176877

-
Szomorùan nèzem az ign-en hogy ebben az èvbe mèg jön 360ra elèg sok játèk,(október nagyon dùrva) de jövőre szinte semmi 1edül a Daying Lightot látom ami emlìtèsre mèltò , azon kìvül semmi...Talán mèg fifák jönnek de azoknak már sok èrtelme nem lesz..:( -
Nah... ez még engem is meglepett. Emlékszem Halo 2-re, pár éve toltam le Win7 alatt full maxon. Ha a flood nem lett volna, egész csíptem volna. Mondjuk az már valami, hogy a képek láttan vizionálok egy esetleges újrajátszást, majd jó pár év múlva X1-en. Úgy fest a 343 nem Bungie... na de akkor eddig... jujj, nem is gondolok én ebbe bele ;-) -
Ehhh... nem jelenti meg a képet tényleg :-(
Igen az lett volna, a Planescape.
Tudod én a hőskortól fogva tolom az RPG-ket és bizony sok olyannal találkoztam, mely remekül nézett ki, de rémesen felületes és sík volt. Ha ezt a grafot megtöltik valódi tartalommal, nem csak kamu akció-kaszab témával és tényleg egy remek és egyedi történetet mesélnek el, akkor az csodálatos élmény lehet. Félek, erre az esély konvergál a zéróhoz.
Ótókák terén én bírnám a mélységet, de egyszerűen IRL erős csömöröm van már tőle így 1 milka km után :-/ -
Nem vettem észre, bocs. Nyugotan told be a képeket, úgy látványos! -
Ezt linkeltem lentebb. Legalábbis Arbitert, meg Johnson-t, meg Admiral Hood-ot.
katt -
No ez megint profi munka. Igen, igen az ingame átvezetőket gyönyürű CGI-re cserélték.
-
Jól feltunningolták a grafot, de ez így fog kinézni? az az autópálya jelenet... OMG Még jó hogy nem járszottam végig, tartogatni fog sok új dolgot:) Viszont ha ennek a masszív graf tunningnak az 1080p és a FIX 30 fps látja a kárát, akkor morcos leszek.
-
Miért kell 1 generációt várakozni egy DOOM játékra? ősidőkben volt már a 3. rész, elképesztő... jöjjönmár!!! -
-
Engem nem kötne le ilyen mélységben, sőt hozzá sem kezdenék, sosem tettem:) Elhiszem hogy mély és jó, nem véletlen klasszikusok. Egy pár napos előadást meghallagattnák akármikor egy ilyen játékról, bemutatva h mi minden van benne, biztos érdekes lenne, de játszani nem játszanám. ( gondolom a Planescape: Torment van a sploiler alatt, vagy tévedek? ( nem jelenik meg semmi ) ) .
Minél szebb graf, animációk, átezetők, epikusságok stb... ha ezek adottak akkor elvagyok ezekkel, mert egyre jobban hasonlítanak a JRPG-hez sőt már azokon túl is léptek bőven prezentáció terén az elmúl években és most nextgen elején. Tartalomban, szabadságban meg ugye ezek sokkal nyitottabbak. Tudom casual, meg minden... te viszont ótók terén nem bírod azokat a mélységeket amit én megkövetelek, és egy FPShez is teljesen más a hozáállásom mint neked:)
-
-
Totti bácsi én abs. respektálom a látásmódod, véleményed elég sok dologban, de hidd el, hogy egy RPG-ben sokadrangú a graf. Persze, persze 2014-et írunk, ne kelljen pixelkatonákat bámulni, de ezt a játékot idén toltam le és elvert Sykrim-et, Oblit, Dark Souls-t, Lands of Lore-t, kb. mindent, amit eddig valaha RPG-nek vagy akció-RPG-nek tartottam.
Egyetlen fő hibája, hogy Pegi 25+-os simán. Egyszerűen meg kell érni hozzá.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Na linkelés sem megy, shit. :( -
Halo The Master Chief collection.
Halo 2 teljes CGI átvezetőket is kap. Check the képeke:
Arbiter
https://s3cmsassets.blob.core.windows.net/media/Default/games/halo-the-master-chief-collection/screenshots/E3-2014/Remastered/e3-2014-halo-2-anniversary-comparison---johnson---remastered-35acfa53ff964560867df57c786e3fb2.jpgJohnson
Admiral Hood
Wow, anyám wow... -
Egyszerűen képtelen vagyok betelni ezekkel a képekkel.
