176908

-
Nem technikailag csúnyább.
RE6-ban minha odahánytak volna valami szart eléd, idétlenség az egész mármint a pályák.
Irtam is néhány példát. -
Nem lehet játékmentést másik profillal használni? Láttam jútyúbon ilyen videókat , hogy átírják az ID jét a mentésnek. Ez mennyire legális? Nem lesz para belőle? Esetleg egy megbízható leírást ha tudna adni valaki annak örülnék :) Köszi előre is -
Revelations-t végigvittem már PC-n. Nem volt rossz, csak a boss-ok nem tetszettek.
Resi 6-on még gondolkodok, mert Így 11,6 font lenne. 10 font alatt meg úgyse nagyon lesz. -
Ez pont így van. A 4-et végigtoltam anno GC-n, annyira nem jött be, hogy többször is végigvigyem. Az 5-öt valahogy elkezdeni sem volt kedvem, pedig nekiültem vagy 3x. A 6 jobb, de sem üti meg azt a mércét, hogy a kevés szabadidőmet rááldozzam.
A Revelations viszont kellemes csalódás volt. -
Ha a Resi 6 ronda, akkor az 5 is az. Ugyan az a motor, és látvány csak a Resi 6 finomított, több szebb effekt, főleg éjszakai pályákon. Mivel min. 2.5ször olyan hosszú mint a Resi5, ami szintén nem volt rövid azzal a bőven 10 óra feletti idejével, talán, lehet nem minden patent, de ez nem is sandbox ahol ugyan oda rohangálsz vissza minden pillanatban hanem egy lineáris játék ahol minden percben más a helyszín és nem mész vissza az előzőre, mindez 30 órán át. -
:)
Megint elmondom, bár már mondtam neked, hogy a RE1-2-3 mind megvolt, végigvittem. Óké? Ott a fix kamera miatt megbocsájtottam a fogyatékosságot ÉS mert akkoriban nem is sok alternatíva volt. De ettől még számomra a 6 irányítása a leginkább helyénvaló.
A co-op nagyonjó, toltad?
Nem ronda egyáltalán a RE6, ezt magabiztosan cáfolom. Grafika sznob vagyok kicsit még mindig és be szoktam járni a helyszíneket, amikor nincs sok ellen. Nagyon rendbe van a 6 mindenhol grafikailag. Bár csúnyának az 5-öst se mondanám kivéve a mocsaras részt. -
Helyszínek sötétek, igen.
Helyszínek változatosak, igen.
De kibaszott igénytelen és ronda! -
Temető éjszaka, szakadó esőben több Resi feelinget árasztott mint a egész Resident 5 a 40 fokban délben rohangálása a sivatag közepén.
A Resi 5 egy nagyon jó akciójáték, bírtam, de a 6 jobb mert Resident Evilebb.
Egyrészt a tank irányítást végre kukázták, másrészt a közelharc rengeteget javult. A helyszínek változatosak, sötétek, bűzlenek ahogy annak lennie kell. -
Oks de ettől még ez a RE ami eredetileg volt, a 4. rész óta egy nagy változás jött.
A coop meg egy vicc...elhiszem hogy haverral élvezed, de egy vicc. -
RE az nem egy akciójáték, nem coop buzulás, neked a 6 nyomába nem érhet egyik rész sem, hiszen a RE-t te nem ismered, te ismersz egy a RE szériából készült buznyák valamit.
Amit az új generáció, (ezt értem az embereknél is) jobban bevesz.
Pl te is ezt a célzás dolgot.
Igen, fogyatékosság.
Az FF fogyatékos a körökre osztott harc miatt, a Trine fogyatékos mert oldalt tudsz csak menni.
A Bulletstorm fogyatékos mert nem lehet ugrani....és még sorolhatnám.
A Gears mert nem lehet úszni.
A Company of Heroes hogy csak az egérrel lehet kattintani.
A Heavy Rain mert tiszta QTE....és még sorolhatnám.
MOND HOGY NINCS IGAZAM...ezekszerint sok fogyatékos játék van. :D -
Jólvan jólvan, tudom, hogy csípted, nem volt rossz végülis az se. DE Dark, azt azért be kell ismerned, hogy Dávidka két hét múlva a zárt osztályról morzézna ide a fórumba, mert a RE 5 végén Wesker az valami bődületesen kikészítős! Tuti fennvan az all-time idegbaj classics lista dobogóján ... :) -
5 sokkal mégsokkal szarabb, de SZÁMOMRA minden RE egy kicsit hátránnyal indul a 6 előtt mert korábban NEM LEHETETT mozogni ha céloztál (ezt sokan "hangulatfokozó horror elemnek" fogtak fel, szerintem simán fogyatékos).
