176877
banner
  • Totti5
    Szerinted.
  • Tatyla
    Ettől még a Dead Island jobb...
  • grebber
    Az konzolon = a bukással igen jól látod.Nem hiába jön pc-re aból is csak csurran cseppen valami.
  • Totti5
    Bukás? Eddig több mint 1 millió 200ezer ment el, és most kerül piacra még rengeteg országban. Meg lesz a 2millió is.
  • orichalcos
    Reggel 9-től játszható. 9 órás különbség van PST és CET között.

Más:

Törölt játékok amelyek soha nem jelennek meg.
  • grebber
    Senkit nem érdekelnek az alapok főleg nem engem amit írtam akkor is áll ha a pápa csinálta az alapokat.
    "Egy nagyon gyenge Dead Island paródia se"

Konzolon "bukás" volt pc-n is az lesz ,de legalább kiadták rá.
  • Totti5
    Dead Rising már akkor lefektette ezeket az alapokat amikor a Dead Island még csak skicc volt egy papíron.
  • grebber
    Höh amíg xbox 360 exkluzív volt a Dead Rising 3 anno még talán vártam is.De most látván a pc-s trailert jól döntöttem,hogy nem vetem meg a nyári "olcsóságban". Egy nagyon gyenge Dead Island paródia se
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.09.04. 07:43:05
  • Totti5
    Pontosítás : a játék csütörtök este kilenctől egészen hétfő reggel kilencig játszható. Acsikat is ad.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.03. 19:45:21
  • Totti5
    MS ingyenessé teszi ezen a hétvégén a Forza Motorsport 5-öt. Csak GOLD kell neki, a teljes játék letölhető és 2 napig használható
  • Totti5
    Nincs ez lefektetve, de mivel a sport játék fanok azonnal veszik a legújabb részt amivel 100 órákat játszanak 1 évig, ha jön a következő évi új rész, akkor a régi eladásai szép lassan leesnek. Fifa fan már tavaly megvette a a 14es részt, nekik azt hogy az EA ezzel a szolgáltatással adja nem oszt nem szoroz, a 15öt fogják venni pár héten belül 1 day. Arra nagyon jó hogy az EA évente kifizettesse a felhasználókkkal azta a 7 ezer forintot amiért odaadja az előző évi sport címek egy részét, hisz ha ezt évente mindenki megújítja akkor bevétel mellette persze boltban is fogják venni ezeket a játékokat ugyan úgy ( vagy kevesebben ). Ez azoknak nagyon jó akik nem vennék meg teljes áron az adott évi sport címeket vagy neki 2015ben is jó lesz a 2014es rész. Persze mint a képlet mutatja nem csak sport címekről van szó, hanem bármilyen EA játék belekerülhet.

Jelenleg a szolgáltatás azt mondja hogy ami belekerül az benne is marad. Nem vesznek ki semmit. Bármikor előfizetsz elérhető lesz minden ami eddig volt, tehát nem kell csak azért előfizetőnek lenni hogy letöltési sorba tedd, mint a PS+ és Games with Gold szolgáltatásnál, mert 2 hét múlva a játékokat kiveszik.
  • Firerock
    Szóval a sport játékoknál mindig az egyel régebbi lesz mint az aktuális? Tehát Ha megjelnik a Fifa 15 akkor a 14 lesz az Acces-ben? A játéklista folyamatosan frissül vagy 1 évig azt kapom ami az előfizetésem pillanatában volt? LEginkább a sport játékok miatt érdekel amúgy
  • heady
    Ha az osszes bolygot felfedezitek teljesen akkor kaptok erte egy emblemet.
  • barmi
    Destiny panorama
    Utoljára szerkesztette: barmi, 2014.09.03. 10:40:39
  • balee4
    Na ez szupi dolog, szerintem előfizetek majd rá. Mondjuk a Vault címek nagy része már megvan PS4-re, de gondolom idővel jönnek még teljes játékok. :)
  • Totti5
    Vannak a Vault címek amik a Battlefield 4, Madden 25, Fifa 14, Peggle 2, NFS Rivals. Ezek mind teljes játékok mint ha lemezes lenne a boltból ( csak addig lehet velük játszani amíg él az előfizetés. 1 hónapra 1500 forint, 1 évre 7000 forint )
    A TRIAL címek egy 6 órás bemutató verzió az adott játék bolti megjelenése előtt 5 nappal várlik elérhetővé. Letöltöd a teljes játékot és 6 órán át teljes egészében használhatod, majd ha lejárt a 6 óra kiírja h vedd meg, ha megveszed akkor onnan folytathatod ahol letelt a 6 óra.

Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.09.02. 21:37:40
  • orichalcos
    Fifa 14 teljes, a Fifa 15, meg NHL csak próbaverzió lesz. A BF4, Peggle, meg az NFS azok teljesek.
  • Firerock
    Erre én is kíváncsi lennék. Hétfőn jön a box és ez nagyon érdekelne mert továbbra sem értem.
  • balee4
    De ezek full gamek, vagy csak trialok?
  • Totti5
    Irigylem a hazai Xbox ONE premiereseket, ha nem is vesz semmi gémet 13.000-ért, akkor is 1500 forintért kaphatnak egy rakat játékot kezdésnek : Battlefield 4, Madden 25, Fifa 14, Peggle 2, NFS Rivals az EA Access-ban. Ami megnyugtató hogy ha bővül a címlista, akkor nem esik ki semmi ami már előtte volt.

NHL 15 trial is jön jövő csütörtök, hasonlóan a Maddenhoz 6 órán keresztül nyúzható a teljes játék majd.
  • DarkSector
    És nem tudsz ellene tenni. :D
  • zaki
    Shit, 1 eve mar hogy nem xboxoztam, es mar qrvara hianyzik :D
  • davidka003
    Kombós harc. Először én is utáltam aztán mikor ráérzel és csapkodás közben átpördülsz az embereken majd folytatod a 8-as kombót az eléggé adja. :D

Meg a memory remixek is marha jók csak kár, hogy nem dupla annyi van benne.
  • Myselor
    miért mibaj a harcal?
  • Totti5
    Vártam, el is kedztem, de valami nem fogott meg benne, talán a harc. Minden 1000G-ért respekt!

Resident Evil 1 x360 screenshot

• davidka003
    Nem volt ez olyan rossz:

1000G
    Szeretem az ilyesmit ahol nem kell kötelezőn multizni az 1000G-hez és az acsik sem annyira gázak.
  • arty
    :D

összvissz 1(!) napot tudtam játszani a betával, még addig se jutottam el, amíg első körben (tomstorm accával)
    shep-el nyomtunk kis multit, A-B versenyt is - 30 perces volt, keresztül amerikán :D (sajna nálam nagy lag volt, ő azt mondta nem érzékelt semmit... de a zsaruk jól le is kapcsolták, így nyertem :D )
  • Totti5
    Nézd mit kaptam az Ubitól!

• arty
    :DDDD
  • arty
    naezez látod :)

angol ismerőseidnek nem kell mkv tudás, keleteurópainak kevés lesz a tudása, ahogy írod sokáig tart implementálni - akkor meg minek? ;)
  • Firerock
    Pont ez a baj hogy nem szeretem ezt a stilust, csak olyanokat amik reálisak bizonyos szintig.
  • arty
    naezaz, a gépelés... :) h esetleg youtube mehet játék mellett, és nem a képernyőn - ott zavarna, ill könnyebb olvasni is

harlekin: 360as IE-t próbáltam, mitől jobb a one-os?
  • balee4
    A Destiny-t inkább PS4-re veszem meg, a Ghosts pedig már megvan. Így inkább maradok a Forza 5 és Fifa 15 pakknál. ;)
  • Totti5
    Diablo 3-ra?
  • Firerock
    Jut eszembe:
    A Destiny nem fog kelleni valakinek? Szívesen cserélném is. Természetesen bontatlanul
  • Firerock
    Igen
  • balee4
    A Destiny és CoD Ghosts pakkra gondolsz?
  • Firerock
    576-on már nincs a +2 játékos akció? Én onnan rendeltem elő
  • davidka003
    Le van töltve de még nem álltam neki. Most a Remember Me-t játszottam egész héten.
    Pont ebben a pillanatban vittem végig a játékot. 1-2 acsit még kiszedek ami egyszerűbb aztán törlés.
    8/10 lett a játék a végére.
    Adtam volna 9/10-et is ha a végső boss nem ilyen 3 fázisos gyilkolós 1000-szer látott klisés szar lett volna.
    Mind a kb 150 bizbaszt felszedtem a játékban és így 14 óra lett.
  • balee4
    Mit javasoltok, a konzolok szervizéből rendeljem az Xbox One-t, vagy inkább a Platinumshop-ból? Mindkét üzletben azonos áron van a premiercsomag. Ezt a pakkot szeretném, illetve hozzá a Dead Rising 3 Apocalypse Edition-t és a Ryse Legendary Edition-t.