176915
banner
  • Totti5
    Nyilván aki csak Xboxon játszik azt nem fogja árdekelni, mint ahogy most sem érdekli a PS3 tulajokat, hogy az RDR pl homály, gyenge fps. Ezt mindig is a fanok erőltetik, hogy háború van. Másik topikba 1-2 ember annyira utálja az MSt, hogy az Xonet törölné a föld színéről is, namost ebben az a vicces, hogy 360a sem volt. Valakit ez érdekel, valakinek ez preztis kérdés, valaki szereti a másik oldalt rugodsni, alázni és egy sikeres 360as éra után is ördögtől valónak, szarnak beállítani az MS konzolját és játékait.

Ha a frém, felbontás látja a kárát, mert mondjuk ha a PS4 jóval erősebben fog teljesíteni multiplatokban, akkor én is mérges leszek. Nem akarok PS4en játszani, csak exeket. Kedvelem az MS konzolját, rendszerét, megszoktam, megszerettem, de ha azért mert a PS4 annyival erősebb, és ezért a fejlesztők túlvállalják a Boxos verziót ami frém és felbontás tekintetében elmarad majd az gáz. Most is van sok játék ami PS3on egyértelműen gyengébb.

Ez is olyan dolog ami majd akkor derül ki, ha jönnek a játékok... nekem lesz PS4 is és Box is, játékokkal mind a két gépen el leszek látva, többi meg nem érdekel.
  • ABTeam2008
    " mint ahogy a sasszeműek látni vélik a crysis 3 ba a jobbik szebbik platformon a fűszálakon legördülő harmatcseppekben a papucsállatkák násztáncát"
  • Harlekin
    A lényegi dolgokról van szó nem másról.Nyilván lesz mint ahogy most is van és mint ahogy a sasszeműek látni vélik a crysis 3 ba a jobbik szebbik platformon a fűszálakon legördülő harmatcseppekben a papucsállatkák násztáncát.
    De mi a több mi az általánosabb az,hogy eget verő eltérések lesznek?
    Mert most se ez a tendencia...
    De jelen pillanatba a nex genre a látnokok
    valami hasonló kontrasztot vizuálnak.
    xbox one

ps 4
  • DarkSector
    Egy szóval sem írtam hogy mindenki menne, mivel csak a jobb fejlesztőket vásárolják, most egy City Interactive hiába is menne oda, értelemszerűen, de amik vanak valóban olyan fejlesztők akik letettek már az asztalra.

Crytek (Crysis) , Remedy (Alan wake) stb.
  • Moby
    Ez nem a te nemlétező igényeidről szól, pusztán arról, hogy exkluzivitásba jól láthatóan már csak előre nagy biztonsággal kalkulálható cimekkel mernek belemenni. Ha ez akkora üzlet lenne, mint amit hallucinálsz, boldog-boldogtalan vinné az új címeket a gyártónak ex apanázsér, az meg lökné kifelé. Ez, hogy-hogynem, valahogy mégsincs.
  • Moby
    NINCS.
  • Harlekin
    Ebből az jön hogy skálázódni fog mivel nem azt írtad,hogy felfelé a jobbik felé hanem csak szimplán skálázódni ez jelentheti ennyi erővel lefelé is,mint ahogy a mai napig is történik számtalanszor.
  • Kandurex
    De bizony lesz, mint ahogy a curgenben is
  • DarkSector
    Miért, szerinted nincs?
    Most az egy dolog hogy sok olyan ami csak névben más és nem hoz forradalmi újításokat de ez nem is feltétlen probléma, ettől még van sok uj cím, ha mástnem új story, új kinézet.

