176895

-
miért érne többet a bf3 a profillal? gondolod valakinek érték a te felfejlesztett katonád? -
Eladhatod, csak elviekben nem szabad, és csak saját felelőségre, nem neked kell vigyáznod, hanem akinek ezt el tudod adni annak kell vigyáznia..
Te semmit nem vesztesz ezzel.
Amúgy szerintem van neten pass ehez a digitális cuccokhoz, multihoz.
Max maga a lemez ér kevesebet mintha egybe lenne mindennel.
De hogy a te profiloddal ki akar majd játszani egy játékot, az kérdéses. -
Schakal79 #143151 Üdv!
Van arra lehetőségem, hogy a profilomat eladjam? Szoktak ilyesmit csinálni?
Pusztán csak abból indulok ki, hogy van egy Battlefield 3 premium dobozos verzióban. Viszont ez így magában eladva nem ér semmit. Ha adom mellé a profilt is akkor jó csak igazán.
Nem szokatlan dolog? Mire kell figyelnem, ügyelnem?
-
Oks thx. -

néztem neten ezt a Sharkwater-t
érdemi dolog nincs róla
ez mi ez? :) -
Ghostbusters - The video game - 995 Ft (Még a nörd\\' szerint is 1 misét megér...)
Walking Dead 400 Days DLC - 465 Ft
-
Az egyik legjobb és legszórakoztatóbb módja a nyelvtanulásnak vagy a meglévő tudás szinten tartásának.A másik a játék. 
-
Angolul nézek mindent, angol felirattal. -
Oké de ez most az első nap volt és le is kapcsolták ezek szerint,hogy normálisan orvosolják a problémát.
Ezek a nyomik meg mit csináltak volt 3 hetük felkészülni mérhették a várható rohamot látták mennyi fogyott mennyi ember lógott liven ps rendszeren azok nyilvánvalóan online is lesznek amikor indul.tehát 1 hiba!
mivel vártak 3 hetet csak nőtt az eladott darabszám és nőtt azok száma akik már unták a storyt vagy végeztek is vele tehát maradt az onlin nekik.2.hiba
kijött 3 patch és még mindig szar ne legyünk szőrös szívűek csak +1 hiba és nem 3!!!Tehát szerintem 3 orbitális balfaszság amit csináltak.Messze behozhatatlan az előnyük elbaszás terén...Szerintem.És akkor még arról szó sincs,hogy a gama teljes keresztmetszetbe működne se tőzsde se a nagy balhék és kitudja még mi nincs visszatartva
De hála istennek miután kiadták a patchet és nagy kuss volt,hogy lehetett a pénzt boostolni(mert ez jobban zavarta őket mint az hogy a társaság szinte sehogy nem tud normálisan gamálni).Most ismét talált rá módot a társaság hogy 20 másodpercenként lehessen 150000 dolcsit csinálni.Ez annyiból jó,hogy ez megint zavarja majd őket és jön 1 patch amibe majd talán ismét mellékesen tesznek bele valami javítás féleséget a karakterek dolgok elvesztése ellen...
-
Ez csak Chat-re van, rózsaszín -> Mikrofon, zöld -> Füles (ha rendes pc fülest akarsz hazsnálni, nem a microsoft fülest, erre van ez a kis olcsó kütyü is...filléres dolog amúgy)
Joy-ba nem megy a gépből hang, mármint játék meg ilyenek.
Sajna csak HDMI.
A/V az valszeg táp akkor. A/V =/= AV -
dark night #143143 http://blog.headsetbuddy.com/wp-content/uploads/2010/01/xboximages-004.jpg
Van itt egy ilyen kép,így lehetne valahogy hangot csinálni? -
dark night #143142 A box hátújára csak egy A/V van írva.
