176880
banner
  • Totti5
    Na végre, SR3 nincs meg. Nem mintha kellene, de hátha.
  • davidka003
    Games with Gold híreink vannak: május elsejétől 15-ig a "Dust: An Elysian Tail" majd május 16-tól a hónap végéig a "Saint’s Row The Third" című játékokat ajándékozzuk az Xbox LIVE Gold előfizetőinknek.
  • misiizsai
    Köszi szépen a választ! :) Akkor 2 lemez kuka
  • davidka003
    Szar minőségű a lemez. Elengedi a ragasztás.

Nem tudsz vele mit csinálni.
  • misiizsai
    Volt már valakinek olyan problémája hogy magától foltos lett a DVD kintről befele haladva és használhatatlan lett? Ez mitől van? :(
  • Myselor
    srácok valaki tudna segíteni?öcsém akar venni egy gamet xboxon keresztül.és amikor írná be a cuccokat kifagya a box ,de mindig.gépen az xbox.com-on meg állandóan ilyen emailes geciség jön be,valami kódot írj be stb.nem lehet eljutni a fizetés opcióra annyira idegesítő ez a szar,alapbol nem értem a box mért fagy be.esetleg a másodikra ha valaki tudja mi a megoldás pls help
  • Totti5
    Transzformerszből is sikerült csinálni egy simán COD minőségű brutális játékot: FoC, aztán jött a film játék...
  • arty
    na, ez jó hír, thx :)
  • Seth
    Igen,az jó volt, meg a Shattered Dimensions is. De ez egy vacak. Aki játszott az első résszel, annak erős deja-vu-ja lesz,mert minden ugyanaz. A várossal nem kellett foglalkozniuk, átemelték onnan. Spiderman szintén újrahasznosított, mellékküldetések szintén. Szerintem még a felszedhető képregények is ugyanott vannak, szintén 300 db van belőle elszórva.
    A sztori meg össze van szórva, ki-be jönnek az ellenfelek mindenféle felvezetés nélkül. A főellenfeleknél általában ugyanaz a taktika(4-es kombó ,elgurulás, várunk a köv alkalomra, esetleg hozzájuk kell vágni valamit, repeat), rémesen unalmas, nameg rövid is. Kerülendő
  • vg
    Pedig ez a cég csinált jó Spiderman játékot, az Edge of Time szerintem jó volt, nekem legalábbis tetszett. Ez a filmadaptáció már az előzetes alapján is sokkal vacakabb.
  • Seth
    Semmit sem vesztettek volna a One játékosok, ha soha nem jelenik meg.
  • N0rbi san
    Ez nagyon gáz.... Nemcsoda hogy nem akarta az MS hogy megjelenjen.
  • Totti5
    Arty!

Trials freestyle pályából nincs sok. 1-1 szegmensből 1-2 iyen pálya van ahol csak azt kell csinálni, a többi 50 pályán nem, nem is lehet.

A megvalósítása érdekes, pofon egyszerű és mégis jól működik. Nem kell hozzá semmi, csak a jobbra balra helyezkedés s a jobb analóggal amierre tekeri és ahogy tekeri az ember úgy csinálja. Egyszerűbben, a két analógról megy az egész.

Nem egyszerű, a földetérés kb mindig necces tud lenni.

• Totti5
    Bombahír. Sikerült átrugodsni a MS rostáján a The Amazing Spider Man 2-t Xbox Onera. Teljesen váratlanul ma felkerült digitálisan, pedig tegnap még az álláspont szerint NEM JELENIK meg X1re. Lemezesen nem várható, vagy majd később. Ilyen totális cspdtömeg piáros munkát ritkán látni. Megjelenetenek egy címet, amit előtte beharangoznak hogy nem jelenik meg.

Már vannak gameplay videók, állítólag olyan szinte töri a képet X1en, hogy az csudaszámba megy.

PS3ast találtam, ezt nézve azon is csodálkozok, hogy ez egyátalán működőképes. Remélem nem kap többet 3 pontnál, mert ez egy moslék munka.

• Harlekin
    "Hangvezérlést megoldották, már tetszik. Ilyen kényelmi funkciót is tud, ami szintén tetszik."

Remélem a TV-t is a box hangvezérléssel csinálod.Hangold rá és baszott jó lesz neked.
    pl jön 1 telefon hívás game közben,nem kell a tv távirányítót keresgetni nyomkodni,hanem csak mondom hogy xbox mute és kussol a tv.Vagy asszony elkezdi a haját szárítani a kezemet se kell levenni a kontrollerről és csak mondom hogy xbox volume up!
    Iszonyat királyság aki nincs benne az úgy is azt mondja marhaság,pedig baszott jó dolgok ezek...
  • arty
    70ért ma vennék xbone-t :P
  • Moby
    >Ettől most érezzem magam szarul?:)

Ne, pusztán egy tényt állapítottam meg, nem is neked címezve. De ha gondolod, érezd :)
  • Muttley
    ilyen az, amikor keverik a
    Bulletstorm világát
    a Halo játékmechanikájával

• Botond #147942
    Lego játékok jóságok. Már a karibos alapára is lement 6ról 3ra, meg is vettem azonnal. :)
  • Totti5
    Ettől most érezzem magam szarul?:) ott a kinect a TV alatt. Hangvezérlést megoldották, már tetszik. Ilyen kényelmi funkciót is tud, ami szintén tetszik. Nagyon remélem hogy az RPGkben pl Bethesda játékok, Bájover játékok ugyan úgy lesz hangvezérlés alapú társalgás az NPCkkel mint volt a Mass Effect3ban. Nagyon bírtam. Várom a csodát, hogy valamit már csináljanak az eszközzel, ami fun.

