176880
banner
  • DarkSector
    Igen a nagy ICSÁBA.

GTA 5 és BF 4-re számítottam. :)
  • arty
    'csába :((((
  • arty
    haver ma behozta pécére - pontosan az az érdektelen multilövölde, amire számítottam :))

(pörgősnek pörgős, de az az 1-2 "titános" újdonság számomra abszolut nem adta el)
  • DarkSector
    Igen jó gémek nekem is megvannak ugye, ezért sem lövöm el azt a 675-ös reedem-et, csak nehogy lejárjon a kövi hónapra. :D
  • Totti5
    Mind a kettő megvan. Hitmannak neki kellene ülni, Deadlight meg nagyon jó játék!
  • TomStorm
    Na igen az a Fanatec is kiemelkedően jó de kompatibilis Xone-al is?
  • DarkSector
    Xbox Live Gold Members Get Hitman: Absolution and Deadlight Free in April
  • Totti5
    H váltós pedálszettel a Ferka kormány biztos fasza, csak drága, úgy hogy nekem van már 100ks kormányszettem. Ha most vennék akkor nyilván ezt vettem volna.
  • TomStorm
    Lehet kapni.
  • Botond #147550
    Nekem a 360hoz madcat van, az teljesen jó. De nem néztem utána, hogy kapni e már x1hez avagy sem. És kapni alatt gyakorlati nem elméleti lehetőséget értettem. :)
  • TomStorm
    Hát ilyen "gyártóktól" van mint pl Thrustmaster és valami Madcat de élőben sosem láttam és rohadt drágák(több mint 100e.ft).Lehet műanyag az egész,nem tudom tényleg pontosan majd aki ért hozzá az kijavít.
    Én nem hiszem,hogy megvenném bármelyiket is
  • Botond #147548
    Kormányt lehet már kapni x1hez amúgy?
  • TomStorm
    Este megyek nézni Titanfall-t XOne-on.Persze lesz alkalmam játszani is vele bár nem mintha annyira hú de nagyon érdekelne de azt mondja haver,hogy jó a multi része ja és hozzátette,hogy nincs forza+Ryse ma csak Titanfall:(((
  • TomStorm
    Jah nem tudtam-.-
  • Moby
    >Adj neki

Mit? Neki sincs elég semmiből :D
  • Moby
    Felbontás/frém.
  • Harlekin
    őőőő hol és miben is látszik?
  • TomStorm
    Adj neki,megérdemli:D
  • Harlekin
    Legalább valami élet van a fórumon!
    Úgy is 1000 a vérnyomásom így jókat derülök itt..
  • Totti5
    Na jóval primadonnák, menjetek a híd alá :)))
  • vg
    Úgy bizony, a legesleghülyébb!
  • Moby
    >nem tudod ignorálni egyes hozzászólásokat

Nem is szeretném. Vagy ennyire nehéz volt megfejteni azt a 2 mondatot?
    Te tényleg egy szerencsétlen hülye vagy, pedig azt hittem ez csak valami szerep :(
  • Moby
    >Ez tényszerű,de jelenleg ennek halvány mivolta sem tapasztalható így számomra totálisan érdektelen.

Ez helyesen így hangzik: Ez tényszerű, ez eddig minden címnél tapasztalható, ám számomra totálisan érdektelen.
    Platformot _váltani_ emiatt senki nem fog, hisz ennek előfeltétele, hogy valamelyik ökoszisztémának amúgy már tagja, és ha belakta azt keményen, az ütősebb érv tud lenni, mint a felbontás/frém. Na én pont emiatt nem láncolom bele magam semmilyen rencerben ha egy mód van rá. Így a választás szabadsága az enyém marad, jobban tudok arra koncentrálni ami a valódi lényeg: a tartalomra.
  • vg
    Orál? Mivel te vagy itt a kislány, te tudod milyen érzés lenyelni... én eddig mindig a fasz másik oldalán álltam. Mellesleg az is öngól, hogy pont te nem tudod ignorálni egyes hozzászólásokat, amiben magadra is ismersz a kislány szó miatt. Muhahahaha.
  • Harlekin

