176915
banner
  • Renjike
    öccá!
  • Totti5
    Remélem nem számolsz fel liszensz díjat:D
  • Totti5
    Megjött a használt játék pakk a gaméról.

Le vagyok döbbenve... keresem a szavakat.
  • Renjike
    OTTVAGYOK A KÉPEN :DDD micsoda sztár világ ez :DDD
  • Totti5
    Igen:) 990 forint volt hülyevagyokban. Szép díszdoboz, pószter, steam kopatibilis.

Nagyon jó cucc. Persze a People Can Flyé az etalon, abból is egyik bétaalfa volt a legjobb verzió! ( orrvérzésig ment a lassítás benne és a karólövővel a falra szögelés, ezt később visszabutították... )

Graf szép, élvezetes dara.

• Renjike
    GoDon mennyi volt?
  • Muttley

ezt nyomja már vki?
    milyen lett?
  • Totti5
    Ott nem engedi valamiért, majd valaki szóljon a magyar supportnak hogy szar:) ( ezek szerint még senki nem tette meg )
  • karajjj
    Köszönöm szépen! Az xbox.com-on nem engedte hozzáadni az otp-s mastercardomat, azt írta, hogy lépjek kapcsolat a bankommal, próbáltam vagy hatszor, hogy hátha elírtam valamit, de nem. Itt elsőre sikerült.
  • Totti5
    Fél éves játék. Steamon 8k, lemezesen majdnem 9.
  • Renjike
    120 gigás vinyóm van és bőven elég ... hány játékod van neked :DDD (mondjuk nincs mind feltelepítve)

LLotr mennyiről lett leakciózva? Be lehetne lőni a többi nagyobb játékot is.
  • Totti5
    Ez a 250es HDD nagyon szűk. Törölönöm kell a gémeket hogy felmenjenek az újat. Kb a vinyó 80%át GOD és XBLA cuccok foglalják el.

Köv genbe a lehető legnagyobb HDDs kiszerelést veszem.

Slussz poén hogy a GTA5 2 lemez ( 1. kötelető install 8 gb ) hír alatt megy a sírás hogy mi lesz most a 4 gbos gépekkel, nem fog menni a játék
  • Totti5
    Miért ne lehetne? mi nem sikerült?

https://commerce.microsoft.com/PaymentHub

itt írd be a kártya adatait
  • karajjj
    Na ezt most nem vágom, LIVE-ról szerettem volna betárazni az 500 forintos játékokból és nem tudok bankkártyával fizetni. Itthonról nem lehet? Vagy hogyan kellene csinálnom?
  • Totti5
    Csatlakozom, vegye mindenki!. Ránéztem hátha van DLC, de sajna nincs:I
  • arty
    Gatling Gears 240 MS pont

ezt is ajánlom, nagyon kellemes lövölde!
  • Totti5
    Hasbro Family Game Night 3 - 990 Ft
    Kinect Sports: Season Two - 990 Ft
    LEGO Batman 2: DC Superheroes - 990 Ft
    LEGO Lord of the Rings - 1990 Ft
    Monopoly Streets - 990 Ft
    Rockstar Table Tennis - 1990 Ft

Lego Batman ( 1 éves játék ), Kinect sport 2 berántva. ( LOTR miért nem 990?:/ )
  • Totti5
    3 havonta ide oda lehet menni, igazából nincs jelentőségge, nincs megkötés, 1 kattintás:) idén már váltottam angolra, most vissza magyarra. Ha gondolok egyet akkor megyek üzbegisztánba:D
  • ABTeam2008
    Én a Crysis 2-t magyar fiókkal vásároltam meg, és miután idén tavasszal migráltam UK-re nem tudtam letölteni, mert mindig "corrupted" lett a végére. 3 hónap után visszajöttem magyarra és ismét működött. :D
  • AnuluWork #138322
    Úgy egy helyszínen találkoztam olyannal, hogy a társ belerohant volna a helyzet közepére, és - fogjuk rá - "útban lett volna" pl. a lopakodásban. (A metróállomáson.) De többször nem. Ráadásul, a valamikori emberek nem is feltétlenül az AI miatt nem vesznek észre, hanem fertőzöttségük szerint ennyire képesek. Valaki a mozgást érzékeli, valaki a hirtelen mozdulatokat, valakinek a hallása jobb, stb.
  • arty
    folyamatosan agyaltam az UK-ra váltáson, de az akciok miatt nem merek menni én se :(
  • Totti5
    Én most itt vagyok, visszajöttem. Akciók miatt megéri:)
  • Renjike
    Ó rendben akkor viszlát magyar live , egyáltalán van itt még valaki?
  • Totti5
    Persze hogy megmarad.
  • Renjike
    Ha jól emlékszem Gamer365re is írt valaki hasonlót ott nézd meg mit válaszoltak rá !

