176877

-
Tudod rám mindig lehet számítani és nincs mit!
-
misiizsai #149483 Sikerült mindkettő :) Köszi a segítséget! :) -
"A Privacy Invasionnal meg kéne hackelni azt a dobozt"
Ha a konkrét dobozt nem tudod akkor az azért van mert előtte van másik doboz amit szintén meg kell hackelni.
Ha teló elöl van és rányomsz a hackre és nem tudod akkor nézz a doboztól egy fehér fény vonalat ami megy valamerre kövessed végig ott lesz szintén 1 doboz,ha azt se akkor még tovább amikor az utolsóhoz érsz és siker akkor a vonal kékre vált mehetsz visszafelé a dobozokon.De van hogy csak kamerából látod a dobozt,van hogy valami elé van pakolva és fel kell robbantani...Sok sikert
-
a QR kód az csak a kamerákon keresztül nézhető.Látható kamera nélkül is,de csak kamerával érvényes.Viszont ott ne egy adott QR kódot keres 1 bizonyos helyen,hanem több helyen van bizonyos rész ami egy bizonyos szögből épül láthatóvá.Teszem azt több épületen részletek vagy van ahol hidak lábán és nagyon kicsi szögből látható rendesen...A térkép a körülbelüli helyet jelöli ahonnét vizuálisan láthatod ha ez megvan kicsi elemzés után már látod,hogy azt távolról magas és meredek szögből láthatod rendesen teszem azt... -
misiizsai #149480 Sziasztok az lenne a kérdésem hogy aki Watch Dogsozott kéne egy kis segítség. A Privacy Invasionnal meg kéne hackelni azt a dobozt de nekem nincs hack lehetőség.Mit kell csinálni? A QR Kódost se vágom..:( Előre köszönöm a választ. -
Live-on most kevesebb mint 2ezer ft a Skyrim. De hogy hogy csak 3,68 Gb?
-
Köszönöm a gyors választ :) -
vásárló app = vásárló acc -
is-is
acchoz mindenképpen kötődik, de egy acc az adott gépre is "odaviszi" a licenszt, tehát más accok is játszhatják azon a konzolon
ha másik xboxra váltasz, transzferálod a licenszt és akkor nemcsak a vásárló app, de az "uj" konzolon levő accok is játszhatják -
Ha játékot veszek xbox live-on, akkor az felhasználóhoz lesz kötve vagy géphez? Arra gondolok, hogy ha most megveszek egy játékot és később új xboxot veszek, akkor a mostani felhasználómmal letölthetem arra a gépre ingyen, mert már megvettem egyszer? Biztos vannak itt akik hatalmas láma kérdésnek fogják ezt tartani, de sajnos nem tudom hogy működik, szóval elnézést :) -
Most nézem a Resident Evil ORC live-on 8990ft.
Ezvalami sátáni dolog lehet.
-
25$ :( de én nem tudtam 2x regelni 1 gépről így csak a haverjaimnak köszönhetem. -
Nekem 45 dollár jött össze. :D -
Én sem nyomtam rá....:D
Gondoltam, de játéknál ilyenről még nem hallottam.
Amúgy a brightness dologra van trükk vagy csak a szenvedés marad? Mert ez kurvagáz így. -
Esélytelen ez a promo cucc.... Mire beenged tuti elfogy minden kód. -
zizé nálunk az utcában bugyogott nemrég a víz a csatornafedélnél a lyukakon, /mohács/. -
Ja igen. Új szinkronhangot kapott a játék. Szerintem okádék. -
Hat kb itt is. Bassza meg. Remélem 8-ig nem lesz vihar. -
negyven2 #149466 Basszusz és éppen most kezdet el dörögni és villámlani... -
Sehol, nézni kell majd Gamestop twiiter vagy facebook oldalát, oda teszik ki linket. :) -
Gamestop 5$-os promohoz hogy jutok el? Nem találom hol kell regisztrálni. -
Egyetlen gondom van a SH HD Collection-al, hogy kibaszott sötét, a Brightness állítása 5-ről a max 7-re sem sokat segített.
Van erre valami orvosság.
A SH 2-nél konkrétan az elején a csaj missziójában vakon megyek.
Amúgy a 2.részben mi ez a csaj misszió meg az új szinkron hang? -
szánalom^3 -
EPIC 2014
EPIC 2006
Még mindig nem hiszem hogy SEMMIT nem mutattak és semmi nem várható idén tőlük, sőt sehol nincs az U4 motor... előző generációt grafban és játékmechanikai elemekben meghatározó játékot kreáltak 1 évre a nextgen után, most meg SEMMIT. -
"Anyone who pre-orders the game will get a free upgrade to the Nostromo Edition, which includes the bonus content "Crew Expendable". Players can choose to play as one of three surviving crewmembers, only moments after Brett's death at the jaws of the creature. As Ellen Ripley, Dallas or Parker, players can explore the Nostromo from habitation deck down through engineering, coordinating their efforts with Lambert and Ash to lure the Alien into the ship's airlock."
pre order dlc... -
Hátha valakit érdekel:
Destiny BÉTA nyereményjáték -
Cliff Bleszinski a Gears of War alfája és omegája, leleplezte az új játékát.
Meglepő? F2P, aréna shúter PC.
Nem.
Remélem akkorát bukik hogy rámegy a bugyija is. -
Már csak ez hiányzott!!!!
Holy Shit!
:D
Silent Hill Collection 2k -
Ez így van. Engem se érdekel, hogy a Metro Last Light készítőinek még normális székekre sem tellett és putriban programoztak.
Az érdekel, hogy el lett szarva a játék. -
Teljesen úgy emlékeztem, hogy a 4. rész is benne van. Fail. Sorry. -
S ez engem hol érdekel? Kifogás. Fizetek érte a legjobbat akarom. Vagyis nem fizetek mert ezért pénzt nem adok. -
Silent Hill HD was made from incomplete code
Nem lettem volna a programozók helyében. Ez az egyik legcigányabb munka, hogy más programozók bugjait keresgessék és javítgassák. -
Bemutatjuk: Silent Hill HD Collection
Szvsz elég szar port és még 2k is sok érte. -
Köszi, hogy megnézted. Akkor nem veszem meg Live-on. -
Az magyaron van, és úgy is angol. Mondjuk engem ez nem zavar, csak azért írtam le ezeket, mert kérdezted, nem panaszkodásképpen, mielőtt még vki félreérti. :) -
Marketen azt írja, hogy csak angol nyelvet tartalmaz.
Xbox-on a locale-t kell átállítani magyarra. De valszeg úgy se lesz magyar nyelv a játékban. -
Xbox alapnyelve angol, megpróbáltam átkapcsolni magyarra, hátha onnan veszi a default nyelvet, és nos hát nincs magyar nyelv a dashboardhoz. :D Szóval nincs több tippem hol lehetne átállítani, marketen meg nem írja milyen nyelvek vannak. -
Ez szomorú. Úton van 3 fontért GAME-ről de megvettem volna magyar Live-on ha magyar lett volna. :( -
Meg és angol, és nem látom optionsban a nyelvváltás lehetőségét. -
Tisztába vagyok vele.Az eset után belemerültem a témába és rájöttem,hogy elérhető áron a félmegoldások vannak.A teljes védettség viszont megfizethetetlen...Így inkább a jó biztosítást ajánlom mindenkinek...
Nekem szerencsém volt mindent kifizetett a biztosító,mert nagyon jó biztosításom van.Viszont az idegeskedés még így is ami vele volt na az brutális...