176877
banner
  • Harlekin
    Semmit nem ér a villám ellen.Mivel a jó esetben is csak a 2 érpárt válassza le a kapcsoló ami ráadásként a 220 hoz méretezett leválasztásra van tervezve így a túlfeszültség simán átugrik nyitott állapotba is...És a földelése meg teljesen zárt...
  • davidka003
    Gears of War 3-at vett valaki magyar Live-ról? Van benne magyar felirat? Lemezes verzióban ugyebár van.
  • davidka003
    Melyik mondatra nem? :D
  • arty
    Hátezaz, nem tudod hermetikusan lezárni az elektro-cuccaid. Biztosítást tudsz kötni max, de figyelni kell, mert van amelyik banda elvárja a speckó, villámvédős aljzatot és csak akkor fizet, ha az volt és nem használt!
  • Totti5
    Nem.
  • davidka003
  • davidka003
    Ezek a kapcsolós hosszabbitók érnek valamit? Ha az le van nyomva akkor is átmehet rajta a villám?
  • Harlekin
    Mióta nálunk ez történt mindig minden teljesen áramtalanítva van ami mindig áram alatt van az csak a hűtő meg a lakás riasztó.
    Minden más elektronikai dolog úgy lett kialakítva,hogy teljesen hálózat mentesíthető ha kell és ha nem vagyunk itthon.
    De mint a példám mutatja bejön sajna a vízcsövön is meg a gázcsövön is a túlfesz...
  • Harlekin
    ezekre nincs magyarázat az elektronika bonyolult 1 állat faj próbál próbál indulni aztán mégse sikerül.Pont a napokba írtam le 1 hdmi anomáliát minden jó és valami mégse.
    Pár dolog biztos a villám becsapott ez eleve soha nem jó.
    2 hogy a boxod a tv-d nem azt teszi amit a villám előtt tett.
    Nincs sajna ezen mit agyalni beszart.
    Én is szarakodtam átérzem a helyzeted,ha van biztosításod amin van másodlagos villámkár akkor szard le a dolgot,mert még ahogy Moby is írta pluszosan ki lehet jönni.
  • arty
    haver Pécs környéki, neki is becsapott a villám a parabolába tegnap, ami kinyírta az STB-t, az a hdmi-n a tévét, ami minden rádugott cuccát :((

biztosítóval most egyezkednek...
  • kirol
    De akkor egy pillanatra miért indul el?
  • Moby
    Fizettesd ki a biztosítóddal, vegyél másikat. Nem kellemes, de ha van benned pici komkunikációs készség még akár profittal is kijöhetsz a dologból :)
  • Harlekin
    "Szerintetek mi baja lett?"

Leírtad bele csapott a villám...

3 éve nálunk is ez történt...Nálam minden ki volt húzva a lanon keresztül sütött ki mindent amit tudott Viszont a mosogatógép fűtőszálát a vízvezetéken keresztül pukkantotta el.A fali elemes órába ki pukkantak az elemek...A gázkazán panel úgy nézet ki minta éget volna!És itthon voltunk az első dörgés után mindent téptem ki a falból...De iszonyat mi jött utána még.Az utcánkba semmi elektromos dolog nem maradt ép...
    Nekem 800 ezer volt a kár...Jaaaa és a kanddalónak a keringető szivattyúja villám védett szünet metesre van rakva és megdöglött mind a 2 :-D
  • davidka003
    Teljesen áramtalanítsd és utána próbáld meg visszadugni.

