176864
banner
  • grebber
    10 ezerért is lehet felőlem. Használtan soha semmit.
  • arty
    hardverapron most is vannak 45-50 ezerért még bőven garis gépek, de te csak várj, azt úgyis annyira szereted :P
  • grebber
    Na már a második hely ahol 65K

Euronics (pedig kb ez a legdrágább hely amit ismerek kb minden szempontból)

Lassan remélem ez lesz az általános ár és ebből fognak még majd akciózni. Ha eddig vártam én már kivárom az amazon kövi black friday-t. Ott akkor ez a csomag 48k volt
  • grebber
    Magyar viszonylatban a legjobb ár amit valaha láttam

Xbox One S Konzol 500 GB Forza Horizon 3 + Hot Wheels DLC 64900Ft
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.06.11. 21:41:51
  • darkSectorxxx #173129
    Inkább hagyjuk, itt látod a teljes listát a stream végén. :) na alszom kicsit 3:15-kor jövök Bethesda-ra. :)

• arty
    idén meglepetést hozott az ms e3 konf:
    új halo
    új forza
    új gears

:D

viccen kívül: nem volt ez rossz, de nagyon félek tőle, h mi lesz az infinite-ből.... az fh4-től már nem félek, tudom h nem nekem szól (szósöl baromság, 1000+1 activityvel), a gears pedig tuti befutó, pláne h fillérekért le lehet tolni a szinglikampányt gamepassban ;)
  • TomStorm
    És jövök Pubg-zni is!Milyen fura lesz csalók nélkül:)
    És Injustice 2!!Többit még nem tudom de ez a 2 mindenképp!
  • TomStorm
    Mi a bajod már??Ezek voltak régi acc.-on ezeket tudtam eddig kipróbálni!!
    Majd veszek újabbakat is.
    Csak dicsértem,hogy jó.Mert az.
    Nem kell ebből botrányt nyomni OMG:D

Kicsit engedjük már el magunkat Moby:))
  • arty
    de csak nem írtad le, hogy mitől néz ki jobban a gta5 :PPP (pedig még mentőövet is dobtam, hogy az lcd-s emlékek csúnyították el a one-ost a mostani UGYANOLYAN kinézethet képest, de neeeeeeem, inkább fuldoklasz tovább :D )
  • Moby
  • Harlekin
    Nem tudom mi a belelátás a gta 4Kba.. Egy szimpla Jobban néz ki mellé!!! Mert konkrétan innen indult ki a dolog! Most meg már a 4k belelátásnál tart...............
  • Moby
    Ha erre akartok gyúrni, kapjátok elő mondjuk a dark souls remasteredet. Na az pl odabasz. A OneX-es az egyetlen verza, ami betonstabil 60 frémet hoz. Az olyan, hogy oda lehet állítani bármi mellé, és a sony orra alá is borsot tör.
    Csak avval nem játszotok, mer ilyen pubg-kkel igénytelenkedtek naphosszat
  • Moby
    >Amúgy ki a szart érdekli jelen pillanatban, hogy kinek min van meg és hogy pc-n hogyan néz ki???

Itt mindenkit, aki erről beszélt :D Hiszen ezért hozták szóba, gondolom. De ha mást nem is, engem pl érdekelt, és dolgok ezen állása okán nem játszottam konzolon a witcher3-at, és a végeredményeket tekintve örülök, hogy volt alkalmam ettől jobb minőségben játszani. Nem dealbreaker, ahogy prón és onex-en fut és kinéz, mamár ez simán vállalható, csak hát a witcher3-al kampányolni a konzolok mellet legalább olyan okos dolog, mint a onex-es GTA5-be belelátni a 4K-t :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.07. 14:15:11
  • Harlekin
    bf1943-al rengeteget játszottam!Csak az még a PC-s múlthoz tartozott! Első időkben fps csak pc-n ment a kontrollert nem tudtam megszokni....Azért is volt 360 on az utolsó napig is az xfp-s!

Utoljára szerkesztette: Harlekin, 2018.06.07. 14:05:56
  • Harlekin
    Most lett oledem..... tehát 8 hónapig mindent UGYAN AZON az LCD-n játszottam X-en mint előtte a sima ONE-n! Nincs mit homályosítani....
    Konkrétan MINDEN ugyan úgy maradt 8 hónapig régi box ki, új box be! Ugyan abba a hdmi csatlakozóba és minden beállítás ugyan úgy maradt....
  • Harlekin
    Amúgy ki a szart érdekli jelen pillanatban, hogy kinek min van meg és hogy pc-n hogyan néz ki???
    Ez x box topik és jelen pillanatban CSAK az ONE és az ONE X közti különbségek merültek fel! Vagy is került szóba!!!
    Most meg ott tart a dolog, hogy már a PC-n IS JOBB meg mitől mi szarabb!

SZÁNALOM KOMOLYAN MONDOM SZÁNALOM!

Próbáljátok mindennel bizonygatni, hogy a másik hülye, mert mást lát!