Esetleg headsettel nem tudok játszani,vagy a joystickból valahogy hangot kihozni? -
Hát ahogy nézem nem az, mert egy fekete kis dugonak kéne lenni benne, meg ugye oda is irnák elvileg hogy (Optical) , csak a képen nem kivehető. -
dark night #143140 Honnan tudom,meg h optikai -e az a csatlakozó vagy nem? -
Te ez már szopás, ezen nincs AV kimenet csak HDMI, ez így szívás, csak optikán tudsz vagy HDMI-n kivinni hangot. :(
Már ha az a kis fekete csatlakozó a HDMI mellett optika, ha az nem optika, akkor kizárólag HDMI-vel fog menni, vagyis új Monitor-TV kell. -
dark night #143138 Ma már sajna nem tudok képet lőni,mert hnap melózom,és alszok.
De a héten majd töltök fel,nem tudom esetleg neked küldhetek privátban képet segítenél megoldani?
Számítógépnél is úgy oldom meg a hangot,h egy sima fehér,piros kábel megy az 5.1 es hangrendszerembe,és annak a vége meg egy jack dugos.Szval 2.1 van de szétszórja az összes hangfalra.
http://www.geek.com/wp-content/uploads/2013/06/xbox360e_teardown_01.jpg
itt van egy kép milyen a Boxom hátúja,tehát a hdmi csatlakozás mellet van az a kicsi kis a/v,na most innen kéne valami speckó kéábellal a hangfalamba vinni a hangot. -
Ha nincs VGA akkor az nem egy tv amúgy? :P
na mindegy.
Nos van egy gyári AV kábel elvileg a BOX-hoz.
Aminek a végén van 3 darab RCA sárga-fehér-piros.
ebből max stereo-t tudsz.
Vagy pedig optikát használsz, de olyan erősítőd tuti nincs.
Vagyis 2 RCA lesz, fehér-piros....bal hang-jobb hang.
Ezt csak akkor tudod hangfalra kötni, ha van egy szetted, aminek a mélyládájában egy kis beépített erősítő van, vagy a 6 hangfalhoz van egy külön erősítő.
Ezeknél van bemenet, vagy 6 rca, vagy jó esetben mint nekem 2 rca, amin fogadni tud stereo hangot, és szétszórja a 6 hangfalon....
Vagy csinálj képet a boxod hátuljáról, a tv-csatikról, meg a hagszetted csatlakozóiról, és megmutatom a képeket, mit hová, ja és a kábelekről képet maiket a boxhoz kaptál , vettél. -
dark night #143136 A Monitoromon csak,Rgb,hdmi és egy tápegység csatlakozás van.Itt egyértelmű,a monitor meg a box egy hdmi kábel segítségével össze vannak kötve eddig világos teljesen!
Na most a Xboxból ugye az a/v keresztül lehet hangot varázsolni. na most az a/v-helyére milyen kábelt dugjak?
A hangfalam az 5.1-es de elég lesz ha csak 2.1 ben is szól.Így azt lehet csinálni h a két apa kábelt tehát a piros meg a fehér végűt bedugom a hangfalba,de annak a végén ugye egy jack kialakítás van és arra kéne valami átalakító,hogy bemenjen a Box a/v csatlakozásába? -
Akkor ha van AV.
HDMI -> Monitor.
AV csak a 2 RCA rákötöd a hangfaladra. (RCA fehér-piros)
Vagyis mind2 kimenetet használod egyszerre!
De Usb-t felejtsd el...az pc-n lehet max, USB hangszóró, konzolok USB-n csak néhány saját készüléket kezelnek.
Az hogy valamin van USB nem azt jelenti hogy minden szir-szar megy rajta mert rá lehet dugni, ha a szoftveres része nem kezeli akkor hiába. -
Hát hogy gondoltad ezt? mibe dugod az usb-t? -
dark night #143133 Ez az új fajta XBox 360E,és ezen ugye az av,nem olyan mint a fat gépeken,itt csak egy kis bemenet van. -
dark night #143132 Esetleg úgy meg lehet oldani,h veszek egy usb-jack átalakítót,és azt kötöm rá a hangfalamra? Úgy szerintetek lenne hang?
