176877

-
németeknél dupla annyi ps3 van? nem gondoltam volna :D -
Germany :
PS4 540 ezer
Xbox One 170 ezer
PS3 4.2 millió
Xbox 360 2.4 millió
-
Összefoglalná valaki ennek a lényegét?
Gondolom nem az hogy kifizetsz 7ezer forintot egy évre és kapsz 5 teljes játékot amivel addig játszhatsz amíg az élőfizetésed tart. -
Bár nem tudom mit aggódok, hiszen ugysem fogok játszani a játékkal. :) -
hát oké köszi :) -
Nem tudom ezek milyen képek, igenis homályosabb lesz a kép, onnan tudom hogy már csináltam.
Valamint írtam a méretezést is. az is tud eltüntetni recéket. -
Viszont most kiszállok ebből,mert megyünk bulizni!
-
Ezért kell több hobbi és nekem a box az nem tartozik a hobbik közi ez inkább 1 szar idő elbaszás...
-
-
Na ez a különbség,hogy Én már nem is emlékszem rájuk,mert első nap letoltam őket így szintén érdektelen számomra ez az eshetőség...Ha 1 forintér adnák se kellene minek amikor jönnek az újak és féláron megvehetem
-
magamból indultam ki, nekem ez a hobbi nem valami pótléka, hanem A HOBBI
nem tudnám abbahagyni, csak úgy... (max nem játszanék ennyi mindennel, ha eszement drágán kéne vásárolnom)
de nem kell eszement drágán vásárolnom, amíg van lemezes verzió ... -
magyar lájvon a ghosts 20k
usa lájvon a ghosts 14k
konzolozz.hu ghosts 11k
jatekaim.hu ghosts 5k
ha én most le akarnám tolni, megvenném használtan, eladnám használtan 1-2k bukóval.
ha csak digitdisztrib lenne... gondolom nem kell ecsetelnem. -
Vakhitedre/tévhitedre álljon itt az ellenpélda, jpg vs png témában:
Tehát nem, a jpg nem homályosít. -
Na persze.
Nemár, a BMP nem, meg max a PNG. -
Ja meg azért kussoljak,mert majd nem akarnám kifizetni a csodás 15-20 ezres day 1 vásárlást.Akkor ennyi erővel aki gyűjtőit vesz az elküldhet mindenkit a jó kúrva anyjába,mert csak sima lemezes játékot vesz.Tehát akkor csak az az igazi gémer aki mindig mindenkor mindent feláldozva kitart!!!Kérdem Én akkor az mekkora gémer aki átpártol másik platformra,mert az olcsóbb meg jobb hol itt a kitartás a rendszer felé.2 éve még a fele társaság véres szájjal üvöltötte a fikát pont oda ahol most van!!!Tehát na ne már....
-
Nem tudom miből kalkuláltad ezt a 15-20 ezres árat,mert ha nincs ez a Te szerinted csoda akkor is usa storon a játék 13 alatt van!
Meg mitől változna meg ez a része hiszen a mai napig átmigrálhatsz usa storra 360 on és 10 éve működik ott.Itt első perctől kezdve megy,ha ott ez nekik megfelelt 10 évig és áthozták ide mitől változtatnának...Vagy mi miatt???
Látod a múltkor le szóltatok,hogy Én boldog vagyok a sony sikere miatt!!!Továbbra is remélem,hogy marad is ez az előny vagy 5 évig,mert addig ezek a dolgok ITT semmit biztosan nem változnak...
-
Dave55 #150094 Helló mindenkinek, segítségre lenne szükségem.
Az Xboxom pár napja nem tud csatlakozni a bolthoz, viszont multizni tudok.
Hibakódot is kaptam: 800700E8
A segítséget előre is köszönöm.
-
Milyen jelmezben? -
Nem kell rettegni, használd - ahogy írtam én is használnám, ha...
Csak a trükközés alapján ne tapsikojunk már a rasszista digit-disztribnek, mert bármelyik pillanatban kilőhetik alólad a lehetőséget és ha utána nem lenne lemezes, akkor le-mélytorkoznád az MS csodás 15-20ezres day1 árait. (vagy nem játszanál, de akinek ez opció az pláne mélyen kussoljon, ide pedig írjanak JÁTÉKOSOK a továbbiakban ...)
