176877
banner
  • Seth
    Nekem csak a remek történettel volt gondom, nem haladt sehová. Amúgy elvoltam, élveztem a hajókázást, kincskeresést. Még a valódi világos gépfeltörést is szerettem, mert kicsit több infót tudott meg az ember a Desmond utáni helyzetről. De mondom, a fősztori a játékban egy nagy nulla
  • Totti5
    COD 2 óta egy másodpercet sem multiztam velük, nem is akarok, nem is tervezem, így az egész nem érdekel. ( részinfókat tudok a fikaáradatból, hogy egyszerűen szar :) , de ettül függ. töretlen a sikere )

Az újdonságok egy része látható pl, új képességek a mechanikus csontvázzal és egyéb kütyükkel.
  • vg
    Már kb 2 hete játszom minden nap pár órát Assasin Creed 4(igaz nem xbox, de mindegy, mert ott is ugyanolyan), és basszus egyszerűen fantasztikus az egész. Remek a történet, jók a karakterek(a Kidd emberről rögtön sejtettem, hogy valami nem oké vele, lol). Nem gondoltam volna, hogy a ME után ez lesz a legjobb élményt adó játék számomra.
  • DarkSector
    Ezt nem tudtam, a 2 napos oké, az 1 vagy a felett oké.

De 1 hetest még nem is láttam eddig.
    Akkor ez van. Pedig vicces lett volna ellőni 14.-én. :)
  • Seth
    Szerintem lövöldözés, szinemátik ikszpíriensz tuti lesz benne, de ez csak tipp
  • The Protector
    Ha már így vágod a cod-ot.Lesz vmi új feature a játékban/multiban?
  • davidka003
    Nem. De ez már milliószor el lett mondva. Csak az 1 hónapos vagy nagyobb jó az ingyen játékhoz.
  • DarkSector
    ingyenjátékhoz jó? :DDDDD
  • orichalcos
    Egy hetes GOLD tagság igényelhető. Próbáltam, US accountal működik.Valszeg a többivel is.
  • orichalcos
    [L:http://www.hotukdeals.com/freebies/free-1-week-xbox-live-gold-skittles-1891778]Egy hetes GOLD tagság igényelhető. Próbáltam, US accounttal működik.[/L]
  • Totti5
    Kellett! Azt hiszem direkt ki volt kötve h véletlen se az eredeti dobozába, hanem valami átlag kartonba. Ha jól rémlik én valami háztartási gépes dobozba pakoltam bele, aztán szanaszét ragasztottam ( jó kis ipari barna ragasztószalag :D ), olyan szinten, hogy biztos anyáztak a kibontásnál + az 5 kiló bélés :))
  • arty
    bezzeg 360-hoz nem kellett doboz

(vagy igen?)
  • Totti5
    Xbox One gari tapsztalat ( g365 )

'A külföldön vett x1-m megadta magát, egy dobozt kellett vennem a postán, leadni a javítási igényt, 2 nap múlva jött érte a ups, újabb egy hét múlva pedig szintén a ups hozta a vadiúj cseregépet.
    A teljes javítattás (csere) költsége így a párszáz forintért vett doboz ára volt '

Vagyis minden ugyan az mint a 360nál ( nekem is ezt kellett volna tennem... )
  • Totti5
    Gamersyde Preview: The Crew

Vannak videók. Autószerelés ( ez tetszik! )

Verseny, krúzolás, belső külső.

Ami rendben van az a hangok, graf nyilván okés.

Ami nincs az a láthatóan fapados fizika, árkéd vezetési modell, ingerszegény belsőnézet.

TDU2 feelingem volt ahogy néztem, az meg nagyon nem jó:(
  • Totti5

Skillgémeket keveslem, minden eventbe 1 volt, de azokkal nem erőltették meg magukat.

A pályák, mind a 60 igen változatos és nagyon jól össze lettek rakva. Tetszettek a pofázások is, a zenék, a látvány, a nehézség is jól jött meg. Minden a szokásos:)
  • arty
    jahogy a hard nem arany.... azmááááás :) az tolta ki az evo játékidejét is a triplájára :D
  • Totti5
    Hard pályákon csak átmentem. Azokat lehetne ezüstre, urambocsá aranyra is még bőven és fogom is. ( easy-med összes arany )

Extrém mappokra meg rá sem léptem, azt extrának adja, de hát azokhoz kevés vagyok amúgy is, de megnézegetem őket.

