176877
banner
  • Harlekin
    Totti feldobta ezt első percbe,de hát....
  • arty
    xbox topik kellene, nem külön a kettő :)
  • Harlekin
    Itt vagyok!
    Néha nézem is,de minek!?Hiszen mást se látok mint a sok savanyú a szőlő hsz-t a még 360 asok között,hogy szerintük totál felesleges az x1 meg a hasonló baromságot...Szánalom komolyan mondom...
    Plusz a 360al semmi,de semmi nem történik...
    Ami közösen jelenik meg game az 1 rakás szar.
    Ami megjelenik csak rá az meg nem üti meg a mércét se...
    Lassan mint ahogy Totti is írta leáldozott lesz ez a topik.1 év múlva biztosan...
    Jó páran innen x1 esek lettek vagy 2 platformosak azok nem írnak,mert hát látod már ez is kezd gond lenni.Napi szinten írtam Én is ide fél éve még vagy legalább bedobtam 1 olyan témát amin lehetett veszekedni napokig!
    Most meg van olyan,hogy 1 hsz sincs 1 napra,és még az is baj ha x1 ről megy a beszélgetés...
    Új ember már nem lesz az biztos,mert ha lenne az is nagy valószínűséggel warezos lesz az meg kiszorul innen.A régiek közül meg már most is jó páran x1,ps4 tulajok és ez csak nőni fog.Marad pár x360 as és remélem pár akiknek SOHA AZ ÉLETBEN NEM ADATIK MEG,hogy x1 vagy ps4 tulajdonos legyen az eddigi hszei alapján.
  • Harlekin
    A venti nem döglik meg az biztos,nekem az első gépem ami még azt hiszem zephyr volt első naptól maxon azaz 12 volton ment 2 évig nálam ameddig bannt nem kapott.Majd eladtam a szomszédomnak és mai napig is megy tökéletesen...Mi az ideális hőmérséklet!?Lényegében minél hidegebb annál jobb...
  • Totti5
    PS3 topik nem létezik már. Alig ír oda valaki a közösség vett Ps4 et és oda írnak. Semmi értelme nem volt ott sem külön venni. Amúgy én még mindig azt támogatom hogy legyen egy Xbox topik akár megnevezés nélkül.
  • Totti5
    Félreértés ne essék én minden xboxal kapcsolatos hírt és infót ide osztok meg. Semmi értelmét nem látom külön topikot nyitni azért mert kijött új gép. Sg xbox közösség ebben a topikban van, de felőlem ha annyira érdekes téma még az x360 9 év után is, akkor 1hétig lehet róla beszélni de csak is arról.
  • Seth
    Nekem 70 körülire áll be ilyen kánikulában a RAM hőfok, CPU meg 65 környéke. Falcon alaplapos Fat masina, idén lesz 6 éves :)
  • Botond #148836
    Én nem vágom a témát, szerintem Harlekin lesz a te embered, aki ebben tutit tud mondani, de őt ma még nem láttuk itt, szóval türelem.
  • TomStorm
    Ott legalább egy helyen lenne mert itt néha tényleg azt se tudom most melyik gépről is van szó egyáltalán..
  • TomStorm
    Amúgy Totti igazuk van.Már ha csak a PS3/4 topikokat vesszük alapul ott is külön vannak a hozzászólások.
    Mondjuk engem se zavar de simán mehetne minden X1 téma az X1 topikba.
    Legyen szavazás!Ki kell tenni bannerba.
  • arsmarci89
    Èn csak arra lennèk kiváncsi hogy mekkora az a hőmèrsèklet amit mèg bìr a 360.Nekem ilyen dög melegben mindig 60fok körul van.nem sok az?Illetve ha felrakom magasabbra a fordulatszámot nem adja meg magát a venti?Előre is köszi:)
  • TomStorm
    Fekete van nekem is:-)
  • Totti5
    Fehér, de jobban kellene egy fekete :)
  • Botond #148830
    Az enyém fekete, nektek milyen van? :)
  • Totti5
    Ok, mától 1 hétig csak xbox360 a téma. Nyilván játékokról sem ide írunk hisz megvan mindennek a topikja.
  • Shan
    Tulajdonképpen lehet, hogy engem is csak a saját nyomorom zavar, de azért némileg igazam is van. :)
  • Rage47
    Egyetértek
  • Tinman #148826
    Mindig elolvasom az X1-es hsz-eket is, elvégre X360 tulajok vagyunk, előbb-utóbb csak lesz X1 is, nem árt felkészültnek lenni :-)

Szóval, amíg naponta összesen van itt cirka 20 hsz, addig ez engem személy szerint picit sem zavar.
  • Shan
    Nos igen. Eddig azt hittem, csak engem zavar, így nem is foglalkoztam vele. De komolyan. Nem lehetne az xone -nal kapcsolatos dolgokat a saját fórumában kitárgyalni?
  • Shan
    El persze. Csak az embernek nem nagyon van kedve egy olyan cuccért elengedni, ami mire megjelenik Magyarországon, addigra már az is elavultnak fog számítani. Amikor bejött a 360, az k. nagy szám volt, "brutális" hardverrel. Ez nem mondható el az új masináról. Kíváncsi leszek bír-e 9 évet? Az áráról meg ne is beszéljünk. Egy normális fizetésből élő embernek meg sem fordul a fejében, hogy lecserélje rá. Ráadásul úgy, hogy van mondjuk 100 megvásárolt cucca a régire, amire keresztet vethet.

