176915

-
Én is egyből az 1999 mode-on toltam végig, 2 részt eltekintve nem volt annyira nehéz :D -
Gondolom...
Nem lenne gond,mert maga a nehézség nem vészes,csak az a rohadt pénz addigra fogyott totál el.Mivel előtte sokkal bátrabban haladtam előre de ezért haltam is rendesen.Viszont utána meg már nem volt mit tenni mindig vissza rakott a checkpointra" Finkton Properra"na kb 25 próbálkozás után feladtam mindig pár lépésre voltam a köv checkpointtol és kifingtam,mert minden lőszerem képességem elfogyott...
Minden esetre neked még 1 nagy grat!
-
Jé benne lesz a baltás punk is. :D -
Ez meg egy érdekes ficsőr
-
Ez a szinkron egyszerűen páratlan! -
-
Néha olyan érzésem van mintha sose olvastad volna a topicot.
Keresőbe lent beírod, hogy essentials és ki is adja. 6. komment.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sokkal kevesebb kocsi van az essentials-ba. Nem éri meg megvenni. -
Srácok mi az eltérés a Forza 4 és a Forza 4 essentials közt? -
Én Far Cry 3-at nyomtam most pár órát.
Eléggé meggyőzött. Jó felfedezni a szigetet meg öldösni a kalózokat.
És abszolút megéri megvenni konzolra ha nincs jó gépe az embernek.
Nem szaggat. Vállalható grafika. Nincs V-sync probléma se. -
bluesfool #138931 Nem tudom hogy játszottal-e a Witcher 2-vel de az is egy nagy szivás , csak 1 achievement hiányzik ,a pókeres , hogy a kockákkal ugyanazt azt dobjad , na ahhoz kell a szerencse -
bluesfool #138930 kösz, hát mondanom se kell , nagyon nehezen , baromi lassan haladtam vele ,de meglett , elég is volt az 1999 mode egy életre az tuti -
annyira nem utálhatod, ha megcsináltad :)
grat az ezerhez! -
grat!
Hogy a szarba tudtad lenyomni az 1999 es modot plusz cuccok vásárlása nélkül?Én a felénél feladtam nem volt hozzá türelmem... -
bluesfool #138927 Na bioshock infinite 1000 gs megvan, 80 darab videó szalag összegyűjtése az kicsit necces volt , azt hittem hogy kihagytam 1 darabot de végül meglett , hát hiába utálom a gyűjtögetést. -
na, a "másodlagos" (noha a legrégebbi) accomat UK régióba migráltam, most már sikerült a licensz traszfer az x360slimemre - immár a mostani, aktuális accommal is mennek az egykoron UK-n megvett játékok
csak 2 évbe telt ...
UK profil - királyság a paypal, hozzá is adtam - de hogy mennyire k. drága ez a régió, az hihetetlen :D a nálunk 990ft-os AC1-2 ott 3100 ft
mondhatjuk, hogy az összes digit játék forgalmazó közül a magyarokkal az MS a legrendesebb!
(de soha nem felejtem el nekik, h anno a migrálás után elbuktam a játékaimat és csak mostanra kaptam vissza, de pl a TrialsHD-t megvettem ujra a magyaron (másikaccon) is :(( ) -
Ajánlom figyelmedbe!
Toy Story Mania-t!
4.5 óra tömör nyugalom az 1000 GS-ig...
A legizgalmasabb része az volt amikor tegnap este 7-kor belekezdtem és fél nyolckor elalvás közben kiesett a kontroller a kezemből a padlóra...
A szívem állt meg a csattanástól.
Így ma folytattam 8-tol és 12 környékén 1000 gs volt
-
Bocs: "meg egy pár középszerű játék" -
3DS-t 70-ről árazták le 40-re egyik napról a másikra, a Resident Evil Revelations kiadása előtt pár hónappal, akkor vettem én is. Be is jött ez a húzása a Nintendonak, akárhogy nézzük a Resi húzócím. A Castlevania-ról is akkoriban jöttek az első pletykák, no meg a Heroes of Ruinról is. Mind exkluzív cím, Vitára meg van egy Mortal Kombat port meg egy középszerű játék. A Silent Hillel estleg lett volna esêlye robbantani, ha nem egy sokadik felülnézetes lövöldét csináltak volna, ami még idegesítően bugos is. Mondjuk PSN plus előfizetőként megéri a vita, de augusztusra pl gagyi játékokat adnak. -
mondjuk ez igaz -
Akkor ez igaz lehetne a 3ds-re is, azt mégis viszik..Arra játék is jön.. -
azért nem veszik, mert mindenkinek van mobilja, amivel kiváltotta a handheldeket alkalmi játszadozásra :)
+ a "mobiljáték" szintű cuccok meg elég drágák rá .... (amennyire hallottam) -
De hogy ezt hasznáűlod meg egy kontrollert egyszerre? mert max akkor ad plusz élményt. :D
Talán.