Ha csak a God of War-ban kicserélik a helyszíneket már megveszem....
    Vagy máás általam szeretett játékban.
    Nekem ennyi is elég.
  • Moby
    Ráadásul olyan, hogy exkluzív uj IP, gyakorlatilag nincs. HALOFORZA vs KILLZONEINFAMOUS. exrókabőr vs. exrókabőr. Excelben kiszámolva, patikamérlegen kimérve.
  • Moby
    Hol van több?
  • DarkSector
    Hát az hogy több van mint előző genbe, az egyenlőre inkább jó jel mint rossz, mármintha az exclusive-ok darabszámát nézem nem? :)
  • Moby
    Lesznek, csak nem sok. Már most is nagyon kevés van. Ez a tendencia. Nem számszakilag (kinektfasságok, stb), hanem alátámasztható.
  • DarkSector
    Bocs én az exclusive-okra írtam.
  • DarkSector
    Persze önnmagában nem tartaná életben az exclusive a gépet és fordítcva sem, de nagyon lényeges, 1-et tudok ha nem lesznek exclusive-ok bezáárhatja mind2-ő a boltot!!!
    Mert mindenki pc-n játszana.

Nem feltétlen azt jelenti hogy akkor a Gears of War sorozat megéri az Epic-nek ha elmegy 5-6 milla, persze az sem kevés, de a Microsoft cserbe tápolta őket ez biztos.
  • Moby
    Mivan? Multiplatformban mi van a "stílussal"?
  • Moby
    A kiadóknak kvázi mindegy melyik platformon megy el.
    Ha ez annyira menne, mint amennyire szokás szerint fogalmad sincs, vélhetően nem szűkülne a firstparty piac, és nem jelent volna meg a timed exkluzivitás intézménye. Nem elég jó üzlet. Már egyik fél sem annyira biztos a dolgában.
  • DarkSector
    Csak olyan lesz hogy Stílus, kinek mi fog tetszeni, stílusban, dizájnban.
  • Moby
    "Itt egész egyszerűen a hw teljesítménnyel fog skálázódni a látvány."

Ebből az jön, hogy nem lesz?
  • DarkSector
    Hát azért lehet lesz, de kb hangyafasz mint manapság.

Egy eltérés lesz a Microsoft minden játékhoz megveszi a dlc exclusivitás jogát hogy az One-ra 1-2 háttel vagy több idővel előbb jelenjen meg, illetve demo-knál is szerintem ez lesz, ezt szinte már most biztosra veszem...

Legtöbb játék amcsik készítik, naná hogy a hazájuk gépével lesznek elnézőbbek.
  • Moby
    He?
  • Harlekin
    Tehát az igen az arra hogy megtudod mondani.
    A lényegi válasz meg az hogy NEM NEM nem lesz különbség a multiplatform gamákban.
  • DarkSector
    hát fenetudja, már most sok játéknál sírnak.

Exclusive-ok igenis megérik mivel azokkal adják el a platformokat. :D
    Nem fog alábbhagyni, sőtt abban van a nagy biznisz. :D
  • Moby
    Semmivel nem lesz drágább, mint a mostanira fejleszteni. A technológiai kiadásokat tekintve.
  • Moby
    Sőt, én arra számítok, hogy szépen lassan elsorvad a exkluzivitás intézménye a nagyjátékokban. Lévén, hogy kizárólag üzleti célokat szolgál, és nem úgy néz ki, hogy olyan nagyon megérné.
  • DarkSector
    "Az exkluzívokat meg úgysem lehet összehasonlítani, ettől exkluzív."

pontosan erről van szó.

És amit mondtál a multiplatformok szinte mindegy milyenek lesznek leszarják főleg hogy drága lesz a fejlesztési költség.
  • Moby
    Igen. A multiplatformokkal még az eddigiektől is kevesebbet fognak foglalkozni, lévén eddig soha nem volt ilyen közel architekturálisan a 3 nagyplatform (és a sok balfaszság itt dől meg, amiket itt olvasok, fejlesztési költségekről nextgenben). Itt egész egyszerűen a hw teljesítménnyel fog skálázódni a látvány.
    Az exkluzívokat meg úgysem lehet összehasonlítani, ettől exkluzív.
  • DarkSector
    De brutál unalmas aez hogy melyik hardver az erősebb, mindhol ez megy...végén megutálom a játékipart.
  • Harlekin
    És ugyan ilyen bizonyossággal megtudod mondani,hogy a 2 konzolon érezhető érzékelhető lesz a különbség?
    Mert ugye ez a lényeg...
  • DarkSector
    Mondjuk tény, a bevétel, az hogy mennyire nyereséges nem tudom, én arra céloztam hogy a mostani genbe a Microsoft odatette magát, a sok érdekes húzása mellett is.
    pl fizetős multi.

