176913

-
nem boxra akarod venni? van ps2-d? :O
boxon szebb!!
-
Ez ilyen utolsó szalmaszál?
Bízol benne, h a végén jön a meglepi, hogy a gép SOKKAL erősebb, mint amit eddig elhintettek és/vagy KISZIVÁRGOTT ? :D -
Na bekapsz kis halacska. :D -
sokba vagy te nekem...
-
Renjike fel van adva a lecke, Black -et akarok xboxra, meg amit megbeszéltünk és meget a bodé. :D -
Nebazzz!Hol és mennyiért????????????? :D
Elmegyek érte gyalog. :) -
pest megyében gondoltam... :) Sopron messze van -
Itteni tesztkóba van bontatlan PS2 Black 2kért, már X éve:D -
Renátó1985 #137891 itt? -
Brutális én Black-et akarok de lehetetlen szinte hozzájutni, pedig az a 1500-2000ft-os ár nekem jó lenen. -
3 napja keresek Halo 1-2t (classic)és senkinek sincs ..... vagy ha igen akkor német meg 3000/darab , hát anyád picsáját
valakinek van eladó ha már cserélni nem hajlandó senki? :DD
Xboxone : a hardver egy része még nincs megerősítve hiába van nektek szép papírotok internetrő. -
Forza 4 -> 10 font nyamnyam...:D -
PRANCSOLJ, sok ultrajó biznisz!
Ha érdekel valakit valami a postaköltség miatt Davidka meg velem összeállhatnátok és itthon szétosztanánk....
Mert engem csak 1-2 játék érdekelne, de posta az majnem 2x annyi mint maga a játék. :) -
Valahogy éreztem... LINK???? -
Van egy lista a gémekről sale, és szemezgetni kell. -
Hol látod ezeket? -
GAME.co.uk:
Timeshift 2 font
Rb6 Vegas 2 , 2 font
Halo 3 2 font.
Stranglehold 2 font
Duke Nukem Forever 2 font
Beowulf: The Game 2 font
Homefront 3 font
Tom Clancy's EndWar 3 font
Gears of War 1 meg a 2, 3 font külön külön
Lost Planet 3 font
Battlefield Bad Company 2, 3 font.
Deus EX: Human Revolution 4 font
Wet 4 font
Bad Company 1: 4 font
F1 2010: 4 font
PGR 4, 4 font
Bayonetta 4 font
Rage 5 font
Vanquish: 5 font
Fifa 12 Ultimate 5 font
NFS: Hot Pursuit 5 font
Fight Night Round 4, 5 font
COD: MW3 6 font
Halo Reach 6 font
Ezek nem rossz játékok jó árban. Mind első kiadás. -
-
Deadpool kijöt a virágüzletekben....nem is hittem hogy ez ilyen hamar megjelenik. :DDDDDDDD -
tekintve hogy még új korrket ár. -
ABTeam2008 #137879 6k-ért adtam, a postát én álltam. -
Én többször is irogattam. :)
mennyit kértél érte? -
ABTeam2008 #137877 Bazze, pont a héten adtam el. Ha hamarabb szólsz.. :D -
Ha tud valaki olcsó Geow dzsádzsmentet, akkor szóljon, zavvi-n 41 font!!!!!!!!!!!!!! -
Az ilyen stream típusú feldolgozásnál a latency kevésbé kritikus. Sokkal fontosabb a bw. Ezért használják kizárólag vga-n.
Viszont a konzolokon sem relációs adatbázis keresések fognak futkozni, főleg... -
Jogos. -
mondjuk, hogy az esram segit és a kevesebb számolóegységet képes lesz etetni a ddr3 is... meg h magas a ddr5 latencyje... ezeket tényleg nem tudjuk, majd a fejlesztők mesélnek :) de a 12 vs. 18 CU megkerülhetetlen differencia, aki ezt ignorálja, az kampányoljon a lapos föld gondolatáért is! -
Abban asszem 2011-ig volt meg. -
mondjuk az a ddr3-gddr5 is rátol még egy 10%-15% lapátnyit...az az 50%, inkább 60-65% -
az a gond, hogy a gyengébbséget és a drágábbságot is megkérdőjelezik :) -
emlékezz zó linkjére! -7.8mrd a "szaldó"! :) -
hja és pont ma jött meg a gears3-am, nemsokára első kézből is belepofázhatok :D (demi vel az uncsikat imádom, nyilván elfogult leszek graf szempontból is :D ) -
"mire verték / verik magukat a PS fanboyok." - én erre reagáltam. a graf egy dolog, bár én nehezen tudom megmondani, hogy egy ember szebb vagy egy sáska ezen a szinten, grafikailag ;) -
ok, akkor újrázzunk:
ps3 - mint később kiderült, fosgpu-ja volt - ezért hiába volt erős a CELL, ha a gpu igényes játékok el is használták az erőviszony kiegyenlítésére annak plusz erejét (értsd: ahogy moby is már irta párszor, grafot számoltattak a "cpu"-n, hogy így érjék utol a 360at)
a ps3 felsőbbrendűségét a sony marketing hangoztatta, míg a ps4 erejét a józan ész (50%-al erősebb xboxone-gpu van benne) - olyan alkatrészek találhatók mindkét gépben, melyek tulajdonságai viszonylag jól ismertek, hiszen pécére is baromira ez az arhitektura jön már egy éve...