-
Mondjuk azt a mai napig képtelen vagyok agyilag felfogni,hogy egy ekkora húzócímet,hogy a vérbe nem jelentettek meg magyarul :(
-
Offisöl : Xbox ONE 2014. szeptember 5-től kapható Magyarországon. -
1080p 60fps valóban defenetív Master Chief kollekcióval akarják felvezetni 5öt. Ami még fontosabb a multi, és a dedikált szerverek! ami 360on nincs. Ez így lesz egy tökéletes csomag. Persze nem kizárt h jön 360ra is, de amit ezzel akarnak, abba a 360as verzió nem fér bele. -
Igen.
Xbox ONE-ra jön csak, pont azért, hogy legyen Halo húzócím ebben az évben is. Így majd tuti lesz olyan aki emiatt vesz Xbox ONE-t. -
Halo 2 Annyversary xbox 360-ra felejtős? -
Egy komment erről:
"These are the deals of the week. Or deals of the 'weak' as I call them. "
:D
GTA V 4k-ért jó lett volna. Így lassan az lesz, hogy megveszem lemezesben 8k-ért aztán eladom 6-7k-ért.
-
Forza Horizon 2 videók jobb minőségben -
Lehet csak túlbuzgó pletyka / kitaláció volt -
Na megvan közben. Asszony örülni fog. :) -
Totti ! Te írtál Gamerre egy prevgen Assassin's Creedről , valami fejlemény róla? Sírok ha kimarad. :( -
ez így még jobb :) -
Leáldozott topikban jól vettem ki a szövegfoszlányokból, hogy dance central 4et vagy vmi hasonlót is bejelentettek x1re tegnap? -
2015 1st day buy!! :)
-
jalátom, közben volt "update" ;) -
a forza az autósműfajban jó
az ac pedig ezer sebből vérzik, gyakorlatilag a szép szandboxon tul semmit nem ad - szar harc, szar nehézség, szar lopakodás -
2k Live-on GOLD-al:
Forza Horizon
RESIDENT EVIL REVELATIONS
Terraria 656 Ft
GTA IV 1500 Ft (nem kell GOLD hozzá) -
Ezek szerint nem lesznek, csak becsatlakozhatnak. Itt nem voltak az biztos. -
ugye hogy?amúgy én is azt figyeltem lehet lopakodni ennyi rész után?:D nemtom a harc mennyire lesz nehéz de az összes többi fejlödött szép és jó is :) már csak nem értem hogy mindig jelen lesznek a többiek is?vagy van normális single?majd meglátjuk -
Erről beszéltem, végre mutatják. Van fedezékrendszer, cover-ből cover-be, és GUGOLÁS. Már csak a harc és a nehézség legyen jobb és 1day.
Grafika eszméletlen így fossztrímen, remélem ez nem kamu. -
-
Nordschleife
Huh, nem gondoltam hogy még lehet fokozni a Forza 5 pályáinak minőségét, de nagyot tévedtem. Most először éreztem, hogy ez nem egy nehéz és hosszú pálya, hanem ez maga a ZÖLD pokol. Itt érzed hogy ott vagy, amit semmi más játékban nem éreztél. A növényzet kidolgozása, odapakolása, változatossága, s minden más környezeti elemek, a felfestések, a közönség, szalagkorlátok, madarak!!! az hogy egyes szakaszokon mind a két oldalt tornyosulnak a fák, teljes árnyék, és csak a napsugarak szűrúdnek át a lombkronák tetjénél s az egész mindenség leszűkül 200 km/h-nál, csőlátás , majd BUUMMMMM ki a napra ami vakító is hethetne, de nem az hanem a kontraszt olyan nagy hogy erre egy szó van lélegzetelállító!!!
Képeken nem adják vissza az élményt és a látvány közel sem... Le vagyok nyűgözve!
-
-
Halo : The Master Chief Collection
Hát én oda vagyok meg vissza. -
hát jólvan mondjuk nekem alapbol nem tetszett sose a wd xd -
Lara Croft and the Guardian of Light folytatása.