Challengék betegek. Minden pályán 3 extra feladat. Azzal még bőven el lehet szöszölni.

Aztán ott van a júzerpályák. Van már egy rakattal + én is nekiállok valaminek ( EVOban is csinálgattam, már van némi tapasztalat :D )

FMX-et is még ki kell tanulni, hogy pró trükköket tudjak csinálni.

S jöhetnek a DLCk!
  • arty
    reméljük a dlckkel azért rendesen kitolódik majd ez a 6 óra... kicsit keveslem.
  • Totti5
    Trials Fusion kipörgetve

Easy-hard pályák + az utolsó ( lement a credits ) : ez volt közel 6 óra

Extrémek vannak még amiket megnézek, de reményeket nem fűzök hozzájuk

Jöhetnek előről a challengék és a kis senci mókusok felkutatása

• DarkSector
    Halli a trailert lehet már letölteni bitang minőségben? :D
  • Harlekin
    ezt is szénné fogom játszani az biztos...
  • Totti5
    Jólvan ez is 60 fps lesz!

Amúgy meg bitang látványra lehet készülni!
  • davidka003
    Agyfaszt kapok az ilyen több megás GIF-ektől. Felesleges pazarlás. Mobilnettel örülök az ilyesminek.
  • Totti5
    GIFeket sosem értettem. Ott a videó, aki akarja letölti a legjobb minőségbe és megnzi. 15 frémes, szemcsés, bélyeg GIFeknek az ég világon semmi értelme.

Mivel Xboxon debütált a játék, minden bizonnyal MS konfon lesz a gameplay bemutató is ( a híresztelésekkel ellentétben ).
  • Muttley
    jelszó:

Nov 04 :)
  • Myselor
    oksa köszi szépen.:))
  • davidka003
    Csak RGH van mostanság. Rámásolod a vinyóra a játékot aztán kb annyi.
    Csak az RGH drága. 15k körül van.
  • Myselor
    oké de melyikkel?mert ez mellé lehet lesz egy ilyen box.érdekelne hogy működik ha valaki tudna segíteni az jó lenne :)
  • davidka003
    Csak úgy lehet.
  • Myselor
    srácok bocs a hülye kérdésért de jtag vagy rgh-s géppel lehet vinyóra rakni vagy pedrive-ra a játékokat és lehet játszani?
  • DarkSector
    Hagyjuk ezt a cod meg crysis meg ki-kire hasonlit, meg ki kitől lop.
    Egyenlőre a CoD volt először, a Crysis a 2. részben lemásolta a CoD-ot , mármint single és multi felépítést nézve.
    Battlefield ugyanúgy, annyi hogy abba járművek is vannak, de az is teljesen megváltozott a 3. óta.
  • DarkSector
    4dvd? miez Final Fantasy?
  • arty
    naigen, rage endzsin.... :)) ennek úgy kell a bluray, mint a falat kenyér.
  • arty
    ha nem: úgy ellopom pécén, hogy annak a rendje. cod=60fps vagy semmi.
  • arty
    szerintem kukázták tavaly és nulláról építik ujra. érthetetlen, mit lehet elbaszni egy bejáratott név, játékmenet és "primkó fps" játékon - mármint a koncepciót tekintve.
  • Totti5
    Wolfenstein: The New Order

PlayStation 4 és Xbox One - minimum 8 GB, teljes feltelepítettség 47 GB

PlayStation 3: minimum 8GB ( többet fel sem tesz ), PSN verzió 17 GB

Xbox 360: 4 DVD lemez, első lemez kötelező install 8GB
  • Totti5
    + ha ezt is 60 fpsel hozzák...
  • Totti5
    Lesz abból valaha is valami? vagy már csak a multiplayer f2p izés Division a menő ott is:(
  • arty
    "Ha valaki így másol akkor szentélyt emelek neki,"

és amikor így: #147998 ? :(
  • arty
    Call of Duty: Patriots ????

húzzon már el a 'csába az activision!! :(