nem sávszélességről van csak szó (ddr3 vs ddr5), hanem melósokról (gpu számolóegységekről): te elképzeled, hogy az egyik gyárban 50%-al kevesebb melóssal is el lehet végeztetni ugyanannyi munkát, mint a másik gyárban, holott minden melós azonos, egymás ikertestvérei. ugyan annyit tudnak EGYENKÉNT melózni mindannyian, mindkét gyárban. csak az egyikben sokkal többen vannak :)
-
Semmi nem történik. A világon semmi. A currgenben is megvették ps3-on a userek a multiplatformokat, a jórészt sokkal szarabbul futókat is. A játékosok nagy tömegének nincsenek különösebb igényeik erre vonatkozóan.
Akinek van, annak meg már rég végetért ez a generáció. Minthogy nem tartott ez ki 8 évig, csak nem volt opció. Kurvanagy a szakadék az elérhető teknó, és a currgen között. -
Igen ez 1 elfogadható érv a miértekre,de ami megy általánosságban az nem ez.
Te tudhatod a legjobban,hogy pont ugyan úgy leszarom az xboxot mint a ps-t sőt psem előbb volt mint box,de érthetetlen számomra ami ennek az egésznek a hozománya és pont ezért nem tudok elmenni mellette szó nélkül.
-
De figyeljetek már 1 kicsit Én józan paraszti ésszel megáldott szimpla felhasználó azt látom és gondolom.
Ha valóban akkor egetverő a külömbség mint ecsetelik és szentül hiszik 1esek akkor nekünk régen rossz.
Miért is,mert 3 év múlva jön a next gen.
Kérdem én ha ezek a nyomorult cur genek tudták 2005 ben a mostani gamák szintjét és nyílván tudták és ha ezeket az úgymond 110%-ot produkáló gamákat 2005 be elénk rakják kérdem ÉN most lenne a next gen?baszottul nem...
És értem ez alatt,hogy a mostani gen is kitartott 8 évig miért,mert szépen apránként mindig kaptunk cseppeket.
Most ha ekkor a kontraszt mi történik majd záros határ időn belül mindenki a maxon lesz mert csak azért is megmutatom,hogy ez jobb és a szimpla mindig fikázó telhetetlen felhasználónak semmit,de semmi ujjat nem tudnak majd felmutatni 2 év múlva.
-
Ilyet az idióták vízionálnak. Az egyetlen releváns kérdés a témában: ha telibeszarom a kinektet, miért vennék gyengébb hw-t drágábban? Erre az az egyetlen értelmes válasz az exek lehetnek. Ám ha az sem vonz, vagy nem náluk, akkor...
És az egész kérdéskör kizárólag ebben a relációban értelmezhető. Minden más bullshit. -
Nyilván aki csak Xboxon játszik azt nem fogja árdekelni, mint ahogy most sem érdekli a PS3 tulajokat, hogy az RDR pl homály, gyenge fps. Ezt mindig is a fanok erőltetik, hogy háború van. Másik topikba 1-2 ember annyira utálja az MSt, hogy az Xonet törölné a föld színéről is, namost ebben az a vicces, hogy 360a sem volt. Valakit ez érdekel, valakinek ez preztis kérdés, valaki szereti a másik oldalt rugodsni, alázni és egy sikeres 360as éra után is ördögtől valónak, szarnak beállítani az MS konzolját és játékait.
Ha a frém, felbontás látja a kárát, mert mondjuk ha a PS4 jóval erősebben fog teljesíteni multiplatokban, akkor én is mérges leszek. Nem akarok PS4en játszani, csak exeket. Kedvelem az MS konzolját, rendszerét, megszoktam, megszerettem, de ha azért mert a PS4 annyival erősebb, és ezért a fejlesztők túlvállalják a Boxos verziót ami frém és felbontás tekintetében elmarad majd az gáz. Most is van sok játék ami PS3on egyértelműen gyengébb.
Ez is olyan dolog ami majd akkor derül ki, ha jönnek a játékok... nekem lesz PS4 is és Box is, játékokkal mind a két gépen el leszek látva, többi meg nem érdekel. -
ABTeam2008 #137860 " mint ahogy a sasszeműek látni vélik a crysis 3 ba a jobbik szebbik platformon a fűszálakon legördülő harmatcseppekben a papucsállatkák násztáncát"