176915
banner
  • Macccy
    Amúgy amit ez a Tom akárki Warren is írt tök igaz erre és a hiba valóban a Microsoft KOMMUNIKÁCIÓJÁBAN volt:
    "Ultimately, Microsoft’s plan was brave and innovative with the Xbox One. All they should have done is be more honest and explained it better.”

Kár, hogy többedmagával épp az ilyen újságírók savazták az új rendszert ahelyett, hogy megpróbálták volna legalább a gyökér MS marketinget kicsit kijavítani.

Nah, de tényleg nyóc' emmá!

ONtopic: Skacok! Lesz még idén valami fasza X360 exkluzív játék?
  • Renjike
    végigvittem ismét a Halo4-t Legendaryhoznem volt türelmem , kövezzetek meg de még mindig best game ever :D (egyik)
  • Macccy
    Nem volt semmi mártír, így se tett túl jót, meghiúsult a "konzolos Steam" kísérlet ...

De hallood!! Tudod ez miért jó ??! ... Most esélyes lesz a simább warez ismét! ;P

Nehogy elgyengüljek ...
  • Macccy
    Tudom, sose fogod elolvasván a kotaku meg gizmodo cikkeket elismerni, hogy igazam volt, hogy működhetett volna az amiről most annyian beszélnek, hogy elhalasztásra került. Márpedig most is tartom, hogy működne és a Steam példa a legjobb erre. Ez van! Most nem tudjuk meg! ;)

De hogy miért nem tartják meg a pozitívumokat?

Szerintem mert ezekhez (lemezek kiküszöbölése, GoD játékok megosztása és eladása) a dolgokhoz kellene az internet hálózatának csodája, ami hiába van ott mindenhol, ha a gyökerek sírnak a szükségessége miatt! "Ne legyen online autentikáció?!? Kérem ..." és ezzel a lendülettel megint marad az offline lemezjátszó dekk és a 15 (?) éves lemezes kulcsolás.

De ne hidd, hogy most nem örülök, nekem mindkét "út" megfelelt volna ... Így most maradok alkalmi 0day játék vásárló és a legjavát továbbra is 20 font alatt szerzem be.
  • Waczkor
    Egyensúlyt találni,a játékokat lehetett volna online aktiválni, online kérni a frissítéseket, de megmaradt volna az a lehetőség is, hogy ezeket követően ne kelljen kötelezően bejelentkeznünk 24 óránként.

A játékok eladásánál szintén jó dolog lenne/lett volna,ha a készítők látnak belőle pénzt.

Pl én majdnem minden játékot eladok,mert ha végigtoltam esetleg többször a story-t,akkor szerintem teljesen felesleges hogy ott álljon a polcon,hacsak nem valami gyűjtői kiadás.Pláne hogy sok játékot csak a single miatt veszek meg.Boxon amivel sokat multizok az gyakorlatilag csak a fifa,régebben minimáls forza meg pgr.

Itt apróságokat kellett volna átgondolni.A felhős dolgokkal most mi lesz?
    Most kurva sok mindent át kell megint gondolniuk,ahelyett hogy korábban kigondolták volna töviről hegyire az egészet és maximum kisebb változtatásokat kellett volna eszközölniük.Meg persze normálisan előadni az egész dolgot,felkészülten.

Family sharingen még mindig jókat röhögök mint feature,kb a cod halacskák elúsznak ha közelítünk feléjük szinten van

Én amúgy is boxot vettem volna,így meg már biztos is.
    Megbarátkoztam volna ezzel a sok szarsággal,az nem tetszett ahogy előadták,totális fejetlenség.
  • ABTeam2008
    Milyen köztes megoldást említettek? Egy másik oldalon írta valaki, hogy milyen jó lenne a "family sharing" + a használt játékok engedélyezése régiózár nélkül stb. nem is folytatom a felsorolást inkább.
  • Waczkor
    Jaja,nem lett volna feltétlenül rossz az új rendszer,csak ők maguk se tudták hogyan is kéne megcsinálni.Kimentek E3-ra úgy hogy megvolt az alap koncepció de gőzük sem volt hogy fog majd működni a gyakorlatban.

Persze hogy mindenki lehúzta meg szidta őket.Ahogy előadták magukat,nem is csoda.

Amúgy fórumokon sok jó megoldást lehetett olvasni hogy mégis hogy kellene ezt megoldani.
    Tehát lehetett volna valami köztes megoldást csinálni,így most hogy kivágtak mindent kérdés hogy az újításokból mi hogy fog működni.