Míg a Box Classic finoman szólva is a PS2 árnyékában volt.
  • Moby
    Ahhoz rengeteg office-al megkeresett pénzt kellett beletőtteni a dologba. Egy idő után elkezdett visszajönni, de most így utánanézés nélkül nem merném biztosra állítani, hogy már nulszaldós a téma.
  • Moby
    >Meg tudod mondani teljes bizonyossággal, hogy lassabb lesz? - NEM!

Én meg tudom: az lesz. Ennyi. Felesleges túlpörögni a témát. Semmi értelme nincs. A nextgen hardveresen egy lófasz. Nem csak az xbone, a ps4 is.
  • Macccy
    De látod ...
  • DarkSector
    Hát igen nem annyira hülyék azért a ps2 árnyékából sikerült kilépniük, nem érdemes lebecsülni sem a sony-t sem a microsoft-ot, mert egyenlőre a sony majmolja a Microsoft-ot és nem fordítva, mondhat bárki bármit.
  • Harlekin
    Tudod ebben az egészben tényleg az a legviccesebb,hogy az ms fikázók szentül hiszik,hogy MS 1 dilettáns,tudatlanokkal megrakott cég"nyilván azért tart ott ahol".És fogalmuk sincs erről az egészről csak mindig szerencséjük van,sőt tovább megyek direkt szarabb eszközt komponáltak.
    Ezek az egyének kizártnak tartják,hogy redmondba nem ketyeg jó ideje pár darab ps 4 dev. kit és természetesen fordítva is.És mindezek tükrébe szánt szándékkal alul szeretnének maradni msék.
  • Totti5
    Azt amit összeszedtem alant listába. Csúcsminőséget. Azt hogy bármelyik pályára, bármilyen autóval úgy gurulhassak ki, hogy az grafban, hangban, élményben letaglózzon. Azt hogy bármmilyen tartalmat nézek az ugyan olyan minőségi legyen mint a többi. Kontraszt mentes játékot.
  • DarkSector
    Uh nagyon jó lenne, viheted a MGR-et csak addig kinyirom még a főboszt, DLC kódokat nem használtam fel, azokkal együtt kapod.

Amúgy nem akartam eladni a MGR-et de az a baj hogy kurvára kéne most gow 3 meg collection, és inkább feláldozom szegény Raiden-t, pedig ki akartam maxolni...:S
  • Totti5
    GeoW alatt egy multiplat motor van ami a könnyű használhatóság jegyében készült eladásra, hogy bárki tudjon vele fejleszteni és ez sikerült is. Uncsi alatt pedig egy célplatform motor van kizátólag az adott játékra az adott gépen azt maximálisan kihasználva. Uncsi szebb, ha nyers grafikát nézzük. GeoW csak egy picit marad el, de az is maxra hajtja a 360at és az Unreal motort.

Unreal 4 eddig nagyon csalódás. Vártam az E3at, hogy mutatnak valamit, de semmi. Itt aköv gen, mikor mutatják be? kiknek adják el? szomorú lennék, ha kevesebb játék készülne vele, mert egy olyan univerzális engine amit az EPIC csinál, hogy nagyon sokan, nagyon sokféle, nagyon látványos dolgokra tudják használni.
  • Renjike
    lesz is god of war 3 csak várj még 1 hetet kb :'D
  • DarkSector
    Jah egészen más a stílusa.
    De én mindegyiket szeretem, viszont a GeoW 3 szerintem brutális lett kinézetre, mind karakterek-mind környezetet véve.

Igazából a 2. rész is pofás, csak az első még amiben sok gagyi rész volt. Persze akkor még nem is volt Uncharted.