176877
banner
  • Harlekin
    Thiefet már meg se mertem nézni ezek után....
  • Harlekin
    Mi a szar van!!!????
    Elindítom a Titanfallt erre elkezd leszedni 500 megát,mondom semmi baj addig forza indít... forza közli 850 mega up!??? mi a fasz!?!?na sebaj akkor wolfi indít úgy is nagyon elején vagyok...közli 4.2 giga up Na nnneeeeeeeeeeeeeeeeemmmáááárrr!!!!!!!!!!
  • DarkSector
    Megkapod vazze. :D
  • Totti5
    Végre!

F1 2014 - X360, PS3, PC október 17
    F1 2015 - Xbox ONE, PS4, PC kb március eleje
  • Harlekin
    Na ez nem a bf hibája itt valami nagyon komoly live probléma van...A barátlistámon senki nem kapott acsit ma. Vagyis de valami nagyon régi beragadt acsik pukkantak néhol ki,de a maiak közül semmi nem lett meg senkinek.És a legdurvább,hogy az összes játék összes cumulative achievevement progress barja teljesen üres...Kíváncsi leszek mik jönnek majd vissza és hogyan.
    Az 1ik friendsemnek 345 napja van acsi streakje ma szerintem bukkja szegény...
  • Harlekin
    Még mindig szar a live vagy ez is a bf baszakodása...

se ezt :
    A one-man riot45 (25)
    Obtain 11 000 points in the Shanghai mission in the Campaign

se ezt:
    Wrecker43 (20)
    Get 10 multi-kills in the Shanghai mission in the Campaign

az acsit nem kapom meg pedig jóval túlteljesítem és ugyan így a többi hasonló acsit se adja meg...
  • Harlekin
    A másik 10 év alatt volt 4 mínuszom most 1 hét alatt hirtelen lett 340 aha valószínűleg az lehet,hogy rengeteg off dolgot írtam!!!Tehát meg lehet ezt nagyon tudományosan fórum szakszerűen magyarázni,csak nincs értelme...
  • Harlekin
    Na tehát akkor az xboxot a bekapcsoló gombbal kell bekapcsolni.
    A lemezt mindig óvatosan kell behelyezni az xboxba!
    A kábeleket mindig csak a megfelelő helyre szabad bedugni az xboxba!

Na írtam pár TÉMÁBA VÁGÓ,HASZNOS dolgot nézzük mennyi pluszt kapok!
  • Harlekin
    Aha értem akkor az hogy Te ezt itt így elmagyaráztad szintén mínusz!Értem márNagyon értelmesen van akkor ez kitalálva és nagyon hasznos is!
  • Totti5
    Ugye senki nem gondolja hogy ez így működik. Júzerek primkók alapjaiban, nem tudnak viselkedni, nem ismerik nem tanították nekik a internet etikettek és normákat.

Nem működnek ezek a rendszerek.
  • Tinman #150021
    A fórumokon és egyéb közösségi oldalakon elhelyezett +/- gombocska azt jelenti, hogy az adott komment olvasója szerint hasznos-e a hozzászólás vagy sem. Ha sok az érdektelen off, nyilván nő a mínuszok száma is.

Ez a hsz is off, tehát ez is mínuszt érdemel.
  • Harlekin
    Nagyon rendesek vagytok,de ne fáradjatok ez miatt...
    Cserébe viszont nyomtam Én is nektek pluszt
    Csak vigyázzatok nehogy Ti is be kerüljetek a mínusz nyuszi látókörébe!
  • DarkSector
    várj le vagyok maradva. :D
  • DarkSector
    :D
  • orichalcos
    Tudod mit? Dobtam is két pluszt a hozzászólásokra. :D
  • Harlekin
    Nem esik le a gyökérnek,hogy minden mínusszal kapok pár pluszt.Nem tudom mit szeretne elérni,mert ezzel azt biztos nem,hogy ne lássa a hszeimet...
  • Harlekin
    Csak úgy szimplán...
    Tudom,hogy semmit nem jelent a mínusz csak nem értem mit vergődik valaki ezekkel a mínuszokkal!Szakadok a röhögéstől,hogy ott ül és várja,hogy nyomhasson 1 mínuszt.A vesztes beszari
  • DarkSector
    Ezt kinek irtad?
    amugy mióta fontos a minusz? semmit nem jelent.

Max trollmeter.
  • Harlekin
    Több dolog miatt is jó lenne ez a rendszer.Hiszen mint kiadó számolhatna a "bevétellel" előre.És ha ezt normálisan csinálja és nem elherdálja akkor mi csak jól járunk.Ráadásként mivel így úgymond meg előlegezed a bizalmat nekik remélhetőleg kevesebbet fognak elbaszni a marketingre és inkább a valós tartalomra koncentrálnak...Tényleg egész jónak tűnik ez...
  • Harlekin
    Látom ide is beszabadult a mínusz gyógy!Minden hszemre kapok 1 mínuszt...

Figyelj Te analfabéta,mert már másra tényleg nem tudok gondolni csak,hogy nem tudod a betűket egymás után tenni amik ez által szavakat képeznek és így mondatokká formálódva kifejtsd a problémádat.
    Ettől csak 1 pillanatra,ameddig rányomsz a mínuszra érzed az elégtételt,de később ez enyhül és alig várod már,hogy újra írjak...És ha már nem fogok mi lesz veled.
    Nem jó magadba tartani ezeket a dolgokat,mivel szorongáshoz és depresszióhoz vezet.És végső mentsvárként kinyírod a családod vagy rámászol anyádra és csinálsz magadnak kistesót!
    Nem jó ez komolyan mondom...

