176893
banner
  • heady
    Hol elek, mi?...
  • bluesfool
    Vannak érdekes dolgok , hogy valójában mennyit foglalnak a játékok a lemezen. Én pl. nem régen leszedtem a battlefield bad company 2-et , ami a xbox games of demand-on 4,88 gigát jelöl meg . Na most ha az ember kiszedi a különböző spanyol , francia és egyéb hangsávokat, szóval csak az angolt hagyja meg , akkor már csak éppen eléri a 3 gigát .Igaz a bad company 2 lineáris játék meg minden , de ha lemez formában van , akkor van ott van tárhely kihasználatlanság rendesen.
  • Totti5
    Hang: lehetne még egy kicsit jobb, ha jobban üvöltene, mert mégis egy BMW, de amúgy élethű s csörög, zörög ahogy egy GT autónak kell. Nagyon jól vissza adja azt hogy méteres slick gumik vannak a segged alatt és egy mérnöki csoda. Bátran kell menni, betapad egy bizonyos határig, persze ez már kicsit irreális is ahogy átdobáltam, de hát játék, váltani se kanyar közben váltanák élőben és nem reptetném az autót a rázókon, mert rizikós:) de ez minden játékra igaz. Nagyon természetesen mozog és viselkedik minden autó, közvetlan, érzed mit akar, és egy megvadult bikát tudsz csinálni belőlük bármikor, ha akarod. Ilyennek kell lennie egy autós játéknak.

Délután Ferrarizok, az embertelen! Úgy megy el a segge gázadásra mint ha muszáj lenne:

1:1-ben ugyan ilyen, csak 900 fokkal én nem tudom mindig megfogni, majd be kell lőnön ahhoz kisebbre a kormányszöget

• arty
    eszméletlen jól tudsz menni :)

(amikor egy ilyen videot megnéz egy gtfanboj, hallja amit hall - hogy képes utána védeni azt a f*st??? persze kérdésben a válasz :/ )
  • arty
    akkor számodra csak a router csere lesz a megoldás :((
    és ne tplinket vegyél, mert a 4300 kb ugynaz, mint a 3600, a 1043 wifije vagy jó lesz nálad vagy nem, szal...
  • arty
    +1
  • Totti5
  • davidka003
    Splinter Cell: Blacklist - The Ultimatum Edition Xbox 360 £17.99

The Ultimatum Edition Includes:

Special-Ops Digital Watch
    A 24 page Splinter Cell Echoes Graphic Novel
    Single and Multiplayer Co-op maps: Dead Coast and Billionaire’s Yacht
    Unlockable digital items:
    2 pieces of gear: Gold Goggles and Ghost Boots
    1 Suit: Upper Echelon Suit

• Vadnokedli
    Az a baj hogy a gyári FW vel pedig 2 óránként manuálisan ki - be kell kapcsolni a routert mert nem barátkozik meg a központi cuccal (panel)
  • davidka003
    Másnál se lehet ár szerint rendezni?

Mert akkor nagyon gáz.
  • a.carkey
    Azért néha te is be tudsz indulni az infókkal, amikor még meg se jelent a valami. :D
  • a.carkey
    Ez egy kicsit jó reklám is a MSnek, hogy minden megy, és a tulaj elégedett, halk a gép, nem kell pötyögni a kódot, tetszik neki az UI, stb, de valahogy vérciki is. Már készültek újabb és újabb lepleket lerántani, erre jön egy gyerek, és felteszi az infokat a netre.
  • Harlekin
    Na erre kíváncsi leszek,hogy unbanned lesz e az a konzol 12 nap múlva.
    12 nap múlva itt akkora lesz a hoppáré,hogy szegény gyerek mehet fűhöz fához senki még csak szóba se áll majd vele.Az ő storyja 1000. rangú lesz mindenhez mérten...
    Nem is értem amúgy mire számított aki ebbe a közegbe van az tudja,hogy amire a legjobban ugranak az a leak.