De ha a kontroller helyett, akkor elvesz, mivel a kontroller gombjai-karjait ugymond felváltja . -
Engem se zavart volna ha kihagyják, de így csak 1 plusz élményt ad, szóval nincs vele gond.. Meg olvasom neten, hogy azért sírnak hogy ne portokat adjanak ki rá...Nemhogy örülnének, hogy jön valami... -
Ez patthelyzet, mert gondolom azért nem veszik, mert nincs rá játék, de kiadni meg azért nem adnak, mert nincs kint sok vita ::::DD -
1 évbe? életciklusonként lesz 1. :)
Meg az is érdekes kérdés, hogy ha valaki mondjuk direkt azért játszik konzolon hogy ne kelljen tapipadoznia egy üveglapon az ujjaival, vajon érdekli-e ez a dolog?
Mert engem baszottul hidegen hagyna ha nem lenne ilyen lehetőség. -
De ilyenből havi 1 kéne, nem az ,hogy 1 évben kiadnak 1 jó játékot és hello -
Nézd meg az új killzone videót és máris megváltozik a véleményed -
Tudna, lásd Uncharted, csak marha kevés gépet adtak el, ezért senki nem csinál rá semmit. -
Hát elvileg lesz ez a"használd kontrollernek a vitát(ps4)" mint a wiiu-nál, de itt is az a baj, hogy alig jönnek vitára játékok..Meg ha jönnek is csupa mobil minőség, pedig nem hiszem el, hogy nem tudna gyönyörű játékokat futtatni...Aztán csodálkoznak, hogy nem viszik. -
Jó a wiiu pont rossz példa, semmi nincs rá és rohadt drága. A 3DS-t egy drasztikus árcsökkentés meg pár jópofa cím mentette meg a bukástól, ez kéne wiiu-nál is.
Nálam a ps4, mint gép szimpatikusabb, de ugye Dead Rising 3 meg Killer Instinct -bár utóbbi a gameplay videók alapján crap- miatt gondolkodom a Boxon. Szerintem várni fogok egy fél évet a döntéssel, addigra kiderülnek mindkét gép hibái meg jönnek új cuccok is rájuk, addig meg elleszek azokkal a játékokkal, amiket még nem toltam végig a mostani generáción. -
Mik vannak PS3nál? mert nekem semmi nem ugrik be. 1-2 PS3 játék tartalmazta a Vita verziót is.
Egyszerűen a tablet a kezedben, vita a kezedben, még egy képernyő a kezedben modell megbukott, óriásit hasalt... úgy hívják hogy WiiU. Macera, nincs sok értelme, videón mutogatni jobb mint valaha is játék közben ezeket kihasználni. -
Nincs bajom a Playstationnel de nem érdekelnek az exkluzív címek. :) Bár még gamescomon vagy min kiderül mit húznak elő de nem valószínű hogy valami olyasmit ami nagyon bejönne ... :D -
Engem ps4 felé csak a ps vita miatt húz a szívem, már ps3-nál is tök jó dolog ez a cross buy/play lehetőség aztán ps4-nél kitudja hogy milyen dolgokat találnak még ki hozzá :D -
Elég hülye elveket követsz akkor . :D Nem pörög a topik vitatkozzunk : nekem az Xboxone jobban tetszik! :DD -
én meg nem bírom ki, hogy ne szóljak be BÁRMIRE, ami xbone :D
sry! -
irónia a lényege :D -
az lesz, de ennek mi köze egy jó képhez ? :) -
de hát az xbox one szarlesz meg gyenge.
Spartan Assault milyen? :) -
Ez melyik játék? -
én ezt sosem tudtam befogadni, annyira irritál, hogy "megjátszott" :)