176908
banner
  • zaki
    Pedig egyre könnyebben a Codok, én végigtoltam az összeset veteránon, és a legnehezebbek a régebbi részek voltak. 2,3,5, na ezek tényleg szivatósak voltak.
  • davidka003
    Eladtam én is. :D
    Idegesített a polcon az Alan Wake CE mellett.
  • Macccy
    Nekem van egy Háló Ríccs Limited -em minden földi jóval összecsomagolva! Eladó ha kell!
  • Macccy
    Így igaz, az ALAN WAKE Collector's minden csiribiri zabszalmával együtt nagyon jó cucc volt, valahol 13 ezer környékén, aláírom, máig egyik legjobb vételnek tartom. Forza 4 Limited -et megjelenése napján kaptam kézbe szintén jó áron, valami 12 körül amennyire emlékszem. HALO 4 szintén valami 12 -ben állt meg én úgy emlékszem.

DE ...

De ez egy GTA. Ez egy GTA és azt emlékeim szerint mindig megengedték, hogy kicsit többe kerüljön, mint ahogyan a Blizzard sem szívbajos az ajánlott végfelhasználói árak tekintetében. Én meg úgy vagyok vele, hogy egy GTA -nál, amiben be van építve egy Cabelas Hunting 2013, egy Tour de California '13, egy Tiger Woods PGA '13, egy Grand Slam '13, egy GTA Horizon, egy paplanernyős, búvár és tengeralattjárós (!) játék és maga a GTA Motherfucka' érzés három karakterrel ... meg harci rotival ... nekem megér ennyit simán. Úgyse tudok majd miatta megvenni másik játékokat és nem fogok ráérni lemenni a sikátorba, hogy megvegyem a heti adag füvet.
  • Totti5
    Ja tényleg az is megvan. Az is "ócsó" volt, a megjelenés előtt 4 nappal kaptam meg.
  • davidka003
    Reach Limited nincs meg? 5,5k-ért szórták. Talán még most is kapni.
  • Waczkor
    Én is ritkán vettem 576-ból,de tény hogy néha elég durva áraik vannak.
    Bár ha nem lenne más opcióm 0dayre,akkor onnan venném a simát.
    Valszeg Game.co.uk lesz,vagy Tesco akciós kuponnal.

Kicsi off:D

• Myselor
    látom mindenki huzza a száját a gta5 ára miatt,jogosan mondjuk jó lenne max 12ért venni dehát ez van:w
  • arty
    és akkor ezek UTÁN kellene 15 ezret kiadni egy gta5ért ... (ami egyébként nyilván nagyon jo játék, tartalmas is, stb)
  • Totti5
    MS ex LIMITED verziókért nem fizettem többet mint 13 ezer sosem.

Megvan a Forza 3-4, Alan Wake, Halo Wars, Halo ODST ( Fable 3 már Tinmantól jött "használtan" ). Eleve mindig bodottá volt hogy 1-2 ezerrel került csak többe egy igényes limited collectors mint az alap kiadás. Ebben mindig k jó volt az MS ( már amikor nem baszták el pl a GeoW 3 és a Halo 4 terjesztését itthon, amit nem lehetett megvenni... ). De a Halo 4 is csak 10 ezer volt!!! kevesebb pénzbe került mint a Last of Us? kétlem, minőségben gyengébb? nem, kisebb cím? nem, de az 14 ezer, ez meg 10 ezer volt 0day. A Lasrt of Us limited pedig 20 ezer, amikor egy tartalmasabb Alan Wake kiadást 13ért megkaptam.
  • arty
    FM3-FM4 limitedet kimondottan jó áron voltak :)
  • arty
    ennyi erővel a 15nél a 16500 van már csak 1500al többért... hol a vége? gondolod nem létezik lélektani határ, ami felett egyszerűen sokallhatom az árát és halaszthatom a vásárlást későbbre? :)

rengeteg minden van, amit X összegért megveszek, Y-ért nem - a difi pedig lehet egyik pillanatomban 50 ft, másikban 500, vagy ezúttal 1500-2500 - mert 12-13k-t írtam, nem 13-at :P