Most akkor 12 nap múlva ez már meg sem történt lesz!?De igen,ha meg igen akkor minek kell várni 12 napot az unbannedre,miért nem kapja most vissza.Hiszen már nincs is mit kiszivárogtatnia!?
  • Harlekin
    100 giga mi!?
    Mivel és miből legyen az VALÓS tartalommal meg töltve???!!
    100 gigányi adat,mert gondolom nem a 40000x60000 es csudiszép videókra gondolsz!?PS3 BR lemezen van hely ezeknek meg is kapják
    Kevésnek találod a 2 DL dvd-t
    Na nézzük Assassis BF 1 lemez 73% valós adatot tartalmaz 2es 33%!
    BF 1 es 80% 2 es 70%
    Cod 1 es 94% 2 es 29%
    Na ezeket is bőségesen lehetett volna még mivel meg tölteni.És még se pedig aztán ezek a csúcs a minden kategóriás gamák!!!
    És akkor nézzük csak kicsit másként,de jó is lenne 100 gigás game amiből 4 darab férne el boxon,de jó is lenne 100 gigás játék amit 1 órán keresztül másolnál fel,És de jó is lenne 100 gigás game ami érthető módon ha már nagy számokról beszélünk nyilvánvalóan nagyobb "adatmenyiséget" mozgat játék közbe és de jó lenne perceket várni mire betölt 1 külső helyszín esetleg 1 teljesen új pályát vagy csak 1 szimpla átvezetőt.Ja ja ja tényleg jó lenne ha 1 game 100 giga lenne valóban csak előnyt jelentene. Jaaaa és az árról nem is beszélve.
    Nem kellenek ide nagy számok az csak a megalomániásoknak jó normális játék kell ami teszem azt 100 megán is megoldható spec. 1 arcad cím.
  • Botond #143818
    Na én is pont erre gondoltam, hogyha release napján visszavonják a banánt, akkor minden rendben.
  • arty
    dögöljön meg a szomszéd tehene, igaz te magyar? :(
  • heady
    Londonban
    Nem tudom otthon hogy mennek a dolgok ilyen teren, de itt olyan dolgokat latok es tapasztalok menedzsmenti szinten, hogy egnek all a hajam. Es igen, emiatt siman elhiszem. Meg kulonben is, ha neked lenne gy forrasod aki tud szerezni hetekkel a megjelenes elott valamit, akkor te azt nagydobra vered a neten?
    A masik meg, hogy mar Major Nelson reven az MS is beszalt es erre jutottak:
    "Alright, I talked to @majornelson and all is being resolved. He has invited me to the launch event. Details on it are classified."
    "Xbox One console will be unbanned, strike removed, & is also invited to Xbox One launch event. Major props to @majornelson"
  • DarkSector
    A baj ott van és szerintem azért fogták eddig vissza mert sokaknak szar még a net, nem fejlődik elég gyorsan, ezért a digitális letöltésekkel kedveznek.....

Legalábbis szerintem.

De a nagy méret a warez-t nehezítené, illetve ha profi stream lenne. Az megszűntetné, hiszen stream-et nem lehet kijátszani.
    Ezért erőlködnek stream-eléssel.
  • bacaelit
    szerinted hiba? hol élsz te?
  • heady
    Ilyen barom? Egy hiba miatt elobb kikuldte neki a bolt, es akkor o a barom? Hol eltek ti?
    Meg a feltoltott kepein latszik, hogy majd' 200-an jatszanak mar az X1-el.
  • bacaelit
    Így járt!!! :D Támogatom!!!
  • grebber
    Az ilyen barom meg is érdemli!Mit pakeszkodik mikor még meg se jelent!
  • bluesfool
    azért az a lococycle ami 13 giga nem tűnik egy nagy durranásnak
  • arty
    MS ki is bannolta a 'csába a boxot.

Vegyetek day1 konzolt, támogassátok ezt a jófej céget!
  • bluesfool
    végül is igazad van
  • rastaman
    hajrá, nagyon jó játék!
    anno kijátszottam 1250/1250, de már sajnos nincs meg. :(
  • DarkSector
    Miért?
    Vegyél te bele, alapon annyi az elvárás hogy tudj játszani, 500GB-al tudsz, 15 játék ráfér kb....
  • Botond #143805
    Nincs ezzel gond, csak akkor 1 vagy 2 terrás vinyót toljanak a cuccba. :)
  • DarkSector
    Durva alófaszt, az durva hogy 2013-ban egy játékot 90%-ban az köt meg hogy minnél kevesebb lemezen férjen el.
    1 DL-DVD vagy 2 DL-DVD.
    Vicc, mostanra rég BR szinten kellene tartani, nemhogy DL DVD-ken.
    Vicc, a Nextgen legyen KURVASOK tartalom, KURVAJÓ minőségben, és ehhez 100GB környékén lazán kellene kapirgálni.

Durva a faszt.
    Már elnézést.

Egy BF 4 órás összecsapott single, meg 10 multi pályával 25GB kb.
    Most akkor vetítsd le ezt kemény nextgen látványra, nem ilyen átmeneti motorral, és TARTALOMMAL.

NBA 2014-et meg lehet nézni hogy néz ki.
  • bluesfool
    Na már valakinek korábban jött a csomag , ha tényleg valós .
    http://www.gamestar.hu/xbox-one-valaki-mar-most-hozzajutott.html

Nextgen ide-oda azért durva , hogy NBA 2k14 43 gigát foglalhat el
  • arty
    akkor egy cipőben jársz a pár hónappal ezelőtti önmagammal :)

rakd vissza a gyárit, az openwrt/ddwrt bugos sajnos ezeken az eszközökön, így az xboxal nem megy :(((
    1043as tplinket cseréltem, azon az openwrtvel simán ment a box, 3600/4300as sajna bukó

ha nekem nem hiszel, javaslom a guglit :)
  • kem001
    Hali. Esetleg valakinek akinek meg van Midnight Club LA, nem lenne kedve besegíteni benne kicsit?
  • Totti5
  • Vadnokedli
    a Router WDR3600 custom frimware al WPA-PSK/WPA2-PSK Mixed Mode. az XBOXon a legújabb minden.
  • arty
    nem azt írtam?
  • Renjike
    szerintem meg csak az 1. jó :DD
  • a.carkey
    Legszarabb? :D
  • arty
    Legszarabb, inkább. Első és harmadik viszont zseniálisan jók!
  • Muttley
    az MW sorozat legjobb része
    csak szólok.... ;)
  • Totti5
    Nem. El se indítottam, sose láttam.