176898

-
Fable 1 remake még érkezik 360ra :) remélem azért még valamilyen Exet besuvasztanak. -
Persze ez tény tudtuk eddig is hogy multiplatformra lesz, nekem 1 bajom van vele, hogy ha konzol exclusive jön engem csak azok érdekelnek, a maradékot majd pöckön.
kíváncsi lennék a sacperkb 100-ból mennyi ami konzol ex... -
Több nagy cím jön még jövőre boxra is, sőt lényegében minden AAA multiplat cím kijön mostani gépekre is, így aki nem vesz nextgent, az exeken kívül semmiről nem marad le, 2014re is rakat kivaáló játékot kap. Olyan multiplat játék ami csak nextgen olyan nincs jelenleg, nem tudni róla. -
Jah ps2 is sokat húzta, 100 új IP persze azt nemki még csak nem is feltételezheti. :D -
Te figyeljmár, a 100 új JÁTÉK az nem is akarta azt hazudni, hogy feltétlen új IP lesz mind, de a lényeg, hogy lesz! Ne siránkozz már, vagymivan, most jött meg? Vagy csak félreértettem megint az írásod? :)
A Playstation 2 ugyanígy sokáig kihúzta és képzeld azt is vették még az utolsó éveiben is (!), az efféle terméktámogatásnak örülni szokás!
Ezt a PS4 japán nem-megjelenést én se értem, hát ők leszoktak a játékról?? Vagy ennyire jobban megéri a nagyobb piacokra eladni hamar? Ennyire kell a letta és az elsőbbség nekik? :/ -
"Xbox 360 - még 3 év, 100 új játék
Ma várhatóan megtudjuk, mikor is jelenik meg az Xbox One (nem nálunk persze), de azért az Xbox 360 tulajdonosoknak sem kell félniük, lesz még itt móka, kacagás.
A Citi Global Technology Conference keretében Yusuf Mehdi, a Microsoft stratégiai és marketinges vezetője kijelentette, hogy az Xbox 360 termékgörbéje még nem érte el a kifulladást. Nem is nagyon vagyunk meglepve (elvégre a fél világ szeretne még játszani, aki nem jut a One-hoz).
"Továbbra is fektetünk az Xbox 360-ba. A két konzol (az Xbox One és elődje) egymás mellett párhuzamosan is létezhetnek. Ez nem olyan lesz, hogy abban a pillanatban, amikor az Xbox One a boltok polcaira kerül, akkor az Xbox 360 már nem is működik többé. Továbbra is teljes körűen támogatjuk" - magyarázta Medhi.
További nyilatkozata során kiderült, hogy a Microsoft várhatóan még 3 évig támogatja a jelenlegi generációs konzolt, és több mint 100 új játékot kapunk még rá. Mivel a jelenleg 48 milliós Xbox Live tábor is nő még, ezért ott sem várható, hogy lekapcsolják a szervereket. Az eladások is rendben vannak, így bőven megéri 2016-ig támogatni az Xbox 360-at. Ez a hivatalos ígéret. Meglátjuk."
Magyarra fordítva, 3 évetek van hogy vegyetek új konzolt, addig 100 butított multi cím , ami nem új persze. -
Én rád gondoltam meg a meztelen felső testedre. :) -
"WTF, mivel szeretnél még fizetni? Üdülési csekkel? Eddig is bankkari volt."
Erre gondolsz?
-
Leírtam, még1x nem fogom. -
Jó már bánom,hogy megpróbáltam neked elmagyarázni az Ő problémáját... 
Érdekes módon Én megértettem,hogy mi a problémája!!!
-
Jaja, a megoldást leírtam, előbb.
Webböngészőt, azt hagyd.
Nem jobb a boxot bekapcsolni és ott vásárolni? Csak mert ott megy. -
Hát ja. :D
Japók maguknak nyomhattak volna ps4-et azért. -
TomBond #140631 Tényleg vegyél egy szótárat, de legalább is próbált értelmezni a leírtakat! Idézek a saját hozzászólásomból: "MS pontokból átváltott összeggel szeretnék fizetni"
Azért köszi, hogy segíteni próbálsz!
Már megoldódott! -
Ezért jó manapság japánnak lenni. Ott idén egyik gép sem fog megjelnni. Hova jutott a világ ugye... vagyis ők. -
Lehet választani.
Csak most nem MP van.
Annyi hogy ha kevesebb mint a választott tartalom, akkor elvileg nem dörgöli az orrunk alá a rendszer, de kifényképezem hol lehet váltani ha kell. (webböngészőben windows-ról meg ne is próbálkozzon senki, bugos szar) -
Pontosan ez a baja hogy NEM lehet nála választani.Tehát tisztába van azzal,hogy már nincs MS pont és azzal is tisztába van,hogy az MS pontot átváltották pénzre ami 1 online egyenleg lett,de azt nem érti,hogy miért nem tudja azt használni.Remélem most már Te is érted az Ő problémáját...