semmi nem érdekel idén jobban, mint a gta5, minek is hazudnék? csak ennyiért nekem már túl van a fájdalomküszöbön :)
  • Harlekin
    cod BO2 is egész tűrhető volt veteránon a sima BO meg azt hiszem azért nincs meg mert akkor volt ez a nagy tisztogatás a virágkereskedésekbe és "elbaszódott" a gama. cod WW is megvan veteránon de az meg még nagyon a kezdetek kezdetén volt amikor még annyira nem érdekeltek az acsik meg a maxolás és ezért nem lett 1000. Csak maga a kihívás,hogy meg legyen a veterán jaj várj beszélek marhaságokat nem kihívás csak,hogy letudjam a veteránt...
  • davidka003
    MW2 acsijai elég könnyűek.
    Ki fogom maxolni én is majd ha ráérek. Asszem most 850/1000 van.
  • Harlekin
    Call of Duty 2-be volt 2 olyan hely veteránon ahol zokogtam az idegtől,hogy nem jutok át.Valami lépcsős rész meg valami füves terület dereng...
    Call of Duty: Modern Warfare 2 meg könnyűnek rémlik az 50/50 acsival,de lehet ott csak tudat hasadásom lett és ezért nem emlékszek rá,hogy szopóka volt a veterán...

Habár ezek csak kihívás nélküli középszar gamák...
  • Macccy
    Új játék sosincs jó áron, csak van ami NEKED megér ennyit és van ami nem. 576-tól meg csak az igazi sznobok (nem, nem az apple tulajok) és a hülyék vásárolnak 10 % felárért folyamatosan szerintem.
    Néztem azt a collector's kiadást, de nem dobott fel valahogy, sapka meg pénzszállító zsák ...
  • Macccy
    Ez így szar kifogás, hogy miért nem jó megint valami neked. Legalább mondanád, hogy "azáldóját, azt hittem 9-10 ezer lesz" de hogy az a manapság igen kevés 500-1500 Ft difi legyen a kifogás alapja??
    Legyél férfi és mondd ki inkább, hogy téged nem érdekel és majd megveszed gombokért tavasszal. ... Vagy mondd, hogy sörre kell inkább, az méginkább férfias! :)
  • arty
    szomoru, hogy ez jelenti a nehezítést :((
  • davidka003
    Átraktam regular-ra. Ott nincs gáz.
    Szóval ha nem hardeneden tolja valaki akkor akár egész vállalható a cucc.
  • arty
    régi feature VOLT, mostani codokban nem rémlik ilyen - igaz a BO-ban se, noha nem is hardeneden szenvedek ezekkel szingliben :)
  • davidka003
    MW1-2-3 nem volt ilyen.
    Na jó, COD4-ben volt 1-2 ilyen rész de nem volt ennyire brutálisan faszság.
    A többi meg jó volt. Mentél előre is azért elfogytak az ellenfelek meg normálisan megvolt csinálva az egész játék.
    Treyarch nem ért hozzá sajnos.
  • Myselor
    az 576ban semmi nincs jóáron faszfejek,róluk ennyit
  • Waczkor
    Gtahoz meg annyi:nem tudom mit aggódtok 576-ban csak 16000 a sima verzió 25000 a spéci és 40000 a gyűjtői.

Legszívesebben minden verziót venném annyira jó áron vannak:D
  • Waczkor
    Ez az első CoD-od?:)

Ez is egyfajta cod feature,hogy amíg el nem érsz a pálya egy bizonyos pontjára ömlik az ellen.

Tehát rohanni kell előre,lőni,a lényeg hogy eljuss a pontra:)

Én sztem utoljára az mw valamelyik részében toltam le a single-t.

• Myselor
    hát én is így vagyok vele,ez most kell,nem később azonnal kell majd:) megéri
  • davidka003
    Black ops mekkora egy ipari hulladék. Hihetetlen.
    Tegnap a játék elején volt a rakétakilövős pálya.
    Egy 100 méteres szakaszon veteránon nem bírtam 1 óra alatt sem továbbmenni.
    Kb 80-szor kezdtem újra. Csak ömlik az ellenség. Megölsz vagy 70-et és ugyan úgy jön tovább. Természetesen a checkpoint rendszer úgy szar ahogy van, még véletlenül se ott ment ahol kéne. Menni kell tovább különben a végtelenségig lehet ölni őket de továbbmenni meg nem nagyon tudsz, mert 1 lövéstől meghalsz. Nincs olyan átmenet, mint az MW3-ban.

