176908

-
Király! -
nekem is behalt a wd passportom anno :(
ezért jó, hogy az MS konzoljánál nincs lehetőség a fontosabb adataid lementésére - ha gáz van, buksz mindent
-
Csak pár hónapos. Így gari van rá, de csak nem.
És nem gagyi HDD, hanem egy WD My Passport. -
Be fog halni a hdd -
Volt egy külső HDD a gépen, erre most nem látja.
PC-n is, mintha nem lenne formatálva. Minden adatnak annyi. Ez mitől lehet? -
Ilyet sem láttam még. Vanquish-t kezdtem el, tutorial végén kikapcsolt a gép 2 ledes hibával.
Gép nem tűnt melegnek, teljesen átlagos hő jött ki a hátljából, de a táp az forró volt, azt kibányásztam a kábelrengetegből, várom hogy lehűljön.
-
Nem szeretem a taktikai shootert. :/ -
vegas1-2 990ft/db, szvsz a gen két legjobb lövöldéje - ha goldos vagy. -
hurrá :DD -
sajnos igen, jók, minden akcióból kellett eddig vennem valamit :D -
A "jó" jelző meg arra vonatkozik hogy nem egy zacskó arcade túlárazott hulladékot áraznak le simán csak drágára . Nekem ilyen GoD játék 1000-500 forintért akciók kellenek :DD -
Végigjátszottam már a játékokat meséld e pls hogy hol van végtelen szoba?
Mert nekem megvan minden. -
megvan steamen season passal :DDD -
-
bluesfool #139199 Nálam az előbb a dashboardon megjelentek ilyen Tv meg zene alkalmazások , pedig magyar live-on vagyok, de aztán el is tűntek. Valami nem jól működik még mindig ,vagy csak béta miatt van ez. -
De ilyet kérdezni, hogy "jó is?" ... Ezt neked kell eldöntened mi a jó neked. De bármit is csinálj, egyet jegyezz meg: ha ép elmédet meg szeretnéd őrizni, NE vedd meg a Darksiders 2 -t!! Az ideg szétbasz! Szerintem ezek a Vigil Games -ék feltalálták a végtelen játékot! Hihetetlen!!! Sose lesz vége, minden Dungeon tele van szobákkal, teljesen logikus mérnöki tervezésű itt-húzd-meg-ott-nyomd-meg szerkezetek ... Ha ezek mégegyszer játékot csinálnának, magam megyek oda és viszem őket csődbe! -
Heti akciók mindig vannak. De 90%-ban szarok.
De most több játék van leárazva, mint szokott lenni.
Felfogható summer sale-nek is. -
de a kérdésem az volt hogy minden héten más akció van? és jók is? :D -
nem veszem meg hogy nekem is corrupted legyen :'D -
Vegas 1,2 kiraly :) -
most vettem észre hogy van heti akció goldosoknak god játékra (mint a capcom vagy most a tom clancy), ez minden héten van? :D és jó is? -
Trine2, Lara Croft Guardian -
Gatling gears, renegade ops, commando 3 -
Tudtok arcade játékot mondani amiben van offline coop és nem a split screen-es féle? :) -
Iam Alive
+ puritán történet, h a családunkat keressük, közben másokon is segítünk az ég világon semmi extra, de végig kielégítő volt
+ utolsó képkocka tetszett, nem számítottam rá
+ jó volt a platforming, már amikor nem volt egyértelmű, de a felétől már nem mutattak semmit
+ metrós részek voltak a legjobbak, és még grafban is érezhető volt valami stílus a fény árnyékoknak köszünhetően
+ stamina léte adott némi nyomásfaktort a mászásokhoz és a homokviharban való keresgélésnek
+ harcok jók voltak, bár béna a kivitelezés, de 1-2 szituácuóban az erősebbik ellenfelet likvidálva megadták magukat, jól lehetett őket terelni pisztolyt rájuk tartva pl szakadák felé
+ több féle útvonal érzete, túlélők keresgélése, megsegítése
- puritán grafika, nincs kész, valahol a fejlesztés 30%ban megtorpanva
- nuku fizika
- értem a színkezelést, hogy miért ez az ábrázolás, csak ebben a formában nem nézett ki jól
- animációk 50% teljesen jó, a maradék botrányos
- gameplay egysíkú, 1-2 helyszín rázta fel a dolgot egy pillanatra
- story, karakterek tálalása legminimálisabb formában
- ez egész nem állt össze egy pillanatra sem, nagyon korai fázisban megrekedt játékot dobtak ki XBLAra érzete végig ottvan
Kár érte, ebben nagyon sok lehetőség van, amit a Last of Us ki is aknázott, kár hogy nem az Ubi tette meg először zombik nélkül... végül csak ez lett belőle.
