176877
banner
  • DarkSector
    THX ja vágom, voltam 2 emberrel de megfutamodtak.

fasz kivan kellene még 2 társ megcsinálni.
  • TDC Geronimo
    devils lair strike küldetés. 3 Fős "dungeon"
  • DarkSector
    ez hun található? vagy hogy jutok ide?

• TDC Geronimo
    Itt van dzsátubésan. Nekem ez kell :(

• DarkSector
    Jah az új gepen van az hogy belépsz a profilodba, ahonnan kitallózod a profilt, ott van még 2 opció, van egy olyan hog RECOVERY PROFILE vagy mi.

Itt fog kérni adatokat.
    Gamertag-email-jelszó.
  • kirol
    De azt hogy lehet?
    Tönkrement a régi gép, a hdd maradr épp. Arról PC-re lementettem a content mappát és azt raknám fel az új gépre.
    De hiába másoltam fel a content mappát, nem lát profilt.
  • DarkSector
    a profilodat recover-elni nem?

vagy nem a profilodat nem tölti be a gép?
  • kirol
    Ez most mit jelent?
  • TDC Geronimo
    Azért megnézném mit tudna mondjuk a PS4 egy unlockolt frémmel Destinynél. Bungie nem is értem miért nem csinálta új gépekre 60 fpsre a játékot.
  • DarkSector
    Recovery?
  • kirol
    Valaki segítsen már légyszi!

Lementettem a Content mappát a régi box-ról. Felraktam új gépre, de azt írja 0 profil van. Csak újat hagy létrehozni?
    Mi kellene neki még, hogy betudjak lépni a régi profilommal?
  • Harlekin
    Szerintem amit Én csinálok az vicces és kicsit cinikus,ha már a másik oldalnak lehet ennél merészebb kijelentéseket is tenni!
    Viszont számokkal,pixelekkel, százalékokkal összehasonlításban kifejezni látványt,élményt na az a bagatell!
  • Harlekin
    Szerintem is sokkal jobb ez,hogy kapok olcsón valamit és majd Én válogatom hozzá azt ami nekem tetszik még akkor is ha viszonylag többre jön ki.Mert itt a just dance jó meg minden,de a zenék fele nem érdekel tehát megkaptam 1 tartalmat ami így 2x annyiba került vagy csak fele annyi tartalmat kaptam.Tehát a számomra érdekes zenék 2x annyiba voltak...Így akkor inkább azért fizetek ami érdekel is...
    Forzába is totál felesleges számomra az a rengeteg autó,mert van pár kedvenc és csak azokat használom így a töredékét mint ami megtalálható benne...
  • arty
    50% nyilván csak egy szám, ez nem lefordítható 50% szépségre - de elbagatellizálni sem érdemes (by Harlekin...)

részemről továbbra is él: inkább felbontást csökkentsenek, mint h szaggasson valami

destinityt pedig ps3on fogom megnézni, ahol állítólag a legrandább :PPP
    VISZONT az egyetlen platform, ahol ingyé van, semmiféle francos előfizetés nem kell hozzá...
    (OFF: sajna közbejött egy emergency (orrszívó)porszívó vásárlás és lassan el kell mennem a cuccér... sose vegyetek LG porszívót! nem elég, h sz*r, de csak 1 év garit adnak rá :( )
  • Totti5
    TVmen Desitny 900p-jét meg mondom ha azt mondja valaki h 1080p... egyedül PCre kimentett képről lehet megmondani, hogy nem 1080p.

50 % LEHET összeadódik így meg úgy, de 50%al szebb játékot te nyilván nem fogsz látni PS4en az X1el szemben.

Néztem a képeket a PS4 és a X1 verztól. Gafban, teknóban részletességben 1:1 ugyan az. Csak annyi az eltérés h 900 vs 1080p de mivel 1080p lesz a megjelenésre ez igazából is lényegtelen.

• kirol
    Ma megjött az új Xbox360-om, ill. pont ma kaptam vissza a biztosítótól a régi villámcsapásban tönkrement gép HDD-jét.
    Mentem le az adatokat PC-re. Csak a Content mappát kell lementenem ugye? Abba van minden?
  • Harlekin
    Aha értem tehát akkor Te és a ps tulajok is mind pixeleket látnak Én meg 1 kép összességet!Oké így már minden világos így valóban ott az 50 % további kellemes pixelszámolgatást!
  • Harlekin
    Tehát nézzek összehasonlításokat, Arty szerint is akkor mi alapján nézzek,ha yt nem kompetens???
    Vagy ez is a szokásos,hogy Én mint x1 tulaj nem tekinthetem yt-ot összehasonlítási alapnak,de ps front tekintheti fika áradatnak!!???
  • arty
    921 ezer pixel vs. 2073 ezer pixel ... ez picit több, mint 50% képi tartalom, de ahogy érzed :P
  • TDC Geronimo
    youtube videók aztán jó összehasonlítási alapok (NOT)!
  • arty
    (komolyan nemérdekelt a destiny, de ezér' most nekiálltam vadászni bétakulcsot, hálistennek ps topikban mondták h már nyilt a béta, szal én is megnézem mittud a bungie, ami nem halo... havert is ráizgatom, neki már előtte is ajánlgattam... a cumi, h csak 12 gigás gépe van, ma rohangált 2.5" hdd után :D )
  • Harlekin
    Na pontosan ott nem látszik ez az 50 %

Ez és ehhez hasnoló a félelmetes 50 %????Ami miatt a ps front szerint az x1 nek nincs létjogosultsága a nextgenben.

