176908
banner
  • davidka003
    Mostmár nem kell hozzá reward kártya hanem maga az account gyűjti.
    Én megkaptam a rewardokat az összes régi vásárlásomra ahogy láttam.
    Legalábbis a 2,7 font rewardot nem a legyek hordták össze. :D
    Úgy van mostmár mint Zavvin.
  • DarkSector
    Már csak azt kellene kiderítenem miért nem küldtek nekem Game kártyát mikor vásároltam nem keveset és kértem is.
  • arty
    Pedig eddig only UK volt a reward :OOO
  • Macccy
    A corrupted nem egyenlő azzal, hogy régiózáras. Az AssCreed-et is leszedtem egyszer úgy, hogy korrumpált lett, aztán meg leszedtem úgy, hogy jó lett. Mindkét letöltés közben a magyar accomon voltam és nincs két külön AssCreed3 sem.
    A support csaj is azt mondta, hogy meg kell nézni available e a régióban. Ha igen, akkor mennie kell, ennyi. Ezzel nem azt mondom, hogy amit mondasz színtiszta baromság, csak azt, hogy amíg a LIVE alapjáraton rendetlenkedik és ahogy tegnap este egy (!) darab játékot se találtam a Marketplace polcain, annyira meg volt rottyanva ... addig várok a régió dologgal és újrapróbálom majd. Hátha.
  • davidka003
    Csak szólok, hogy GAME-en simán engedi felhasználni a reward pontokat. Kártya sem kell hozzá.
    Ha esetleg vannak pontjaitok és rendeltek ne felejtsétek el felhasználni.
  • davidka003
    Azért korrupted, mert régiózáras cucc. Ez volt Fable 3-mmal is.
    Engedi leszedni de régiós baszakodás miatt korrupt lesz. PH-n 1 hét ezzel ment el. Nincs rá megoldás.
  • Macccy
    Ilyen nincs, hogy a magyar nincs megvéve! Amikor kínai accal "megvettük" majd magyar accountra migráltunk és itt töltöttük le az Assassin's Creed 3-at, akkor se vettük meg külön, mert nem is lehet! Egyszer van megvéve és minden régióra érvényes, HA a régióra engedélyezte a kiadó. Ennyi.

Eleve, ha nem lenne a tulajdonomban, akkor nem is látnám a marketplace-n úgy, hogy Download Again, de méginkább ott sem lenne ha nem lenne elérhető az országban.
  • Laza
    Indított egy új játékot (az előzőt is előtte fél órával indította), és tisztán emlékezett arra, hogy ott magyar volt, még vissza is mondta, hogy kb mi volt kiírva (9 éves gyerek :) ).
  • TaRka0107
    jaja, nekem is magyar volt!
  • arty
    a kínaiban van :)
  • Renjike
    akárki rendel a szóljon hátha érdekel valami :)
  • davidka003
    Cache törlés. Amúgy meg nekem se volt magyar feliratos, mert zavviról jött.
    Nem lehet, hogy csak rosszul emlékezik? :D
  • davidka003
    GAME.co.uk

pl Black ops: 5 font
    MW3 - 5 font
    Halo Reach 5 font
    Forza 4 - 7 font !!!
    Saint's Row 3 - 7 font
    stb...
    LINK
  • Laza
    Elvileg a boxos Assasins Creed 3-ban van magyarszki felirat, ugye?

A hétvégén voltam unokaöcsémnél, és nézem ahogy játszik a játékkal, össze van miden nyomva, alul-felül fekete csík. Mondom neki nincs rendesen beállítva a kép.
    Beléptem a box menübe, beállítottam szélesvásznúra, majd vissza a játékba ... mondom, na nézd milyen fasza :) erre eltelik 5 perc és jön nekem azzal, hogy eddig magyar volt neki a felirat, mióta hozzányúltam angol :D

Néztem a box menüben, a lokalizáció Hungary (módosítani sem lehet), ingame meg van vagy 10 féle nyelv, de egyik sem magyar.

Járt már így valaki? Hogy lehet azt a szart visszavarázsolni? :)
  • davidka003
    Maga a Fanatec írta ezt ki. :D
    Minden második ember ezért nyavalyog(jogosan). Elhiszem, hogy már unják ezeket a kérdéseket.
    Meg nekik is érdekük lenne, hogy Xbone-al is menjen de a Microsoft-on múlik minden.
  • arty
    izé, forditva. mindegy.
  • bluesfool
    Aki a bétában benne az már vásárolt valamit dlc-t a marketplacen , én régóta próbálok és mindig ezt a hiba kódot kapom: 80153016 . Hiába törlöm a system cache-t úgyis , valakinek van ilyen problémája ?
  • szega96
    Köszönöm!!
  • arty
    akkor a te eseted - remélem - kissé más: az indiai bulletstormos kavarnál is korrumpáódó god letöltés akadályozta az ingyengémet :)

nem szabadott volna letörölnöd az angol witchered... vszeg most a magyart szedné, ami viszont NEM elérhető az angol régióból .. a magyar meg ugye neked nincs megvéve.
  • Waczkor

Állat lesz
  • arty
    köszi!

rohadjon meg mindkét banda, de elsősorban az MS. duplán.
  • Macccy
    Nem akartam elsütni a poént a corrupted file okán, hogy "bár tudom, Magyarországon minden 50%-kal korruptabb!" :P
  • Macccy
    Másfél órán át beszélgettem a UK chat supporttal, amúgy ő is megerősítette, hogy maintenance zajlik/zajlott az elmúlt napban biztosan. Mutatott mindenféle trükköt, csodákat, még utolsó System Update-et is töröltünk kombóval! :P ... A letöltési probléma viszont végülis megmaradt, mert 80% fölött valahol megint újraindult a download.