Azt kéred győzzelek meg, hogy megéri? Oké. 910 GS-re toltam, pontosabban toltuk ki haverral, máig az egyik legjobb, legizgalmasabb co-op élményünk és párosban is volt, hogy mindketten beleüvöltöttünk egy "HHOooooooaaaaaa!" -t a mikrofonba, vagy a genyóktól kapott frász, vagy a néha elképesztő aweszomnessz miatt, amit a boss jelenetek és a rendezés hozott.
Szerintem simán megér már 4 ezret, a 4 (!) kampány mindegyike hosszú és szórakoztató, igazi joyride. A Mercenaries pedig gyors és könnyed kikapcsolódás, ha csak 15 percre ülnél le ...
Bang for the Buck: 10/10 :) -
Kidolgozott sivatag, vs ocsmány igénytelen kastély meg temető.
A mechanika egy fos, idétlen kamerakezelés, és mozgás.
Az tény hogy egyik sem horror már, főleg nem túlélőhorror, tömény akció mind2 rész.
De 5 sokkalta szebb. -
Sivatag nappal vs kastély, temető, metró, város éjszaka
Minden más pedig szinte ugyan az, csak fejlődött a játékmechnaika. -
Neked. -
Ha a 6 szar akkor az 5 mégsokkalszarabb. -
Csak ORC meg a 6 szar. -
Rakáás szar. -
Inkább a Revelations-t, akár drágábban is...
Én 2 órát bírtam a 6-tal játszani, pedig szerettem a sorozatot, de a 4-5-6 már elêg gáz lett.
A Revelations viszont NAGYON jó. -
hosszú a játék , és annyira nem is rossz. -
4k sok érte. Várj még picit. -
minden resi 1 szar...Remélem meggyőztelek
-
Zavvi, Resi 6 discount kóddal 4 ezer Ft. Régóta meg akarom venni de nem is tudom. :D
Valaki győzzön meg, hogy megéri. -
Csak kérdezem, mer' vitatkozni akaroook!!! ... :) Neemám, csak kérdeztem, érdekelt. -
Nekem nagyon tetszett/tetszik a DS2, igen. Miért? -
Köszönöm a válaszodat :) Így már értem. -
ABTeam2008 #139467 Playground likely making Forza Horizon 2
Jöhet!
-
De amúgy te komáltad ezt a DS2-t?? -
PCn már van nehéz fokozat, ami nekem azt jelenti hogy érezték mit basztak el... és sok más apróságot is. Sajnos ez a konzol verzión nem segít. Ettől függetlenül ingyen Fable 3 egy jó szórakozás, mert egy kellemes kaland. Máig emlékszek benne szinte mindenre, mármint a pozitívumokra is:) királynak lenni pedig jó volt.
Várom az első rész HDsítást, vagyis az új grafikausi motorral való HDsítást ( ami nem csak a felbontás ápdétet ) s persze remélem lesz Fable 4, valamilyen szintű koncepcióváltozással.
Shadow, GeoW 2, Fable 2, PGR, Forza mind olyan amit van aki még nem játszott??? nem tiszta hogy neked azok nem, de ezek miért igen, amikor ugyan olyan "alap" címek, és nagyon sokan játszottak minddel.
Még mindig azt gondolom hogy ez nem a gold vásárlására ösztönöz. Hogy miért? ha most veszel goldot akkor az előző 3 játékot már buktad. Ez egy plusz az aktív goldosoknak. -
"A jelenlegi kínálatukkal elriasztani lehet embereket, nem behúzni a goldba"
és ez miért baj???Már mint neked vagy nekem!Speciel szerintem még jó is nem hígul a társaság és lehet a meglévőnek min morgolódni,tisztelet a kivételnek...