-
Igen? Mindegyiken van? -
Microsoft X360 HD VGA kábel, van VGA (kép) + RCA (hang) -
Persze. A magyar forgalmazó megdumálja velük, hogy rakjanak rá magyar feliratot. -
dark night #143128 Kicsit bővebben azt megköszönöm! -
VGA kábel. -
dark night #143126 Hali!
Vásároltam nemrégiben egy új Xbox 360E-tipusú konzolt.Olyan kérdésem lenne,h van ugye egy sima 24 colos monitorom de csak sima monitor nincsenek rajta hangszórók,és így ugye a hdmi-nem visz át hangot.
Hogy lehet megoldani,hogy tudjon hangot lejátszani a box?(5.1-es hangrendszerem van amúgy).
köszönöm előre is a válaszokat!!
hali! -
Zavvi-n a filmekben van magyar felirat?????
Vagy te angolul is megveszed? -
OFF
Hallod Haarli! :)
Szidtátok a Rockstar-t, hogy hogy lehet így indítani egy GTA Online -t
"Tegnap óta bárki hozzáférhet a Crytek free-to-play FPS-éhez, a Warface-hez."
"Ez van, ha F2P... Mindenki regisztrál, fellép a játékra és túlterhelődnek a szerverek. Tegnap 16 óra óta nem lehet fellépni a játékba sem, nem hogy regisztrálni :) Lehet, hogy a Crytek stoppolta le egy időre."
És ez nem egy sandboxos single játék kiterjesztett online világa, hanem egy MMOFPS vagymi! Erre készült! Szóval business-as-usual ...
-
Supportal még nem beszéltem, nincs tapasztalatom:)))
Ami biztos hogy ilyen patent használt játékokat eddig máshol nem láttam, ráadásul potom pénzekért. -
Téged jobban szeretnek GAME-nél, mint Zavvinál. :D -
Megjött a Game pakk. A szokásos. DLC kód, matrica, tartalom hibátlan, hiánytalan, a lemezek karcmentesek.
-
Hát úgy látszik, hogy WRC demó időversenynek nem sok értelme lett miután nevezetem. 40 alá sem tudtak menni, így hála isten nem kell komolyabban nekifeküdnöm és gyakorolni rá:D mág jó pár másodperc lenne benne, ha hibátlanul megyek végig.
Jött azért a kérdés. Kormány? milyen?:) nem akartam írni, hogy ez nem kormány, mert MS kormánnyal is ennyit megyek. Ezt érezni kell:)))) -
Köszi a tippeket, akkor van egy hetem töprengeni. Mondjuk a döntésem nagyban befolyásolni fogja, hogy jövő héten végül szabin leszek avagy sem. -
HP és RUN.MW-t nem ajánlom,mert értelmetlen idiótaság.Viszont ha egy nfs burnoutot akarsz akkor pedig MW. -
HP-t, MW-t merem ajánlani
Run elég szaggatós/képtörős, azt kevésbé
carbon/shift/prostreet pedig régiek és ugyse lesz rájuk időd :)) -
MW dlc-k is leárazva. -
NFS hét van. Hot pursuit, most wanted, the run 2.995 HUF, prostreet 1.495 HUF. Carbon meg shift1 nincs leárazva (2.990 HUF). Szakértőink mit javasolnak, melyikkel érdemes autókázni? -
Megnéztem a Pacific Rim-et és én is akarok ilyen nagy robotokkal nagy szörnyeket püffölni, miközben a fél város porrá lesz. Félelmetes mennyire jól visszaadták a titánok harca érzést. Ilyen CGI
Transzdormerszes csapattól egy nextgen ilyen játékot elbírnék! Fasza fizikával, rombolással enginnel. Ütős lenne.