176909

-
Pénzért se... pont azért mert középszarok.
A lényeg az, hogy ha kihívást keresel az nem abba rejlik, hogy találd meg a 100 kártyát, érmét akármit, hanem a saját ügyességed/skilled terén.
A játékokat amiket írtam pontosan azért nehéz kimaxolni mert nem elég hozzá az, ha yt-on megnézed hol van a 99. eldugott kártya. -
én miután vele nem boldogultam, tudtam hogy az én szintem a normal :D -
Rövidsége miatt nem vettem meg anno, aztán elfelejtődött.
Hard. Még elviselhető az első BOSSnál, de meg kellett vele "szenvedni". -
Normálon letoltam. Elég nehéz játék.
Ha majd újra lesz GAME-en 5 fontért Vanquish meg Reach akkor beszerzem őket újra aztán jöhet a hard. -
Igen amihez van acsis dlc, élteremszerűen a maxolás már nem maxot jelent hacsak az alapjátékot nézed, ez kicsit fura dolog, én Resident Evil 5-nél találkooztam ezzel először. :D -
vegyük úgy, hogy ezt én kérdezem! :D
szóval, miért? mert necro dícsérte? ;)
Tinman 3x is letolta, mindenki odáig volt tőle, meg vissza... nemértelek :)
milyen nehézségen nyomod? -
jah, ez a legaljadékabb huzás ms-nek acsi ügyben (van több is): vegyél déelcét, ha acsiribanc vagy ... mert az megoldhatatlan lett volna, hogy akkor rakja hozzá a GS-t, ha megvetted a dlc-t. ... -
Ez a Vanquish nagyon jó!! Miért marad ki eddig?! -
semmit nem reklámozok szimplán kérdezett válaszoltam elsőre viccesen nem fogadta el rákérdezett ismét így leírtam a véleményem semmi reklám azért is fejeztem be úgy ahogy...
-
bazzze most nézem a listát és TA bele se számolja a complett gamákba azokat amibe belekezdtem a dlcbe és megcsináltam de jött hozzá másik is ilyen pl az alan wake is 1150 gs még sincs a listába tehát a 73 minimum 74
-
thx!
-
nosza rajta meg lehet mutatni a középszar gamákat,hogy maxolod ki...
-
Alan Wake 1-2 szopósabb rész de nem volt nehéz kimaxolni. -
Resident Evil.
Alan Wake-nél is lehet néha izzadni.
Nekem DMC részek voltak durvák meg RE részek. -
Áldom az istent, hogy 3k-ért eladtam a DS2-t 2 óra játék után. -
Jó de azért ugye NEM reklámozod ezt nagyon, ugye?? Inkább ne.
Másik: hát hallod, ha letoltad a Neverending Darksiders II -t, akkor te tényleg szereted a kihívást
Kinyír ez a cucc, esténként nyáladzom tőle és kocogtatom a fejem a falnak. De már látom talán a végét ... Bár akkor is ezt hittem, amikor kiderült, hogy van még egy "realm" ... aztán mégegy ... és ... mégegy ... -
DMC részek brutálisak ha valaki nehezebb szinteken tolja.
Kivéve az új DMC. Az nem olyan vészes. -
"Csak szeretem a kihívást!"
Dehogy szereted...
- Castlevania LoS
- Dodonpachi
- Dark Souls
- Super Meat Boy
- Bayonetta
- DMC részek?
Ha ezeket kimaxoltad onnantól elhiszem az állításod ;-)
Zömében a zavarosba halászva középszar kiddie cuccokat maxolsz ki... amivel nem is lenne gond, ha 15 éves lennél és nem sokkal több. Érthetetlen és rémesen értelmetlen. -
250000 pont után game over? Az írtad korábban, hogy az a cél :) -
bluesfool #139235 Gratulálok, 73 játéknál az nem semmi eredmény -
Nem vagyok mester!Csak szeretem a kihívást!
pontosan
-
Már bocs de mindegy milyen HDD-d van beszarhat bármikor, akár gyári hibás vagy bármi előfordulhat. -
bluesfool #139232 Harlekin mester taníts ! :) kb hány címet vittél ki 1000 gs-re ? -
jah.hát végülis igazad van:) -
viccen kívül!
Tényleg mi félni való van szerinted????
Tessék Én hogy látom...
vegyünk 1 flashelt boxot ne menyünk vele livére soha,tehát saját magunkat bannoltuk a rendszerből.
vagy vegyünk 1 flashelt boxot menyünk livére használjuk ameddig lehet majd max bannt kapunk.
Mind2 vége ugyan az kivéve,hogy az 1iknél használod a livet valameddig...
De a félre értések elkerülése véget Én senkit nem bíztatok arra,hogy warezoljon,mert a warez elítélendő csúnya dolog és büntetendő is.Én szimplán csak leszarom ezt az egészet. -

viccen kívül?:D -
5 éve 1 rettegés az életem és csak erős gyógyszerekkel vagyok képes ezt megoldani. 
2 éve amikor bannt kapott a boxom szanatóriumi kezelésen vettem részt,hogy kiheverjem szegény szélütését...és legyen erőm lekapcsolni a tv-ről eladni és a helyébe 1 újat csatlakoztatni.Életem legborzasztóbb időszaka volt.
-
jah értelek,és nem félsz flashelt boxal liveozni?:D -
A virágboltba volt a dália és a dracéna között!A csomagolása került 136 ft-ba...
-
hát annyit meg,honnan szedted?:D -
az túlzás,de 1-nek elmegy... 136 ft-t megért
-
Ezt képességnek nevezik a bénák és az irigyek hiszik betegségnek... 
-
kibaszott kitartó és ügyes vagyok! 
10 óra kicsi odafigyelés azt ennyi... -
akkor inkább nem,egyszer gondoltam letöltöm de ennyi.ezekután főleg nem:D -
Próbáld ki megéri többet a közelébe nem mész...
Nem hiába nincs róla sehol semmi hír info stb megjelenés napján már feledésbe merül! -
ez ennyire jó játék?:) -
acsik vannak benne = ki kell ezrezni? :D -
A betegsége miatt... -
Hogy voltál képes? :) -
ismét 1!