176877

-
köszi.
tehát a tanács: experten kezdeni, ha túl nehéz le hardra :) milyen kár, h amilyen szinten megy a folyamatos balanszolás, mire elékerülök, már a legkevésbé se lesz ez igaz :D -
Remélem Destinyt se tervezed megvenni, mert előre szólok, hogy coop meg "szósöl ikszperiensz" az egész. Gearelődés, gear grind, pvp, coop insták stb. A story missziók egyedül, főleg beta alapján egy nagy nulla. Gondoltam szólok, hogy előre megkíméljelek a csalódástól :p -
normal/hard/expert van első nekifutásra. 1 szintet tudsz le vagy fel állítani mindig, szóval, ha hardon kezdted fel tudod vinni expertre és akármikor vissza hardra.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.08.24. 20:35:55 -
és neked pécén még hard se volt, ha jól tudom! (első letolásra) -
expert amugy egyből választható?
ha hardon nekimész, tudsz pl a skeleton king után emelni a nehézségen? -
Igazad van. -
Megválaszoltad, köszi:) -
TomStorm #150911 Komolyan félek már megvenni.Ha én viszem tovább vanilla acc.-om és könnyítettek a játékon akkor ideges lennék -
Felejtsd már el mit jelent istenem :D -
TomStorm #150909 Normalon belül a hardnak bizony keménynek kellene lennie. -
HARD = NEHÉZ , vagy Diablo nyelven ez könnyűt jelent? akkor miért HARD? -
Gondolhatod milyen volt nekem normal fokozaton hunter-rel, aki sorozatlövő nyílpuskával 100 méterről lődözi a mobokat. Talán 2x haltam egész végigjátszás alatt :D -
TomStorm #150906 Mondjuk ebben igazad van.Hardon eddig konzolon elsőre izzadni lehetett sőt mint már említettem Party nélkül végig se lehett vinni ha casual-ként kezdett a játékos. -
Nézd már meg könyörgöm hány nehézségi szint van. A "hard" a második a mennyiből is? Van vagy 7 vagy 8 -
Nem vagyunk egyformák, 1 játékot 1szer szoktam végigjátszani, mert eleve ugy állok neki ás úgy érzem, h 1szer adja ki az élményt, legalább is számomra. Vannak kivételek, de nem sok. -
Nem erőlködök. HARD azt jelenti nehéz minden játékban, tehát a normál avagy easy után ez az a nehézség ami némi kihívást ad, de nem szopat. Nekem aki nap mint nap játszik, de casual béna vagyok amúgy pont jó szokott lenni a legtöbb játékban.
Lehet én vagyok hülye, és nem értem az egészet... na mindegy. Diablo ezek szerint más mindennél, itt nem érvényes az álltalános szabály, és biztos nem a Blizz balanszolta alul... -
Hát most bármennyire is erőlködsz tényleg nincs igazad. Nézz rá acsikra. Van arra is hogy minden classt vidd fel 70re. Ez a diablo. Ha te ezt nem szereted nem kellett volna megvenni. -
TomStorm #150901 Egynél többször?Én úgy kezdtem,hogy az összes karakterrel minimum egyszer végigvittem normálon:)
Ha esetleg hozzájutnék majd D3 ultimate-hez akkor Hardcore(nincs halál) karaktereket kezdenék,mert az eddig kimaradt és az hatalmas kihívás.
