176915

-
öccá!
-
Remélem nem számolsz fel liszensz díjat:D -
Megjött a használt játék pakk a gaméról.
Le vagyok döbbenve... keresem a szavakat. -
OTTVAGYOK A KÉPEN :DDD micsoda sztár világ ez :DDD -
Igen:) 990 forint volt hülyevagyokban. Szép díszdoboz, pószter, steam kopatibilis.
Nagyon jó cucc. Persze a People Can Flyé az etalon, abból is egyik bétaalfa volt a legjobb verzió! ( orrvérzésig ment a lassítás benne és a karólövővel a falra szögelés, ezt később visszabutították... )
Graf szép, élvezetes dara.
-
GoDon mennyi volt? -
ezt nyomja már vki?
milyen lett? -
Ott nem engedi valamiért, majd valaki szóljon a magyar supportnak hogy szar:) ( ezek szerint még senki nem tette meg ) -
karajjj #138333 Köszönöm szépen! Az xbox.com-on nem engedte hozzáadni az otp-s mastercardomat, azt írta, hogy lépjek kapcsolat a bankommal, próbáltam vagy hatszor, hogy hátha elírtam valamit, de nem. Itt elsőre sikerült. -
Fél éves játék. Steamon 8k, lemezesen majdnem 9. -
120 gigás vinyóm van és bőven elég ... hány játékod van neked :DDD (mondjuk nincs mind feltelepítve)
LLotr mennyiről lett leakciózva? Be lehetne lőni a többi nagyobb játékot is. -
Ez a 250es HDD nagyon szűk. Törölönöm kell a gémeket hogy felmenjenek az újat. Kb a vinyó 80%át GOD és XBLA cuccok foglalják el.
Köv genbe a lehető legnagyobb HDDs kiszerelést veszem.
Slussz poén hogy a GTA5 2 lemez ( 1. kötelető install 8 gb ) hír alatt megy a sírás hogy mi lesz most a 4 gbos gépekkel, nem fog menni a játék
-
Miért ne lehetne? mi nem sikerült?
https://commerce.microsoft.com/PaymentHub
itt írd be a kártya adatait -
karajjj #138328 Na ezt most nem vágom, LIVE-ról szerettem volna betárazni az 500 forintos játékokból és nem tudok bankkártyával fizetni. Itthonról nem lehet? Vagy hogyan kellene csinálnom? -
Csatlakozom, vegye mindenki!. Ránéztem hátha van DLC, de sajna nincs:I -
Gatling Gears 240 MS pont
ezt is ajánlom, nagyon kellemes lövölde! -
Hasbro Family Game Night 3 - 990 Ft
Kinect Sports: Season Two - 990 Ft
LEGO Batman 2: DC Superheroes - 990 Ft
LEGO Lord of the Rings - 1990 Ft
Monopoly Streets - 990 Ft
Rockstar Table Tennis - 1990 Ft
Lego Batman ( 1 éves játék ), Kinect sport 2 berántva. ( LOTR miért nem 990?:/ )
-
3 havonta ide oda lehet menni, igazából nincs jelentőségge, nincs megkötés, 1 kattintás:) idén már váltottam angolra, most vissza magyarra. Ha gondolok egyet akkor megyek üzbegisztánba:D -
ABTeam2008 #138323 Én a Crysis 2-t magyar fiókkal vásároltam meg, és miután idén tavasszal migráltam UK-re nem tudtam letölteni, mert mindig "corrupted" lett a végére. 3 hónap után visszajöttem magyarra és ismét működött. :D -
Úgy egy helyszínen találkoztam olyannal, hogy a társ belerohant volna a helyzet közepére, és - fogjuk rá - "útban lett volna" pl. a lopakodásban. (A metróállomáson.) De többször nem. Ráadásul, a valamikori emberek nem is feltétlenül az AI miatt nem vesznek észre, hanem fertőzöttségük szerint ennyire képesek. Valaki a mozgást érzékeli, valaki a hirtelen mozdulatokat, valakinek a hallása jobb, stb. -
folyamatosan agyaltam az UK-ra váltáson, de az akciok miatt nem merek menni én se :( -
Én most itt vagyok, visszajöttem. Akciók miatt megéri:) -
Ó rendben akkor viszlát magyar live , egyáltalán van itt még valaki? -
Persze hogy megmarad. -
Ha jól emlékszem Gamer365re is írt valaki hasonlót ott nézd meg mit válaszoltak rá !
