176908

-
hihetetlen h a Flashback csak 800 pont... mármár gyanus :D (miközben egy minecraftért van pofa 1600at kérni vagy egy autócsomagért a forzához 560at....) -
Augusztus 7.: Brothers: a Tale of two Sons (1200 Pont)
Augusztus 14.: Charlie Murder (800 Pont)
Augusztus 21.: Flashback (800 Pont)
Augusztus 28.: Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (1200 Pont) -
-
úgy oké :) mert ha a játékot nem élvezed, akkor egy TELJES végigjátszás nagy szenvedés lenne... -
bluesfool #138969 Persze van jelentősége a játéknak is , achievement miatt meg legalább többször végig viszem -
csak röhögni tudok, amikor azért a szaros 20-30 gamerscroreért játszotok, hiába ... legalább csekély mértékban élvezhető a játék is vagy annak semmi jelentősége? ;) -
felpecselte magát vagy wrz és nem? -
bluesfool #138966 Harlekin ,engem meg a medal of honor airborne szivatott meg , végig vittem expert fokozaton , és semmi achievementet nem kaptam , még egyszer végig viszem, legalább nem egy hosszú játék -
Biztos kijön,mert én már játszottam vele ;D -
bluesfool #138964 Ha már far cry , nem úgy volt hogy kijön az első rész hd verziója xbox-ra ? -
Érdekes. Én agyfaszt kapok a képtöréstől úgyhogy tudom miről van szó de nálam nincs semmi ilyen.
Pl Darksiders-ben elég zavaró volt. -
Fartisan #138962 Én is most játszom,folyamatosan ingadozik a képfrissítés és a képet is töri.Ennek ellenére nagyon bejön a játék,mondjuk én az FC2-t is szerettem. -
ez tényleg k. jó volt 

-
ha nem megy -
lángszórós küldi alatta ilyen törzsi nyekergés megy :DD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Végignyomtam, kimaxoltam, imádtam minden pillanatát.
Pécén.
Még biztosa előveszem párszor. -
nekem a "bossharcok" mondjuk pont nem annyira jöttek be, ha egyre gondolunk :) (nemtom mi az a skrillex, öreg vagyok :D ) -
Én a betépős Skrillex küldetésen mondtam hogy najó ez valami hatalmas király :DDD -
Én első órák alapján rühelltem az FC3-at, de ahogy játszottam, úgy "szerelmesedtem" teljesen belé :) - a tizedik órától kezdve pedig alig vártam, hogy leülhessek és toljam!
Sajnálatos, hogy anno az FC2-ben a megannyi hibát nem javították egy peccsel, abban a környezetben is jól el lehetett volna szórakozni. Akár még az FC3 után is. -
Nem, én pőrén próbáltam. Beültem az autóba, nyomtam egy kövér gázt, és kispriccelt az ebéd a fogaim között.
Na akkr szaladtam el a 7850-ért, ami végül sosem került gépbe (vagyis nem épült gép köré). -
nem tudom milyen blur van konzolon, de lehet az is (és az említett pecsek) is segítenek/segítettek _valamennyire_ az FC3on
te anno pecselve próbáltad? (5 patch jött ki, utolsó idén márciusban!)
pl alan wake alatt fenomenális a blur, nagyon-nagyon ritkán érzékeltem frém-esést, miközben a DF videok szerint azért viszonylag gyakran megtörténik ott is - az átlag 30fps játéknál sokkal-sokkal folyamatosabbnak éreztem -
Even so, travelling around the islands by either foot or car still gives us wavering readings on both consoles, mostly circulating around the 25FPS point.
Mondjuk azóta lehúzhattak a setupon patchel, hogy meglegyen a fix30. -
"It`s locked at 30. 20 is for the cutscenes."
Én kényes vagyok a szaggatásra. (pl Dark Souls nagyobb tereknél) de itt megvan játék közben a fix 30. Főleg, hogy tengernyi update is jött. -
Nem szaggat.
Fogalmam sincs milyen lehet, amikor valami szaggat, de talán jobb is ez így :D -
Veszélyre vissza térve ha még csak ez,hogy rá ejted de tényleg valós lehet 1 infarktus minden túlzás nélkül... 
Volt 1 hasonló esetem prototypal.
Nagyon közel ülök a tvhez és ott is bealudta a háztetőkőn futkosás közben pár másodpercről van csak szó,de a kontroller rezgése ébresztett az miatt hogy zuhanok 1 házról na az barátom baszott nagy flash volt pár másodperc mire az agyad feldolgozza,hogy ez nem a valóság,de a szívdobogásom kb 200 lett és a fülemen folyt ki az adrenalin.Az nap este nem is aludtam...
-
Mondanám,hogy kölcsön adom,de... 
Pénzt semmi estre se ér max 326 forintot.
-
Neked is grat.
Na akkor lehet előveszem majd és legyűröm,mert csak 3 acsi hiányzik.
Az miatt se nagyon erőltettem anno,mert akkor jött a defiance és az érdekelt mint game.
Most a lego star wars 3 szopatott be.Össze szedtem az összes minikitet(220) és nem adta meg az acsit(bugos).Most újra szedem őket még plusz 4 óra legalább még így is,hogy betéve tudom mit,hol,hogyan,kivel.
De ha most se adja meg kibaszott ideges leszek.
-
Kösz, de azért nem veszem meg :)
Veszélyesen hangzik, ha ráejted a lábadra a kontrollert, még meg is sérülhetsz! Sokan nem is hiszik milyen kemény munka a géming :D -
bluesfool #138945 Én is a far cry 3-ban megcsináltam az első fejezetet , aztán elkezdtem felfedezni a szigetet, foglalom a területek . Jó játék a far cry 3 ,de szerintem a coop mód az gyenge, az nem nagyon kellett volna bele -
Kérdés az hogy alkalmazását illetően sima játékban ki fog megállni zenét hallgatni?
Ez annyira felesleges baromság szerintem. -
régen is az volt. -
nagyon kemény ez a játék:)) -
Akkor megéri, ha fel van már korábbról telepítve a normál változat :D -
Én is egyből az 1999 mode-on toltam végig, 2 részt eltekintve nem volt annyira nehéz :D -
Gondolom...
Nem lenne gond,mert maga a nehézség nem vészes,csak az a rohadt pénz addigra fogyott totál el.Mivel előtte sokkal bátrabban haladtam előre de ezért haltam is rendesen.Viszont utána meg már nem volt mit tenni mindig vissza rakott a checkpointra" Finkton Properra"na kb 25 próbálkozás után feladtam mindig pár lépésre voltam a köv checkpointtol és kifingtam,mert minden lőszerem képességem elfogyott...
Minden esetre neked még 1 nagy grat!
-
Jé benne lesz a baltás punk is. :D -
Ez meg egy érdekes ficsőr
-
Ez a szinkron egyszerűen páratlan! -
-
Néha olyan érzésem van mintha sose olvastad volna a topicot.
Keresőbe lent beírod, hogy essentials és ki is adja. 6. komment.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sokkal kevesebb kocsi van az essentials-ba. Nem éri meg megvenni.