Egyébként ps-en is előző gen óta lehetett több gépen játszani 1x vett játékkal, eleinte 5 felé lehetett osztani a cuccot, mamár asszem ez a szám csak 2.
Viszont hiába dobom kétfelé egy COD rész árát, ~8 ezer ft is drágább, mint az 1-2k amit a lemezes vásárlásával, majd eladásával "bukok". -
A jpg nem mosódik el. -
Életemben minimum egyszer ki akarok jutni!! -
Tök fölösleges az miatt a szar miatt migrálni.
Aztán ha meg olyan címet akar megvenni ami régiózáras akkor baszhatja. -
vg #150088 De meg lehet csinálni. Migráld át usa-ra a profilod xbox.com-on. Működni fog hibátlanul. Lesz Gold-od, le tudod szedni motorost. Majd három hónap múlva, mikor már jó lesz a magyar, akkor vissza migrálod. -
360 on sajna még mindig szar,így sok mindent nem tudsz tenni csak várni,hogy jó legyen... -
srácok valahogy meglehet csináli ezt a szaros liveot?nekünk még mindig nem jó.a gold játékot se engedi letölteni... másnak is gondja van vele?nekünk és öcsém haverjának is szar. -
És még ehhez annyi akár meddig lesz ez így NEM nekem kell majd utána elgondolkodni,hogy bassza meg vége és Én kimaradtam ebből a jóból.Én az első perctől az utolsóig jól járok és jártam majd ha vége...
De lehet most vezeklésből elmegyek és veszek PS4 et a ps now miatt,hogy amit eddig megspóroltam xbox 1 el USA storon azt most elbukjam,hogy kiegyenlítődjön a világmindenség...
Neeeeem inkább ps 4 et akkor veszek,ha előbb lesz rajta warez mint az x1 en!
-
Oké na de ez se az Én problémám,hogy más ezt nem használja ki Én 1 dolgot tudok amit Én storon költök és a pénzemér tartalomhoz hozzá jutok azzal jelen pillanatba semmi nem tud versenybe szállni.Ennyi...Más nem érdekel ez érdekel se más dolga se ezzel kapcsolatos egyéb dolog.Miért mert nem érint jelenleg miért kellene nekem ezzel foglalkozni?? -
Mondtam már.
elmossák, kinyernek valahogy nagy felbontást, mondjuk 4-8k-t, persze programba belenyulva, és mondjuk lekicsinyíti fullhd-re, tádám.
nem is kell AA. -
A lehetőségek jók, ezt nem vitatja senki jelenleg a legjobb. Nincs régiózár, USD fizetés, gép megosztás. Ezzel sem a PSN sem a Steam nem tud versenyezni, de ezt csak a játékosok egy kis szegmense hasznája ki. Sajnos valóág az hogy a steamot indítva a pofámba tolja az abalok amin a pre-order a Far Cry 4-ET 60 EUR-nak árazza. Ez nem normális dolog!!!! Zavvin 38 EUR lemezen, postával együtt, európa minden országába.
-
Ezek fotomód képek, vagyis developer eszközökkel készített képek. Láttam hogy unreal 3 motorból hogy hozzá elő a promó shotokat. Végtelen AA, képjavító funkciók ( biztos megvan erre a szakszó, én nem tudom ). Van köze a valósághoz persze, de ezek nem screenshotok. -
Csak jpg kép elmosodik. -
Vannak nagyon jó kosztümök, de maga a videó vágás is nagyon jó.
-
"_TUDOM_ hogy nem pont az a kategória, mint a megosztott accos usa vásárlás"
Milyen megosztott acc ezt nem is értem????
