176915
banner
  • Harlekin
    Már a szívem is nem csak a valagam...
  • Harlekin
    "De ez van, nyert a nép"
    Nem max vesztett az MS.
    Mit nyerte a nép,de most őszintén amikor még az sem volt világos,hogy a megálmodott rendszerrel mit nyerhet vagy veszíthet.
    Én biztos,hogy nyertem,mert az biztosra vehető,hogy szíforeva most telefonál éppen a dzsungelflesher ödönéknek,hogy benne vannak e 1 garatmandulától tökigheréléses xboxone műtétbe.
    Köszönöm sg bojkottálok és internet hörgő torokkal ordibálok neked is joni fiú nyakig a homokba köszönöm köszönöm....
  • DarkSector
    Te szőrős szívű. :D
  • Harlekin
    Erre szokták azt mondani...Na ez a buli is megdöglött!
  • DarkSector
    Én ezért sem hőbölögtem mikor elsőnek bejelentették ezeket a korlátozásokat, a warez és használt ellenes dolgokat...
    De ez van, nyert a nép, AKIK most örülnek utána meg megint a Microsoft lesz a geci, meg persze a sony, hogy a konzolok miatt minden DLC, meg fizetős bla-bla-bla.

Ez lesz, tudjuk mindanyian.
  • Totti5
    Mivel az egész irányítás ezer sebből vérzik, ez csak 1 sok probléma közül. Mondjuk ez a legkevesebb, én észre sem vettem. A késést már annál inkább:(
  • Totti5
    Nam most kíváncsi leszek a kiadókra. Sonynál úgy volt, hogy náluk nem a cég dönt, hanem a kiadók. Most akkor mi lesz?

Amúgy érdemes elolvasni, kb összegzi az egészet: Az internet népe kórusként szidta a Microsoftot. De vajon jogosan? Voltak pozitív oldalai az eredetileg tervezett korlátozásoknak? Mi lesz így a következő generációval? Megpróbálunk rávilágítani néhány érdekességre.

Az tény hogy az MS túl sokat akart és ebből így nem lett semmi a SONY negatív ellen marketingje miatt. Ezzel viszont a jó és előremutató funkciók sem lesznek:(((
  • Harlekin
    "A kamerát viszont megnéztem. Függlőleges mozgásnál valóban van benne egy törés. Ez nem kontroller hiba, ilyen a game."
    De mi a célja nem jövök rá pedig agyaltam eleget.Kizártnak tartom,hogy 1 ekkora hibát benne hagynának,mert ez minden csak nem jó.
  • DarkSector
    Hát ezekután Cliff-től kb érezhető mit várjunk a nextgen-ben, de amúgy igaza van, én mind játékfejlesztő én sem örülnék.

Gondold el, te mondjuk készítesz egy játékot, xy-nak csak ő forgalmazhatja, és ugy dönt lehetővé teszi hogy a te szellemi termékedet úgymond hivatalos warezra használják, hát asszem picit én sem örülnék.

Hiába hanzik jól ez a használt biznisz, ez csak max a játékosoknak jó.
  • Harlekin
    céges bulin az 1ik munkatársunk azt ecsetelte egész este,hogy neki miért nem adatik meg az,hogy 1 szerre 2 női mell között ébredhessen.Miután másnapra teleportálási állapotba került csináltunk róla 1 iszonyat brutál csodálkozós képet.A többit meg látod budi,gatya le,katt, net ,PS ,és 1 perces csuklómozdulat és csak az ő feje hiányzik a képről"személyiség jogok"A pikantéria az hogy ez a kép azonnal felkerült a mobiljára a céges gépekre asztalnak,és kiplakátoltuk vele a kocsiját és a lakása környékét a köszönöm istenem felirattal ellátva...
  • Totti5
    Persze hogy nem szar, de ez majd a multiplatonál fog kiderülni. Exeknél nyilván nem.
  • Totti5
    Sehogy, holnap/hétvégén. ( bár az is necces mert Le Mans 24 órás viadal lesz, azt pedig 24 órán át fogom nézni:) )

A kamerát viszont megnéztem. Függlőleges mozgásnál valóban van benne egy törés. Ez nem kontroller hiba, ilyen a game.
  • Renjike
    najó ... a kép után én AKAR TUDNI A TÖRTÉNETET IS! sikítva röhögtem fel
  • Renjike
    de várhatunk , csak gears of warban lesz 1 multi map meg 5 dollár/darab a többi :D ja nem mert ha előrendeled kapsz egyet ingyen :)
  • Harlekin
    Mivel kaptam privátba is kérést

Így legyen...a képnek története van... eskű az 1ik Én vagyok...

Ha valakit elborzaszt totti szedd ki
  • DarkSector
    :D
  • DarkSector
    Epic-től nem várhatunk sokaat ezekután....