"Ebben a pubg-ben leginkább az az arculbaszás"

Arcul baszás az lenne maximum, ha szarabbul nézne ki! De nem néz ki szarabbul és ráadásul arról a picike tényről mindig szerettek meg feledkezni, hogy ezeken a fos telótábla szarokon NULLA fizika van a boxoshoz képes és java részt botok ellen mentek. (fent van a telomon) Tehát ezek csak szeretnének PUBG-i lenné..........
  • Moby
    Ebben a pubg-ben leginkább az az arculbaszás, hogy nem néz ki sokkal rosszabbul az ipademen sem, mint boxon :DD
  • arty
    mitől nézne ki jobban? szerintem csak az elcédés emlékek homályosítják el a régi állapotokat :P

---

bf1943-al amugy (anno) nem multiztál? vagy nem érintett meg? vagy sz*sz rá mostmá', mert csaka4k? ;)
  • Moby
    Nyomtam a onex-en a gta5-öt, merugyebár megvan. Ugyanaz a pusztulat, mint a sima boxon. Retekfelbontás, nofoliage, blöe. Jó a oneX, de az egész hitelességéből sokat visszavesz, ha minden szarba belelátjátok ugyanazt.
    Ez a oneX W3 kontra pró is ilyen. A próverzát leszarták, több hónapos késésben van/volt, mostmár kb ugyanott tart mind, és kb mindkettő univerzumnyi távolságban a pécés verzától. Minden gépre megvan. Minden gépen nyomtam, láttam.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2018.06.07. 11:11:28
  • Moby
    A tied meg aközött olyan marhanagy nincs is.
  • arty
    ( mikor nyomtad a próverzát? mert azt is tovább enhancolták a legutóbbi peccsel :) )
  • Harlekin
    Ez nem placebo! A nem enhanced cuccok is jobban néznek ki valóban! És akkor még a régi LG-n néztem az LE-n és nem az oleden!!!
  • partizan182
    Milyen tévén csapod? Oled sokkal többet ad ám (LCD-hez képest) mint a tökéletes fekete, csak az a legfeltűnőbb elsőre (meg ugye az LCD legnagyobb hátránya).

Betekintési szög, válaszidő, gradiensek, színek, dinamika, mind-mind más szinten van, és rengeteget ad az élményhez.
    Utoljára szerkesztette: partizan182, 2018.06.07. 10:36:46
  • partizan182
    Hehe, hogy egy klasszikus How I met poént idézzek:

(Lily először látja Barney 300 collos tévéjét)
    - It hurts my eyes!
    - Yeah, that doesn't go away

Ez is ilyen, mai napig seggelek a képtől, még az SDR-től is, pedig az évek alatt illett volna hozzászoknom.
  • Ulthanito
    A következő nekem is OLED lesz, bár azért bevallom, nem tudom elképzelni, hogy olyan marha nagy ugrás lenne a mostani 4k tévém után az oled. Oké, a fekete feketébb lenne, és csókolom.
  • Harlekin
    Ezt nem lehet elmesélni ezt látni kell!!! Nem tudok vele betelni! A FOS PUBG is olyan javulást mutat, hogy hihetetlen. Egy AC origins meg egy szó szerinti vizuális orgia...Csak egy a baj vele, hogy elvonja a játék élményt! Mert folyamatosan az ámulat van mindenen!
  • Ulthanito
    Megállíthatatlanul robog le a lejtőn az Xbox...
  • partizan182
    Thieves meg a Decay 2 mellé nem hiányzott még a 6/10 ex, gondolom kapott egy soft dev rebootot. Ez az év már elment nagyon, kár érte.
  • Rage47
    Nem lesz Crackdown 3 idén
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2018.06.07. 09:31:08
  • Moby
    Most frissült a napokban prón is.
  • partizan182
    HDR on? Mert ha nem, majd Harlekin elmeséli milyen a valódi látvány xox-on. :)
  • Ulthanito
    A többi viszont igen. A W3 tényleg elbújhat a Pro mögött, most veretem én is rajta, köszönőviszonyban nincs a két verza.
  • Moby
    Na, az elég fasza. A gta5 nem lett enhancelve, szal pont úgy néz ki, mint one-on, ergo fullhd se.
    A placebo mindenesetre már jól működik :D
  • TomStorm
    Nemsokára kész a felsőkategoriás mozi is hát azzal a hangal valami brutál lesz.
    Bye-bye Pc:D
  • TomStorm
    Hát ez brutális!Ezt most komolyan.
    Kicsomagoltam ránéztem,mondom mi ez a kis masina:))
    Aztán megemeltem.Na a súlyától azonnal meglepődtem!

Letöltöttem Witcher3,Gta5,Dishonored 2,Fifa 18,FF15 és olyan szép látvány van 4K-ban hogy nézek csak"mivan??":))

Prémium cucc.Ps4 pro elbújhat.Meg a középkategóriás vacak pécék is!!

Kicsi,szép,halk,nem melegszik és nem okádja a meleget mindeközben megeszik minden gémet ahogy van UHD felbontással.
  • Harlekin
    Na ezek biztosan szidták anyámat!
    kicsi a rakás!
  • Harlekin
    Na ????
  • TomStorm
    Na holnap jön az XO.X kiváncsi vagyok:)
  • Blake6
    Köszi a válasz!
  • arty
    igen

nem opcio h magyarba migrálod az accod amugy?