Amúgy LAN-on is jöhet villám. :(
  • kirol
    Ma jövök haza erre látom, hogy a ház előtt hever a kémény alu védősapkája. Mondom mi van. Kizárt hogy ekkora hurrikán volt itt. Aztán mondja a szomszéd, hogy belecsapott a villám. Villanyóra levágva. Visszakapcsolom, erre a TV meg se nyikkan. Hát a szívem megállt. Aztán nézem xbox360 se kapcsol be, a DVDlejátszó sem, az xboxba dugott külső HDD se és a router is elszállt. Teljesen kész vagyok. A tv meg az xbox idegesít. A tv készenlétben volt, de a box ki volt húzva. Lehet hogy lan on tönkremegy? A táp sárgán világit, amikor megnyomom a bekapcs gombot egy pillanatra zöld lesz a táp és felpörög a gép, majd kikapcs. Ha hosszan nyomom a bekapcs gombot, akkor kb. 3 mp ig zúg a gép és ennyi. Szerintetek mi baja lett?
  • Harlekin
    A régió zár a mérvadó másodlagos az ntsc pal!
    Palos gépen is megy ntsc,ha nem régió záras...
  • Harlekin
    NTSC lelehet Japán régió záras is!
  • Tcsm
    Csak,az a fura,hogy bizonyos játékokat viszont enged venni.Meg régebben elindított olyan játékot is amire az volt ráírva,hogy csak PAL-on működik.
  • davidka003
    Ezen nem.
    USA acc-al vehetsz rá szerintem játékokat. Bár franc tudja IP-t mennyire nézi.
  • Tcsm
    Gondolom,ezen nem lehet segíteni.
  • Tcsm
    Igen,én is arra gondoltam,hogy az a baj,hogy nem Magyarországról való.
  • davidka003
    NTSC-s géped van.
  • Tcsm
    Pontosan ezt írja:
    Ez a tartalom nem érhető el az Ön régiójában használt konzolokhoz.
  • Tcsm
    Az én, acc-om szerintem magyar,de nem is azt kifogásolja,hanem a hozzá tartozó konzolt.
  • davidka003
    658 Ft hogy jön ki?
    Silent 2 meg a 3 van a csomagban csak.
  • Tcsm
    Ok,köszi a választ.
  • davidka003
    Fight Night Champion 5 dollárt megér? Sztori mód fasza?
  • davidka003
    Magyar store-on olcsóbb az tény de nekem van 25 dollárom amit a Gamestop játékán ingyen szereztem. Azt kéne költeni nem igazi lóvét. :D
  • davidka003
    Biztos régiózáras. Csak magyar acc-ról tudod megvenni.
    Bár nekem egyszer úgy működött a dolog, hogy USA acc-al xbox.com-on az oldal nyelvét átraktam magyarra és úgy engedte. Meglehet próbálni. Általában nem működik de 1 játékomnál engedte így.
  • Tcsm
    A witchernél miért írja,hogy rossz a régió?
    Hiszen más országokban le sem árazták.
  • davidka003
    Ezek a játékok csak ma akciósak:

Fable Trilogy Games on Demand 33%
    King of Fighters XIII Games on Demand 75%
    Assassin’s Creed IV Black Flag Games on Demand 38%
    Zoo Tycoon Games on Demand 50%
    Halo Spartan Assault Arcade 66%
    TMNT Out Of The Shadows Arcade 66%

Holnap újak lesznek. Úgyhogy érdemes gyorsan dönteni annak akinek kellenek.
  • davidka003
    Nekem a SLIM-nél (2010) egyszer jött elő. Azóta soha. Úgyhogy előfordulhat tényleg ilyesmi. Nem kell aggódni.
  • Tcsm
    Hello,ha egy játékot nem enged letölteni a régiódban akkor mit lehet tenni?
    Régióváltásnál elvesztem a teljes egyenlegemet?
  • gibson9
    Most egyelőre hagyom hűlni, ahogy a linkben írták (bár nem volt meleg egyáltalán), aztán játszok megint és kiderül csinálja e még. inkább menjen tönkre a táp és veszek újat, mint a boxnak legyen baja. Elsőre kicsit megijedtem :D
  • Moby
    Vagy volt egy pillanatnyi szüneted azon a fázison, vagy döglődik a táp. Ha sűrűn előjön, veszel hozzá egy tápot párezerért. De valszeg semmi baja.
  • TomStorm
    Esetleg kérj kölcsön egy tápegységet valakitől és próbáld azzal,ha nem jó akkor szervíz
  • gibson9
    Köszönöm a segítséget! :)
  • TomStorm
    Ezt nézd át:
    Support link
  • gibson9
    Közben pont azt figyeltem, hogy a tápegységen lévő kis lámpa pirosan világított. Nem rémlett, hogy valaha is piros lett volna, szóval kihíztam, újra bedugtam és akkor átváltott narancssárgává és újra be tudtam kapcsolni, de aztán ki is kapcsoltam egyből, mert nem igazán tudom mi okozhatta.
  • TomStorm
    Tápegységen a led világít?