Na nem mint ha egy Hell Master+ nem lenne az,persze folytatnám azt is de nagyon rá kell hangolódni a játékra. -
Jó nyilván én vagyok a hülye és a Diablo 3 meg pont jó ahogy van :) -
Magasabb szinten ha te 1 gombot nyomogatsz majd 1 sec alatt meg is halsz. Ott kemény trükközés van skillekkel meg kiteolás. Amúgy meg dio coop játék. Minek vetted meg ha egyedül játszol vele és amúgy is tudtad jól, hogy ez milyen játék? Több száz órát bele lehet pakolni diókba mert mindenki lootkurva lesz előbb vagy utóbb. -
Ha ezen 1nél töbször, avagy kismilliószor kellene végigmennem akkor eret vágok. Hol van ez élményfaktorban egy Bayonetta mechanikától ahol ki sem látni a kombóból és mindig mást lehet csinálni kb? ne vicceljünk már:) itt van 1 rámadás amit nyomsz mindig, ami mindig ugyan az, meg pár varászlat vagy extra képesség kinék hogy. Bírom a Diablót, 1-2őt is végigvittem, bár akkor még kisfütyi voltam, ugytünik ma már nekem ez nem játszik, pláne így hogy meg kell magyarázni azt hogy miért szar a nehézségek kiosztása és miért nevetséges a balansz. Nem akarok vért hugyozni, csak normális játékélményt! -
ELső végigjátszásra expert fokozat ajánlott, utána meg mehet adventure módban a bountyk, riftek master/torment fokozaton. Aztán minél jobb cuccod lesz annál magasabbra rakhatod. Azt majd úgyis érzed, ha elég erős/gyenge a karid az adott szintre. -
Dio egy grindelős játék. Arra van kitalálva hogy kismilliószor végigmenj rajta. Ezért van benne egy rakat nehézségi fokozat, hogy minél jobban gearelődsz, annál feljebb mehetsz. -
mer' ez nem a kazuár, 1x letolósoknak van :(( diót a diósoknak csinálták, téged (és engem) leszartak: 3-4x végigrohanás + utána coopozás nélkül ez nem AZ a játék.
az a mákom, h én atombéna vagyok, haver is, TEHÁT mi vszeg hardon megszenvedünk majd rendesen :) -
Oké, akkor miért vannak benne fokozatok?! nem értem. Tehát el van kúrva az egész. -
úgyérted milyen lehetett ez normálon, 1.0-ként, pécén? :D -
Elsőre lófasz. Az igazi játék nem is ott kezdődik. Majd ha átmész torment fokozatra akkor visszatérhetünk a nehézségi szintre... :D
Első 3 nehézségi szint nem is igazán a kihívás miatt van. Experten annyi hogy jóval gyorsabban fejlődsz, de mint mondtam majd a 70es szint után adventure módban a torment szintek... Na ott fogsz vért hugyozni, főleg 1-2 szopatós elite packon. -
Diablo 3 , Act 1. vége, lvl 29-en ( semmit nem csináltam, csak a térkép minden szegletét bejártam, elvileg minden dungeont kiírtottam, tehát amit a játék elsőre nyújtott azt megcsináltam lineárisan csak előre haladva ).
Az act fő BOSS az életem negyedét tudta csak levenni a legtáposabb támadásával, ami vissza is töltődött nyilván a cuccok miatt. Kínos, még hogy hard fokozat... én értelmezem félre mit jelent a HARD nehézség, vagy ennyire unbalanszolt az egész? hát ez milyen lehet normalon? annak mi értelme van?!!!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.24. 19:15:58 -
vagy megvárod a DF analízisét és ha nem jobb a boxos, akkor az ingyenmulti miatt (gondolom azt akarsz vele játszani) veszed ps3ra ...
ac4 face off - ezek alapján a ps3as picit jobban be tud szaggatni, ez sztem várható lesz a rogue-ra is ... de ha más miatt nem lenne live-d, akkor a pisis verza 8k-val ócsóbb ;) -
TomStorm #150889 Akkor lesz x360-ra.Live-ot amúgy is kell hosszabítanom -
Bándzsi:)
-
Szakács és Cortana :))
-
Alin elég sok átverés van. -
De már nem is lehet rendelni. :D -
jó?? ez nem jó, ez kib*szott átverés :) majd meglátod, írok, ha megjött. -
THX ez kiibaszottjó, ingyé van a posta? :D -
PS3 mindig is szar volt a multiplatform játékokban. -
TomStorm #150881 Nekem csak prevgen van:) viszont PS3 is,azért nem tudok dönteni -
Mivel csak prevgen konzolra jön így egyértelmű, hogy xbox 360-ra. -
http://www.aliexpress.com/snapshot/6199674450.html