176897

-
Ez a kiadás nem az ami a zavvin van. Én tavaly év végén vettem, azt amit a videón van. Nagy díszdoboz, hobbit póló:D ( ami 10 évesen még jó lett volna rám ), pószter, képeslapok, és a filmek.
Ez ami 19 font csak a lemezek Blúréj tokban, de maximálisan megéri, nagyon igényes kiadás, sok extrával, ráadásul az enyémbe a Prométeusz 3D lemezen is benne van, ha ebbe is akkor még jobb.
Halo 4-et multkor vettem. Blúréj és DVD + pószter + dísztok + szép képeslapok. -
Jó, de ez az X360 fórum... :) -
Prometheus to Alien: The Evolution Box Set Blu-ray £19.95
Szvsz ennyiért nem sok
Videó
Halo 4: Forward Unto Dawn - Deluxe Edition Blu-ray £9.95
-
Anno én is pc-n multiztam vele és elég sokan voltunk -
Dobronski #142860 off:
megvan a GeoW 1 és PC-n játszottam évekkel ezelőtt, de alig volt player. Tényleg ilyen kevesen játszanak, vagy szar volt a kereső hogy 10 percig keresett játékot? -
vg #142859 Lehetne ez az arc a Joker az új Batman filmben. -
nem gow, geow! -
Szerintem nem gyenge a GoW3. Miért az? Mert rövid? Sőt, a multija kifejezetten jobban tetszik, mint a kettőé. -
Sziasztok!
RGH-s géppel hogy tudok screenshotot csinálni? -
Irj nekik bvazze hogy gyökér a srác és ne hallgassanak rá, mert ... mert gyökér :D -
Kicsi off:
Trevor:)
-
Nem tudom mit sírnak. Medium nehézségen kontrollerrel pont tökéletes számomra a játék. -
Na akkor 3-an rendeltünk tutira.
Én-te-meg egy PH srác. Nekem azt írták, hogy már feldolgozták a rendelést és hamarosan feladják. -
egyetértünk!
viszont, ha netán az EASY-t könnyítenék, akkor a kecske és a káposzta is megvolna ;) -
Szóval na...
Dreampage codemasters fórumon irogat hoy szar a balansz és nem tud az AIval tempót menni...
Üres tankal megy 1.42-44-es köröket Sepangban.
Kíváncsi voltam én mit megyek, mert nekem a Legend AI pont jó versenyzésre: 1.34.9 és konstans 1.35ös körök.
Ők 25%os versenyeket mennek és 1.41-1.43 közti időkkel.
Emeltem a tétet... 100%os verseny, csurig töltve első 10 kör.
Közben az is kiderült, hogy setupolni nem setupolnak, rátolja a gyors setupot ami teljesen szar és azzal megy, mert azt hiszik hogy az milyen jó.
A lényeg, hogy a codie fórumon írogatnak és szakértik a játékot... ha ilyen emberekre hallagatnak, mert ők nyomják a tito feedbackot ilyen csuda skillel megáldott F1 playerekre akkor kurva nagy gáz van. -
Kíváncsi vagyok ki kapja meg hamarabb:D -
:P -
Aki nem gyors lemarad. Még volt belőle mikor linkeltem.
-
Ha lenne belőle vettem volna. :D -
Tudom ez a leggyengébb rész de ennyiért nem akartam otthagyni.
Illetve rendeltem mellé egy Saint\'s Row 2-t. Tinman meggyőzött. Meg Imy is istenítette anno. -
Gears Of War 3 Limited Edition Xbox 360
Még zászló is van benne.
Jó vastag. 5 fontért ajándék.
-
GTA 5 ben alakul a garázsom tartalma! 
garázs
garázs1 -
Halo 4 Corbulo Emblem code kell valakinek? Kaptam egyet ajándékba. -
Nem befolyásolni akartalak, nem az örömöd irigylem, inkább csak a magam földhözragadt "vagyateljestvagysemmit" látásmódját tártam eléd.
GTA V-re viszont van tőlem egy nagy +1-ed :-)
Másikra:
Saints 1: Iszonyat nehéz a vége felé és nagyon elment mellette már az idő. Ettől függetlenül, ha érdekel, hogy honnan jött ez az egész sorozat, akkor tehetsz vele egy próbát, de engem szidj, mert még a legjobb szándékom mellett is csak 6/10-et tudnék rá dobni.