Megosztott box max mivel a boxok vannak homoltatva nem az accoc.Előző genben volt hogy akadt itthon 4 darab 360 as boxom.Most nem fordulhat ez elő,hogy van 2 x1 em és le homoltatom.A saját és az asszony profiljára a 2 különbözőt,hogy mind a 2 profil tudja mind a 2 boxon használni.Erre találták ki erre van és akkor már miért nem osztozkodhatok 1 baráttal csak családtaggal sehol nincs ez leírva tiltásként.Vagy most ez ennyire fájdalmas,azoknak aki nem tudnak vele élni,hogy nekünk van valami ami kibaszott nagy jóság???
-
Pedig jelen pillanatba vagy is az elmúlt 10 hónapba "az MS, digit disztrib az isten."Ezen nincs mit agyalni...
-
És még annyi,hogy angol friendsek is az usa storon vásárolnak akkor hol itt a probléma,pedig aztán náluk se anyagi gondot se akadályt nem jelentene a saját storon való vásárlás.... -
"És ti ennek tapsoltok, mert ideig óráig tudtok trükközni. "
Igen tapsolok mert 9 hónapja élvezem mit kellene tennem rettegni,hogy mikor lesz vége?
Vége lesz???Hallottál erről valamit???Mert Én nem tehát első opció tapsolok és nem rettegek.De ha vége lesz netán amiről szó nincsen,de netán akkor is mi lesz na bumm eladok mindenemet a boxot meg a profilt is valami nevetséges áron és ennyi.Hacsak nem lesz addigra warez,mert hát ugye az azért vetekszik minden olcsósággal...
-
Egyébként ha haverral beállunk egy konzolbolt melletti sikátorba és a lemezzel kijövő kissrácoktól elvesszük a korongot, akkor az azt jelenti, hogy a lemezes forgalmazás az isten?
( _TUDOM_ hogy nem pont az a kategória, mint a megosztott accos usa vásárlás ) -
Harlekin,
"Igen olcsón!A lényegi ez!!!Számomra legalább is.Hiszen a pénzem megmarad amit másra költhetek,hogy most ezt amerikainak kiadva osztott accal hát legyen.Semmi olyat nem teszek ami nincs engedve! "
Ománban is engedve volt a vásárlás...
"Konkrétan Magyarországon nem létezett a live"
De most már létezik.
"Várjam Én is a NAGY MAGYAR LIVET!És vegyem majd ott?? "
Ez most hogy jön ide?
Leírtam, hogy amennyiért te/ti vásárolgattok, annyiért neked/nektek NEM adja IGAZÁBÓL az MS.
Én is csinálnám, amit ti, max kussolva - nem pedig körbehordozva véres kardként, h lám, milyen jófej az MS, digit disztrib az isten.
A digit disztrib része az is, hogy magyarként le vagy szopatva az árakkal, az elérhetetlen tartalommal ésatöbbi.
És ti ennek tapsoltok, mert ideig óráig tudtok trükközni.
Normálisak vagytok? -
Milyen piac minden 1 helyre fut össze nem létezik piac,már használt piac se létezik,mert azt is megölték a boltosok a nagy lemezes bizniszel.Tehát???? -
Miből induljak ki???Várjam Én is a NAGY MAGYAR LIVET!És vegyem majd ott??
Minden nagy játékom megvan megjelenés napján 12000 pár száz forintér ja nem bocsánat 6000 pár száz forintér,ha TE mondasz 1 olyan helyet ahol megjelenés napján 6250 ft-ér megkapom a megjelent játékot rohanok megvenni.Várom az infókat lehet akkor már destinyt így veszem meg.
Nekem 1 dolog számit mit mennyiért és leszarom a hogyant.
Minden eladott lemezes játékomon kb ennyit buktam mint amennyibe a storon vett játékok vannak akkor minek vegyek lemezest???Meg várjam,hogy már valaki unja meg fél év múlva és akkor vegyem esetleg olcsóbban a használtat.Köszi azt is kihagyom,mert azonnal,kell ha kell valami és ráadásként azon is buknék!!!
A másik dolgot meg nem is értem,hogy jön ide a psnow na ez meg aztán végkép nem az Én vagy a Mi problémánk xboxosoknak.A sony így döntött,hogy így kedveskedik a megbecsült felhasználóinak.Semmi probléma nincs ezzel valahogy be kell hozni a nagyon erős HW árát meg az olcsó gépet...