De tényleg mi a koncepciód???Mit szeretnél elérni,hiszen már bebizonyítottad,hogy analfabéta meg beszari vagy ,mert nem mersz kiállni és megmondani a magadét.
    Legalább oltsál le legyél faszagyerek mutasd mit tudsz kiharcolni 1 fórumon mindenki előtt ami pont erre való,hátha berezelek és nem jövök többet...
    De ha a koncepciód az,hogy anyukádat csinálgasd akkor egye fene csináld.Nem akarok ödipusz komplexusodba beleszólni...

Nálam a mínusszal semmire nem mész csak pont ennyire,hogy 1 szánalmas kis beszarinak tartalak.Legalább privátba írd le a gondod,ha már szégyenled magad itt a tömeg előtt felvállalni...

Remélem legalább ez hasznos volt és helyre billen az agyad...
  • DarkSector
    jaja olyan multi játék mint az RDR szingli kategóriában!
  • Botond #150010
    Áh, annyit nem toltam, hogy érdemi képet tudjak alkotni, de amit az elején láttam, az tetszett.
  • DarkSector
    És csalódtál benne?
  • Botond #150008
    Annyit hypeoltátok, hogy bár teljesen távol áll tőlem a stílus, de még én is kipróbáltam. :)
  • Totti5
    Sony says EA Access program isn't "good value" And that's why it's not on PlayStation 4.

Azt nem olvastam h csak akkor lesz trial, ha megvetted. Akkor lesz trial, ha van előfizud jelek szerint minden megjelenő EA címből ( ebből idén 5 db lesz ) és ha utána megvetted akkor az addigi játékodat átviheted és nem kell 0áról kezdeni.

Nem kell hozzá GOLD előfizu, tehát a multin kívül minden használható lesz.

Itt egy dolgon bukik vagy áll a dolog, hogy milyen játékokat kapunk hozzá időről időre. Kezdésnek a Battlefield 4, Peggle 2, Madden NFL 25, FIFA 14 megéri nem hogy az 1 hónaposat, de az 1 éveset is.

Jön itt sok EA cím a jövőben amik gigacímek, ha ezzel az évi 7 ezerrel mindegyikből kapok "kötelező" demót ( az MS most minden játékra engedélyezte a TRIALT, ami sajnos nem kötelező, de teljes játéknál is működik, ezért is ment rá az EA, ami persze azt jelenti h le kell szedni a 40 GBot ha annyi... ), megkapom ezért a pénzért az előző évi sportjákékokat BF-et és mást, akkor egy jó és sikeres szolgáltatás lehet, hisz 1day játék vásáslásra ösztönöz, 1 éves előfizetésre, de ha jól járunk ezzel akkor miért ne. Ilyen dolgokkal kell előre vinni a digitális vásárlást ( PS+, Gold játékok, leárazások ).

• orichalcos
    A vég csak a kezdet. :)
  • Harlekin
    Nincs szeparálva platformokra?Pusztán csak kíváncsiságból?
  • Totti5
    4.638.937 ember játszott a Destiny bétával!
  • DarkSector
    Hááááát. :)
  • Firerock
    Szeptembernél előbb úgyse tudnék játszani,plusz a fifa 15 fontos nekem.
  • vg
    Nagyon tetszik ez a COD, de basszus ettől a Troy Baker gyereket már nagyon unom. Mindenhol ott van, mindenhol hallani a hangját, mindig ugyanaz.
  • Harlekin
    A másik,hogy a destiny egy béta ahhoz nincs mit hasonlítani ott,ha kiesel a pályáról sincs mit gondolkodni,mert ezért van a béta,hogy a bajok nagy része kiderüljön!Na de a BF már 1 éves és jött hozzá javítás is, de még mindig simán kiesel a pályáról teszem azt és a többiről meg nem is beszélve...
  • Harlekin
    Semmi háááát nincs!
  • DummyBoy
    De ez egy újságíró találgatása eddig, nem? (Bár EA-től kitelik ... de akkor is.)
  • DarkSector
    hááát. :D
  • TDC Geronimo
    na de most, amit te mondasz az az ,hogy minden játékra lesz vétel nélkül kipróbálási lehetőség, de szerintem ez nem úgy megy. Csak akkor tolhatod 5 nappal előtte (2 órát) ha már megvetted.
  • TDC Geronimo
    Igen :(
  • Totti5
    Trial. Leszedheted a teljes gémet és játszod egy ideig, utána megjelenés napján unlockolod és folytatod, vagy azt hitted 5 nappal hamarabb kapod a fullt???
  • TDC Geronimo
    Geoff Keighley ‏@geoffkeighley 35 mp
    EA Access is an interesting idea. But now it comes to light that 5 day early access may only allow you to play 2 hours of some games.

Na ennyit az 5 napos early accessről -.-
  • Harlekin
    Tisztába vagyok a játékok defektívitásaival és nincsenek nagy igényeim, pontosan ez miatt.Hiszen tőlem nem látsz picsogó hszt,hogy jaj miért nem 200 fpsen fut miért csak 30 meg miért csak 720zs és nem 1000000p.És lehetne a tényleg totálisan irreleváns igényeket sorolni a semmi JÁTÉKÉLMÉNY hez.
    Na de a bf4 az mindenen túltesz!Nincsenek rá szavak ennyi csak,hogy szar...Pedig lehetne kibaszott jó is...Csak idióták csinálták másra nem tudok gondolni vagy analfabéták.