• arty
    restriktív <> innovatív

semmi ujdonságot nem kínáltak, csak a meglévő megoldásokat fejlesztették/korlátozták tetü/idióta/bonyolult módon
    idiótaság volt így visszatáncolni, volt amit érdemes lett volna továbbgondolni... kár, hogy besértődtek :D
  • ABTeam2008
    Innovatívabb lett volna, mint a Sony megoldása. :D A PlayStation Network egy hulladék az Xbox LIVE-hoz képest, nem csoda, hogy nem vállaltak be egy olyan felhős megoldást, mint a Microsoft. :)
  • arty
    innováció :DDD

egyébként meg a sharinget és a pozitiv hozadékot még így is megléphették volna, csak valaki most hisztis az emesnél :)
  • ABTeam2008
    A Vocal Minority Of Idiots (& Journalists) Ruin Innovations On The Xbox One
  • arty
    perszepersze, nem romlott a cég goodwillje, ugye :))

direkt igy tervezték :))))

nahaggyá...
  • Renjike
    Júni 26 Free to play gladiátor móka .
  • Renátó1985
    Gondoltam, hogy kitalálsz valamit csak ne legyen igazam. :) hihetetlen vagy. Gyűlöllek :).
  • Harlekin
    Lófasz van nem szavuk.Ez semmi más mint mártirt gyártott magából MS és istenként fürödhet az elötte álló sikerben.
    Viszont nagyon sok embert sajnálok akik az eddigi helyzet miatt rászoktak a nyugtatóra.:-D
  • Mr Manson
    ... nem a userekről van szó, nem az Ő szavuk, hanem a SONY miatt kellett meglépni ...

HW szar: lehet gyengébb , de ettől még sok mindent ki lehet hozni egy jó kóddal. És akárki akármit mond MS és emberei ehhez rohadtul értenek.
  • Renátó1985
    Azért mégis csak van szava a usereknek :). Harlekin, nem megmondtam ? :P Nyomi vagy!
  • Kandurex
    Egyszerűen be bukták volna a generációt, ha jól láttam a legutolsó szavazásokat már 40:1 aránylat a PS4/BOX vásárlók aránya.

Jó döntés volt, ettől független a HW szar :))
  • Anubys
    Hát, ez igen hasznos válasz volt... Meg már írták korábban is.... :)
  • orichalcos
    Ide is:

Xbox ONE - Pálfordulás
  • Anubys
    Mondjuk csinálhattak volna inkább új részt, ezt a kettőt már párszor végigtoltam... :(
  • Waczkor
    Hivatalos.

Katt

Xbox One games will be playable on any Xbox One console -- there will be no regional restrictions.

Akkor mindezeket figyelembe véve megoldható lesz behozni külföldről boxot és használni nálunk.Minden úgy lesz mint 360 esetében.
  • DarkSector
    Ha ez hivatalos akkor nem lesz itten problemo.

Vicces azért.
  • Renjike
    a qte gombnyomkodós elbénázása xp levonást meg pénzvesztést fog eredményezni nem halált stb.
  • Renjike
    "- minden autó egyenlő bánásmódban részesül, egyetlen autó külső-belső modellezése hat hónapnyi munkába kerül" aztakibebaszottjóistenit
  • arty
    egyik szemem sír, a másik irigykedik :)
  • Totti5
    Forza 5:

- Drivatar technológia ( AI felhőtechnológia )
    - 60 óra karrier versenysorozatokra szeletelve, rivális márkák egymás ellen stb...
    - Jeremy Clarkson, Richard Hammond és Capitan Slow végig kommentálása a karrier folyamán, saját kézzel írott szövegeik alapján ( sírva röhögés garantált:D )
    - új fizika, ami nem szerepelt egészében az E3as demóba
    - McLaren mint hivatalos partner, akik telemetria adatokkal és szakértelemmel látták el a fejlesztőkat ( nem mellesleg a játék reklámarca az új Mclaren szörnyeteg )
    - Calspan cég szálítja az adatokat a gumikról ( gumitesztelésekkel, kutatásokkal, töréstesztekkel és sok minden egyébbel foglalkoznak )
    - nyittott kerekő autók, Indycar, Formula 1 ( talán lesz Ariel atom, KTM és a többi )
    - ÖSSZES jármű AUTOVISTA, lemodellezve gyári tervrajzok / lézerszkenn alapján kívül s belül, motorikusan, az utolsó csavarig
    - több 100 autó ( 4-hez képest valszeg csökkeni a szám, a nem lemodellezett autókat kukázzák, csak a csúcsminőség lesz elérhető )
    - Top Gear szerves része lesz az Autovista módnak is. ( infók mondókák, viccek... stb )
    - többrétegű festékek, lakkozás tökéletlenségei, csiszolt fém alkatrészeken megjelenő karcok, bőrök, műanyagok, üvegek, kárpitok és varrások valóságnak megfelelően nyeli el, szórja vagy veri vissza a fényt
    - szélvédő, valós tükeöződéssel
    - minden versenypálya lézerszkennelt, milliméter pontos mása a valósnak
    - Spa-Francorchamps!!!
    - 1080p natív felbontás 60 fps
    - Porsche nem kíván a jövőbrn szerepelni a sorozatban ( hatásos volt az EA bőröndnyi pénz )
    - bővülnek a festési lehetőségek, fényes, metál, matt, króm fényezéssel is elláthetóak a vasak
    - festésekért, tuningokért nem a letöltések, hanem a használat után kapjuk a pénzt. Minél többen és többet használják az általad létrehozott fényezést, annál több pénzt kapsz
    - dedikált szervereket ( mint ahogy Xbox One-on az összes játék )
    - minden autó egyenlő bánásmódban részesül, egyetlen autó külső-belső modellezése hat hónapnyi munkába kerül
    - lesz DLC
  • davidka003
    Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara

Engem megnyert. Persze max 400 pontért húznám be.
  • DarkSector
    Ott is magától fog játszani a játék?
  • ABTeam2008
    Kérdésedre a választ itt találod: Katt!
  • Renjike
    Ryse Son of Rome multi : 2 fős coop Gladiátorharc a Colosseumban ! Na ha ez összejön akkor nem piskóta lesz a hangulat :DDDD
  • arty
    ha jól értem, csak emailt akarsz cserélni a gamertagot (account) "mögött", így van?

ezesetben amire váltanál, azt az emailt kell előtte felszabadítani, azaz amelyik gamertaghoz (accounthoz) az van rendelve, ott kell egy harmadik emailt beállítanod!
  • orichalcos
    "a mostan accountot át akarom váltani egy másik már létező Microsoft accountomra"

Felejtsd el, ilyen nincs.
  • DarkSector
    Ha migrálsz elméletileg régebben elvesztettél mindent, ha letörölted a tartalmakat migrálás után nem tudtad letölteni újra, tudtommal most is ez van.
  • High end PC #137706
    kérdés!

ha a mostan accountot át akarom váltani egy másik már létező Microsoft accountomra, akkor az MS pontokon kívül, amik áttöltődnek, hozzá tudok majd férni a játékokhoz megvásárolt DLC-ékhez is? Mert ha nem, nem változtatom meg

a másik kérdésem, hogy már próbáltam a konzol menüjében megváltoztatni a Microsoft accountom, de nem engedi, mert mint kiderült avval az email címmel is xboxoztam már, nincs valami trükk, hogy lehetne megszüntetni az asszociációját az új emailemnek a xbox-al? mert akkor át tudnám cserélni, és akkor egy emalen lenne minden eszközöm.
  • orichalcos
    Már elkezdtem 8as szintű vagyok.
  • Harlekin
    Szerintem az nem frém probléma azzal valami gríz van.
    Próbáld ki,hogy lenézel teljesen és a sticket csak félig tolod ki és úgy tartod ahogy nézel felfelé.Ha nálad nem csinálja akkor beszart a kontrollerem"idén a másidik"
  • Totti5
    Nem vettem észre ilyet. Frémmel nem volt eddig gondom, stabil 30. Ep 2 elején vagyok...
  • Harlekin
    Neked is akadva mozog a kamera?Tehát tartasz 1 irányt és belassulva megakad majd újra gyorsul többször is 1 kimozdítás alatt?Na nálam ez volt és ez baszottul zavart.Mivel Én nagyon sokat szarakodok a keresgéléssel"acsik miatt" így hatványozottan észrevehető.
    A game nálam az elmegy+ os kategória lett ez is csak az "újítás" miatt a mem. baszakodás.
    Elkezdtem a Hunter Modeba,de a 3 ep után átraktam csirkére,mert valahogy nem éreztem rá erre kombózásra és úgy haltam mintha szükségszerű lenne.
  • Totti5
    Fraknó ez a Remember Me. Zene, grafika, város látképe az eléggé ott van a köbön. Még a harc is bejön, habár nekem ez a Batman style nem igen tetszik, de valahol érhető hogy át kellett mennie a mezei akció püffölős játékoknak is egy evolúción, amit a Batman alkalmazott a legjobban ebben a genbe mások meg azt másolták. Minden esetre ha sok jó kombó lesz később, akkor megbarátkozok vele. Memória kutatás, visszaktekerés/belekotnyleskedés is jópofa dologs nem mellesleges rettentő látványos.

Ami viszont el lett cseszve, az az irányítás. Késik, pár tizedet, fél mpt? ( nem a harcoknál ), hanem a platofming és a sétálás ftás közben. Érezhető és nagyon zavaró, ráadásul átmenetek sem lettek jól megoldva. Ez mindenkép nagy baki. Egyik tesztelő sem szólt és verte az asztalt hogy nem megfelelő?

Minden esetre ez erősen végigjátszom kategória. Sotry az elejétől kezdve érdekes, a világa kreatív scifi, főhősnő szimpatikus, harc élvezets.