Szóval el lehetne engedni, csak minek...
  • davidka003
    De még ígyis alig van komment. Így nem zavaró.
    Persze napi 100 xone komment már lehet zavarna.
  • arsmarci89
    Minden tiszteletem az itt forumozóknak nem akarok keverni meg kötekedni de lassan itt mar csak One-ról lesz szó , pedig 360-as topik:)
  • Muttley
    nem gáz, h szelektíven olvasol és értelmezel ;)
  • Totti5
    Na végre!!!, bejelentették hogy jön Xbox ONE-ra is év végén. Első körben PS4, aztán X és PC.

• Totti5
    Még hány hónapig esetleg évig lesz a megideologizálsa hogy nem kell új gépet venni?

El kell keserítselek, az X1 konstrukció jó lett. Gép hibák elvétve akadhatnak, de ritka, széria hiba NINCS.

Volt 9 éve mindenkinek felkészülni a generációváltásra. Komolyan érthetelen, hogy még valaki évekig azon izgul hogy kicsit olcsóbb legyen, meg legyen rá több ex. Az az ex akkor is lesz ár ha most veszel gépet, és ha most veszel akkor a multiplatformokat olyan minőségben tudot tolni hogy az ég és föld.
  • arsmarci89
    Mekkora hűtés kell a boxnak? most 59 fok körül mozog.Marha melegnek érzem.(nálam a tető térbe van 30-35 fok)Szerintetek feljebb rakjam a ventilátor fordulatszámát?
  • orichalcos
  • Seth
    Akit leköt, annak biztos remek szórakozás.Nálam egy COD a sztori mód végigjátszásáig tart, multi egyszerűen nem tud lekötni pár meccsnél tovább
  • arsmarci89
    Mirrors edge 2 nem jön 360ra
  • davidka003
    Legalább COD-ok jönnek rá. Igazából egy jó COD multival hónapokig ellehet az ember.
  • Seth
    "2016 végéig várhatóan jön minden lényeges cím X360-ra"

Hát ha neked az EA évi rendszerességgel kiadott sportjátékai, az Activision legújabb COD csodája lényeges címek(nem flame, én is szeretem a story módjukat), akkor igazad van.
    Szerintem meg 2016-ban már szar se jön a gépre, sőt 2015 vége is halott lesz
  • Tinman #148812
    DaS 2-ben is van egy hasonló... majd linkelem. Ott már volt nemi szerv, örömlányok, hörgés, anyázás, amit akarsz :-)

Sajnos a From-nál még mindig nem esett le, hogy ez nem egy Super Mario, de ha az, akkor annak nagyon szar.
  • Muttley
    kihagytad Mirrors Edge 2-t szintén jövőre :)

hagyd a pics-B-be a jelenlegi XOne-sokat
    hadd küldözgessék 2 havonta vissza a bedöglött gépüket
    2016 végéig várhatóan jön minden lényeges cím X360-ra
    addigra pont kiforrja magát XOne - árban is jobb lesz,
    lesznek rá - jó - excl játékok, amik tényleg tudni fogják a valós 1920x1080-at

és még akkor is meg kell tartani az X360-at, mivel nagy eséllyel semmi
    nem fog pótolni ilyen gyöngyszemeket, mint

CoD MW 1-2-3 + Ghosts
    Riddick 2 in 1
    Crysis 2-3
    Metro 2033 + Last Light
    Alien Vs Pred 2010
    MK 2011
    NFS HP 2010
    Skate 3
    AC: Assault Horizon
    Apache: Air Assault
    Far Cry 3
    Sniper GW2
    SC: Black List
    Deadpool
    Metal Gear: Revengeance
    GR: Future Soldier
    F1 2013
    WRC 3
  • Rage47
    Elismerésem a türelmedért Tinman :D
  • arsmarci89
    The Evil Within kimaradt.

Csak meglepődtem mert azt olvastam (gk,gs)hogy támogatni fogják még 1 darabig , de szinte semmit nem jelentettek be rá E hármon se.
  • arsmarci89
    Transformers: Rise of the Dark Spark
    Grid Autosport
    Sniper Elite III
    Risen 3
    Sacred 3
    Diablo RoS
    FIFA/NFL/NBA/WWE
    Destiny
    Lego Batman 3
    Forza Horizon 2
    Alien: Isolation
    Middle-earth: Shadow of Mordor
    Dragon Age: Inquisition
    Borderlands: The Pre-Sequel
    Battlefield Hardline
    Just Dance 15
    Call of Duty: Advanced Warfare
    Far Cry 4
    Rabbids Invasion: The Interactive TV Show
    Tropico 5

jövőre:
    Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution
    Daying Light
    Mighty No. 9
    Mad Max és ennyi..

• davidka003
    Nem baj ha nem jön új csak legyen sok akció.
    Szívesen bezsákolnék Live-on még egy 20 címet olcsóért.

A mostani akció elég szegényes. Dupla ennyi játék kellett volna.
    Bár akinek nincs meg annak megéri a Horizon meg a Resident Evil 2k-ért.
  • Totti5
    9 éve volt, el kell engedni...
  • davidka003
    Mik azok amik jönnek 360-ra?
  • Totti5
    Far Cry 4 állatságok