Azt tanácsolta végül, hogy vegyek egy Playstation 3-at ... Neeemám! :D :D Azt mondta próbáljam majd meg később megint, mert a játék HU-n is kell működjön és lehet a maintenance miatt nem megy végig a letöltés.
  • Macccy
    Ez eléggé korrekt megmondás volt! Ki ez a tökös csávó? :)
  • Moby
    Elküldtem a kétnapos kódot priviben.
  • davidka003
    Fanatec FB 2 órája:
    The specs of XB1 are not even final yet and things are still changed. How can you expect a 100% trustworthy confirmation from a 3rd party manufacturer if MS themselves don't want to give you this confirmation? All products we sold so far were advertised to be compatible for X360 and/or PS3 and unless MS or Sony does officially confirm backwards compatibility you should not make assumptions.
    Fanatec would support the compatibility of current devices to next gen consoles but it is not our decision to make that happen or not.
  • arty
    akinek van facebookja.... fanatec ott sem ír semmit, h mi a helyzet az xbone kormáyntámogatással?

(totti? mert 911wheel.de kb meghalt ..... info semmi.)
  • arty
    PONT így jártam a vegasommal. Egsz este ment a gép és reggelre egy korrupt god a jutalom.

Zseniális.
  • Macccy
    Én még nem temetném őket, a legnagyobb világcégek mind lefelé korrigálnak manapság, pl az Apple is lentebb csúszott, a Samsung is esett, elemzők azt is említették pár hónapja az Apple kapcsán, hogy ez természetes korrekció, mert túlfújták a részvényeket, ennyire nem kellett volna felmennie sem. Lehet MS is hasonló.
    Minden esetre, a LIVE nem a pénzügyek miatt lassú, az biztos. De ha nem jön le a Witcher rendesen, akkor felhívom Steve-et és lebaszom és nem lesz golf meccs se szombaton! ;)
  • Macccy
    Nem mindenkinél, jaja, nálam semmi baja nem volt tegnap estig, de már nálam sem 100-as. Ugyan a belépés és Live navigálás csak kb 20 percig volt rossz az este, de elkövettem azt a "hibát", hogy letöröltem a Witcher 2-t amit még UK profillal vettem kód formában. Azt remélem a HU újratelepítéstől, hogy kapok a híresen jó magyar feliratból. De egyelőre ez húzódik, mert a telepítés nagyon zötyög: este elindítottam és hagytam hogy majd kikapcsol ha végzett, reggel bekapcsolom, nézem, corrupted. Na mondom fasza, újra, viszont most meg nem csak lassú volt, de újra is kezdte már 2x ... Most szugerálom, már tovább jutott, de még így is csak 62 %
  • AnuluWork #139063
    Nana! Úgy néz ki, hogy éppen folyamatban van, hogy megrohad, vagy valami hasonló.
  • arty
    Nem 1 napja, hetek óta szívás van. (nem mindig és nem mindenkinél)

Bocs, de a trükközésekre PONT az eddigi ONLINE rendszer adott lehetőséget. Lehet örülni, hogy ez folytatódik a következő genben, de legalább nem lesz még durvább. Tudod: családtag a kinai Cheao Hung Pei és osztjuk a játékainkat.... ;)

• arty
    Mi az a pendrájvos trükközés?

És miért ENGEM szopatnak, aki mellesleg FIZET is a szolgáltatásért?
    Hol a fizetős lájv előnye most a PSN-hez képest?

Költői. Rohadjon meg az MS.
  • xxdani
    Semmit se cseszett el. Max problémásabb lett a belépés. 1perc helyett ~5-10 percig tölt, de miután belépett minden ugyan olyan. ezért béta a béta.
  • zaki
    Thx. Nekem még az 16203-ás van.
  • vg
    Mondom, baromság!

http://support.xbox.com/en-GB/xbox-live-status

OLVASD!
  • vg
    Xbox Live Status, ott van minden hiba ami jelenleg van

"For our members that are currently unable to sign in to their Xbox LIVE accounts, we’re right here with you! We’ve got our team engaged and they are working hard to get everything back to normal as expediently as possible. You’re being so patient while we're working, and we really appreciate you! We’ll update you on our progress as soon as we have more information."
  • davidka003
    Akkor a Ph userek biztos hazudnak...
    Meg Totti is csak poénból írta a banhullamot.
    Nekem amúgy mindegy. Max neked lehet kellemetlen.
  • vg
    "Az új update elcseszi a BF3-at."

Hülyeséget irkálsz, nem csesz el semmit. Nincs semmilyen bann hullám. Most is játszanak sokan bf3-at, csak valami rendszer gond lehet, mert visszalépni már nem lehet. Semmi sem megy, még az ingyenes Crash Course se.
  • szega96
    Én régen Borderlands DLC-ket raktam át a profilomra pendrive segítségével.. :D Meglátjuk mi lesz :D Ha bannolnak akkor -> Flash :D