A Saints 2: Már komolyabb darab. Bárki, bármit mond az XBOX360 verzió a superior! A PC-s egy trágyadomb. Ritka kivétel :-)
A Saints 3-hoz képest grafban visszalépés, de történet és változatosság terén nincs panasz. 8/10-et lazán kiérdemel.
-
GAME:
Saint\'s Row 1: 3 font
Saint\'s Row 2: 5 font
Mai szemmel érdemes lehetne még őket beszerezni? -
Igazad van. Aludtam a dologra egyet és lemondtam a teljes rendelést. Inkább azt az 5k-t vagy beleölöm egy Tomb Raider-be ha 15 font lesz Zavvin vagy gyűjtök GTA V-re.
Viszont így legalább tudtam tesztelni, hogy milyen ez a pénzvisszatérítés.
Paypal-al fizettem. Ahogy nyomtam egy cancelt a rendelésen már jött is az email, hogy paypal refund-ot kaptam. A refund meg 3-4 munkanap alatt fog átmenni a bankkártyámra. -
Versenyszituációban valszeg hamarabb nyomnám neki, amit próbálgattam, de nem tünt hatásosnak, hama megindult a segge, viszont ennél bőven lehet jobban kigyorsítani, mert későn váltottam kettesbe. Egyből rá kell dobni és nagyobb gázzal lehet indulni.
Úgy próbálok menni ahogy a valóságban is. Megnéztem Hamilton idén hogy mente a pólt és úgy lőttem be a váltót a végsebet és választottam meg a sebességi fokozatokat. Tud valamit a srác, mert jók lettek:D
-
de az időrendbe az hogy fér bele? :/ -
Már nem is nagyon fogod tudni, mivel kb hiányzikk lett a DFGT (meg minden más logitech cucc is, kivéve a duplaára médiamarktokat).
De ne sajnáld, szerintem csak pillanatnyi fellángolás volt - csak állna a 30k a "sarokban".
Költsd el inkább valami DS2 extrém verzára :) -
Hivatalosan is k. béna vagyok VAGY te vagy igen jó :P
(azért azt megfigyeltem, hogy a fő differencia köztünk, hogy te képes vagy türelmesen kigyorsitani azon a bizonyos 2 helyen, ahol én féltve a helyezésem, nyomnám mint állat, de csak még rosszabb lesz a helyzet... látom, h neked is el-el akar menni a segge, de biztosan tartod és nem hamarkodod el a padlógázt. meg persze mindenhol máshol is olyan íveken mész, ahol én nem, szal nyilván sok-sok másodperc van köztünk. proving groundson szvsz ilyen teljesitménnyel neked sima ügy lenne az arany is, tippre)
Úgyhogy akkor el is búcsúzok az F1-től egy újabb évre :)) -
Szerintem is hatalmas ötlet ! Kicsit frissíthetnék vele a játékot. -
nagyon helyes hogy akar ilyet.de egyébként az osiris játékuk is olyan lenne amit jegeltek -
Jöhet, de a színvilág baromi monoton lesz :) -
Hmm, hogy ez eddig nem jutott senkinek az eszébe:
"Assassin\'s Creed 4 director wants to take the series to ancient Egypt"
Imádnám, már most kell! Fáraók, rabszolgák, piramisok, csillagkapu :D jó lenne, van benne lehetőség bőven. -
Nem vita, de kényszeredettem utálom a nem teljes cuccokat, amikor ugyan annyiért van teljes is.
Tegnap egy pillanatra eltöprengtem, hogy beszerzem őket, de elvetettem az ötletet, mert nincs rá időm, a kormányt se vettem meg még... -
-
Gyűjteménybe megy. Nem akarok játszani vele. Egyfajta örömmel tölt el, hogy a Forza 4 mellé rakom őket a polcra.
El is lehet adni egyébként.
Amúgy mindig írják a leírásban ha valami hiányzik a packból. Ezt már vagy 3-4 CE-nél megfigyeltem. Itt nem írták, hogy hiányozna.
Amúgy meg most komolyan 3 fontról megy a vita? :D
Megeszek 2 hamburgert az több kerül. -
Na haragudj, de nem értelek.
A Forza Ultimate 3 nem lett volna jobb? Az tényleg fullos. Most az az 1 kulcstartó ennyire fontos? DLC-ket meg veheted meg. Ráadásul ilyen preowned cuccokban nem 100%, hogy benne lesz a pen, de úgy legyen!
-
simán megérte! grat! -
vg #142825 Szerintem fantasztikus játék, én minden percét élveztem. Alig egy hónap és jön a Mirror Of Fate HD és a második rész demója.