176895

-
Link forma :D -
elég csúnya játék(not)
-
TomStorm #144875 Kérhetném link formában?Csak üres kockát látok -
Első felvétel:)
-
srácok USA 1 hónap gold-ot csak akkor engedi megváltani ha beirok bankkártya adatokat? -
Hopp már le is vették. Már csak videó van, tegnap még kliens is volt. -
70 gigányi ingyen játék xbox360ra.
-.- -
TomStorm #144870 Megpróbálhatom végülis.Majd jelzem mire jutottam -
Ismerem a motyót, kína rárepült erre is, de azért ennyire még DIY vagyok :D
Egy fül ment a levesbe, de okosan van megcsinálva, hogy ez az alja, mert ha mindet letörném, a gravitáció akkor is a helyére tenné a dobozt :D -
Jó igen a szelíd erőszaknak mindig minden enged feltéve ha utána nem kell vissza csinálni!
-
Lapos csavarhúzó és erő kell hozzá:DDD -
ez kell hozzá és 2 pec szétszedni biztosan sérülés nélkül,mert ez minden 1 oldalon lévő fület tökéletes pontossággal totálisan 1szerre pattint ki.Ha szólsz mire készülsz adtam volna :-D
-
Ohhoohh, Mr. Harley Quinn! Szerettem volna éppen kérni, hogy 1-2-t átvennék, ami már nem kell, de így cool! :) Lesz mivel zúzni amíg újra tudok járni :D ... A Batman Origins-szel éppen végeztem, nagyon ajánlom mindenkinek!!
Amúgy az összes cucc ami a szétkapáshoz kell:
- 1 vékony gagyi flat csavarhúzó (CHECK)
- 1 youtube videó valami értelmesebb amcsi gyerektől (CHECK)
- 1 acélos idegzet ... rendszerint ezen szoktam elcsúszni :D
Amikor régebben szétpattintottam, akkor szinte karcolás nem lett rajta. Most is csak azért törtem el egy pöcköt, mert siettem, nehogy már rám kelljen várnotok -
Renátó1985 #144864 Facebook- Svindlerek listája- itt ki szokták tenni a csalókat -
Olyankor keversz magadnak 3000 g protein shéket és nézed tovább! :D :D -
Megnéztem fos film.
Mark végett sajnálom, jó színész. -
Bay egy zseni, persze divat rugdosni, de neki köszönhető a
Armageddon
Pearl Harbor
A sziget
Transformers 1
Ezek mind olyan alapművek számomra ahogy illik.
Transzformers 2 is bejött, de a 3 nagyon el lett gagyizva, de ott sem a robotokkal volt a gond... talán a következő rész újra pofaszaggatósra sikeredik! -
Hogy szedted szét???Nagyon szar szétszedni spéci eszköz nélkül szinte biztos a sérülés!!!Zoli 1 beteg állat.Halál félelmem van,ha ülök mellette!A körforgalmakat azzal a böszme nagy ivecoval kilincsel előre szoktuk elverni minimum 2 körbe...Szokott is nagy riadalom lenni amikor megérkezünk bele. 
Baszott jól vezet csak szerintem túlságosan vakmerő...
Ha sikerül átjutnom átviszem az összes gamámat ami még megvan(van még bőven)és mazsolázhatsz belőle.Boltolunk lemezárba.

-
Én próbáltam élvezni,de eltompult tőle az agyam és már csak csillámpónikat láttam. -
Mondom! :D Bay vagy nem Bay, gecijó szórakozás!! És nem kell magyarkodni rajta, hogy jaj kiket nyírt ki a Sun Gym banda, csak élvezni kell a filmet, ennyi! :D
Na megyek és pumpálok egyet ... hhhhHHH XD -
Azon a "clancore" nevű cod vagymi oldalon is lehet be kéne égetni Pistikét, azok a zöldgatyások kemény arcok :D ... Bár ha ott elvágja magát, szegény lehet eret is vág -
Pain & Gain 