Aki ezt 50% nak látja az neo ésittpróbál meg létezni!!!

• arty
    amik mennyibe is kerülnek majd?
    mert amugy tetszene az üzleti modell, de ha a végére 140$ lesz a pakk, akkor mégiscsak a jó k. anyukájukat! (noha nem érint, de nem örülnék hasonló húzásnak egy forzában pl.)
  • davidka003
    9300 Ft a G2A-n a 12 hónapos kód.
  • arty
    nézzél felbontás és frém összehasonlító videókat.
    ott lesz az a +50% ...
  • TDC Geronimo
    Lehet nekem ez a játék system seller lesz. Egyelőre marhára bejön. Kár, hogy Quantum Break még nagyon messze van.
  • Tatyla
    nem lehet a marsra menni vagyis ma majd egy pvp pálya erejéig igen mivel ma este megint lesz Iron Banner event
  • DarkSector
  • TDC Geronimo
    Pár óra és open lesz a Destiny beta
  • DarkSector
    Destiny:

Most nézem el lehet menni a mars-ra!
    Kell valami SPECIAL WEAPON UPGRADE

Az mi? és hogyan?
  • DummyBoy
    Mi valahogy leszedtük az egyiket a speederről, aztán felültem rá, azzal leszedtem egy másikat, haver felült arra, majd megkergettük a harmadikat, utána azzal robogtunk amíg ki nem lőtték alólunk xD
  • DarkSector
    Köztudottan nem vagyok híve ennek a nagy multi témának, meg ilyenek, de ez a játék kibaszott kemény.
    Ezt annyira eltalálták hogy ihaj, szenzációsan nagy pályák, ahoz képest kegyetlen látvány.

Nagyon fasza hogy télleg sokan ott vannak körülötted játékosok, a toronyban is futkároznak.
    Valamint ha mentek haverokkal csapatban küldetésezni vagy csak keresgélni, akkor kurva jó dolog hogy pl 3 másik fickó is megy egy küldetésre és amikor tüzharcba keveredtek és éppen arra járnak besegíthetnek, nem gyenge ahogy megcsinálták ezt a Crossplay módot.

Igazából ezt az tudná feldobni ha a küldetések pl random generálódnának nem ugyanazon az útvonalon ugyanoda kellene menni.
    De így sem rossz, hiszen ez csak még egy demo.

Van rengeteg cucc lehet gyüjtögetni.

Hát erősen gondolkodom hogy egy live tagság keretében előrendeljem-e. :D
    Ma elkezdtem és itt vagyok 23:00 óra és nem ismerek magamra, ez a kis izelítő, nevezzem demonak beszippantott, és még nem is mentem sokat.
    Level 7-nél járok. :D
    Nagyon durva, remélem a full játékban nem kell előről kezdeni a fejlődést.

Tower-ben az a 20-as tárhely a cuccoknak szerintem kibaszott kevés.

KÉRDÉS:

Ja és hogy kell eladni cuccokat?
    Valamint hogy kell a játékról leszokni, ha már függővé tett? :D
  • Totti5
  • orichalcos
    Na igen sejtettem, csak vannak olyan helyek is amik nem visznek másik területre és ott vannak ezek a dögök. Ma pl egy barlangban leltem rájuk. :D instant halál persze. :D

Sőt délután belefutottam egy csoportba akik fegyveres járművekkel tolták.

Amúgy akit érdel nézegetheti ezt az oldalt, ezek alapján dögivel lesz tartalom teljes játékban.

http://destinydb.info/
  • Lamech
    Azok jóval magasabb szintűek mint a játékos, gondolom majd későbbi szinteken lehet levadászni őket. Nem bétás max szinten.
  • Harlekin
    Nagyon magas szintűek.Gondolom így oldották meg,hogy ahova nem "kel" még bejutnod ne is tudj.És Jobb ez így mint 1 fal,hiszen itt párszor legalább teszel kamikaze próbát mire feladod!
  • orichalcos
    Destiny-ben a kérdőjeles mobok szerintetek easter eggek? Mert megölni nem lehet őket. :D
  • TomStorm
    Ja egy kicsit meglepett engem is a game.Mármint jó irányba.Ennél rosszabbra számítottam:-)
    Gyakorlatilag délután óta vagyok a játékban és el se intéztem a teendőimet mára ez miatt:P
  • TDC Geronimo
    Hát szerintem a PvE része a storyval együtt nagyon lapos. Legalábbis beta alapján. PvP meg jó lenne... ha nem lagolna meg késne, mint a barom.
  • DummyBoy
    Multi? Csak a story küldetések egyes részei olyan zónák ahol nem tudsz összefutni más emberkékkel ... De lvl 5 után mehetsz PVP multiba is, ha erre gondolsz :)

Nekem tetszik hogy ez a játék nem arról szól, hogy majd itt most jön egy világrengető újdonság, hanem hogy meg merték azt lépni, hogy összeszedtek egy rakás jó játékot, és a legjobb részeiket összegyúrták :) Haverral régóta ilyesmiről álmodoztunk :)

A loot dobozok vadászata külön jó kis móka, nincsen teleszórva vele minden placc, keresgélni kell, náha ugrálni érte, vagy ott vannak a random eventek mint a GW2-ben, az explore missionok is jók, bár még alig tudtam játszani vele (lvl 6 és lvl 4 ...) de eddig tetszett benne jóformán minden.

Lehet hogy a kötelező szabimat szeptember 9 után veszem majd ki :) Pedig ekkora kocka nem vagyok :)