176883
banner
  • Macccy
    Aaaazzzazzz, "co-operatíve", ez az! Na de akkor lesz benne player egymás ellen is? Helyes.

Totti: Borderlandot nem ismerem nagyon, nem érzem így nem is kezdtem bele sose, de azért értem mire gondolsz, co-op jaja.
  • Macccy
    Nekem is barbim van, szó szerint, egy nagydarab Ursula barbie, olyan combja van, mint a derekam! Zúzhatnánk szerintem is, lehet úgy mégkönnyebb lesz (tudom felhúzza az ellent a játék, ha többen vagyunk) mert már most se állít meg semmi, se boss, se kisboss, se három tucat töltelék! Azmodan-t megsajnáltam, a pokolkurva és Diabló alatt pedig ásítoztam, pedig a játék próbált rettentően beszaratni a blöff dumákkal

Szombaton otthon leszek, valószínűleg dél körül már online, vegyél fel, írj rám levelet, letépjük a szájukat!
  • Botond #146395
    Úgy értem, kösz az infót! :D
  • Botond #146394
    Akkor pénteken behúzom és letolom, a simának nekikezdtem vagy 4x PC-n, de egyszer se értem a végére, akkor most pótlom végre, aztán jöhet a második rész.
  • Moby
    Ejjj, ezek a spanyolok még mindig tudják a dolgukat
    Eléggé el kéne baszniuk ahhoz, hogy nem toljam le 6x, mint az első részét :D
  • Moby
    A szó, amit keresel a co-op :)
    De lesz abban más is. Nem a tf helyett mondtam, hanem hogy az -még- érdekel :)
  • vg
    Na ezt a videót nem nézem meg, viszont már csak 23 nap!
  • Tatyla
    De jól láttad MMO alapú +pvp
  • TomStorm
    Van Barbárom Nightmare-re Act1 mehet.Ha ranged-el jössz akkor tankolom a fél mapot neked:)
  • grebber
    Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes is two hours long
  • Muttley
    csak ti 3-4-en izgultok :D
  • Seth
    Ok, ezzel az új patch-el ég és föld a Fable framerate. De új játékot kellett kezdenem, mintha csak úgy lépett volna életbe. Ha mentést töltöttem be, semmi változást nem láttam
  • Seth
    Élmény lehet, szívesen kipróbálnám
  • TDC Geronimo

HNNNNNNGGG
  • Totti5
    Ez már egész jó kis szerkezet
  • Seth
    Na ne warezoljunk ,mert baj lesz !! :D
  • arsmarci89
    Nco**-on 1 1k emberke írja hogy: nekem megy rendesen :S semmi szaggatas se bugokal nem talalkoztam meg
    Pedig gondolom ugyanazt a verziót próbálta mint mi :)
  • arsmarci89
    Magyar feliratot csinálnak hozz?
  • Seth
    A "Day1" patch valamennyit segített a szaggatáson, de még mindig nem tökéletes. Talán annyira már nem játszhatatlan :)
  • arty
    ign bármire rátolja akár a 10et is (ha perkálnak)
  • arsmarci89
    Nem találom a tesztet :)
  • Totti5
    Az semmi nem jelent, most olvastam a g365 Ryse tetsztjét

'Egyszerűen hihetetlen az a részletgazdag, lenyűgöző látványvilág amit a képernyőre pakol, miközben egy pillanatra se remeg meg a frame rate számláló'

Az első fele igaz, de hogy a frém nem remeg meg az egyszerűen hazugság. Ráadásul nem csak remeg...
  • Totti5
    Olyan lesz mint a Borderlands nagyvonalakban. Egyedül mész vagy co opban mész a storyn keresztül, csak a Borderhez képest remélhetőleg változatosabb tartalomban.