-
Lassan vennem kell egy szótárat ehez a topikhoz, mert nem lehet érteni mit kérdeznek néhányak, annyira szép a magyar nyelv azt a kurva szavakat, ragozást, nem ártana használni néha. -
Sokban ! Van olyan aki azt veszi amelyik elöbb startol .(nem is kevesen vannak) -
Bár lehet másnak furcsa kérdés, nemtudom mit számít a megjelenés, mármint egymáshoz képest.
Ha létezik ember aki megjelenés alapján vesz konzolt, annak úgy is kell. -
Napra pontos megjelenési dátumot kapott az Xbox One: a következő generációs Microsoft konzol november huszonkettedikén startol el - a korábban jelezett 13 országban. Emlékeztető: Ausztrália, Ausztria, Brazília, Kanada, Franciaország, Németország, Írország, Olaszország, Mexikó, Spanyolország, Egyesült Királyság, USA és Új Zéland kap idén a gépből, mindenki más 2014-ig vár.
A huszonkettedikei start azt jelenti, hogy az új Xbox egy héttel a PS4 amerikai startja után, viszont a konkurens nextgen gép európai premierjét egy héttel beelőzve kerül a polcokra. -
Olvastad hogy az MS pont megszűnt.
Az ami régen MP volt, az most ft-ra változott. Van online egyenleg, de nem pontok. És lehet választani....Change payment options-ban. -
TomBond #140622 Mondjuk ha elolvastad volna az alap kérdést akkor tudnád! MS pontokból átváltott összeggel szeretnék fizetni, de azt nem ajánlja fel! -
norbertlabodi #140621 Koszonom!
Hasznalt a cucc es a dvd-je mood olva van.it3.
De sajnos en xboxhoz nem ertek ezert kerdezem megeri e megvenni -
Nyilván nem arra gondolt,hogy ANNAK a gépnek mi a baja, hanem úgy általánosságban -
Nem írom le mégegyszer azt a kisregényt, f*szomat a rendszergizda szájába! Vagy ne ...!
Röviden: kapcsold be, próbáld ki, Jasper kódnevű modell előnyben mert kevésbé mentek gallyra!
-
Na magyarázd meg nekem amit eladnak neki x360-at mi a hibája?
Lehet a tulajdonosa jobban tudná nem? -
WTF?! Hova a f*szomba tűnt az előző hozzászólásom?!!?! EEESSGÉÉÉ!!!! >:( -
Kis javítás a kép alapján: tehát a 2008 VÉGÉN megjelent utolsó FAT kinézetű Jasper gépek már nagyobb eséllyel jók, nekem is az van és sose volt semmi baja! Persze akkor is ki kell próbálni! -
Ne légy péló
"Az ar szimpatikus de mi a velemenyetek a hardware-rol?van valami hibaja esetleg?" -
Ezt így a vonal végéről, látatlanban most hogyan mondjuk meg neked? Hogy van e hibája a hardvernek?! :) Igen, nem viszi a PS3 játékokat!
Viccet félretéve: próbáld ki, anélkül semmit ne vegyél meg. A játékokat is próbáld bele, ne legyenek karcosak a lemezek, ha vannak! 20GB-os azt mondtad, az ha gyári vinyó, akkor egy régi ún. "FAT" Xbox 360 gép. Azokból nagyobb eséllyel foghatsz ki döglött, már leolvadt példányt, főleg a 2009 előtt gyártottakból.
A Jasper kódnevű azokból a legmegbízhatóbb, a tápcsatlakozó azonosítja:
Aztán kérdés lehet még, hogy feltört e, ha igen annak megvan az előnye és hátránya egyaránt, de ez már másik téma. Nézz utána mennyiért kapnál újonnan (50 lehet így saccra) és mérlegeld a fentiek tükrében!
-
WTF? 
mi is a kérdés? -
WTF, mivel szeretnél még fizetni? Üdülési csekkel? Eddig is bankkari volt. -
norbertlabodi #140611 Sziasztok!
Segítségre lenne szuksegem.
Tudnek most venni egy 360-at 20gb legalabb 10jatekkal kb 30ezerert.hibatlan allapotban.
Az ar szimpatikus de mi a velemenyetek a hardware-rol?van valami hibaja esetleg?
Koszi
Norbi -
Back to school (innen is irok hogy bassza meg :D) sale!!!!!
Dead space 3 dlc egesz kecsegteto..
Illetve kerdes :Castlevania Harmony of Despair es Symphony of the night elerheto magyar liveon?? -
TomBond #140609 Igen átváltotta, és a legújabb dash van a boxon. A weben próbáltam a vásárlást, de ott a fizetési lehetőségeknél csak a bankkártyát ajánlotta fel. -
Kileakelhetnék már, mert megnéznék egy valódi gameplayt a sok parasztvakítás után :P -
IGN First Hands on GTA V
Már csak két hét
-
Én is ma vettem meg a másodikat. A tutorialt megcsináltam, a fame-et majd megnézem hétvégén. Bár lehet, hogy az elsővel kéne kezdeni. -
Az első látásra se tetszett, ráadásul nemis zombis. Én azt nem szedtem le ... :) -
inkább crackdownozzunk kicsit :DDDD úgy is megvan már az első és második rész is de még alig játszottam 10 percnél többet velük ..