176915

-
Tény még nem vittem végig a TLOU-t de sokat olvastam róla, illetve spoilereztem, és a TLOU inkább egy komolyabb játék, a Bio egy fantasy mese, ez persze önnmagában semmit nem jelent, de azt jelenti hogy odafigyelésben is ez érvényesül.
Bocs de ahogy Totti mondta a Bioshock fasza kikapcsolódás, de ez az év játka meg hiper-hype egy nagy lufi ennyire nem nagy játék...vagy ha igen akkor minden második játék év játéka lehetne. -
last of us mitől jobban film, mint a bioshock?
Nekem mindkettő nagyon tetszett, de last of us nálam ver minden magasan. -
Pedig eléggé az. :D
TLOU-ban eleve van buhera, még ha nem is gigászi Borderlands méretekben.
Mármint fegyóknál. -
azért nem mondanám a harcot töltelékelemnek :DD -
Hát de Bioshockban a harc az töltelékelem...vagyis ott is egy interaktiv történet....ja és mutatja is hogy merre menj, mit csinálj. -
mind kettőben sík hülye az AI a látvány sokkal jobban tetszett a Bioshockban (láttam már előben is a Last of Ust) kiemelem hogy én PCn játszottam , a sztori igazi remekmű volt . Ott a karakterek érzései stb stb sokkal kisebb részben volt szerepben mert nem minden karakter volt kidolgozva csak Elizabeth és Booker. Last of Us inkább egy film mint videojáték és ez nem csak erre igaz ! -
Nem tök más, mert a TLOU mindenben jobb, látvány, story, bugtalanság, játékhossz.
Persze szubjektíven akinek az FPS jön be az más, de Biosock-tól agyfaszt lehet kapni már elnézést.
1x oké de hogy év játéka?
Mitől? Ronda mint a bűn, max az tetszetős hogy fantasy világban játszódik, a harok unalmasak, monotonok.
Neked semmi feladatod nincs amit meg kéne oldanod...most max a story amitől jó a játék.
Bio 1-2 szerintem jobb volt. -
Tök más a kettő. Nem is lehet összehasonlítani őket. Ráadásul a TLoU PS3 only. -
Bio-tól már az Intro-ja is jobb a TLOU-nak. -
Ez is elhangzott:
Ni No Kuni
... méghozzá nagyon helyesen. :) -
"Érdekes ez is hogy megy a rinya hogy csak a grafika, csak a filmszerűség, csak a csilli villi, erre sorra jönnek a játékmechanikában irtózatosan gyange játékok és azok akik ezek miatt sírnak, kétpofára zabálják s a sajtó is."
Kőbe vésetném.
-
Bio Inf azért túl lett értékelve. Story adta, az kimagasló volt, de a játékélmény az pöcegödör. Érdekes ez is hogy megy a rinya hogy csak a grafika, csak a filmszerűség, csak a csilli villi, erre sorra jönnek a játékmechanikában irtózatosan gyange játékok és azok akik ezek miatt sírnak, kétpofára zabálják s a sajtó is. Aki egy kicsit is reálisan nézi az hányna a Bio Inf gameplaytól. Végtelenségig primitív unalmas darálda ( igen tiszta COD a mechanika ), teljesen 0a AIval. -
Ha kell Renjike kölcsönkérte ha lenyomta átdobja neked. -
Csak mert többet nem adnék érte! -
Renátó1985 #138287 Játszani kell vele, néhány videó nem fogja átadni az élményt. Nagyon jó lett! Amúgy , meg össze sem hasonlítható a 2 játék, teljesen más stílus. -
800MS ... de mondom az a gáz, hogy a játék menüjéből töltöttem le. -
Goty : Last of Us game of the year ... hááááát azért amennyit néztem róla videót nem olyan csoda hogy megverje a Bioshock Infinitet... -
és mennyit vontak le?
ahogy nézem van avgy 3-4 ilyen free compatibility pack (nemtom MS miért engedi, h 5 ugyan olyan nevű pakk legyen) -
Eh... akkor ezzel kell reklamálni a supportnál. Le kell nekik írni nézzék meg hogy megvan a season pass és véletlen rányomott mégegyszer. Remélhetőleg visszacsinálják. -
Szerintem lesz. -
ABTeam2008 #138281 A figyelmeztetést olvastad-e a DLC-nél? "Ha már Borderlands 2 Pass birtokában vagy, NE vedd meg a tartalmat, mert újra fizetned kell érte." -
Dark Souls nem lesz majd 495FT-ért?????
-
Borderlands 2 berántva :) -
Season Pass-al előre kifizetted, amugy 800MS. -
Nem töltöttem még le.
Ha minden igaz és ahogy látom ez ugyan olyan free dlc, mint a Forza autó pakkok. vagyis DLC demója. Leszeded az egészet. Lehet valami félre lett nyomva ott és meg lett véve. -
mivel azt írtad, hogy a játékban, így sajna nem tudom megnézni - nincs meg a b2 nekem :(
esetleg valaki megnézhetné neked... totti? te ugytudom megvetted... ? -
Borderlands 2 - Magyar profil -
De melyik játék? Mert esetleg mi is megnéznénk, h nálunk minek látszik....
(ezekszerint angliában élsz, UK accal?) -
Megjelent az utolsó DLC, játékban ott fityegett a FREE. Letöltöttem onnan és jatszottam. Erre most megjelent a vásárlási listán és elment rá 800MS pont.
Beszéltem velük - angol ügyfélszolgálat. Nem értették meg, de utánna néznek. -
Annyiért jöhetne, amúgy kimarad örökre. -
Valamit biztos (esetleg konkrétumok???) ... ;) -
tőle vettem már, rugalmas és korrekt volt -
már csak 72 :DDDDDDDDDDDD -
online pass vs. nemadhatodel/nemadhatodkölcsön/semmitseszabad
pláne h QR kóddal még gépelned se kell :P -
egy horizon rally pakk -75%-ban reménykedek :D -
Magyar. Nem kell gold. Beírod xbox.com keresőbe és kiadja mindegyiket. -
Totti! Ezek az árak a magyar live-on érvényesek? És csak Gold tagsággal? UK -n többe kerül pl a Crysis és magyaron free accal pedig egyáltalán nem is találtam a Crysis -t -
Valami anomália van nálam, mert egy Season Pass-os dolog kiszámlázásra került, holott csak letöltöttem a játékból.
Igy buktam a pontokat, nem tudom lehet-e bármit tenni. -
negyven2 #138263 Van: +36 80 01 85 90 -
negyven2 #138262 Néz szét osztrák, vagy német ebayen.