BTW : ha most migrálok UKra akkor letöltős Crysis 2 meg a frissen vásárolt Border 2 stb stb megmarad? csak mert ha esetleg nem jönn össze hogy még 800 MSPt elszórok valamire akkor Brothers in arms vagy valami "állandót" vennék hacsak nem teszem félre a DmC Vergil's Downfallra. -
US accal használja valaki a boxot? Tegnap migráltam US-re és nem tudok venni játékot, holott sok helyen olvastam, hogy müködnie kéne... Paypal sem megy. -
Mass Effect 495huf ( el lett írva a magyar táblázat amit persze az összes többi honlap 1:1ben átvett :D ) -
LMNO #138314 A Mass Effect 1 se éri el egy doboz cigi árát :) -
Renátó1985 #138313 Szeretem a Fantasy regényeket teszek majd vele egy próbát. Eddigi kedvencek : Salvatore, sötét elfes sorozata, Robert Jordan Idő kereke sorozat, Dragonlance könyvek. -
Kötelező :) egyik kedvenc! (a választás a játékban persze a te kezedben van , a könyvek szerint dicsértelek meg ! ) -
Pont ezt akartam írni. Engem sokkal jobban idegesített volna ez... -
Renátó1985 #138310 Basszus itt az ideje, hogy bepótoljam Geralt történetét! -
A Witcher eredeti történetében Geralt is mindig a kisebb rosszra hivatkozott és azt is választotta :) Ezt tőlem vedd dicséretnek! :D -
Renátó1985 #138308 most nem tudom el dönteni, hogy be akarsz szólni vagy csak nem értem a humorod... :) -
örülök hogy a kisebbik rosszat választottad valaki most nagyon büszke rád :) (ha még idén kijönne a 3.rész instant GOTY) -
Renátó1985 #138306 De mennyivel rosszabb lett volna, ha a "hülye" társad miatt vesznek észre és ön hibádon kívül állandóan észre vesznek lopakodás közben. Nem a játékot védem, mert konkrétan ez amit írtál engem is zavart. Szimplán megpróbáltam elfogadni, hogy ez a kisebbik rossz :). Kicsit alkalmazkodhatott volna jobban az AI a lopakodós részekhez. -
Ha egyedül mennél akkor fel se tűnne,mert téged azért jól be tudnak cserkészni, élvezetes a harc velük nagyon. Csak ne lenne ott melletted egy szellem,akit csak te "látsz" -
pont erről beszéltem hogy sík hülye :D csak nem írtam le hogy mit is tud pontosan :D -
mert filmszerű az egész :DD egyéni véleményt mondok csak és megosztom én láttam személyesen neten meg itt ott baszottjó de film érzetem van . nagyon is! Bioshockban meg elmerültem és magáhozfogott (a harc egyáltalán nem töltelék elem :DDD ez buta kijelentés szerintem :DDDD) mert nekem jobban videójáték mint a last of us. Persze iszonyatjó lehet meg a történetet elhiszem hogy szuper és a karakterekről meg süt a törődés már nézve is de akkor is biztos vagyok benne hogy nem nyújtana nagyobb élményt mint a Bioshock.
Idén eddig alig jelent meg valami értelmes cím... Crysis 3 közelében sincs a kettőnek Dead Space 3 közelében sincs a kettőnek Aliens Colonial Marines game of the year
Tomb Raider na innentől kezdődnek az értelmes címek , Bioshock kedvenc eddig , Devil May Cry kötelező vétel ha lesz pénzem dlcvel együtt , Metro Last Light értelmes cím 4
illetve várnak még magukra :
Remember Me
Metal Gear Rising
Company Of heroes (bár ez pcn van csak)
év végén meg AC Black Flags és GTA 5(ami engem annyira nem érdekel warez lesz belőle :/ ) -
Ha már AI meg Last of Us. Totti nehogy nekiállj ,mert agyfaszt kapsz biztos :D Az ellenfelek kb téged látnak csak. A barátságos NPC-k ott csattognak meg csacsognak melletted,miközben te néma csendben lopakodsz a Clicker-ek mellett :) De az emberi ellenfelekre is igaz ez, nem csak a "begombásodott" ellenfelekre.
Hányszor volt hogy Ellie a minket kereső ellenfél előtt guggolt az meg elnézett felette
Szóval hagyd ki inkább. Igaz,hogy a generáció egyik legjobb,leghangulatosabb,legszívmelengetőbb játékától fosztod meg magad, de nehogymá az AI szar legyen.
Ha kicsit cinikusnak hangzik, akkor az azért van mert az is :D