176877

-
Hát a COD single tréler ezt is keresztbe lenyeli, de simán jó lehet, végre nem a DICE csinálja.
-
PC Drivers for the Xbox One Controller Available Now -
jajj az a szobor. -
Nagyon fáj rá a fogam. Remélem nem lesz Titanfall Collectors árban :D -
-
Ez már only nextgen.
-
S még mindig vannak akik lesajnálják a felhozatalt hogy régen milyen jó volt, akkor amikor láncsra, és első évben Perfekt Dark szintű csodák jöttek. Most meg csak RPG fronton Dragon Age 3 idén aztán mire azzal végzünk jön ez. Olyan minőségi produkciók hogy az ember nem tudja hova tegye az állát. -
:D -
Hóly shit! This is ószom!
-
Kijött mellesleg a júniiusi system update X1 alá. Már nem kell gold az appokhoz, meg a többi frissítés. Ami látványos hogy fejlesztettek a store részen, átláthatóbb lett, gyorsabban kiválasztható a játék, zene, film és app ( mindegyik kapott egy kis négyzet csempét ez eddigi nagy bannerek helyett ). Alapként pedig a games, és a játék csempék vannak a dashon. -
Komolyan néz ki. Nextgen első évében ha odatesznek egy ilyet akkor emelem kalapom. Dragon Age 1 tetszett volna, de egy moslék volt teknóban, animációk, fizika meg rémálom. -
Valahol értem az MS-t.
Kivettem csomó mindent gold alól, így valóban akkor éri meg, ha multizol is. Vagy, ha akarsz játszani a régen bezsákolt cuccaiddal ... valahogy kell motiválni a más frontokon elvesztet goldosokat. Plusz ( ;) ) látták, hogy odaát működik a modell :( -
Okádék 2. részhez képest, ami eddig ebből láttam az...
-
-
-

-
Csak sikerült megverni. Védekezés sokat számít, bár volt benne mák, de nagyon belenézett aztán a földön megkapta amit kell. Nagyon jó a földi csata, bár itt most nem erőltettem, inkább menekültem a fogásból, mert azt külön be kell gyakorolni.
-
Működött a vásárlás, köszi! -
Megalázó vereségem 2 percben:) Nehéz... pedig ez easy, de bedarált. Következő videón már én ütöm ki:)
ui: valami bug volt, mert kommentátor lemaradt a videóról ( valójában volt persze ) -
Game.co.uk
Gears of War: Judgment Steelbook Edition - Only at GAME Xbox-360 10 font
Gears of War 3 Steelbook Edition Xbox 360 4,5 font -
Powerstar golf jó kis gamma ( Xbox ONE )
Sajnos nem full verzió lett belőle, hanem F2P szerű. Demózásra jó volt, 1 órát elvoltam vele. A full még mindig 20 dodó, de valszeg lesz majd free gold játéknak valamikor... nagyon szép, suhan mint a szél, kellemes kis árkéd golf vicces karakterekkel és extrákkal. -
Halo rajongóknak:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Halo Escalation 9. részének borítója:
Didact túléli Halo 4-et.
-
Jobb? Max egy kiváló játék! -
Mégsem. Előre ittam a medve bőrére.
katt -
Halo: The Master Chief Collection
Fuck yeah. -
Max karácsony környékén benyomnak ez húzócímet (de az is ilyen ac4 max, nem egy forza5 vagy ilyesmi), hogy fogyjon az x1 meg hozzá a gold, de többre én se számítok. -
Hát mondjuk az de az ilyen kis játékokat úgyis végigtolja az ember egyszer gyorsan aztán leszarja, hogy később nem tud vele játszani GOLD nélkül. (legalábbis én)
Arra meg senki ne számítson, hogy köv hónapban jobb játékot adnak. -
2015 júni vmikor jár le a goldom, szóval ez most nem annyira akut probléma. :D -
Bérled...... nevetséges. -
Bár azt hozzá kell tenni, hogy ezekkel majd csak akkor tudsz játszani ha van aktív GOLD előfizetésed.
Nem olyan, mint 360-on, hogy örökre a tiéd akkor is ha sose veszel már GOLD-ot. -
De most nincs X1em. :( -
Most is letudod magyar acc-al. -
És amikor majd veszek egy x1et és belépek a magyar accal, akkor majd le fogom tudni tölteni? Hát kiváncsi leszek. :) -
"Elérhetőek az ingyenes Live Gold-os Xbox One játékok is!
Érdemes bezsákolni őket, jól jöhetnek a későbbiekben! :P
Max: The Curse of Brotherhood
Halo: Spartan Assault
Akinek magyar profilja van, az görgessen lefelé, és állítsa át az oldalt USA vagy UK-ra, úgy engedélyezni fogja a "vásárlást"! ;)"
LINK
LINK2 -
hát igazából ha jól odafigyelsz és kellően felkészülsz annyira nem érhetnek nagy meglepetések . de nem könnyű játék az tuti :) -
Aham, letoltam.
De asszem volt egy rész, amit easy-n kellett, aztán visszaraktam normalra.
De ott legalább volt lehetőség easy-re rakni :D
Játékmechanikai problémáim is vannak a Dark Souls-szal. Nincs szinte semmi segítséged a játékban (pl. a STR requirement is csak egy ikonnal van jelezve a fegyvernél, ki kell bogarászni a karaktered tábláján, hogy melyik az az ikon). Persze utána lehet olvasni neten, de 10 percenként nézegethetem a telefonomon a Google-t, az meg nem játék...
Annak való tényleg a Dark Souls, aki szeret szöszmötölni egy "játékban", utánajárni a dolgoknak, olykor tényleg be.rni, mikor elédugrik egy hatalmas boss, és 2 csapással agyonvág, és töltheted újra a játékot fél órával előttre (ez remek élmény 3x eljátszva - rá is megy az egész estéd). -
Halo 4-et letoltad normalon?
Annál könnyebb. -
heady #148606 Ejj, a mindenit. Ha nem jon be a Driveclub, akkor kotelezo lesz egy X1. A Halo miatt meg ugyis befigyel majd. -
na örülök, hogy nem vettem meg soha a Dark Soulst. tényleg annak való, aki szeret szenvedni. :/ pedig próbálkoztam. delete -
Carbon-fekete minta volt csak, de az nem nézett ki jól.