Májkül Béj ezt odatette rendesen!!!
Nézzétek
-
Félisten vagy, eezzzaaaz!!! THX! Remélem nem volt ciki, hogy leszedtem az alját, persze eltörtem az egyik pöcköt mert felkúrt a dzsunkaszökevény, de szeretem a kellemes részeket magam csinálni! :D Zoli kollégádnak is köszönöm a szállítást, nagy racer, átért Ercsiből annyi idő alatt, amennyi alatt én cipőt húztam és lebotoztam a földszintre :D -
már a mataendiből megvolt minden
Mata Endre Gábor, Dabas, Táncsics Gimnázium... -
már a mataendiből megvolt minden
Mata Endre Gábor, Dabas, Táncsics Gimnázium 5/a... -
Valami nyilvánosra kéne feltenni, az többet ér mint elsüllyeszteni faszkabátéknál egy fiókba a feljelentést. Tudjon erről több ember, hogy ne legyen átbaszás, pl én SE hallottam az e-bayes kretén csaló geciről ...
Rena! Mondd meg anyjáéknak, hogy a nadrágszíj megint kezd divatba jönni, éljen a retró! ;) -
Ja a gyökér!!!
googleba írjátok be endi1130 a baromról mindent kidob! -
Ez nagyon kemény ^^ -
Na itt van az OKOSOD!!!!Ha holnap lesz időm átdobom! -
Mert magától nem tudja? Szerinted a k betűs mondat is ártatlan gyerekcsíny volt? Ez egy csaló gazember, akárhány éves. A pénzt úgy leakasztotta volna, mint a huzat. Hagyjad már a gyerekcsínyt...
Feljelentés, mostazonnal. -
megtekint hirdetés azonosítója: 25182015
Üzeneted:
Szia!
Megvan még,mert engem nagyon érdekel!!!Azonnal fizetem is!!!Ez nagyon jó ár!Nincs esetleg 2?
reelycs
Egy van csak.
Üzeneted:
Mikor lehetne menni érte vagy,hogy lehetne az üzletet lebonyolítani!?
reelycs
Előre utalás vagy postán utánvétel.
reelycs
De az utánvételben nem bízok,vertek már át vele.
Üzeneted:
Gondolom sajnos engem is és azért ez 1 igen értékes dolog!
Üzeneted:
Pár dolgot tudnál róla írni?Minden rendbe vele nem sérült?
reelycs
A termékem nem sérült,a leírásban mindent leírtam.
Üzeneted:
Se szakadás,se semmi hiba?
reelycs
Dehogy szakadt,eredeti,friss,saját!
Üzeneted:
Nagyszerű akkor,hogy legyen a fizetés megoldható az utánvét?
Üzeneted:
De végül is megoldható az utalás is csak nehogy eladd másnak nagyon szeretném ezt karácsonyra!
reelycs
Az utalásnak örülnék a legjobban,de azt csak akkor ha tényleg elolvasta a leírást. Akkor írom is a számlaszámot és amint megjött a pénz küldöm is a termékem.
Üzeneted:
Igen remélem még ma,ha végre megkapom a bankszámla számot!
reelycs
Akkor elfogadja a termékemet ? Mert tényleg csak akkor utalja a pénzt és akkor írom is a számlaszámot!
Üzeneted:
Most azért kicsit elbizonytalanodtam,hogy ennyiszer rákérdezel.Van valami probléma mégis csak a dolgokkal????Mert akkor tárgytalan a dolog!
reelycs
Nem,probléma az nincs vele, de nem szeretnék olyat visszahallani,hogy "jaj inkább ps4es jobb lett volna" ,mert hogy az jobban néz ki(szerintem nem).
Üzeneted:
Szerintem se!
reelycs
Na de akkor,elfogadja?(igen vagy nem) Csak hogy tényleg,biztosra menjünk.
Üzeneted:
De,hogy jött most képbe a ps4 a konkurencia?
reelycs
Leírtam,hogy ne az legyen,hogy "inkább ps4es kell" és akkor adjam vissza a pénzt stb. ... Szóval akkor,rendben vagyunk?Mert akkor írom a számlaszámot.
Üzeneted:
Most nem értem mi történik?Az előbb elbizonytalanít a sok visszakérdezéssel most meg sürget?
Üzeneted:
Vagy már eladta másnak,mert akkor...
reelycs
Nem,csak választ szeretnék már a többször megkérdezett kérdésre.
reelycs
Ha eladtam volna másnak,akkor már levettem volna az oldalról.
Üzeneted:
Hú 1 kérdést majdnem elfelejtettem ketet van hozzá,mert az is nagyon kellene!
reelycs
ketet?
Üzeneted:
upsz bocsi! keret van-e hozzá?
reelycs
xddd
Üzeneted:
Most ezt nem értem akkor nincs üzlet?
reelycs
Bocs,ez már nekem fáj xdd
Üzeneted:
Szerintem fájni más fog,ha valakit átvágsz.
Figyelmedbe ajánlom a Napi törvény: CSALÁS
Btk. 373. § (1) "Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, vagy tévedésben tart, és ezzel kárt okoz, csalást követ el."
És ez csak a jogi része az emberi szerintem az,hogy megkeresnek és a beledet tépik ki!:-D
A csaló ebayest is meghurcolták remélem veled se tesznek kivételt! ;-D -
Te beszélj velük ők basszák nyakon! -
Renátó1985 #144845 Ők voltak biztosan. Megkértek, hogy beszéljek a sráccal skypeen ás magyarázzam el neki mit is csinált. -
Nyilván a szülei írtak a kisparasztnak. Kimás? :D -
Renátó1985 #144843 Gyerekcsín volt, nekem már a szülei írtak most vissza. Le is törölte 13 éves, szóval mielőtt még ertünk jönnek a rendőrök jobb ha tudjátok kivel is állunk szemben :D. -
Rena rátalált a gyerekre!
https://www.facebook.com/mataendi -
Elverjük egy dildóval, elszedjük a pénzét, rágyújtjuk a kocsiját és átmegyünk rajta egy transittal :D Srácok nézzétek meg a Pain & Gain c. filmet, valami eszméletlen jól szórakoztam rajta! :) -
Nem adta meg a köcsög
Mindjárt berakom a levelezést!
-
Ha lesz tali szóljál! Jobbkezének szilánkosra törése stipistopi! -
:D Oké, addig teszek fel sportkrémet meg borogatást, nehogy bedurranjak :D