176906

-
BTW Xbox one : a PS4 tábor miért hitegeti magát hogy PS3-4 re is megfog jelenni a Titanfall? -
Xbox One only. -
XBOX 360-ra ez a játék nem fog kijönni, ugye? :( -
(eredetileg a forzamulti miatt ruháztam be goldba és kb félórákat mentem is már vagy kétszer :/ ) -
én vettem hatér' egy évest, asszem márciusban :) nekem már fizetős.
ebből ha nagyon akarnám, levonhatnám az akciósjátékokon "nyert" pénzeket, de inkább nem - max nem vettem volna meg őket, ha nem vagyok goldos :) az ingyenjátékok meg... eddig 3/0 :( -
Fizetős?
3.5 éve van X-em, Goldért soha nem fizettem.
-
tegnap éjjel szedtem le HARMADSZORRA azt a rohadt R6Vegas2-t
1 -> korrupt
2 -> lejött, 100%, dirty disc error (egy GOD-nál!!! beszarás :((( )
3- > tegnap este indítottam, ma este meglátjuk
határ szar a live, fizetős szolgáltatásért ezt a nevetséges kategória. -
Akkor megnyugodtam,tehát semmi érdemlegesről nem maradtam le. 
Tegnap 4 nap után mondom bekapcsolom a boxot és belenézek a DARK-ba.
Fél óra alatt nem tudom hova tenni ezt a gamát fogalmam sincs,hogy alapon szar vagy jó vagy csak annyira szar,hogy az már jó.
Darksiders 2-be valóban idegesítő a vége felé a közlekedő edény effektusú mellék küldetésdi Én is bele untam és meg se csináltam mind,meg volt valami küldetés ami megbaszódott ahogy rémlik.
segédlet,mert van mit csinálni :-D -
Nem volt semmi, a "banhulládról" én csak itt hallottam, amúgy nem. :) A Witcher 2 rendetlenkedik nekem kb 60 órája és 1x a legelején amikor letöltődött akkor corrupted lett, de ez mint mondtam nem jelent semmi biztosat, mert az AssCreed3 is elsőre úgy jött le mikor ingyen volt. A magyar LIVE szerintem ilyenkor szarakodik, a szerverek talán, a marketplace. Most is megy a letöltés, mert egy napra kivettem a letöltési sorból, de ma is már újrakezdte egyszer.
Ez a Darksiders II ez véget ér egyszer??! Kiborulok! Tudom, vannak akik a hosszú, kalandos játékokat kedvelik, magam sem vetem meg HA van történet ... igazi! De hogy ide-oda mászkálok dungeonból tornyokba és ahelyett hogy így 20+ óra játékidő után fogynának az aktív questek, inkább minden paraszt rámbeszél újabbakat, öld meg A-t, találd meg B-t, vidd el C-be D-nek a papírt, aki ad egy E küldetést Z helyen ... Aaaarrgh -
-
Ne el is kezdtem gyűjteni Xbox onera még megveszem a GeowJ , Metal Gear Solid HDcoll , MGS5 , talán még valami multi címet . A többi meg One alapba Titanfall , BF4 , Forza , Ryse , Dead Rising 3 (ha már ez is megjelenik miért is ne ) Meg PC Call of Duty Ghost (kivéve ha meghal a kutya akkor kihagyom :D a multira való tekintet nélkül) , Witcher 3 ..
hú de kibaszott sok pénz lesz ez ... -
És mitől egyedibb mint a sok 100ezer gameplayminátor videója?
Nem kötekedés,ha tetszik,feliratkozom. -
Mi van itt,eltűnök pár napra azt ekkora felfordulás köszön vissza az sg-n.
