176882

-
Multkori update is már sokaknak megvolt nekem meg még nem. Gondolom adagokban teszik elérhetővé, hogy ne legyen galiba. Holnapra max péntekre midenkinek meglesz. -
"Na végre látszik, hogy nem tartja vissza prevgen."
Jaj már beszélsz sületlenséget...Hát hogy tartaná már az vissza,hiszen 2 évig a prevgeneknek a nyomába se érhet fel a curgen!!!

más!!!
Tyrant megkapta ma a frissitést X1-en,hogy hogyan fogalma sincs."Igaz neki nem energy savingen van a box és mire hazaért már más volt"Elmondása szerint teljesen más a friends list a party chat is más.És nem is lát online"érthető,ha ennyire megváltoztak a dolog" -
Itt találtam
-
Vannak még scennek valahol? Na végre látszik, hogy nem tartja vissza prevgen. Durván részletes az autó meg a háttérben a ház is az első képen. Armorról nem is beszélve -
Ez a desing brutál jól néz ki!
-
majornelsontól forog a gyomrom meg attól is ahogy előadja, ettől függetlenül dicséret illeti őket, hogy a hányingercunami után, amit műveltek tavaly kezdenek észhez térni. Sony meg eléggé leült legalábbis FW frissítések terén, mert lenne ott is bőven meló vele, de nem nagyon jönnek a frissítések. -
Külön köszönet a topik fizetős bétatesztereinek! :D -
Itt a márciusi Xbox One frissítés, a vaskos lista a link alatt
Csak így tovább. Lassan minden a helyére kerül, amit láncskor hiányolt a nép. -
Szóval direkt...:D -
:)))))) -
Valóságban addig nem lehet formula autóval száguldozni amíg a fékek és a gumi nincs üzemi hőmérsékleten. Játékban messze nem ilyen drasztikus még a legjobb szimulátorokban sem. -
Kíváncsi lélek vagyok, ha random csak azért is odaböfög valamit akkor szeretném megtudni milyen tapasztalatok alapján jutott arra. Igaz ez gonosz dolog alázni a saját fegyverével, de soha nem tanulja meg ha magára hagyjuk, mert még jobban elhiszik a téveszméiket. Ha pedig a spanoknak mondja ők is elhiszik stb stb..
-
Te direkt keresed a bajt?
Mit foglalkozol velük? Éljék a saját kis világuk, oszt kész.
Amúgy tényleg eltűnt az XO topik? -
:)))
van ami soha nem fog változni... -
F1 2013 -ról csak jót tudok nyilatkozni, én nagyon élvezem a co-op bajnokságot. Amúgy nekem is van négy assist még mindig: ABS, auto váltó, TCS és rajzolt versenyív. ... Szóval szerintem nem szégyen.
Richard Hammond a TopGear egyik epizódjában lehetőséget kapott, hogy mehessen a Silverstone tesztpályán a Renault F1 gépével, meg gyakoroljon egy mini F1 kocsin és valami World Series kocsin. Ő se tudott elindulni, se fékezni, sem kanyarodni szóval ezek ilyenek. Ráadásul kockásra blokkolta minden kanyarnál a kerekeket. :) Ott fogta a fejét a mérnökcsapat :)) -
Totti a driveatarod a sírba kergetett a GP seriaba...Nem bírtam vele ...Vissza kellett vennem driveatart expertről,hogy ne legyen ott. 
Nagyon gondolkodtam,hogy beleugrok a forma 1 gamákba,de így letettem róla.
-
te de te készvagy!!! 
Amúgy forza 5 be 395 verseny letudva aranyra! 40 series complet!!!Viszont a modern grand prix lotusal leszoptam magam...Vissza kellet kapcsolnom csomó assistot,hogy ne kapjak stroket...Képtelen voltam vele elindulni kigyorsítani
-
Nagyon cuki módon. :D -
"xbox360 topiclakó" ... Most lecigányoztál ???! XD -
Még akár mi és bár mi történhet,ha más nem akkor néhány SG-s xbox 360 topiklakó tüntetése miatt,mert hát ez nem járja,hogy curgen re jön és prevgenre meg NEM!!! 

-
heady #147020 Marpedig ez mar hivatalos, csak nextgen. -
K nagy buli van a PC-s CARS topikban, már ott tartunk hogy a Forza 5nek PS2 grafja van:)))) Megérte felkelni reggel hogy ezt láthassam, olvashassam! -
"Csak nextgen és PC. Idén megjelenik."
ÁÁÁÁ ez biztos csak tévedés vagy elírás!!!Kizárt hogy xbox 360 ra és PS 3 ra NE jöjjön!!!2 Évig az xbox 1 és a ps 4 csak porfogó abból is a túlárazott...

-
bangbang - kicseszett jó kisótós, ha bírod a stílust KÖTELEZŐ!
végigtoltam, másik topikban Imyke is ódákat zengene róla, ha kérdeznéd, szal BUY. -
bazzzze ha itt lenne is késő lenne...A beta-t az utolsó másodpercig nyomtam!
-
Ac4 is "csak" jelképes 10k. :D
Ez a bangbangracing mittud? Próbálta már vki? -
-
Nagyon díjaznám, ha a filmek hangulatát hozná és nem a képergényes vonalat.
Csak nextgen és PC. Idén megjelenik.
-
-
Végigjátszottam az Asura's Wrath-ot, hatalmasan epikus játék! Köszi Tinman, a 18. részt nálad néztem meg :D -
Sajna az a 3, majdnem 4.
Dec.17.-én jelent meg a WD S2 Ep 1.
Ebben a tempóban 2016-ra lesz belőle complete évad. Vicc. -
Minden szart csinál a Telltale azért nem jön hamarabb. Mondjuk legalább jönnek.
Nem úgy, mint a Half Life 2 Episode 3 -
vg #147008 Holnap lesz új Walking Dead rész, már frissült az achi listája is. Nagyon sok az a három hónaponkénti rész, havonta kellene. -
Még így is drága. -
30 fps engem nagyon zavart nem éreztem folyamatoknak, mert annyi se volt lehet, így bottal se -
Gold only.
Amúgy, decemberben gold nélkül került ennyibe. -
Castlevania Mirror of Fate akciós. Vegyétek-vigyétek :) -
Haverom tegnapelőtt megvette a forza 5-t!
Tegnap meg már 168 órás bann-t is kapott forza 5-be!!!
Az ok!
Csinált 1 fuck off matricát és kirakta a kocsira.Igaz nagyon kreatívnak kellett lenni ahoz,hogy az ember kivegye,hogy az 1 középső bemutató újat tartalmaz...
Viszont a forzások ezek szerint azok!
Multiba ment 3 versenyt mikor jött neki 1 banned message!!!Ahol konkrétan leírták,hogy a matrica miatt kapta!!!Szarrá röhögtük magunkat az istenverte marhán...

-
bluesfool #147002 Én már bele öltem pár órát a south parkba , tényleg jó lett , kellemes meglepetés az évben . -
Próbáltátok a South Park: The Stick of Truth-t?Ebben az évbe még 1 játék se fogott meg így, talán múlt évbe a GTA5.Nagyon jól összerakott cucc lett , király történettel.Eddig 6 órát játszottam vele, de 1percig nem unatkoztam :) Catlevania, Thief elbújhat mellette "szerintem" :)