Leraktam hardened-re a nehézséget, úgy sikerült.

De most van a vietnámi pálya. Khae-san. Dombon kéne lemenni, özönlik az ellenség. Ha egy helyben állsz és lövöldözöl akár órákon keresztül is csinálhatod, mert sosem fogynak el. Menni kéne lefele de megölsz párat és 3 mp alatt már megint tele van a domb ellenséggel. Nem lehet haladni. A játék ott szopatja a játékost ahol tudja.

Az a szomorú, hogy a legújabb patch is fent van és basztak bármit is csinálni vele. Ugyan olyan fos, mint a megjelenéskor volt.

Egy amatőr stúdió jobbat hoz össze, mint ez a szemét.

1/10
    Talán végigszenvedem majd.
  • arty
    na akkor asszem MOST skippeltem a day1 vásárlást :(

12-13ezernél semmiképpen nem adtam volna többet érte, jó lesz ez pár hónap mulva is
  • Macccy
    Aha, only 14.490.-
    Vagy kintről (pár nap késéssel) 13.400.-

De ez a GTA V! Ez megér ennyit, biztos vagyok benne! ;)
  • arty
    akkor asszem indulhatok is kampányolni az usa általános iskoláiba, nehogy valaki x1-et vegyen cod bundlival :))
  • DarkSector
    Egy békítőszeksz? :D
  • Totti5
  • arty
    ok, november végén visszatérünk rá :)

szerintem egy mindenre kijövő, elsősorban a fiatalokat megmozgató játék nem képes eladni egy drága konzolt
    szerinted viszont elviszi a hátán az x1 launcsot

tűzzünk ki valami fogadásfélét, hogy legyen tét is :D

ha veszítek, 1 hétig istenítem az x1-et a "másik" topikban
    ha veszítessz, soha többet ne lássak pozitív kommentet a túlárazott, tévézős kémgépről! :D (najo, legyen 1 hét ms/x1 szapulás neked is, ott, minimum napi 2 kommentben!! :D)
  • Myselor
    valaki tud olcson előrendelhető GTA V-t?:)
  • TDC Geronimo
    Most előttem van, ahogy a sok 12 éves amerikai meg dudebro egymást tapossa sikoltozva az áruházakban kiáltva, hogy EKSZBOKSVÁÁÁÁN:Dd
  • Totti5
    Szerinted nem lesz tolongás ha erre a dátumra esik az új gép és az amerikán ember nem fogja egymást taposni a nyú ekszbáx cod bundléval az áruházakban? 200 ezres telefonra évente van pénz, de 7 év után 120 ezret nem adnak ki egy nextgen CODért? ami lényegesen szebb lesz mint x360n, tehát grafbuzulás kipipálva pl, arról meg nem legyen kétségünk, hogy az MS és az Acti nem ONLY ON XBOXONE kampánnyal fogja reklámozni, hisz eddig is ezt tette.
  • arty
    mactavish/price - szőr feláll a hátamon, annyira kellemes orgánummal, ízes akcentussal beszéltek :)

de nálam ők is csak deus ex hr adam jensenje után jönnek, eléggé lemaradva!
    (az megvolt?)

ehet én is bevárom, h a ghost miatt milliók adják el a bo2-t .... fillérekér'
  • DarkSector
    Azé? :D
  • davidka003
    BO2 nálam szerintem majd karácsony környéke. Talán lesz majd GAME-en addigra használtan 4k körül. Bár arról semmit nem tudok. De egy végigvitelt megér csak hogy ne maradjon ki egy COD se. :D

Addig még majd amit szeretnék még beszerezni olcsón:
    Tomb Raider, Resident Evil 6, Crysis 3, Catherine.

Tales of Vesparia meg esélytelen olcsón. Ebay-en is 7-8k körül mennek.
    Nagyon szeretném de drága nekem.

MW3-ban szerintem sokat számít, hogy nagyon jó szinkronhangok is vannak.

William Fichtner Sandman (voice)
    Timothy Olyphant Grinch (voice)
    Kevin McKidd Soap MacTavish (voice)
    Billy Murray Captain Price
  • arty
    igen!

• arty
    560$ vs. 60$