BTW : ha most migrálok UKra akkor letöltős Crysis 2 meg a frissen vásárolt Border 2 stb stb megmarad? csak mert ha esetleg nem jönn össze hogy még 800 MSPt elszórok valamire akkor Brothers in arms vagy valami "állandót" vennék hacsak nem teszem félre a DmC Vergil's Downfallra.
  • Rage47
    US accal használja valaki a boxot? Tegnap migráltam US-re és nem tudok venni játékot, holott sok helyen olvastam, hogy müködnie kéne... Paypal sem megy.
  • Totti5
    Mass Effect 495huf ( el lett írva a magyar táblázat amit persze az összes többi honlap 1:1ben átvett :D )
  • LMNO
    A Mass Effect 1 se éri el egy doboz cigi árát :)
  • Renátó1985
    Szeretem a Fantasy regényeket teszek majd vele egy próbát. Eddigi kedvencek : Salvatore, sötét elfes sorozata, Robert Jordan Idő kereke sorozat, Dragonlance könyvek.
  • Renjike
    Kötelező :) egyik kedvenc! (a választás a játékban persze a te kezedben van , a könyvek szerint dicsértelek meg ! )
  • TDC Geronimo
    Pont ezt akartam írni. Engem sokkal jobban idegesített volna ez...
  • Renátó1985
    Basszus itt az ideje, hogy bepótoljam Geralt történetét!
  • Renjike
    A Witcher eredeti történetében Geralt is mindig a kisebb rosszra hivatkozott és azt is választotta :) Ezt tőlem vedd dicséretnek! :D
  • Renátó1985
    most nem tudom el dönteni, hogy be akarsz szólni vagy csak nem értem a humorod... :)
  • Renjike
    örülök hogy a kisebbik rosszat választottad valaki most nagyon büszke rád :) (ha még idén kijönne a 3.rész instant GOTY)
  • Renátó1985
    De mennyivel rosszabb lett volna, ha a "hülye" társad miatt vesznek észre és ön hibádon kívül állandóan észre vesznek lopakodás közben. Nem a játékot védem, mert konkrétan ez amit írtál engem is zavart. Szimplán megpróbáltam elfogadni, hogy ez a kisebbik rossz :). Kicsit alkalmazkodhatott volna jobban az AI a lopakodós részekhez.
  • Seth
    Ha egyedül mennél akkor fel se tűnne,mert téged azért jól be tudnak cserkészni, élvezetes a harc velük nagyon. Csak ne lenne ott melletted egy szellem,akit csak te "látsz"
  • Renjike
    pont erről beszéltem hogy sík hülye :D csak nem írtam le hogy mit is tud pontosan :D
  • Renjike
    mert filmszerű az egész :DD egyéni véleményt mondok csak és megosztom én láttam személyesen neten meg itt ott baszottjó de film érzetem van . nagyon is! Bioshockban meg elmerültem és magáhozfogott (a harc egyáltalán nem töltelék elem :DDD ez buta kijelentés szerintem :DDDD) mert nekem jobban videójáték mint a last of us. Persze iszonyatjó lehet meg a történetet elhiszem hogy szuper és a karakterekről meg süt a törődés már nézve is de akkor is biztos vagyok benne hogy nem nyújtana nagyobb élményt mint a Bioshock.

Idén eddig alig jelent meg valami értelmes cím... Crysis 3 közelében sincs a kettőnek Dead Space 3 közelében sincs a kettőnek Aliens Colonial Marines game of the year

Tomb Raider na innentől kezdődnek az értelmes címek , Bioshock kedvenc eddig , Devil May Cry kötelező vétel ha lesz pénzem dlcvel együtt , Metro Last Light értelmes cím 4

illetve várnak még magukra :
    Remember Me
    Metal Gear Rising
    Company Of heroes (bár ez pcn van csak)
    év végén meg AC Black Flags és GTA 5(ami engem annyira nem érdekel warez lesz belőle :/ )
  • Seth
    Ha már AI meg Last of Us. Totti nehogy nekiállj ,mert agyfaszt kapsz biztos :D Az ellenfelek kb téged látnak csak. A barátságos NPC-k ott csattognak meg csacsognak melletted,miközben te néma csendben lopakodsz a Clicker-ek mellett :) De az emberi ellenfelekre is igaz ez, nem csak a "begombásodott" ellenfelekre.
    Hányszor volt hogy Ellie a minket kereső ellenfél előtt guggolt az meg elnézett felette
    Szóval hagyd ki inkább. Igaz,hogy a generáció egyik legjobb,leghangulatosabb,legszívmelengetőbb játékától fosztod meg magad, de nehogymá az AI szar legyen.
    Ha kicsit cinikusnak hangzik, akkor az azért van mert az is :D