-
- Kameo -> igen, ez jöhetett volna (megvolt, tetszett)
- Shadow Complex -> ez is (megvolt, tetszett)
- State of Decay -> túl új, kilóg a listádról (+ egy hulladék a boxos port)
- Geow 2 -> akkor már inkább az első (megvolt, tetszett)
- Fable 2 -> egyértelműen inkább ezt kellett volna adni az F3 helyett, azt majd berántja akinek bejött az előd-rész
- Forza részek -> 2-3-nak nincs értelme, 4 pedig még túl új/drága, egy essentials verza meg megint csak kicseszés lett volna
- PGR részek -> 3-nak nincs értelme, a 4 v1.1 pedig bugos hddről (gondolom a god ez a verza lenne, azaz recseg a hang, ha nem dvdről játszod)
def grid - végülis ingyen jóez
halo 3 - végre egy "kezdő" rész (360on), jó választás
ac2 - az elsőt sokan unták, stb, lehet inkább eltántorítólag hatott volna, ergo ez is jó választás
crackdown - elmegy, nem volt ez rossz játék (csak kissé érdektelen) és szvsz sokaknak kimaradt
dr2 - miért nem az első?
szal, utánagondolva egy friss xboxosnak nem rossz ez, bár a régi motorosoknak valószínűbb, hogy alig lesz pár hasznos cím -
bluesfool #139462 Ha valakinek nincs gold tagsága és esetleg kellenének ezek goldos ingyen játékok a közeljövőben akkor csináljon egy profilt indiai régióban , ingyen kap 1 hónapot amivel átlehet migrálni magyarra . Nem kell semmi bankkártya vagy ilyen dolgokat meg adni . Ki próbáltam működik. Itt az információ http://www.se7ensins.com/forums/threads/how-to-get-free-unlimited-xbox-live-gold-1-month-membereships-easy-working-as-of-19-7-13.956344/ -
X360-ra MIÉRT NEM jön???
-
köszi szépen :)
és neked is DeadlyRenjike :) -
Nem értem mit foglalkozik vele mindenki, hogy melyik játékot kapjátok az MS-től ha mindegyik már egyszer megvehető volt 3ft-ért?
Engem azért hagy baszottul hidegen a téma, mivel amiket emes ad mind olyan játék ami annyira olcsó és régi, hogy GOLD mellett nem ajándék hanem lehúzás.
olyan játékokkal kedveskedjenek amiket esetleg nem tudok megvenni mert annyira drága, vagy max 1-2 éves és megvan az esélye hogy MÉG NEM NYOMTAM ki az 1000/1000g-t 3 évvel ezelőtt. -
Mi AAA abban a játékban, melyben nem lehet meghalni?
Mondjuk nem ez a fő baj vele, hanem az unalmas harcok, a lapos gameplay, és a rengeteg hiba, meg az elképzelés, hogy 1000 Ft-ért kutyafőzetet vehetsz.
Defense Grid: The Awakening - 82 - az a baj vele, hogy más platformon már RÉG ingyen osztogatják, de olyan szinten, hogy már FB likeért is volt
Halo 3 - 94 - van olyan XBOX tulaj aki nem tolta? Tök felesleges ezt adni...
Assassin's Creed II - 90 - akit kicsit is érdekelt a széria, nem, hogy a 2. részt, de már a Rev-et, sőt a 3.-at is letolta.
Crackdown - 83 - ez a játék egy unalmas fos, 2013-ba semmilyen szinten nem állja meg a helyét. Alibi game, hogy adjanak valamit.
Dead Rising 2 - 79 - okés, de járna a kieg is magyaroknak is nem?
Mutatom mi erős XBOX360-on:
- Kameo
- Shadow Complex
- State of Decay
- Geow 2
- Fable 2
- Forza részek
- PGR részek
...meg kb. még 50 konzol only cím.
A jelenlegi kínálatukkal elriasztani lehet embereket, nem behúzni a goldba, miközben a PSN tényleg AAA+++ cuccokat dobál és nem kőkoriakat. -
+1 -
Otherworld véleményt alkot , nem tesztet ír és PCn játszanak amin egy borzalmas port volt a játék . Igen ott 2 percet töltött. -
Egy Gears of War 2 erős húzócím. Az kéne ingyen. Pedig fent van a polcon.
Legalább megugrana a multizók száma. -
Bicepszben erős? vagy miben kell annak lennie?
Fable 3 AAA, csak a Fable 2 annyira jó vot, hogy nem sikerült megugrani, megújúlni, továbbvinni, elbaszták a konzolos verziót, amit a PCs verzióban már próbáltak javítani.
Gyakorlatilag mindegyik magasan értékelt, sikeres játék:
Defense Grid: The Awakening - 82
Halo 3 - 94
Assassin's Creed II - 90
Crackdown - 83
Dead Rising 2 - 79