4/10 -
Jó volt az MW3.
Istentelenül kemény veteranon. De még hardened-en is.
Sokkal nehezebb, mint a single, mert nincs mentési pont. -
megvan a "bűnös" - töröltem a Streets map-ot a hddről és voilá, megy a game
kapja be az MS/Ubisoft :(( -
hogy lehet az, hogy warezon már látom a Far Cry Classic-ot, de XBLA-n (HU/UK) nem?!
honnan a jó égből lopják ezek ki? pontosabban az érdekel, h miért nem nyomhatom már a trialt :) -
-
Reggel arra ébredtem, hogy a 3 éves fiam magyarázza az anyjának, hogy a controllerren melyik a gáz meg a fék forza horizonban. :) -
hardened is elég sztem, az is halál :))
dlczabálás nélkül ugyse mész semmire acsi témában ... buy2score ;) -
bluesfool #139182 Most nekem lejött egy újabb frissítés , de még mindig rossz a live , dlc vásárlásnál mindig hiba jön elő -
Holnap akkor 1 órakor fent leszek Live-on.
MW3 szerintem brutál nehéz. Veteránon akarjuk nyomni? Acsi miatt az lenne jó de nekem oly mindegy. -
Jaj, ne is jöjjön :) -
De érdekes ez, mert nincs mindenkinél ez a hiba, ráadásul nem is minden játéknál. Nem tudom hogyan működik a LIVE ezen része, de mindenképp fura. A Fable III problémát én is olvastam, ott mondták azt is, hogy 30 napot várni kell migrálás után mire mindent helyére tesznek. Faszom ... -
anno volt sima lemezesem, aztán ráfizettem egy fémdobozosra, aztán .... eladtam őket, amikor megvettem steamre... aztán jöttek 990ért letöltősbe, annyiért meg akkor mégiscsak kell, hogy kontival multizhassak jót (pécén lehet, csak elég zavaro az egeresek ellen)
holnap kis specops mw3? pl 13:00 körül?
sztorit kipörgettem, egyedül meg elég reménytelen egy csomo missön - pl a tengeralattjárós :)
meg vegas1 terrorhuntot is nyomhatunk
--
totti: tegnap délután/este töröltem a cache-t és utána szedtem le, most egyből ment update is (csomo játékot felupdateltem, számítva a netmentes időszakokra :D ).
esetleg annyit még megpróbálok, hogy kábellel bekötöm a boxot és leszedem még1x, utoljára. kösz a tippet! -
Töröld, csinálj egy cache törlést és próbáld újra. Sosem találkoztam még ilyen problémával...
"I got the game to work.
While thinking about it I asked the xbox support is it possible for a game download to say its finished even give you access to begin the download but, the download not actually be finished. The support said it was possible that she has heard of it before.
So I deleted the file unhooked anything else in my house connected to the internet cpu, roku box whatever just had it going on the box and redownloaded it thinking that maybe with nothing else running nothing will interfere with it and I was right. It plays just fine now.
It might not have been the correct answer to the problem but it solved it." -
Iam Alive. 2 órája majdnem letöröltem az egészet... trial & error kritikán aluli pályaszakasz teljesen lelombozott pedig egész jól indult az elején, de ez valami értékelhetetlen mocsok lett. Aztán 3 pályarestart után áthámoztam magamat a szakaszon és utána kicserélták a játékot! Elkapott a hangulat, jók a pályák és a helyszínek, egyre több emberrel találkozni, ki lehet tapasztalni a harcokat ( blöffölés, kiket és hányat kell leölni, hogy megadják magukat stb... ) nem egy nagy mechanika, de elviselhető formában teszi a szükséges harcot, és sajnálod azt az 2 golyót pazarolni.
Minden pillanatában érződik rajta hogy ez ki lett adva 1/10ed készen éppen ahogy állt össze lett barkácsolva XBLAra, mert lemezesként nem ment át a minőségi rostán a cégnél, pedig ez lehetett volna egy multiplat Last of Us zombiszörnyek nélkül, ha annyi törődést kapott volna mint bármelyik más Ubi AAA játék-.
Kár érte. -
A 2 fontos tökéletes állapotú GAME-ről rendelt Vegas 2 tökéletesen fut. :D
Kellett neked eladni a dobozos verziókat.
Mondjuk a fene se gondolta, hogy ilyen szar az MS. -
na, vegas2 ismét - harmadszor - is szar :(
lejött, xbox _NEM_ kapcsolt ki (24 óra x 70w :((( ), a játék dirty disc-el elszállt 5mp után ... WTF?!
gratulálok az MS-nek, ez aztán a minőségi szolgáltatás. hétfőn felhívom a supportot és visszakérem a pénzem.