Aki kommentálja a videóit és mutogatja magát annak jól jön. PS4en sem véletlen veszik a kamerákat mint a cukrot, mert rengetegen twiccselnek. Persze az egy más közönség, de láthatóan vevők rá = pénz.

Persze jöjjön a Kinect nélküli Xbox és jönni is fog minden bizonnyal, ha nem a kinectes verzió árából engednek, de akkor meg az lesz a gond, hogy miért csak 20 ezerrel olcsóbb, bezzeg ha a kinect nem lenne akkor 70ért megkapnám:DDD
  • davidka003
    :D
  • Moby
    Erre egy 3k-s webkamera is jó.
  • arty
    amire valóban jó a kinekt
  • vg
    Kapják be, addig meg már benne lesz ps+ játékok közt.
  • Totti5
    Fejlesztők mondták és videó is van. Kicsit elcsúsztak a dologgal plusz a multi újat is fog hozni, nem csak le lesz kopizva az Evolution.
  • davidka003
    Na ez a hét is ratyi. Lego játékok vannak akcióba GOLD-al, meg a Star Wars Force Unleashed.

Killer is Dead-hez nem kell GOLD de az 20 dollár. 10-ért vettem volna valszeg.
  • vg
    Ez te honnan veszed? Én nem ilyet olvastam.
  • Totti5
    Hamarosan lesz online is.
  • vg
    Én is megvettem, igaz ps4-re, de azonnal meg is bántam, miután láttam, hogy csak local multiplayer van benne. Ez ma már teljesen elfogadhatatlan. Persze én voltam hülye, hogy nem olvastam utána, mert egyből kiadta a google az ezzel a témával foglalkozó cikkeket jó pár héttel a megjelenés előtt...
  • DarkSector
    jah hogy onnnan. :D
  • Harlekin
    "++++ átléptem a 60.000 gémszkórt"
  • Botond #147929
    Június végén járt volna le, playitről hozott egy éves kódot a sógor és azt beírtam. :)
  • DarkSector
    hogy csináltad? :D
  • Botond #147927
    Gz, nekem még csak a 10k közeleg.
  • Totti5
    Trials Fusion Xbox One

+ Gyönyörű. Éles textúrák, nagyon szép effektek, látványos objectek, hatalmas pályák ( 360ashoz képest brutál a képminőség javulás )
    + Easy pályákat letudtam, nagyon nagy élmény volt, változatos jól megkreált mappok
    + menürendszer tetszetős, gyors, átláható, a zenék hangulatosak
    + irányítás ugyan az mint az EVO, viszont itt ugye van külön rezgése a ravaszoknak, ami fokozza az élményt gázadáskor, fékezéskor ( bár lehetne erősebb, mint pl a Forzában )
    + betonkemény 60 fps és nagyszerű hangulat ( féltem hogy minden a jövőből lesz, de van itt minden ugyan úgy )

- 900p, ami lehetne simán 1080p is...
    - még mindig van popup, ami még mindig a motor hibája
    - nagyon ritkán van képtörés ( 10 pályából 2őn láttam 2 másodpercig ), bár nem volt meg az adott szakasz és a képtörés közti összefüggés... egyszerűen lett volna még mit optimalizálni

Csaptam egy teszt videót ebből is. Kellemes és nagyon pöpec / pofon egyszerű a direkt yutub feltöltés.

++++ átléptem a 60.000 gémszkórt
  • Harlekin
    1 dolog érdekelt,hogy benne legyek az aranyba oszt bobi!Az is csak azért hogy kapjam az xp-t,hogy meg legyen majd az 50 es szint a ruhás acsi végett
    Amúgy Inferno pályát kb 1200 x próbáltam vagy is az első akadályon elvérzek...
    Az összes chalenge acsi na az loooooooolll...
    squirrels acsi a 8. nem jön össze így a többit se néztem...
    De mindezek ellenére baszott jó és őőőőő élvezetes is,ha az ember már nem csak idegből játsza.KB 250 fault után szoktam azon agyalni hogy földhöz basszam a kontrollert vagy ketté tekerjem vagy min2ő-t egyszerre
    Biztos próbálkozok még vele,de most kicsit pihentetem...
    Majd jól kipihenem magam és rákészülök azt olyat verek az időidre,hogy el se hiszed!
  • Totti5
    Elég harmatos időket mentél az easy pályákon
  • davidka003
    Bátor. :D
  • Botond #147922
    Gold meghosszabbítva 2015.06.27-ig. o/
  • Harlekin
    Grat!
    Én konkrétan feladtam a trialt.Nagyon jó,de nagyon nehéz szerintem a vége...
    Biztos elő veszem még,de most elég volt egy időre