3 faj közül lehet majd választani ( abból az egyik az ember ) és azon belül 3 féle kasztból.
  • arsmarci89
    1-2 szó a Fable Anyversaryr-ől:AZ IGN 10/8-at adott rá, ha 1 laggolós bughalmaz lenne akkor tuti nem kapta volna meg ezt a pontszámot.Negatívumok közt sem említik meg. Reméllem a véglelges megjelenő verzió télleg "normális" lesz :)
  • Harlekin
    ja ja baszott jó!Megunhatatlan csak most felbaszott ez,hogy nem lesz meg az utolsó acsi.TA írja hogy min áll és elvileg 1 hiányzik.na de hogy melyik azt nem szal... Most mind a 119 et nyomhatnám újra és talán akkor meglenne.Baszná meg
  • Macccy
    Azaz! BF 1942 és BF Vietnam volt. A szar pécéinken a 2 akkoriban nem ment volna el Botok amúgy jók, azt kell képzelni, hogy shellshokkos katonák rohangálnak fel-alá
  • Macccy
    Helyes! Akkor majd teszteljük 360-on!
    Látom már kezditek az acsihunterkedést X1-esen is nagyon komolyan zúzni Ez a peggle durva lehet a 130 cm LCD-n, pszihedelikus ledsorral a plafonon, füves cigi/whiskey után!
  • arty
    - kevesen voltatok, botokkal tetéztétek
    - piáltatok, azt is botokkal tetéztétek

nem írtad, de ha ráadásul nem is a '42-vel nyomtátok (esetleg DC), akkor végképp süllyedj el! :D
  • Macccy
    Mi ? Nem tetszenek a botok, vagy nem tetszik a 6v6? Nem tetszik a régi BF, vagy nem szereted az alkoholt, esetleg a LANparty-t? Ezt az activity-t nem értem.
  • DarkSector
    De ha venne, megnyugodna.
  • Totti5
    Ne izgulj ennyire, hanem vagyél már egy nextgen gépet!
  • arty
  • Harlekin
    aki látta már egymás mellett XOne-t és 360-at - úgyis röhögni fog rajta.
    Semmi vicces nincs benne!
    Próbálom hasonlítani a forza 5-t,de valahogy sokkal áttetszőbbek az autók x360-on!
    A deadrising 3 ba,meg valahogy sokkal kevesebb a zombi a nemlétező városba sőt keresve se találok x360-on.
    Na a Ryse meg aztán a csúcs,mert megjelenés után úgy elkapkodták a 360 as példányokat,hogy senki halandónak nem jutott.
  • Harlekin
    A tesztelés biztos,hogy x360 on lesz.x1 re csak akkor veszem,ha végre hozzá jutok a cronus maxhoz.
    Ja amúgy belefutottam az első acsi bugba x1en.
    peggle 2 be 120 on áll a játék szivárvány számláló,kint meg 99% on az acsi számláló.
    Igaz tegnap tyrantnek szintén nem adott meg 1 acsit.Majd kikapcsolta a boxot.Ma amikor ismét bekapcsolta már ott volt a listába anélkül,hogy mutatta volna a kipattanást.
    3 acsi hiányzik de így nincs értelme tovább"szenvedni" ha az utolsó 100 gs-t nem adja majd meg...
  • Macccy
    ?
  • Seth
    Hülye vagy? Az csíp, vazelin kell
  • vg
    Remélem szappan volt kéznél, ilyenkor jól jön!
  • Macccy
    A Destiny az meg nem olyan lesz, hogy humánok mennek falkába verődve a "hős" oldalról és sztoriba ágyazottan hentelik a kizárólag AI-ból álló szürke űrlényt, orkot, Zerget, Brútokat és Eliteket?

Mert nekem abból meg ez jött le a videókból, bár ismételten elképzelhetőnek tartom, hogy hiányos az ismeretanyagom azóta ...
  • Macccy
    Az a tüdőbajos "Mardel" röhögés!!! Azmekkoramáár
  • Macccy
    Ooooooohhhhhhoohhhohohhohohho! Na akkor ez a Titanfall ez az én játékom lesz és ezek szerint kevésbé a tied! Nekem bejött pl. a Battlefield is LAN party -n úgy hogy voltunk bent 10-en kábé humánok alkoholos befolyásoltság alatt és 20-ra pótoltattuk ki és ment a háborúúúúú! Kell oda a töltelék!