Egyrészt megértem amit mond, még ha magamellen is beszél.
  • Harlekin
    Van 1 pár és szép várakat építenek a gyerekek benne,meg gondolom a macskák is oda járnak szarni...
  • Renjike
    [email protected] : kérem a képet
  • DarkSector
    Vagyis homokozó van felétek? :D
  • Harlekin
    Ha valaki a szőrös valagamra kíváncsi annak most is küldök szívesen képet róla sőt dedikálom is.
    Moby biztos,hogy nem kíváncsi rá,mert nem szőrösen látta eleget "nem félre érteni semmi buziság nincs benne"
    Na ebből mi kerekedik majd...???
  • DarkSector
    Hogyne ismerném, 286-os gépen kezdtem a pc-s ipart. :P

MP megvan mobiltelóra is.
  • Macccy
    Nem ismerted Max Payne papát régről? (na nem a Marky Mark verziót!) Az maga volt a csoda nekem 11 (?) éve
  • DarkSector
    Még jó hogy ingyenes a házhozszállítás!
  • DarkSector
    Én mondtam, de a Remedy végett főként.

Ez olyan mint a Naughty Dogs, bár a Remedy egyenlőre Alan Wake-el lopta be magát a szívembe, de amíg nem buknak addig maximális bizalom feléjük.
  • Mr Manson
    149900.-
  • Macccy
    Kinect majd jól kémlelni fog ha nem teríted rá a matyót a C64-ről! Aztán majd küldi a technó-betyár Moby-nak a fotókat a szőrös seggedről Csuvi! Ezt akaroooood??!! Heeeeeee????! :D :D :D
  • Macccy
    Aaaahhhhh ...... Az a Hardware nem szar, ne csináld már te is előre. Mondom hogy a specifikácijók-alapján-jelentősen-szerényebb-és-ócsóbb a megfelelő jelző erre, de ettől még könnyen lehet, hogy ugyanazt fogja hozni gyakorlatban.

Miitmondaasz?? Kvantúm Brék látatlanban is vevős!!! :DD Há' hogy mondta a főhős, hogy "Hard way then...!" és megfogta a stukkert! Almost shit myself! :P
  • DarkSector
    Erre gondoltam...

Azt a bizonyos 1 mondatot még én is megértettem.
  • Harlekin
    Tudod kevéssel is beéri!"csak a videó csak azt szereti!"
    Amúgy arra én is kíváncsi leszek.
    Meg ami érdekes lehet így elsőre számomra az a titanfall.
    + a kinekt amire nagyon...
  • Macccy
    Az az ezköz az jóó lesz! ;)
  • DarkSector
    Grafikáról írtál, az a jelenet gameplay volt, vagyis brutális ha csak eleve a karaktereket nézzük.
    Persze a játékmenetet meg belőheted az Alan Wake + MP3 stílusba.
  • Harlekin
    Hogy állsz RM-el?Nem laposodott el?Kombózás azt hozta amit vártál?
  • Totti5
    Ne muatattak semmit, amiből tudnám hogy mi lesz, milyen lesz.
  • DarkSector
    Kit érdekel a Forza meg Halo miután megmutatták a Quantum Break-et. :D
  • Totti5
    HW szar de az MSnek lesz a világ legszebb ótós játéka idén natív 1080Pben, fix 60 fpsel, elképesztő minőséggel, részletességgel, tartalommal.

HW szar, de az MSnek lesz egy natív 1080Pben, remélhetőleg fix 60 fpsel f ( Halo 4 tükrében ), állszaggató Halo5e.

Eközben a GT5 kipolírozott verziója PS3ra jön csak ( ami nem baj, az is rettentő szép, és nagyon várós ), és lesz egy Killzone talán stabil 30fpsel, de egyenlőre szaggatós volt E3on.
  • Harlekin
    Ismersz!
  • Harlekin
    Te figyuzámán akkor most nagy valószínűséggel.Az ex címek release dates -5 nappal már 400 pézér lehet gamálni zsííír.Vagy kell majd ez a baszott drága 1600?Mert akkor tényleg rohadjanak meg...
  • Harlekin
    őőőőő többszöri végig olvasás után se látom,hogy Én ezt írtam volna.Szimplán ez is 1 eshetőség ami még mindig változhat ez az x hónap alatt amire konkrét ismétlem konkrét dolgok lesznek ezek.+ még számtalan eszköz áll rendelkezésére MS-nek hogy ezeket a dolgokat szolidabb környezettel megoldja.Én ismétlem ÉN eddig se állítottam semmit szimplán méltó nyugalommal elfogadtam a tényeket és a nyálcsapkodó hozzászólásokat próbáltam értelmezni más és más perspektívából.Tehát ezek után kíváncsi leszek,hogy a sok nyálcsapkodó MS fikázó,bojkottért szónokló közül mennyi lesz az aki visszakozik a "na Én soha többet xbox rohadjon meg az ms" ből.Az MS nyalizásba ps fikázásba.Mert aki eddig kötötte az ebet a karóhoz annak ezek után se legyen az MS 1 istencsászár,mert meglépte ezt a"visszakozást"Tehát szívből remélem,hogy nagyon sok PS4 tulaj lesz az itteni fikázok között nem kullognak lógó orral vissza MS szimpatizánsnak.

És akkor,hogy még kerekebb legyen a dolog Macccy mester szavaival legyen élve!
    Most esélyes lesz a simább warez ismét!

Folytatódhat az adok kapok a használt piac és a warez állttal nagyobb károk felmérésével...

Én maradok továbbiakban is a nyugalom tengere aki kivárja ameddig itt nem lesz a nappalimba az eszköz és gondolkodhatok érdemben,hogy ez most jó vagy sem...

• Macccy
    Egyetértek! ... De mai szokás szerint azé megkövezlek!! :D Biztos ami biztos! :P