nálam eldőlt a dolog
    mazochisták, meg Microsoft sznobok azt csinálnak amit akarnak

• Macccy
    Booooooooooooring ... :()

Várja ki mindenki mi a fene lesz decemberben. Ennyi! A játékok (egy forrás szerint) olcsóbbak lesznek rá. Ha mégse akkor mégse. Kész.
  • DarkSector
    Lehetne hogy papírból legyen minden műanyag alkatrész, akkor olcsóbb lenne.
  • Totti5
    Ha az egyén szabadsága alkotná a piacot, akkor nagy bajban lennénk.

Amúgy mi szükség van a tapipadra, fénylő múv utánaztra a PS3 kontrollerben? ettől nyilván NEM LESZ OLCSÓBB, sem ugyan annyi az ára mint az előzőé, hanem drágább. Mi szükség volt Blúréjre anno? plusz költség volt, de kellett hogy a technológia elterjedjen. Csak így lehet egy technológiát sikerrel célbe juttatni. Mindenki ezt csinálja mindenhol.

Persze nem kell egyetérteni, ha a te szemszögedből nézem akkor neked is igazad van, de a világ máshogy működik.

Számtalan dolog ami manapság kényelmi funkció pl a konzolozás terén, ha az egyén választhatta volna ki, akkor még mindig PS2es időket írnánk. Egyén nem akar semmi újat, az jó neki amit megszokott. Ezért kell hogy az új dolgokat rákényszerítsék, amik idővel a gyártókat igazolják javarészt.
  • Moby
    Nagyjából pontosan ilyen szempontok szerint válogatok vásárlásnál, igen.
    Itt egy jelentéktelen különbség adódik: nem adnak nekem, csak elvesznek.
    A 200ft-os fagyi, a benzin, vagy akár a live esetén mérlegelhetem, hogy ez jóe, drágae, kelle.
    A drm szopásért, az eladhatatlan játékért, az onlány kényszerért pontosan mit kapok? Olcsóbb lett a konzol tőle? Vagy a játékok? Nem sajnos semmit. lófaszt. a 200-ért legalább kaptam egy kibaszott gombóc fagyit. Vagy milyen mikromnyi érdekemet szolgálja ez? Ha már fizetnem kéne érte. Vagy ha már meg lesztek rakva giantdildoval, az az ideológia, hogy nem akkora baj, mert óvatosan csinálják, így nem fáj annyira?
    Mikor jöttök le a szerről? Ideje lenne.

/nyugika, akár a sony, akár más csinálja ezt meg, ugyanígy szemköztcsulázom, és ugyanekkora nyugalommal fogok elsétálni a szarjuk mellett. Sajnálom, én dolgozom a pénzemért, méghozzá sokat, nem áll módomban mindenféle kéregető érdekcsoportoknak adományozni. Ennyi erővel beléphetek a scientológia egyházába is.
  • ABTeam2008
    Talán mert másolt játékkal próbálkozol?
  • koncsihancsi
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy miért írja ki az xboxom a játék(FIFA 13)indításánál ezt: Disc is not supported ?

A válaszokat előre is köszönöm!

Üdv.: Koncsihancsi
  • DummyBoy
    Én sem, úgysem értenéd ... hagyjuk ...
  • Harlekin
    amugy a drága benya miatt volt már nem egy tüntetés, taxisblokád, stb - kit mi érint jobban, ugye ;)

És lett változás?NEM!vagyis de mert 3x anyíba kerül.
    Több embert érintett?IGEN!Na akkor mi ehhez képest a box
    Mi marad?A piacos példa kell vagy nem kell!
  • arty
    Ezaaaz, gyere csak a facsart példáddal. Ird legalább azt, hogy kilós kenyér egy zacsi mazsolával! És csak 80 forintal drágább! Wow, az évezred üzlete! Mosdathatod ahogy akarod, attól még számomra felesleges baromsággal növelték az egyébként is magas árat.

Pécé - driver. Konzolon van driver?
    Egyszerüsítek: meg tudod ugy tuningolni az opel astrát, hogy legyorsuljon egy ferrarit?
    És ha mondjuk igen, a ferrarit nem lehet tovább tuningolni? ;)

pár kellemetlenséget :))))
    nem tudni mit jelent, h az egyik erősebb :)))))
    ezekre már nem reagálnék ujra.
  • DummyBoy
    Komolyan úgy érzem ez az egész a trollkodásról szól már csak.

Neked a kilós kenyér is félkilós kenyér, mert le se szarod a másik fél kilót, kenyér - kenyér csak drágább?

A PC driver annak szemléltetése lett volna, hogy lehetséges a fizikailag gyengébb HW-en gyorsabban és szebben futtatni ugyanazt, SW-ek (driverek) kérdése.

Semmit nem tudunk csak pár kellemetlenséget meg pár számot. Ezek SEMMIT nem jelentenek. Majd mikor pár ezer júzer leírja a véleményét megjelenés után, majd akkor lehet agyalni ezeken.

Az hogy ugyanolyan architektúra a két doboz, de az egyik erősebb, az még semmit nem jelent. Majd kdierül mit hoz ez élőben.
  • arty
    majd ha a fagyisnál meg KELL vennem a vaniliásrudacskát is a gomboc fagyi mellé és nem adhatok kóstolót se belőle a páromnak, elkezdek ott is háborogni ... :P ok?

(amugy a drága benya miatt volt már nem egy tüntetés, taxisblokád, stb - kit mi érint jobban, ugye ;) )
  • Harlekin
    Figyú annyira de annyira egyszerű ez az egész.
    Gondold azt hogy kint vagy 1 piacon előtted 2 stand 1iken répát árulnak 400 ft-ér a másikon szintén répát de hozzá csomagolnak 1 fehér répát is 500-ér.
    Döntesz odalépsz és megveszed ami kell és nem kezdesz el meditálni azon,hogy vajon az miért adta 100 al többér és miért csomagolt hozzá fehér répát.Majd aki mögötted állt a sorba az megveszi a fehérrépás csomagot mert levest akar főzni as szüksége van a fehérrépára is.Ennyi kész snit...
  • Harlekin
    Ugyan már úgy húzzátok kényetek kedvetek szerint erre az egészre a vizes lepedőt mintha ez 1 kirívó eset lenne.1 autó gyárat vagy 1 autó kereskedőt érdekel az,hogy mennyiért és hogyan fogod használni az autódat,ha teszem azt 1000 ft lesz decije az üzemanyagnak,vagy figyelmeztetne majd arra,hogy Te ne vedd ezt meg,mert valószínűsíthetően jövőhéttől bezár az összes üzemanyag töltő állomás mivel elfogyott az összes olaj.Vagy elgondolkodtál azon hogy mi a geci kerül 220 ft ba 1 gombóc fagyiba és ha kérsz rá habot akkor az +50,meg cukórmázat még+50,jah és édes tölcsért szintén +50 és van ahol ezek nem opciók,mert így kapod.Ugyan arról a nyamvadt 1 gombócról beszélünk birkoidizmus ide vagy oda működik vagy sem.