Dehogy is...Meg nincs egér rángatás ott se meg itt se...Konkrétan az egér padom max 3x akkora mint maga az egér.Mivel egéren mozdítok fél centit és teszem azt fordul 2-t a karakter.Nagyon pici mozgás is tud nagyon nagy sebességet.Nem úgy mint a kontroller...
    Leírtam,hogy miért nem lesz ps4 pont ezért nem lesz PC se.Viszont ismét előtérbe kerül a bill+egér ide x1 re.
  • arty
    davidka: maximálisan egyetértünk!
    az infinite látványával megint magával ragadott, sajnos a játékmenet viszont nem tudott felnőni az elődhöz -
    de van még attól lejjebb: az infinite dlc-k.... lopakodj 4$-al a zsebedben és 2 lőszerrel a pisztolyban, aztán meghalsz és a kuporgatott 20$-d HUSS..... :D az egyetlen jó dolgot, a lootot is kinyírták. nem lehetett könnyű designeri döntés :(

totti :D
  • arty
    neked tényleg pécén volna a helyed, ott aztán lehet rángatni az egeret orrbaszájba, lehet okádni a gémpléjvideók egérrángatásától, éseatöbbi.
  • Harlekin
    Kezdek rájönni hogy ezért is lesznek szarok ezek a titanos videók.Mert a kontroller érzékenység insanre van állítva.Így a mozgásból szinte diavetítés lenne,ha tömörítésnél bizonyos fps születne.Viszont ha mindent agyon tömörít ez a moslék az eredmény.Csak találgatok,mert PL pegle 2 videók nagyon jók igaz ott csak 1 fix képet látsz és 1 pici golyó mozog.

Na és ehhez tartozik még,hogy ezért is van bajom a kontrollerrel,mert insanere van állítva és most már így ez is kibaszott lassúnak tűnik agyfaszt kapok mire megfordul főleg célzás közben.És nincs tovább... Egér+billnél a csillagos égig lehetett állítani a sebességet.Ennek a 2x esén szoktam kezdeni a játékokat és az idő előrehaladtával még emelek a sebességen.Itt viszont ez a plafon nincs tovább és kurva lassú...
  • Moby
    Tényleg szar lehet, hogy teknó nélkül képtelen vagy ignorálni valakit,/valamit akire/amire állítólag nem vagy kíváncsi. Az addiktológia foglalkozik hasonló problémákkal. Én speciel szívesen olvasom a posztjaid. Van valami üditő abban, amikor valaki napi szinten megy házhoz az orálért, és ráadásként pofáncsapkodja a valóság is :)
  • vg
    Az a baj, hogy téged nem lehet elkerülni. Sajnos csak egy böngészőt támogat a sg plugin, amiben a hülye fejed le tudom tiltani. Amikor sajnos olyan géphez jutok, ahol ez a luxus, akkor kénytelen vagyok a baromságaid, vagy éppen az aktuális a sírásod olvasni. Ez van.
  • Totti5
    Drága. Forza 3 kézikönyvért! ( igen ami a tokban van ) cseréltem évekkel ezelőtt egy példányra. Én sem hittem el, de hát max egy papaírfecnit bukok meg a postaköltésget, de itt volt a játék napokon belül:)
  • davidka003
    Először még jó volt.
    Másodszorra én már untam nagyon.
  • DarkSector
    Oks de nem akarom elszórni erre. :D
  • Renjike
    A kettő is ugyan ennyi! Apró pénz 1500ft a két játékért :)
  • arty
    van aktiválható goldod! :D
  • DarkSector
    Legközelebb írjuk pls oda hogy GOLD-osoknak, ne kattintgassak feleslegesen. :D
    Kösz
  • arty
    Bio1 750ft - legjobb bioshock!
  • DarkSector
    yeeeeeee megyek megnézem akkor , mert baszott durván néz ki raiden.....
  • Renjike
    Benne van alapból a Raiden-dlc , a játék része! Extra Ops menüpont alatt van azthiszem
  • DarkSector
    Jó nem egy nagy dolog, max a fanoknak ilyen gyüjtögetés szempontból.
    Most mondjam hogy nekem a létező összes része megvan...?

Jó a Risinget elvitte Renjike, de majd valszeg visszaszerzem később, a többi epizód meg itt pihen. :D