Mi volt ez a bannolás?Meg corrupted gamák?Meg szar a live?stb,stb,stb -
OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha valakinek van kedve, youtubeon iratkozzon fel, későbbiekben jönnek majd konzolos videók is....semmi duma, semmi okosság, csak gameplay vidik...Csatornám linkje! :) -
Várok. (fél éve megvan a Wicser, nem játszottam vele fél óránál többet, most hogy nem tudom letölteni naná hogy most kellene jobban :) -
negyven2 #139116 Hiba volt a rendszerben ezert nem engedte hasznalni, hiaba szedte le az ember. De azota mar reg javitottak a hibat. Ha mas jateknal is csinalja akkor erdemes varni. -
eddig nem foglalkoztam vele meg nem számolgattam mert nem érintett...de most nagyon megérintett :D -
Pár hete már erről beszélünk. :D
Igen megéri nagyon. -
Megvan az értetlenségem oka. Idáig nem váltotta át a ms-pontom forinttá. Most, hogy bele mentem odam hogy talán megvásárolom kidobta egyből, hogy átváltva, mi történt miért blabla.
1200pontér kaptam 6000Ft-ot . E szerint a MS úgy gondolja, hogy a 4200as kártya 21 ezer forint. Tehát ha én 10ért vettem akkor megérné még egyet venni és megduplázni az összeget nem-de? -
Hát dashboardon írja alul, hogy melyik gombbal lehet átváltani pont meg készpénz között. Te döntöd el hogy akarod megvenni. -
Trine 2 re pályázok. Ugye dashboard-on azt látom háromezer akárhányszáz forint. Weboldalon keresztül meg , hogy mennyi MS pont .
Ha dashboard-on keresztül veszem meg akkor a bennlevő pontjaimból vonja le az 1200at vagy pedig kártyáról az összeget? -
Ez van. :D -
Majd Horizon is meglesz dobozosan ennyiért 1 év múlva. :D -
Lehet, viszont nincs magyar godon, szal nekem kimarad. -
tom kláncsics játékok 1990/990-es áron a live-on -
Forza 4 azért jobb szerintem. -
De nem rosszak, annyira nem, nekem a Haze tetszene 340-ért. :) -
Horizon 1990 volt :P -
Te is olyan vagy, mint én. xd
Igen és behúztam volna annyiért akármennyire szar is.
De már próbálom már szoktatni magam a túlságosan olcsó játékok vételéről ha azok rosszak. -
Tudom, de 340ft-ért is hulladék??
(ismerem mind2-őt, többet nem is fizetnék)
De GT5-öt nem fogok normálba, mikor van Forza Horizon meg hozatnék Forza 4-et. :D -
Amúgy hulladék a Haze. GT5 prologue meg ilyen demo féleség.
-
tudom hogy azok nincsenek ezt írtam hogy ezért nem rendelek. :D -
De azok nincsenek is. Out of stock.
Nekem ez a link van elmentve. -
oks nem out, meg megéri külön is, de akkor már beranék 1-2 fontos lemezeket is ha már rendelek...
Haze-GT5 Prologue....340ft-ér? -
Forza 4 nem out of stock. Más nem számít. :D Forza az isten.
Egyébként talán még úgy is megéri, hogy ha valaki csak Forzát rendel. Úgyis csak 3500 Ft. Itthon se nagyon kapsz ennyiért olyat ami nem essentials. -
Jah de most nézem nem rendelek, Forza 4 kellett volna meg még 1-2 olcsó de azok OUT OF STOCK, max összeállok valakivel ha kell. -
Rendelésnél beírod, hogy mennyi pénzt akarsz felhasználni.
Nekem 2.7 volt úgyhogy én beírtam, hogy 2.7 aztán le is vonta a végösszegből. -
Hogy kell felhasználni? -
Mostmár nem kell hozzá reward kártya hanem maga az account gyűjti.
Én megkaptam a rewardokat az összes régi vásárlásomra ahogy láttam.
Legalábbis a 2,7 font rewardot nem a legyek hordták össze. :D
Úgy van mostmár mint Zavvin. -
Már csak azt kellene kiderítenem miért nem küldtek nekem Game kártyát mikor vásároltam nem keveset és kértem is.